כ שחר סגל מדווח בלייב מהפיליפינים לאוס ותאילנד - דף 142 - סקס אדיר

שחר סגל מדווח בלייב מהפיליפינים לאוס ותאילנד

1412
[QUOTE=שחר סגל]
תמונה של הבחורה מהלילה

לעלוקה, כמה שטויות במשפט אחד,
קודם כל, אפשר לעשות ויזה שלוש כניסות לתאילנד בשגרירות בהרצליה כל כניסה לחודשיים, מה שאומר שאתה נשאר בתאילנד חצי שנה, בכל פעם זאתה יוצא מתאילנד וחוזר בטיסה אתה מקבל אוטומטית ויזה לחודש, ככה שאין הגבלה כמה פעמים להכנס לתאילנד.
בפעם האחרונה שהיתי בתאילנד ארבע חודשים עם ויזת שתי כניסות ושלושה חודשים בפיליפינים, ועכשיו אני חוזר לתאילנד ומקבל עוד חודש:)
לפני כן שהייתי הרבה יותר בתאילנד הרבה יותר מחצי שנה בכיוון השמונה חודשים, לגבי הדרכון, אני מעלה תמונות של הדרכון עם כל הויזות ואישורי שהייה בתנאי שאם אני מוכיח שאני אומר אמת ושאתה דביל, אתה עף מהפוסט שלי לתמיד? :)

[/QUOTE]

שחר הבולשיט שלך לא עובד עליי, ואני אפילו לא מתכוון לצטט לך את החוקים האמיתיים כי שנינו הרי יודעים שאתה שקרן ואתה לא שווה שאני אבזבז 10 דקות כשזה ממילא לא ישנה שום דבר, אתה חי בלה לה לנד.

אם תראה את החותמות של השהייה שלך בתאילנד של הפעם הקודמת של ה-8 חודשים, אתה יותר לא תראה אותי בפוסט, אבל הרי שנינו יודעים שלא תעשה את זה כי אתה יודע שבפעם הקודמת לא היית בשום תאילנד ו-8 חודשים שכביכול היית שם ו"גנבו לך 50,000 שקל" זה הכל המצאות ממוחך החולה - ולכן כמובן שלא יהיו לך חותמות מהתקופה ההיא נכון? קריצה

עכשיו אתה בטח תשים חותמות מהפעם הזאת שאכן יש לך אה? אה רגע לא, עכשיו כשתבין שאין לך חותמות אתה פשוט תשקר ותתעלם שוב כמו שאתה יודע הכי טוב... כמו שתעשה מדריך להשקעה במניות.. (חחחחחחחח אתה? משקיע במניות? פחחחחח) כמו שמוצצים לך בטיסה הביתה, אתה פשוט בן אדם חולה...

1415
טוסיק יפה בהחלט :) חבל רק שהיא לא מגולחת...
מתי תקדיש תמונה מאורגיה בפאטיה?

בוא נראה נגיד 500 פסוז ליום רגיל ועוד 1000 פסוז למבוזבז נגיד ממוצע 750,כפול 30 זה 22.5K ,עוד 12K שכירות ממה שאמרת לחודש הגעת לצריכה של 34.5K פסוז שזה בסביבות ה 3200 שקל בחודש...
כפול 8 חודשים זה 25600 בשקלים בלי להחשיב את הנסיעות כמובן שאתה חייב לבצע בשביל לצאת מהמדינה ולחדש ויזה,טיסות,ועוד דברים שלא תחשב בחיים מראש... תסדיר לי את הראש כי חבר פה ממש רוצה לעשות משהו דומה .

Gspot2013-06-05 20:14:05
Rachel Starr probably the best fuck

1416
[QUOTE=kuuaj]
[QUOTE=שחר סגל]
תמונה של הבחורה מהלילה

לעלוקה, כמה שטויות במשפט אחד,
קודם כל, אפשר לעשות ויזה שלוש כניסות לתאילנד בשגרירות בהרצליה כל כניסה לחודשיים, מה שאומר שאתה נשאר בתאילנד חצי שנה, בכל פעם זאתה יוצא מתאילנד וחוזר בטיסה אתה מקבל אוטומטית ויזה לחודש, ככה שאין הגבלה כמה פעמים להכנס לתאילנד.
בפעם האחרונה שהיתי בתאילנד ארבע חודשים עם ויזת שתי כניסות ושלושה חודשים בפיליפינים, ועכשיו אני חוזר לתאילנד ומקבל עוד חודש:)
לפני כן שהייתי הרבה יותר בתאילנד הרבה יותר מחצי שנה בכיוון השמונה חודשים, לגבי הדרכון, אני מעלה תמונות של הדרכון עם כל הויזות ואישורי שהייה בתנאי שאם אני מוכיח שאני אומר אמת ושאתה דביל, אתה עף מהפוסט שלי לתמיד? :)

[/QUOTE]

שחר הבולשיט שלך לא עובד עליי, ואני אפילו לא מתכוון לצטט לך את החוקים האמיתיים כי שנינו הרי יודעים שאתה שקרן ואתה לא שווה שאני אבזבז 10 דקות כשזה ממילא לא ישנה שום דבר, אתה חי בלה לה לנד.

אם תראה את החותמות של השהייה שלך בתאילנד של הפעם הקודמת של ה-8 חודשים, אתה יותר לא תראה אותי בפוסט, אבל הרי שנינו יודעים שלא תעשה את זה כי אתה יודע שבפעם הקודמת לא היית בשום תאילנד ו-8 חודשים שכביכול היית שם ו"גנבו לך 50,000 שקל" זה הכל המצאות ממוחך החולה - ולכן כמובן שלא יהיו לך חותמות מהתקופה ההיא נכון? קריצה

עכשיו אתה בטח תשים חותמות מהפעם הזאת שאכן יש לך אה? אה רגע לא, עכשיו כשתבין שאין לך חותמות אתה פשוט תשקר ותתעלם שוב כמו שאתה יודע הכי טוב... כמו שתעשה מדריך להשקעה במניות.. (חחחחחחחח אתה? משקיע במניות? פחחחחח) כמו שמוצצים לך בטיסה הביתה, אתה פשוט בן אדם חולה...
[/QUOTE]
לדעתך - כמה (באחוזים) ממה ששחר רושם אמיתי וכמה חרטא?
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

1417
[QUOTE=קישקשתא]
לדעתך - כמה (באחוזים) ממה ששחר רושם אמיתי וכמה חרטא?
[/QUOTE]

קשה להגיד כי גם כשהוא אומר אמת הוא ממציא הרבה דברים מסביב שהם שקרים ועוד די מגוחכים.

בגדול אין לי ספק ש"הנסיעה הקודמת" שלו שבה הוא היה 8 חודשים בתאילנד ואז רמאי ישראלי גנב לו 50,000 שקלים ומצצו לו בטיסה הביתה - כל זה זאת פנטזיה אחת גדולה וכלום מזה לא היה נכון, הוא בכלל היה בארץ בכל הזמן הזה ובנה פנטזיה גרנדיוזית (ואומללה).
לזמן הזה אין לו חותמות בדרכון כמובן כי הוא היה בארץ....
מי שלא מאמין פשוט תראו איך שחר יתחמק מלהעלות את החותמות מהדרכון בטענות מפגרות או בהתעלמות, ותבינו לבד למה (אלא אם כן אתם ממעריציו ואז אין לכם יכולת שיכלית להבין לבד למה אז תבקשו שיסבירו לכם לאט לאט).

הטענה שלו שהוא סוחר במניות = בולשיט מוחלט, אין לו שום מושג במניות ובטח שלא את הכסף לסחור בהן.

בגלל שהוא נוסע בערך פעם בשנתיים לתאילנד עם סכום זעום כנראה חי עם ההורים שלו ומקבל קצבה כלשהיא שהוא חוסך.

לשחר יש טעויות של ערסים קטנים לפעמים "אני ילך" "אני יעשה" אז אני לוקח ניחוש מושכל שאין לו אפילו תעודת בגרות, לא שזה חשוב אבל סתם להבנת הרקע התעסוקתי שלו בארץ.

עכשיו הוא באמת נמצא בתאילנד או בסביבה שם, מזיין זונות (או כמו שהוא אוהב לקרוא
להן "קופאיות בסופרמרקט") אומללות בלי לשלם להן, שזאת לא בעיה כי הן כל כך נואשות שהן מוכנות לא לקבל כסף ואפילו להזדיין עם זרים בלי קונדום בשביל ההזדמנות לגנוב משהו/לקבל משהו למכור, כנראה שרבות מהן גם מכורות לסמים.

לשחר לא מפריע לזיין כל מה שזז ומדמם ללא קונדום, אבל זאת כבר בעיה שלו...... זה מראה קצת על איזה בן אדם מדובר פה... לא הכי בריא. קריצה

UMA2013-06-06 20:31:34

1418
מה זה משנה חברים, העיקר שאנחנו נהנים ומתחרמנים מהתמונות!
שחר מותק, לא חשבת קצת להוריד שערות באזור האסטרטגי? אומרים שזה יותר אסתטי וגם בטוח, אם לא במזרח, אז לפחות לקראת החזרה לארץ?
מחפש את הדבר האמיתי!

1419
טוב נתייחס לליצן הראשון ואחכ לדביל השני, יסלחו לי החברים בפורום אבל נשבר כבר ה. ... ן.
אני מדווח שעות על גבי שעות ללא כל תמורה, עונה על מאות הודעות פרטיות לחברים, נפגש עם לא מעט חברים שהיה להם ביצים להפגש איתי ומדריך אותם בכיף בכל שאלה.

תמונה מהאורגיה הערב, שבמקום להתעסק בדיווח עליה תראו במה אני צריך להתעסק... נקודה למחשבה להנהלת הפורוםקריצה

ללילצן הראשון קישתא ששואל עד כמה זה אמיתי או לא??
כמו שאתה שם לב הבנות הן דמויות ממוחשבות ולא באמת שם,
תשים לב להקדשות ששמתי לצעיר לנצח, וליילו, ולגי ספוט( הקדשה בדרך לא באמת שכחתי אותך חח) או לגוסט, זה לא באמת כוס אמיתי אלא תמונה ממוחשבת, וגם החתימה שלי בפורום הכל לא אמיתי.... קישתא זה הכל אשליה.....
וואו אם באמת הייתי יכול להיות אמן ממציא כמו שליצן הפורום טוען, הייתי משנה מקצוע מזמן:)

אוקיי ולדביל השני, סביר להניח גאנר שפתח חשבון רק בשביל להשמיץ אחרי שכבר העיפו אותו מהפורום.
ויזה ראשונה לשלושה חודשים

הארכה לחודש נוסף

במהלך התקופה הזאת הייתי בישראל לאיזה שבועיים וחזרתי לתאילנד ב20/09/2011
יום לאחר מכן מסרתי תדרכון לתהליך קבלת ויזת שהיה ארוכה בהגירה
ולבסוף הגיע האישור וקיבלתי הארכה נוספת שנתנה לי ויזת שהיה בתאילנד עד לתאריך 24/08/2012:)

טוב אז תעשה לי ולחברים בפורום טובה ותעוף לכל הרוחות חתיכת דביל מהפורום, ואם אפשר כבר להמשיך לדווח במקום להתעסק בשטויות.
אהה כמעט ושכחתי, אני מאחל לך לקבל את הקיצבת נכות שייחסת לי לכל החיים חתיכת דביל.

טוב חברים אני יעלה תמונות מהאורגיה מחר, כבר לא נשאר לי כוחות:) בגדול לקחתי שלוש שנראו טוב עם בגדים, אבל דווקא זאת עם הפנים היפות הייתה נפילה אז נתתי לה בעיקר למצוץ, טעימה מהתמונות שאני יעלה בהמשך....
אבשלום קבלת הקדשה:)

1420
האמת שחר - אתה לא ממש מעניין אותי. צחוק

אני כן חושב כמו kuuaj שאתה בן אדם חולה בראש (ומסכן).

אני כן חושב כמו kuuaj שאתה שקרן/פנטזיונר/גוזמן.

אני די חושב שאתה טיפוס שלילי ולא אמין בגרוש.

גם אני כמו kuuaj חושב שעבור לא יוצלח כמוך, לפתוח שרשור כמו זה:

זה פשוט בדיחה עצובה ומביכה. צחוק

תאמין לי שאני מזמן כבר לא קורא את השרשור המטופש שלך וגם לא מסתכל על התמונות שאתה מעלה
(אחרי שפעם רשמת את זה):
[QUOTE=שחר סגל]השאלה עם כל הכיף שבדבר, היא האם נכון או מוסרי לפרסם באתר תמונות פנים ללא טישטוש של ישראליות/ישראלים או כל אדם אחר, ללא אישורם ??
[/QUOTE]
אבל אם השרשור המטופש שלך עושה טוב ל yellow horny ועוד כמה, אז סבבה, מי אני שאמנע מהם את ההנאות שלהם?

אז למה בכל זאת רשמתי את מה שרשמתי?

רציתי להוציא תגובה קצת יותר ארוכה מ kuuaj (חייב לדעת מי זה בוודאות). קריצה

הוא הרבה יותר מעניין אותי מליצן פתטי שכמותך. צחוק

נ.ב - מה בדיוק פשר הפניה הזאת שלך להנהלה? מה בדיוק אתה רוצה שהם יעשו? צחוק

אולי (שוב) תרצה שהם יהפכו את השרשור שלך קריא רק למי שתבחר? צחוק
[QUOTE=שחר סגל]שאלה לחברים, במידה ואני רוצה להפוך את הפוסט לפרטי, שרק חברים מסויימים יוכלו לצפות בו?
רעיון גאוני:)
יש לי הרבה על מה לדווח, ויש עוד מלא תמונות להעלות...
נפנה לאדמין בבקשה, אני אנמק לו בפרטי
[/QUOTE]
צחוקClownצחוקClownצחוקClownצחוקClownצחוקClownצחוקClownצחוקClownצחוקClownצחוקClownצחוקClownצחוקClownצחוקClownצחוקClownצחוקClownצחוק
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”