שחר סגל מדווח בלייב מהפיליפינים לאוס ותאילנד
1052אני בפיליפינים ומטורררררררררף פה
טעימה קטנה:)
שחר סגל 2013-01-16 12:05:21
גן עדן, לדעתי החיקוי נראה טוב מהמקור, יש להם וולקינג סטריר בנות כוסיות ויחס מדהיםםםםם
חברים לדעתי הרבה יותר כיף פה מבפאטיה, יומיים ראשונים הכרתי משהי בשדה בבנקוק ואז היא אירחה אותי בעיירה בשם קאסן סיטי, הייתי התייר היחיד שם, וכולם נחמדים וחייכנים כאילו ראו תייר פעם ראשונה בחיים.
אתמול הגעתי לאנגלס סיטייייי גן עדןןןןןןןןןן אני מאוהב במקום, הבנות פה לא עושות חשבון, אם היא נדלקת עלייך היא תרקוד איתך ברחוב, אתמול נכנסתי למועדון חשפנות ,הזמנתי בחורה למשקה, והיא הורידה לי תמכנס והתחילה לעשחת לי ביד ליד כולם חחח הייתי בשוק , ונגיעותמקלות עם הלשון, להתפעתי הרשו לי לצלם הכל, מה שלא נותנים בתאילנד, ככה שיש לי תמונות , גמירהראשונה במועדון, אחכ הכרתי 3 נערות בנות 18 שוווווות קבעתי איתם , הם מגיעות אלי לחדר 3 מציצות משלוש בנות וואו איזה כיף, אחת עם חזה מדהים, השניה פנים יפות ,השלישית עם כוס מהממם וטעים, עשינו את כל התנולות שעילות לכם בראש, שוכב עם אחת השניה מלקקת לי תחזה, אחכ אני יורד לשניה בקיצור מטורף , שני גמירות לקח לי הרבה זמן לגמור בפעם השניה, ואיזה כוס מתוק וטעים היה לה וואוווו פשוטיצא משם דבש, רק המחשבה על זה מדליקה אותי עלה לי 700 פזוס לאחת בערך 50 דולר לשלושתם וואו היה מטורף ,לסיום גמרתי לזאת עם הכוס היפה על הפנים אוייייי איזה גמירה, יש לי מהאורגיה הזאת מעל ל50 תמונות חח , היום בלילה הם אמורות לחזור, לא נראה לי שאני יכול לסרב.
אחכ בשעה 3 בבוקר קויוטי חתיכה שהכרתי מחוץ לבר קפצה אלי, והיא ישנה ללא תחתונים, אבל אני אחרי 3 גמירות אז אני תשוש והולך לישון כמו תינוק עם כוסית לידי, קמנו בשעה אחת בצהריים כשהיא צמודה אלי , פשוט חדרתי אליה מאחור והיה כיףףףףףףףףףףףףףףףףף
ועכשיו חזרנו מהקניון ועשינו עוד מספר , אני תשוש אבל עם חיוך על הפנים אוייייי חברים פשוט גן עדן פה, מעלה תתמונות בהמשך יש מלא,ממליץ בחום על אנגל סיטי , אווניו פילדס, פשוט גן עדן
טעימה קטנה:)

1053שלום שחר
אני שמח שאתה עושה חיים ואני בהחלט ע"פ המלצותיך מכוון לפליפינים.
חבר טוב שלי נוסע בפסח לתאילנד ושאל אותי על קמבודיה.
אז מה תוכל להמליץ?
געגועיי לתאילנד
1054הייתי יורד מקמבודיה, חוויות פחות נעימות שם, זה מתחיל ביחס של הקמבודים אל התיירים החל ממטר הראשון שרגלך דורכת על מעבר הגבול , בנוכלות ללא סוף, גניבות בקיצור לא שווה תמאמץ, הייתי בקמבודיה ברחתי משם אחרי שלושה ימים.
1055שחר,תן המלצות חמות בפאטיה תכוון למשהו טוב שם איפה אפשר לתפוס כוסיות,אם אפשרי בחינם לכמה ימים וכל הסצנה,כמה עולה ממה להזהר וכו'
Gspot 2013-01-16 17:23:25

ואילו ערים חוץ מפוקט ,סמוי וכל האיים בדרום יש משהו יותר מעניין שאפשר לתפוס לחוויות בלי לחץ.. בצפון או המרכז.
תהנה בפיליפינים זה היעד הבא שלי כנראה אולי גם נספיק בסבב הזה אם הלוז יאפשר.
Rachel Starr probably the best fuck
1057שחר שלום
כאחד שהיה מספר פעמים בפיליפינים בכלל ובעיר החטאים (אנגלס) בפרט
ברצוני להזכיר לך פרט קטן ומאוד חשוב......
הכנסת קטינה לחדר או מלון היא עבירה חמורה מאוד -הסתבחות עם החוק
ישנם הרבה סוגי קומבינות של בנות שנראות מעל הניל אבל עם ת.ז של קטינות
ראה הוזהרת
1058שחר תעשה טובה פעם הבאה שאתה מעלה תמונות תעשה תמונות קטנות:) לא ענקיות!
1060operz
הם מציגות תז בכניסה למלון
כאחד שהיה באנגלס סיטי, ממה צריך להזהר שם?
כי כרגע אני דיי שאנן מרוב החיים שאני עושה פה:)
המקום מדהים
הם מציגות תז בכניסה למלון
כאחד שהיה באנגלס סיטי, ממה צריך להזהר שם?
כי כרגע אני דיי שאנן מרוב החיים שאני עושה פה:)
המקום מדהים