מסיים את היום האחרון.. אתמול..
היום התחיל ונגמר מושלם, בבוקר קמתי הלכתי למוסטפה עם כל הציוד בסאב וואי ולהסתדר כל הזמן בלשאול גרמנים כשהם לא יודעים אנגלית ברגיל,דרך אגב אפשר לעקוץ את הגרמנים ולא לשם כמעט על הסאב ווי. אני קניתי לשבוע..
היום אצל מוסטפה שאני הגעתי ראשון דיברתי אם עוד איזה בעלים נחמד שאמר ששלוש שנים הם פעילים ופעם ראשונה הם קופצים עם יחידה חמושה רצינית וכנראה שאחד המתחרים אמר משהוא אבל הכל עבר..
התקלחתי וחיכיתי שהבנות יכנסו לחדר, הראשונה שנכנסה לחדר היא סופיה מדובר בבחורה קלאסית לדמות המזכירה הפצצה שהיא שרטוטה רצינית התחלתי לאכול אותה עם עוד איזה הודי נשענים על המיטת מסאז, מפה הכל התחיל להיות פסיכי מעצם היותי ביום האחרון, אני זוכר רגע שאני מזיין אותה בתחת ובכוס בדוגי פשוט מפרק אותה..
אחרי סופיה נכנסה מי שהייתה הפניקיס שלי מבין כל הבנות נשבר הדיסטנס שאנחנו צוחקים שאני שוכב לידה שאחד המבוגרים מתפנק אחרי שאני זיינתי לה את הצורה וגמרתי בקול תרועה מכוסית גרמניה בלונדה..
אחר כך הגיע בחורה שיש לה גוף לדפיקה בדוגי בטרוף עם קעקוע של פרפר ענק על הגב.. שברתי אותה..
אחר כך הגיע הכוסית שראיתי ביום שבאתי לשאול את מוסטפה אם מחר הם פותחים לפני שתרגמתי את ההודעה שלו באתר..
בחורה סקסית ויפה ממש עם כוס שגורם לך לגמור עוד פעמיים..
אחר כך נכנסה נראה ליילה גוף של הודית כוסית רק נגעתי בתחת חח
העברתי לילה ברחובות ברלין וטסתי..
דרך אגב קניתי טייגר קינג פרימיום ב250 שח 10 טבליות אחרי המלצה על הג'ל קאמגרה
האמת שעכשיו אני פנוי להסתכל על הישראליות כבת אדם ולא כגוף