כ שחר סגל מדווח בלייב מהפיליפינים לאוס ותאילנד - דף 134 - סקס אדיר

שחר סגל מדווח בלייב מהפיליפינים לאוס ותאילנד

1332
טוב איזה קטע
אני מתכתב כל היום באסמסים עם בנות, בטוח שזאת הבת 18 מסתבר שזו בת 21 שראיתי לפני כן, נפגש איתה בקניון ובטוח שזאת מישהיא אחרת חחחח בסוף לוקח אותה הבייתה לאכול, טוב הייתי ממש חרמן ככה שלא צילמתי וגם זה היה לא פשטא להשכיב אותה:)
יש לך כוס חם וקטן
תמונה שלה שוטפת כלים

1335
ילו ההחלטה קשה, אבל כנראה אני אחזור חודש הבא
כתבתי הרבה ומשום מה הכל נמחק:(
בקיצור הייתי אצלה בבית, עשינו ביביסטר, ואיך שהבת של אחותה ישנה עשינו עוד מספר, אני יעלה מחר תמונה שלה שצילמתי אצלה בבית. ההבדל בין ישראל פיליפנים ותאילנד תוך כדי הליכה בחצות בחזור הבייתה חשבתי על זה, אם בישראל תגיד שלום לאדם שאתה לא מכיר, אז התגובה תהיה חשדנית,
בתאילנד ברגע שברכת לשלום אז הם מברכים בחזרה
בפיליפינים, בלי שתגיד שלום, הם כל הזמן מברכים לשלום:) hi sir
חצות לפחות שישה אנשים שונים ברכו לשלום, אלה הדברים הקטנים שעושים תהבדל:)
אז מבחינת יחס שירות אדיבות ובנות קלות להשגה הפיליפינים לוקחים בגדול, לגבי כוסיות, התאילנדיות קצת יותר כוסיות:)
בטיול הבא לפחות ארבע חודשים מינימום בפיליפינים

1336
שחר אני מאוד אוהב את הדיווחים שלך בייחוד את התמונות של הפות הקטן שלהם...
אבל בחיאת שחר אתה מעביד אותם בפרך,חצי מהתמונות זה זיונים והחצי השני זה עבודה במטבח.
אתה ממש עושה להם מחנה עבודה צחוק
"נסיון הוא השם שכל אחד נותן לשגיאותיו"- אוסקר ויילד

ותגידו לה שהפרופסור אמר שתילך להזדיין.

1338

תמונה מאצלה בבית:) פרופסור ברגע שהן שוטפות כלים זה מראה על סוג של רצינות שייכות מבחינתם כלפיי, בכלל זה גם מוריד להם תאף ולא משנה כמה כוסית היא תהיה היא תשתוף כלים אחרי האוכל שאני מבשלחיוך
ספוט אני שוקל לא להשאר בתאילנד בכלל, עדיין בהתלבטויות קשות, אני כן כנראה יגיד שלום לפיליפינים, כי שלושה חודשים זה סבבה, אחת ההחלטות הנכונות שלקחתי, אבל תאילנד לא חסרה לי, אולי רק הגוגו והמופעים והמסאגיםקריצה

שחר סגל2013-05-22 10:20:11

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”