כ נסיעה שניה לתאילנד להשלים חוסרים - דף 11 - סקס אדיר

נסיעה שניה לתאילנד להשלים חוסרים

101
[QUOTE=thailand 2010]שלום לכל החברים, הרבה זמן לא ביקרתי בפורום

חזרתי לא מזמן מטיול חמישי בתאילנד, ראיתי פה דיון מעניין ואני רוצה להוסיף את ההתרשמות שלי.

קודם כל - המחירים עלו.

שנית - התאילנדיות "התקלקלו" קצת.

שני הדברים היו צפויים, הגלובליזציה עושה את שלה. לגבי המחיר - תאילנד התפתחה מאוד בשנים האחרונות, הם כבר לא כל כך עניים, המשכורות עלו (במונחים דולריים) והפער בין המקומיים לתייר המערבי קטן מתמיד.

אם בחורה יכולה להרוויח בעבודה נורמלית 20,000 באט לחודש, אז זונה מן הסתם תרצה להרוויח הרבה יותר. לגיטימי.

עוד דבר זה הצפה של תיירים עם כסף - אם לפני 15 שנה רק הקשוחים היו מגיעים לפטאיה - חיילים אמריקניים, נהגי סמיטריילר אוסטרלים, עובדי מתקני קידוח בים - אז היום כל חנון אירופי שקרא משהו באינטרנט וראה כמה סרטונים ביוטיוב, קופץ על מטוס ומגיע לפטאיה. בוקינג באינטרנט, הכל בטוח, יש אוקיינוס של מידע ברשת, הוא לא מפחד כמו פעם.

כנ"ל אוכלוסיות שפעם לא היו מגיעות - הודים, ערבים, סינים, מה שלא תרצה. כולם חרמנים, ויש להם כסף.

המחירים כפי שאני נתקלתי בהם - בחורה מהאינסומניה - 1000-1500 לקצר, 1,500-3,000 ללונג טיים. המחיר המקובל ללונג טיים הוא אלפיים, אפשר גם בפחות וכוסיות פצצות ירצו יותר. אבל בגדול אלפיים

בחורות מגוגו - 1000-1500 לקצר, 2000-3000 לארוך. בנוסף יש כמובן את הבאר פיין - בין 600 ל- 1500 באט.

בחורות מבארים - 1000 לשורט טיים, 1500-2000 ללונג טיים. באר פיין - 300 באט

השינוי בגישה - שוב, אינטרנט, גלובליזציה.

פעם התחושה היתה שהבחורה מעריצה את האדמה שאתה דורך עליה, ואין דבר שגורם לה יותר אושר וגאווה מזה שהוד מעלתו התייר העשיר מארץ רחוקה גמר לה בפה. איזה כבוד נפל בחלקה.

אז היום ל-100% מהבחורות יש סמארטפון לא רע, לכולן יש פייסבוק, הן רואות סרטונים ביוטיוב, ויודעות הרבה יותר על העולם.

והגיבורות תרבות שלהן זה ריהאנה ואנג'לינה ג'ולי. בקיצור, הן הרבה פחות 'תאילנדיות' מפעם, והרבה יותר מסונכרנות עם בנות גילן במערב.

והן יודעות בדיוק שאתה לא ממש מיליונר, אלא סתם מעמד הביניים במדינה עם כלכלה קצת יותר חזקה מתאילנד. התפוגג החלום.

אז הן כבר לא צייתניות מפנקות משקיעניות כמו שהן היו בעבר.

להרבה מהבנות יש כבר, או היו להן בעבר כמה ספונסרים, כי פראיירים לא מתים, הם רק מתחלפים. ובכמויות שלא נראו בעבר.

אז אם יש לה ספונסר או שתיים, היא כבר די מסודרת כלכלית ולא לחוצה על הכמה ג'ובות שלך.

היא כמובן תזרום אתך, אבל אלא אם כן היא נדלקה על הבחור עצמו, היא לא ממש תשקיע.

בניגוד לעבר כמעט ולא קרה בטיול הזה שהבחורות מסבנות אותי במקלחת וכאלה דברים.
כאילו, לפעמים אתה מרגיש ממש כמו עם בחורה מערבית.

גם באינסומניה כבר לא מתחילות איתי כמו פעם. מחייכות והכל, אבל פעם הן היו הרבה יותר אגרסיביות. היום בהרבה מקרים אתה צריך לעשות את הצעד הראשון.

ובכל זאת - עדיין אני לא חושב שיש לפטאיה תחליף. אולי הפיליפינים.

איפה עוד אפשר להחזיק כוסית מתוקה ליום שלם שבוע שלם במאתיים עשרים ש"ח ליום פלוס הוצאות ???
[/QUOTE]

לא יכולתי לתאר את המצב הזה יותר טוב.

התקופה היפה בתאילנד נגמרה כבר לפני 3-4 שנים שכל אחת מסתובבת עם טלפון יוקרתי ואפילו באמצע זיון מתכתבת עם חצי עולם בפייסבוק או בליין או בכל מיני האפליקציות המוזרות שלהם. פעם היה עולה הרבה כסף לשלוח SMS לחו"ל והיה קשה להוציא כסף מהזרים. היום כל היום פוצי מוצי עם כל מיני גברים והופ יש מקור הכנסה קבוע מכמה גברים. עכשיו מה מפליא, ככל שיש להן יותר כסף זה לא שהן מפסיקות לעבוד, הפוך, המוטיבציה שלהן עולה ועולה והן חולבות כסף מכל גבר אפשרי. חלק גדול של הכסף גם הולך למשפחה ופה העוקץ, פתאום האבא רוצה טנדר חדש, האמא רוצה שטח חקלאי חדש וכו' וכו' וככה התאילנדית העוקצת נהפכת לנעקצת ע"י המשפחה שלה. עכשיו נראה איזה תאילנדית אומרת למשפחה שלה סטופ, אין דברים כאלה.
פעם היית יכול לקחת תאילנדית, להיות איתה כמה ימים או אפילו לילה שלם ובסוף היית נותן לה כמה שאתה חושב והייתה אומרת תודה מליון פעם והולכת. היום כמה כסף תתן לי? ואם הסכום לא מוצא חן בעינייה היא לא תלך איתך. ואכן, ישנם לא מעט תאילנדיות שמרוויחות יותר מהגבר הזר הממוצע.

נסיעה שניה לתאילנד להשלים חוסרים

105
האמת שאין לי מה לחדש אחרי כלכל הרבה פעמים שם.יושן באותו מלון הולך לאותם מקומות אבל מי שרוצה ונמצא שם יש לי כמה טלפונים של בחורות כולל זאת מהחוף. בבנגקוק הלכתי כרגיל שוב ל AKANE MASSAGE מקלחת אותך טוב טוב ואז מסאג מפנק בשמן המיוחד ליקוק פי הטבעת מציצה ושפריץ לפה

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”