כ שחר סגל מדווח בלייב מהפיליפינים לאוס ותאילנד - דף 150 - סקס אדיר

שחר סגל מדווח בלייב מהפיליפינים לאוס ותאילנד

1492
יש לי שאלה לחברה שהיו בתאילנד פה וגם לשחר .
אני בחורף הזה מתכוון לטוס לתאילנד ולסגור כאן תבסטה אני נוסע עם חבר השאלה שלי היא עם אפשר להיות פרזיט בתאילנד בתנאים מינימלים לשנה בפאטיה או כל מקום אחר שיש זיונים וסטלבת ב900 שקל לחודש ההורים שלי שולחים לי ואני מתכוון להיות שם לתקופה הרוכה אני קונה כרטיס פתוח לשנה הסיבה לא מסוגל להמשיך את החיים בארץ של עבודה בית לחסוך בזמן שאתה סובל בארץ . יש למישהו עצות בישבילי ?

1493
900 ש"ח זה סכום שלפעמים אפשר להוציא ביום בפטאיה (7000 באט)

בוא נגיד שתאילנדים יכולים לחיות מזה, זה משכורת ממוצעת ככה. השאלה אם אתה רוצה לחיות כמו תאילנדי??

אולי אם תגור בבקתה בכפר נידח בצפון, תוכל גם לצרוך מדי פעם מין בתשלום מהבת של השכנים.

יש לך יותר סיכוי לשרוד עם סכום כזה בהודו, עברו כבר כמה שנים טובות מאז שביקרתי בפרוואטי, אבל אני זוכר ששילמתי 50 רופי ללילה על חדר בהרים, מקלחת עם דלי בבקתה מחוץ לגסט האוס, צלחת טאלי ב-20 רופי, סיגריות גולד פלייק 19 רופי, ועדיין יצא לי 300$ בחודש.

בהצלחה.
thailand 2010

1495
לא הבנתי על מה מדובר בסרטון ששלחת לי קשה לי להבין משם הרבה . אני רוצה ליחיות כמו תאילנדי בתאילנד בתנאים מינימלים ולא כמו תייר .שאוכל לצרוך מידי פעם מין בתשלום . שיתחשק לי והסיג גם בחינם אני בחור בן 21 נראה טוב

1496
[QUOTE=NADAVX2X]לא הבנתי על מה מדובר בסרטון ששלחת לי קשה לי להבין משם הרבה . אני רוצה ליחיות כמו תאילנדי בתאילנד בתנאים מינימלים ולא כמו תייר .שאוכל לצרוך מידי פעם מין בתשלום . שיתחשק לי והסיג גם בחינם אני בחור בן 21 נראה טוב [/QUOTE]
אם אתה רוצה לחיות כמו תאילנדי אתה יכול לנסוע לנגב ולעבוד שם בחקלאות.
"נסיון הוא השם שכל אחד נותן לשגיאותיו"- אוסקר ויילד

ותגידו לה שהפרופסור אמר שתילך להזדיין.

1497
[QUOTE=הפרופסור]
[QUOTE=NADAVX2X]לא הבנתי על מה מדובר בסרטון ששלחת לי קשה לי להבין משם הרבה . אני רוצה ליחיות כמו תאילנדי בתאילנד בתנאים מינימלים ולא כמו תייר .שאוכל לצרוך מידי פעם מין בתשלום . שיתחשק לי והסיג גם בחינם אני בחור בן 21 נראה טוב [/QUOTE]
[/QUOTE]
חחחחצחוקצחוקצחוק

גם אם אתה חרמן! המוח צריך לעבוד!

1498
[QUOTE=הפרופסור]
[/QUOTE]

צחוקצחוקצחוקצחוקמוחא כפייהמוחא כפייה

1499
[QUOTE=הפרופסור]
[/QUOTE]

איזה כלי יאאלה צחוק

900 שקל יספיקו לך לשכירות של חודש לחדר של מטר על מטר עם מזגן.
פטייה יחסית יקרה, בצפון תוכל למצוא חדר דומה בחצי מחיר.

kosher meal2013-06-29 01:04:35

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”