כ שחר סגל מדווח בלייב מהפיליפינים לאוס ותאילנד - דף 128 - סקס אדיר

שחר סגל מדווח בלייב מהפיליפינים לאוס ותאילנד

1273
חחח shaguar אתה מוזמן להגיע גם עכשיו
ranger עכשיו באנגלס אחרי שאני חוזר מהונג קונג אני טס לpalawan ו לפורטו גלרה בפיליפינים
asslover לא שאלתי ברחתי, או השתלת סמים, או האשמה על שידול לזנות, פשוט קח ישר מונית משם ואל תלך לתחנת אוטובוס:-)
זה מדינת עולם שלישית,לא חסרים מקרי עוקץ שם, לפי איך שהבנתי בערך ו איך שהוא דיבר איתה,פשוט ברחתי על נפשי והם רודפים אחרי באופנוע. פעם יצאנו קבוצה של שלושה ושוב אותם שוטרים עשו בדיקה עלינו וניסו לקחת כרטיס אשראי מאחד החברים, למזלנו היינו ללא בנות,לאחר וויכוחים, הם עזבו אותנו.
טוב תקשיבו לאקסית שלי חש חברה פצצצצצצצה כיסית עולמית וכל פעם שהיא רואה אותי היא דופקת לי חיבוק מחרמן,ואני מחפש דרך לחטוף אותה חחח בלי שהאקסית שלי תראה:-)

1274
כשאת אומרת לא למה את מתכוונת?
הינה סיפור, בחורה שהכרתי פה, זונה מין הסתם, עם ישבן מדליק, אתמול ישבנו לקפה ולארוחה, היום לקחתי אותה לדירה, ניסיתי את מזלי והיא אמרה לא:-) ואז ניסיתי עם אצבע הקסם למשולש הזהב,והיא עדיין אמרה לא:-)
כולי נואש וחרמן אז ויתרתי,ובאותו רגע היא אמרה כן:-) מה שאומר ששכבנו בשל המאמץ הרב לא צילמתי
במקביל הכרתי שוב בתולה בת 18, קצת קשה לי להאמין בת 18 שעובדת בתור זונה רקדנית במועדון בתולה, אבל אני זורם עם הרעיון:-)
כמות הבנות פה היא מטורפתתתת

1275
שחר לא מאמין לך עם הכיתוב על הפיטמה... מדובר בפוטשופ.
אני רוצה לראות עדות בכתב מעורך דין ומסמכים שמאשרים את זה שציירת לה על הפיטמה...

איפה כל החבר'ה שאמרו שהוא בכלל נמצא בארץ ומביא תמונות מהרשת? לאן נעלמתם :)

1276
ושוב טיפ הכי טוב, לשמור על הדברים שלכם, ותמיד לעשות בדיקה גם לאחר שהיא הולכת, בקיצור גנבה לי תרמקול האלחוטי,מבעס אבל זה כבר הפעם שניה שגונבות לי מהבית ,כשהזין עומד השכל בתחת,וזה היה בזמן שהיא ישבה לאכול...

1277
[QUOTE=שחר סגל]ושוב טיפ הכי טוב, לשמור על הדברים שלכם, ותמיד לעשות בדיקה גם לאחר שהיא הולכת, בקיצור גנבה לי תרמקול האלחוטי,מבעס אבל זה כבר הפעם שניה שגונבות לי מהבית ,כשהזין עומד השכל בתחת,וזה היה בזמן שהיא ישבה לאכול...[/QUOTE]

מראה את האינטרס האמיתי שלהן בסופו של דבר... היא לא הציעה את עצמה בכסף לפני שהיא דפקה לך את הרמקול? נראה לי מוזר.

1278
חברים אני בהונג קונג:-)
הראש קצת הפוך עדיין לא ישנתי
אז לפי מה ראיתי עד עכשיו, אנשים מאוד נחמדים ולא סנובים, תמיד עוזרים, יש פה אווירה טובה בסך הכל
הלכתי לאזור הבארים, אז ככה, תוותרו על האיזור wan chai, יש שם רק פיליפיניות ותאילנדיות חחח,אין סיניות:-)
הלכתי ל10 פאבים כולם שם פיליפיניות בעיקר, והמחיר.....1500 דולר הונקונגי לשעה!!!!! 7500 פזוס לשעה חח
שזה בערך 750 שח, כשבפיליפינים שעתיים משם זה 40 שח לשעה:-)
בקיצור ברחתי משם.
מחר אני הולךמעל כיוון
ויום אחרילמקאו, בכל מצב אני ממליץ על הונג קונג, במיוחד לחובבי הגאדגטים:-)

UMA2013-05-03 18:57:39

1280
[QUOTE=kosher meal]שחר לא מאמין לך עם הכיתוב על הפיטמה... מדובר בפוטשופ.
אני רוצה לראות עדות בכתב מעורך דין ומסמכים שמאשרים את זה שציירת לה על הפיטמה...

איפה כל החבר'ה שאמרו שהוא בכלל נמצא בארץ ומביא תמונות מהרשת? לאן נעלמתם :)

[/QUOTE]

יופי תראה לכולנו איזה "חכם" אתה, רוב המעריצים של שחר הם "חכמים" בדיוק כמוך.

אין ספק ששחר נמצא בתאילנד עכשיו, בדיוק כמו שאין ספק שלפני שנה הוא ישב בבית בישראל ובדה את כל הדיווחים והשטויות שלו....
אחד לא סותר את השני. תבקש ממישהו עם סבלנות להסביר לך למה צחוק

למה לא מגיבים לשחר כל הספקנים? בשביל מה להגיב? זה הרי מגוחך... תשאל את עצמך איך אתה מאמין ש:

שחר עושה כסף מהבורסה ומממן טיולים של שנתיים רצוף בתאילנד (כאשר הוא לא יכול לחבר משפט בלי שגיאות כתיב, אבל זה בטח בגלל שמחליק לו האייפד בזמן שהוא נאנס באורגיה המונית על ידי 10 תאילנדיות ובחינם כמובן).

לשחר גנבו 50000 שקל, הוא חזר לארץ, קנה רכב מכר אותו וטס בחזרה לתאילנד כאילו לא קרה שום דבר.

שחר שכר וילה עם בריכה ופתאום הופ הוא בהונג קונג, רודפת אחריו משטרה אבל הוא בורח להם, כל אחת מתנפלת עליו בחינם, והוא היה באפריקה רק בחלומות.

צחוק פשוט לקרוא ולהיקרע מצחוק... חחחחח אבל למרבה ההפתעה טמבלים לא מתים ויש רבים שמאמינים לשטויות האלה ועוד מרגישים חכמים כי אף אחד לא מראה להם שהם טמבלים. כמה מגוחך Tongue
צחוק

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”