אז יש פה את הבארים- ליד הנייט באזר, מחירים בשמיים יש קצת כוסיות ען האף למעלה, אף אחת לא שווה 3000 באט.
יש את מועדון הספייסי נפתח שעה 1 בלילה, עדיין לא הייתי שם השבוע. ננסה מאוחר יותר, לשם הולכות כל הזוהות לאחר מכן.
יש את מועדון החשפנות הפוקסי, יש שם שוות מחירים 3000 באט, אני בקשר עם חשפנית משם, מנסה בינתיים ללא הצלחה.
יש ליד בית חבד שורה של בתי זונות עם כוסיות שעומדות בחוץ, הלילה אהי הולך לבדוק, מדווח אחכ.
ויש את החושות ב500 באט ליד מלון הפלורה, יש שם כוסית אחת ל10 שווה תמחיר, הקטע הוא שהן בוחורות אותך חחח ולא אתה אותם, ככה שגם אם בחרת בחורה היא לא בהכרח תלך איתך, יש שם מלא שלא אוהבות פלאנגים:-) היום הייתי שם בבוקר עדיין עם עיניים נפוחות חחח10 בחורות בוכנות אותי, וקיבלתי ברקס מכוסית חחחח שלא רוצה לשכב עם הפלאנ, החברות המלאות שלה רצו, היא לא:-) היה לה מלא קעקועים וזה הדליק אותי, בקיצור אמרה לא, סבבה, זה מצחיק בסוף היא נכנסה עם בחור תאילנדי מבוגר מאוד מאוד,שיניים שחורות, העיקר שהוא תאילנדי, המאמא סאן אמרה שהיא לא אוהבת פלאנגים, סבבה יצאתי עם חיוך :-)
אז מה שאני כרגע עושה זה מתחיל עם בחורות שלא בהכרח זונות, יותר קל להביא בחורה נורמלית בחינם מאשר בתשלום שהם עושות תסלקציה.
אני לא נואש לוקח פה חדר לחודש, ומתכוון להביא לשם את אחת הבנות שהכרתי במסעדה,פאב או בר לגור איתי. בינתיים יבש חחח
בגדול חודש הבא אני חוזר לפיליפינים:-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)
נגמר לי כבר מתאילנד
[/QUOTE]ואללה מגניב
אל תשכח לדווח
תגיד מה נסגר עם המניה ההיא עלתה שוב חזרה? ומה עם איזה מדריך למי שרוצה להכנס גם כן לעיניינים של הבורסה?