בדרך לבנקוק מגן עדן, קחו בחשבון יש מס נמל ביציאה מהשדה של 450 פזו, זה לא מופיע בכרטיס טיסה:)
היה מדהיםםםםםםם אני חוזר לפה בקרוב
שחר סגל מדווח בלייב מהפיליפינים לאוס ותאילנד
1072מה בערך עלות הכרטיסים מבנגקוק לקלארק ואיזה חברות תעופה סבבה במחיר?ראית אייר אסיה הלוך חזור בערך 10K באטGspot 2013-01-19 17:31:33
Rachel Starr probably the best fuck
1073לפי מה שאני יודע אייר אסיה כבר לא יוצאים מה BKK אלא יוצאים משדה תעופה אחר בבנגקוק.
אני הולך להיות שם בפברואר.LifeStyle 2013-01-19 19:53:03
אפשר לטוס דרך SEAIR מבנגקוק לקלארק - לוזון (כ 3 שעות טיסה), יכול לעלות בין 165$ - 220 $ שני הכיוונים, זה המחיר הכי זול שמצאתי וכמובן תלוי באיזה תאריכים אתה מזמין.
אני הולך להיות שם בפברואר.
התחלתי את דרכי כגוזל, השמוליק החל לגדול, כעת אני טוחן וטוחן.. וכשאגדל אלמד להיות טבח...
1074הזמנתי חודשיים מראש עלה לי דרך cebu מחיר של 2900 באט לשני כיוונים, עם תיק יד בלבד:)
1075שחר סגל מדווח בלייב מהפיליפינים לאוס ותאילנד
1076שחר סגל מדווח בלייב מהפיליפינים לאוס ותאילנד
1077לפי דעתי קטואי זה אחלה פתרון בשבילך - לפחות תוכל להיות בטוח שהפעם זה לא יסתיים בהריון... 

כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.
1078חחחח אהבתי
האמת היה פיגוז איתה, שני מספרים והיא שאבה לי הכל אחכ
אחלה קבלת פנים לתאילנד, אני עדיין חושב שהפיליפניות שוות יותר, רמת תקשורת טובה יותר, יחס טוב יותר.
לגבי סעיף 3, ראית את הכתפיים של בר ראפלי:)
1079זהו אני נגמל חודשיים עכשיו בלי סקס רק אינעלאבוק האסיאתיות מס' 1!
Rachel Starr probably the best fuck
1080חברים אני בצאנג מאי כבר כמעט שבוע, למרות שהייתי פה כבר בעבר, לקח לי הרבה זמן למצוא את המקומות
אז יש פה את הבארים- ליד הנייט באזר, מחירים בשמיים יש קצת כוסיות ען האף למעלה, אף אחת לא שווה 3000 באט.
יש את מועדון הספייסי נפתח שעה 1 בלילה, עדיין לא הייתי שם השבוע. ננסה מאוחר יותר, לשם הולכות כל הזוהות לאחר מכן.
יש את מועדון החשפנות הפוקסי, יש שם שוות מחירים 3000 באט, אני בקשר עם חשפנית משם, מנסה בינתיים ללא הצלחה.
יש ליד בית חבד שורה של בתי זונות עם כוסיות שעומדות בחוץ, הלילה אהי הולך לבדוק, מדווח אחכ.
ויש את החושות ב500 באט ליד מלון הפלורה, יש שם כוסית אחת ל10 שווה תמחיר, הקטע הוא שהן בוחורות אותך חחח ולא אתה אותם, ככה שגם אם בחרת בחורה היא לא בהכרח תלך איתך, יש שם מלא שלא אוהבות פלאנגים:-) היום הייתי שם בבוקר עדיין עם עיניים נפוחות חחח10 בחורות בוכנות אותי, וקיבלתי ברקס מכוסית חחחח שלא רוצה לשכב עם הפלאנ, החברות המלאות שלה רצו, היא לא:-) היה לה מלא קעקועים וזה הדליק אותי, בקיצור אמרה לא, סבבה, זה מצחיק בסוף היא נכנסה עם בחור תאילנדי מבוגר מאוד מאוד,שיניים שחורות, העיקר שהוא תאילנדי, המאמא סאן אמרה שהיא לא אוהבת פלאנגים, סבבה יצאתי עם חיוך :-)
אז מה שאני כרגע עושה זה מתחיל עם בחורות שלא בהכרח זונות, יותר קל להביא בחורה נורמלית בחינם מאשר בתשלום שהם עושות תסלקציה.
אני לא נואש לוקח פה חדר לחודש, ומתכוון להביא לשם את אחת הבנות שהכרתי במסעדה,פאב או בר לגור איתי. בינתיים יבש חחח
בגדול חודש הבא אני חוזר לפיליפינים:-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)
נגמר לי כבר מתאילנד