כ שחר סגל מדווח בלייב מהפיליפינים לאוס ותאילנד - דף 109 - סקס אדיר

שחר סגל מדווח בלייב מהפיליפינים לאוס ותאילנד

1081
[QUOTE=שחר סגל]חברים אני בצאנג מאי כבר כמעט שבוע, למרות שהייתי פה כבר בעבר, לקח לי הרבה זמן למצוא את המקומות
אז יש פה את הבארים- ליד הנייט באזר, מחירים בשמיים יש קצת כוסיות ען האף למעלה, אף אחת לא שווה 3000 באט.

יש את מועדון הספייסי נפתח שעה 1 בלילה, עדיין לא הייתי שם השבוע. ננסה מאוחר יותר, לשם הולכות כל הזוהות לאחר מכן.

יש את מועדון החשפנות הפוקסי, יש שם שוות מחירים 3000 באט, אני בקשר עם חשפנית משם, מנסה בינתיים ללא הצלחה.

יש ליד בית חבד שורה של בתי זונות עם כוסיות שעומדות בחוץ, הלילה אהי הולך לבדוק, מדווח אחכ.

ויש את החושות ב500 באט ליד מלון הפלורה, יש שם כוסית אחת ל10 שווה תמחיר, הקטע הוא שהן בוחורות אותך חחח ולא אתה אותם, ככה שגם אם בחרת בחורה היא לא בהכרח תלך איתך, יש שם מלא שלא אוהבות פלאנגים:-) היום הייתי שם בבוקר עדיין עם עיניים נפוחות חחח10 בחורות בוכנות אותי, וקיבלתי ברקס מכוסית חחחח שלא רוצה לשכב עם הפלאנ, החברות המלאות שלה רצו, היא לא:-) היה לה מלא קעקועים וזה הדליק אותי, בקיצור אמרה לא, סבבה, זה מצחיק בסוף היא נכנסה עם בחור תאילנדי מבוגר מאוד מאוד,שיניים שחורות, העיקר שהוא תאילנדי, המאמא סאן אמרה שהיא לא אוהבת פלאנגים, סבבה יצאתי עם חיוך :-)

אז מה שאני כרגע עושה זה מתחיל עם בחורות שלא בהכרח זונות, יותר קל להביא בחורה נורמלית בחינם מאשר בתשלום שהם עושות תסלקציה.

אני לא נואש לוקח פה חדר לחודש, ומתכוון להביא לשם את אחת הבנות שהכרתי במסעדה,פאב או בר לגור איתי. בינתיים יבש חחח

בגדול חודש הבא אני חוזר לפיליפינים:-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)
נגמר לי כבר מתאילנד
[/QUOTE]

ואללה מגניב
אל תשכח לדווח
תגיד מה נסגר עם המניה ההיא עלתה שוב חזרה? ומה עם איזה מדריך למי שרוצה להכנס גם כן לעיניינים של הבורסה?חיוך גדול

1082
חחחח נפלה חזק
נוחי עבד על כולם
עוקצים קראיוקי, לא להכנס למועדוני קראיוקי, איך שנכנסים ישר הן מזמינות משקאותמואתם צריכים לשלם 10000 באט:-)
יש שם מאפיה שעובדת עם המשטרה.
אתמול הייתה הצלחה חלקית, שהסתיימה בגמירה בפה ושאיבה מלאה, הסברתי לה שזה בריא ושזה חלבון:-) :-) :-)
בתמורה היא תשן אצלי במלון בכיף.

1083
יש איזור עם בארים שכל הזונות הולכות לשם, קוראים לו היילו:-)
היום הכרתי שם שתי בנות אמרו בנות 20 נראה לי פחות
בקיצור הן באו אלי לחדר, שלוש בנות כשאחת מתווכת סרסורית שמוכרת תחברות שלה
היא לקחה אותי למקלחת וביקשה 2000 לכל אחת לשעה!!!!
האמת לא מציאותי המחיר הזה, אחכ הבנתי שאחת מהן גם במחזור,הן אמרו לי חשבתי שעובדות עלי, ונשאר כתם דם על.המיטה:( היא במחזור בלי פד, אין לי מושג איך המיטה התלכלכה רק מזה שהיא ישבה שם.
לא הסכמתי ל2000 לא יודע, אחרי הפיליפינים שאתה עושהמשם אורגיה עם 3 ב1500 באט, חמש מאות לאחת, זה נראה לי הרבה להוציא פאקינג 2000 על ילדה בת18-20.
הלכנו לאכול, אני ושלוש בנות ואז חתכתי לחדר, הן צריכות להגיע מאוחר יותר לישון פה, הבטחתי שלא נשכב, האמת נראה לי שאני מקיים, המצב לא מאפשר סכומים כאלה חח יש לי תמונות מאורגיה שעשיתי עם חבר מלפני יומיים, נעלה אחכ, 1000 באט כל אחד מאיתנו שילם, מחיר שפוי , היה כיף ,נעלה בהמשך.

1085
טוב
הגיעה היום אחת מהן עם חברה ניסתה לסרסר אותה ב.1000 באט וטיפ לה 500, הסכמתי, לאחר מכן כשהן בחדר היא אמרה 3000 רק לחברה???? בקיצור אמרתי שאין לי כסף, אחרי חצי שעה מתקשרת הבחורה השהיה גם בת 18 וגם היא מסרסרת תחברה שלה, אותו מחיר, אנחנו בחדר, מה שמוזר לי זה שהיר באה עם החבר שלה לסרסר, בקיצור אנחנו למעלה היא לא מתקלחת ועושה פוזות כאילו היא לא מודעת שאנחנו הולכים לשכב, אמרתי לה שלום ולא להתראות אין כח למשחקים במיוחד אם אני מתכוון לשלם על זה, אבל ההגיינה שלה הייתה גם אחת הסיבות.
אני הולך לאכול נפגש עם בחורה שנעצרה עם האופנע מדברים בתאילנדית, איכשהו קובעים לשעה 1 בלילה,, היא מסיימת לעבוד, אני אקצר רק בזה שהייתה זרימה, היא הייתה רטובה ושכבנו על כיסא בחנייה והיה מדהיייייייייייים לפעמים הספונטני כיף יותר ממה שמתכננים...
יש לי ים תמונות הבעיה שלוקח לי שעותמלערוך ולעלות אותם ואז לפרסם אבל אני כנראה אפרסם השבוע:-) חברים צרנג מאי מתגלה כעיר מאוד מיוחדת זזתי לישון, אני אפרט מחר

1086
טוב לאחר כשבוע ימים שאהי עם הבת 21 שנראת בת 16, התז.שלה בכל מקרה בקבלה של המלון לביטחון שלא יגידו שהיא קטינה, שכבנו איזה שלוש פעמים חרא זיון, אבל עצם העובדה שהיא כוסית מפצה על הביצועים:-)
אתמול היא נתנה לי לדבר עם ההורים שלה הצאנג ראי, וכבר באותו יום הם הגיעו לצאנג מאי!!!
היום אנחנו הולכים לדבר על כמה אני הולך לשלם להם מידי חודש על הבת שלהם, הם קוראים לזה שכר" עזרה להורים" אני הולך להציע להם 5000 באט בחודש, אז ברוכים הבאים לתאילנד, המקום שבו לכל בחורה יש מחיר, בפאטיה בעבר דיווחתי לכם שאבא שוטר ניסה למכור לי תבת שלו בת ה18 ב9000 באט לחודש, פה המחיר יורד, אני לא רוצה לחשוב מה הולך באיסאן, חודש הבא אני בפיליפינים...

1087
ישנה אצלי אתמול בלילה, שעה 8 בבוקר נקישות בדלת, נוק נוק מי שם????
אבא שלה מופיע מחוץ לחדר שלי, בא לגבות כסף חחחח לבכות או לצחוק
באותו רגע אני כולי לחוץ לא מבין מי זה הגבר בחוץ היא אומרת לי פה פה
אנחנו יוצאים מחוץ למלון, אני כבר אומר לעצמי איזה עקיצה יפה עושים לי, אני בודק לאבא שלה תז מסתבר שזה הוא
לוקח אותו לצד ונותן לו 2000 באט, עם סיכום לחמש אלף באט לחודש, הפכנו להיות חברים
בקיצור עוד יום בצאנג מאי

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”