כ שחר סגל מדווח בלייב מהפיליפינים לאוס ותאילנד - דף 131 - סקס אדיר

שחר סגל מדווח בלייב מהפיליפינים לאוס ותאילנד

1304
חחחח שגריר כבוד של הפיליפינים, תבין כמה פעמים הייתי נעול כל הזמן על תאילנד ופתאום אתה מגלה גן עדן חדש.
אז אתמול בלילה חזרתי לבדדדד הבייתה ואז סמסים עם מוכרת טלפונים מהקניון והיא רק באה לשבת איתי, בקיצור שכבנו כמו מטורפים, היא בת 27:-) ואחכ בשעה 5 בבוקר אחרי שהיא הלכה אני מקבל שני סמסים מבנות עובדות, אבל אני מוטש ועייף ואומר לא לשני כוסיות, אני יודע שכשאני אחזור לארץ אני אבכה על זה חחח
טוב קבעתי עם אחת הכוסיות הרזות במקדונלד,נדווח בהמשך:-)

1305
וואו אני כבר לא יודע ממה להתחיל,הקטע שאני מחלק תטלפון שלי והן פשוט מעבירות אחתמלשניה ככה שאני מקבל אסמסים כל היום מבנות שאני לא מכיר שמציעות את עצמם.
היום סימסה לי ילדה בת 18 ,קבעתי איתה במקדונלד היא באה עם החברה שלה, החברה נראתה טוב יותר, ובמקביל הגיעו עוד שתי חברות שלה, בקיצור ארבע בנות.עכשיו אני כרגע משתדל לא לקחת סיכונים מיותרים,אז אמרתי להם שאני לוקח רק אחת, והיה לה טלפון שבור, אז הבטחתי לה תישן שהיה לי בבית, בקיצור יש לה ישבן מושלםםםםם וציצי מדהים,צילמתי הבעיה שתוך כדי הזיון, היה לה מחזור חחח בקיצור תמונות קשות אני מעלה, לא לצפייהלילדים מתחת לגיל 18:-)
עלה לי בטלפון ישן של סמסונג.

1310
שחר היי לך, התמונות שאתה מצלם הן אחלה ותמיד מחרמנות. אני לא מבין למה היו כאלה שחשדו שאתה בעצם נמצא בארץ, ברור לי שאתה נוסע ועושה חיים, הלוואי על כולנו, אבל שאלה שהרבה זמן מסקרנת אותי: כשאתה מצלם את כל הבנות האלה, הן תמיד מסכימות? הגיוני שחלק לא מסכימות, יש כאלה שמכסות את הפנים ויש כאלה שלא. בוא נניח שהיית מזיין ישראליות, הרי ברור שאף אחת לא היתה מסכימה שתצלם אותה, מחשש שיזהו אותה, לא?
מחפש את הדבר האמיתי!

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”