כ שחר סגל מדווח בלייב מהפיליפינים לאוס ותאילנד - דף 130 - סקס אדיר

שחר סגל מדווח בלייב מהפיליפינים לאוס ותאילנד

1293
[QUOTE=סופר לה טיב]
[QUOTE=kuuaj]"מה אתה בעצם אומר ששחר סתם מדרבן אנשים פה ליסוע לפיליפין וזה חוצפה מיצידו
. ?אגב שגיאות כתיב לא מעידות על חוכמתו של שחר . גם לי יש שגיאות כתיב
הזמה .ולמה שלא תאמין לו כי הריי אתה לא מאמין שקיימים אנשים שקרירה עבודה
וכל השית הזה לא מענינת אותו ורק זיונים מענינים אותו . או שאתה לא מאמין
שקיים גן עדן מחוץ לארץ המסריחה שלנו ? גם אני לא האמנתי שנסעתי לבולגריה
וגרמניה וראיתי איזה זונות כוסיות יש ברחובות בנות 18 ג'יפסיות כוסיות על
שעושות הכל בשביל 30 לבה ."

אם אתה לא רואה בולשיט כשאתה קורא אותו אז או שאתה מאוד תמים או שאתה באמת טמבל, עם או בלי שגיאות כתיב.

[/QUOTE]

חבר יקר וחדש - ברוך הבא לפורום.

משהו קצת מתפספס לך, יש לך 3 "דווחים" וכולם נגד שחר סגל... בשביל זה באת אלינו?

בא נאמר שבשלב זה מיצית את הקטע החברתי/חברמני, ועכשו עבור לדווחים.

אנא נסה לאפס את מה שהתפספס.

[/QUOTE]

חבר חביב יש לך 1600 הודעות ורובם לא דיווחים אלא קישקושים ובלבולי שכל... אז נא חדל קשקשת ותגיד לאמא שלך אם היא עדיין בחיים מה לעשות.... ואם היא לא בחיים תן פקודות לילדים שלך אם הם שמים עליך בכלל...

1294
סופר לה טיב אל תתייחס אליו,חבל על כל האנרגיות שלך זה אדם ממורמר ,אל תתיחס והוא ייעלם.
להנהלת הפורום, האם יש מקום לאנשים שמדברים בצורה כזאת בפורום??? אבקש את התערבותכם
אין שפל יותר מללכלך על משפחה של חבר פורום שלא מסכים לדעות שלך.
טוב בתקווה שהעלוקה תעלם חחצחוק
עדכון, הייתי בבניין מדובר ב4 קומות של זונות!!!!!!!
מקומה שלוש עד לקומה שבע.
הנוהל כזה, דופקים על הדלת הבחורה פותחת, במידה ומצא חן אתה נכנס אם לא אז אומרים שלום בנימוס, במידה ונכנסת,אתה חייב לשלם!!! אילה החוקים וזה בסדר ככה גם המקומיים מתנהלים
מצרף תמונה של איך הדלתות נראות בכניסה ושל הבחורה שבחרתי בה, היו מלא אבל אני בקטע של רזות:-)

היא משכה את עיני בגלל הגוף, המחיר היה 500$ הונקונגי,תכיף אני אספר מה היה, לוקח לי זמן להעביר מהטלפון תמונות ולכתוב בטבלט:-)

UMA2013-05-07 19:06:40

1296

טוב אז כמו ששמתם לב הן לא מגלחותתתתתתת
זה התחיל כך, מקלחת משוטפת שהיא חמש דק רק שוטפת לי אותו
אחכ ליקוק שלה את הפיטמות שלי במקביל לזה שהיא עושה לי ביד.
ואחכ זיון כמובן, להפתעתי לאחר שגמרתי ,עדיין המשכתי בדוגי,ואז פשוט כבר הוא לא עמד חח
ההפתעה הייתה שהיא ניסתה להעמיד אותו אחכ ולגרום לי לגמור פעמיים
השירות הוא מעולה
יחס טוב, לא היה תיקתוק
והרבה צחוקידה
לגבי טעם, לדעתי הפיליפיניות והתאלנדיות שוות יותר,הסיניות בעלות מראה חיוור עם העור הלבן, עדיין זאת הייתה חוויה,והיה לה ישבן קטן וטוב ונהנתי כמובן,כמובן שבאותו סכום אני מזיין חמש שש פיליפיניות, אבל עדיין חוויה מומלצת למי שמדיע להונג קונג:)

1297
בשדה התעופה בדרך לפיליפינים, לידיעה לא נותנים להכנס לפיליפינים אם אין לכם כרטיס יציאה מהפיליפינים!!!!
כנל לא נותנים לצאת מהפיליפינים לתאילנד אם אין לכם כרטיס יציאה מתאילנד:-)
לסיכום אסכם,חוויה נחמדה, לא לטעמי תיירות הסקס בהונג קונג,על אחת כמה וכמה כשאתם באים מהפיליפינים,אבל זה עניין של טעם,יש כאלה שיאהבו אסיתיות גבוהות ולבנות,לי זה פחות עשה, המקום נחמד ומומלץ בהחלט לטיול,והסינים פה להפתעתי מאוד נחמדים.
התגעגעתי לפיליפיניםםםםםםםם מחכה לי שם בת 18 שהכרתי לפני:-) :-) :-) :-)
יאלה חודש פיליפינים ואז שבוע פאטיה ומשם דיכאון לארץ חחחח

1299
חחחח:-)
אז אתמול נחתתי באנגלס ,סמס ראשון שלחתי לבחורה שהכרתי מחוץ לבאר,היא ביום חופש, אז נפגשנו הלכנו אלי לבית, אני עם שני שעות שינה חח, בקיצור בעוד היא מקלפת תמנגו בכיור אני שולח ידיים,ו......נתקל בסירוב עם חיוך, אז ישבנו דיברנו ואז אמרתי לה מה היא רוצה, אמרה רק חברים:-) חח אמרתימאוקיי, בואי אני אחזיר אותך הביית,,ואז ליד הדלת שלחתי לה יד למטה ושמתי את היד שלה על הזין שלי, להפתעתי היא פשוט אחזה אותו חזק דרך המכנס, ישר הרמתי אותה למיטה, יש לה כוס קטן ומגולח יאמייייי ניסיתי לצלם לא נתנה, שכבנו עם קונדום, בעיצת זונגלר המלך:-)
אז צילמתי אותה אותה ליד הספה המפורסמת שלי, אני יעלה אחכ תמונות שלה, וואו אחת הפוטים מהיפים שראיתי:-)
ואחכ בדרך לקניון הכרתי בת 18 החלפנו טלפונים, לא זונה,בת זונה, שימו לב לשיטת העוקץ, קבענו להפגש אחרי הסרט, היא מגיעה עם אח שלה בן ה19, ואמרנו שאנחנו הולכים אלי לדירה אחכ, אז ככה האח שלה טוען שאישתו בבית חולים והוא צריך 5000 פזוס,היא רוצה שוקולד טובלרון,והם רוציםמלאכול במסעדה, ולא רק זה, האח שלה רוצה לבוא איתה לדירה שלי חחח פשוט עליתי על גיפני וברחתי להם:-)

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”