כ שחר סגל מדווח בלייב מהפיליפינים לאוס ותאילנד - דף 137 - סקס אדיר

שחר סגל מדווח בלייב מהפיליפינים לאוס ותאילנד

1361
שחר אחלה דיווחים ואחלה תמונות,אם הייתי יכול הייתי עכשיו עולה על טיסה לפיליפינים.
הבעיה שאני לא יכול אז אני ממשיך להציץ למנקה שלי בגללך הבאתי פיליפינית הבייתה צחוק
"נסיון הוא השם שכל אחד נותן לשגיאותיו"- אוסקר ויילד

ותגידו לה שהפרופסור אמר שתילך להזדיין.

1363
big dady יש לי ספרייה של מעל מאה קלטות סקס עם תאילנדיות ישראליות ורוסיות כולל הכל,, אם אני מוצא דרך להעלות לאתר בעתיד חלק מהסרטים אז יהיה ענק. כמובן רק של תאילנדיות ורוסיות:)
ספיידר תודה
פרופסור תבוא ללמוד פה בפיליפינים שווה יותר:)
טוב לאחר שאתמול הייתי מרוקן אז בלילה הלכתי לישון ללא סקססססס כמו תינוק:)
ואז ב7 בבוקר דפיקות על השער וצעקות בשמי, אני מתעורר ורואה את אותה אחת זאת מהתמונות
עכשיו אני בסרטים שאולי יש פה עוקץ, אני לא מכניס אותה הבייתה הולך איתה למונית אופנוע ושולח אותה הבייתה, בדיעבד לא היה שום עוקץ חח אבל עוד שבועיים אני אוכל את עצמי שבת שמונה עשרה דופקת לי על השער ואני לא פותח:(

כרגע אני בקשר עם מוכרת מהסופר בת 18 קבעתי איתה ב 11 בלילה ללכת לאכול אצלי, דיווח בהמשך:)
מכיוון שאני יושב בבית קפה יש לי מספיק זמן אז אני אעלה קצת תמונות מתאילנד ומהפיליפינים של בנות שלא העלתי לפני כן.... לגבי השגיעות כתיב שנעלמו חחח החלפתי מקלדת באנדרואיד ל swift key:)

1364
שחר מאיזה שנה אתה מזיין בתאילנד ורוסיה, האם אתה פעיל בגוש הסובייטיהאסייתי כבר משנות ה80 וה- 90, הרי אם אתה שומר קלטות משמע יש לך היסטוריה ארוכה יותר ממה שאתה מספר פה בפורום חיוך גדול.

לגבי הסרטים הדרך הכי טובה זה לעלות לאתר חיצוני בסגנון youtube, אם אתה צריך עזרה אפשר למצוא לך אחד כזה שאין בו צנזורה,ותפרסם כאן קישורים אם אתה רוצה.

.You so need a Daddy, little girl

1366
בי דדי השאלה אם אתה יכול למצוא תוכנת עריכה שיכולה לטשטש תפנים בווידאו?
גול אני עדיין בגן עדן.... בפיליפינים
טוב, אתמול אני מנסה לתפוס זונה ללילה ומשום מה ללא הצלחה
חזרתי הבייתי חרמן קמתי בבוקר ובחורה שאני בקשר איתה בפייסבוק פגשתי אותה פעם אחת בלבד להחלפת מספרים.
בקיצור אני מתכתב איתה שבוע והיא אומרת לי שהיא גרה אצל הדודה שלה, והיום היא נותנת לי תכתובת ומסתבר שזה שני בלוקים לידיי בקיצור אני עף אליה ביקשה שאני אשלם תשכר לימוד שלה בעתיד, אמרתי בכיף ושכבתי איתה עם המכנסון עדיין עליה, כוס צרררררר נכנס רק חצי אבל היה וווווואוווווווו איזה גמירה, בא לי לבכות רק מהמחשבה לחזור לארץ
אחרי הגמירה ברחתי מכיוון שהדודה צריכה לחזור

1369
עוד שבועיים פאטיה, נשבע לך לא מתגעגע,:)
אז עד שהכל הסתדר יש לי בת 18 בית לידי לצהריים, ובת 18 בערב אני צריך לחזור, לא פייר:( חבל הייתי נשאר עוד חודש, אבל הכרטיס היה ליוני..
אז זאת הכרתי אתמול השאירה לי מספר טלפון ועכשיו היא אצלי, מתוקה אמיתית

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”