כ שחר סגל מדווח בלייב מהפיליפינים לאוס ותאילנד - דף 152 - סקס אדיר

שחר סגל מדווח בלייב מהפיליפינים לאוס ותאילנד

1511
5 אלף שקל לחודש זה יקר . ונראה לי מוגזם מזה 5000 אלף באט לפינוקים מזה פינוקים לא רוצה שום פינוקים מה שאני רוצה זה דירה אוכל וללכת כל יום לים ולהסתובב לחפש בחורות לסקס בתשלום או בחינם . זה הכל וחדר קושר אני לא חושב שצריך בישביל זה 5 אלף שקל לא איכפת לי להיות בדירה בקו 10 לים גם

1512
חדר עם מזגן אתה יכול להשיג ב 8-12 אלף באט תלוי באזור והחדר יש כמובן ביותר תמיד...
התאילנדיות משכירות חדרים בגובה 6 אלף בלי מיזוג רק שתהיו בעניינים.
אוכל זה תלוי בך,והבחורות גם..
ככה שזה רק הקריטריונים שלך כמה אתה צריך. בהצלחה.
Rachel Starr probably the best fuck

1513
[QUOTE=NADAVX2X] 5 אלף שקל לחודש זה יקר . ונראה לי מוגזם מזה 5000 אלף באט לפינוקים מזה פינוקים לא רוצה שום פינוקים מה שאני רוצה זה דירה אוכל וללכת כל יום לים ולהסתובב לחפש בחורות לסקס בתשלום או בחינם . זה הכל וחדר קושר אני לא חושב שצריך בישביל זה 5 אלף שקל לא איכפת לי להיות בדירה בקו 10 לים גם [/QUOTE]

תשכח מתאילנדית בחינם !באחריות.הם צריכות כסף לא חכמולוגים שחושבים שיש להם זין מזהב.בתאילנד הכל בכסף ידידי. חפש חדר ליד BIG C החדש-קרפור לשעבר תמצא שם ב 8000 באט לחודש יש גם חדרים זולים בסימטאות מסקנד רוד פנימה ב 5000 באט .אים אתה גר שם תצטרך אופנוע או שתלך ברגל כל הזמן ? להיות בפאטיה ולא לזיין אי אפשר מציע לך לחפש מישהי קבועה לא צעירה במיוחד חודש יעלה לך 10000 באט לפחות

1515
היי חברים לאחר הרבה זמן שלא דיווחתי כי למעשה לא היה על מה:)
כרגע אני עובד קורע את התחת 10 שעות ביום חוסך 5000 בחודש והטיול מתקרבבבבבב
ההתלבטויות קשות
מצד אחד אני במסע ומתן עם התאילנדית בת ה 18 האחרונה שדיברתי איתה, הצעתי לה לגור איתי והיא בקשה 20000באטטטט לחודש כדי לשלוח לאח שלה כסף כדי שיהיה בבית ספר טוב (אשרי המאמין) חחח, אז אני מנסה להוריד אותה ל 10000באט לחודש.

אופציה שניה, חמש בנות מחכות לי בפיליפינים ושם הכל יותר זול בהרבה אז יש מצב לשלושה חודשים בפיליפינים, בפיליפינים לא תשלמו על סקס, הם פשוט אומרות לי בפנים, חלק מעוניינות בילד, חלק מעוניינות בעבודה בארץ וחלק פשוט במקום לישון עם ארוחה חמה. אני יותר מתחבר לפיליפינים ולתרבות המערבית והלא גזענית שלהם:)

לגבי הארץ קשהההההההההההההההההה מאוד, הבנות ממש לא מתחילות איתך בקניון חחח
הזיון האחרון היה בסופש שלקחתי מרוקאית חברה לשעבר לבית מלון בים המלח, קיבלתי בתמורה זיון ומציצה וזה ממש אבל ממש לא התקרב אפילו ב 10% למה שהיה עם הפילפיניות או התאילנדיות בקיצור fail: (

1516
שחר יקירי,
כולנו, או לפחות רובנו, מחכים כבר שתטוס ותתחיל לדווח.
עד כדי כך שעלתה בראשי מחשבה שאולי הפורום יממן לך
לפחות את הכרטיס, שהרי אתה זה בערך 1/14 מהפורום
וזה המון. אתה מחזיק במו מחשבך נושא שלם.
אז אני מאחל לך לשנה החדשה שתטייל כל
השנה בכל המזרח ולכולנו אני מאחל
שחטייל בכל המזרח.
אחלה שנה ,

ק.

1517
בוקר טוב שחר סגל... אצבע למעלה

אם יורשה להתערב אז אני מציע שתחזור לפיליפינים... ותיתקשר לתאילנדית ותגיד לה.

שהפרופסור אמר שהיא יכולה להזדיין.

שב"ש

הפרופסור2013-09-03 18:29:56
"נסיון הוא השם שכל אחד נותן לשגיאותיו"- אוסקר ויילד

ותגידו לה שהפרופסור אמר שתילך להזדיין.

1520
שחר וכל החברים הנכבדים (קצת ליקוקים בתור התחלה),

נהניתי מאוד לקרוא את הפוסט הזה על כל 31+ עמודיו ( למעט חילופי ההשמצות שלא הוסיפו כבוד לאף אחד ), ואני מאוד מאוד מודה לכל מי שתרם את חלקו.
בשבוע הקרוב אני טס לתאילנד ואשמח מאוד לשמוע על מי שעוד טס ורוצה יחד לפעול למען אותה מטרה :)

לאחר קריאת הפוסט נותרו לי מספר שאלות ואשמח אם תענו לי:
1. איפה זה בדיוק הדולפין האוס? פוקט? פאטיה? בנקוק? אם אפשר כתובת מדויקת אשמח.
2. אותה שאלה לגבי DOLL HOUSE.
3. היכן בדיוק ממוקם הסילבר גוגו ואיך מגיעים אליו.
4. אשמח אם תרחיבו לגבי "בר מציצות", איפה בדיוק יש בפטאיה? איך מגיעים לשם? האם יש כאלה גם בבנקוק?
5. ושאלה אחרונה, בכל הפוסט לא הוזכר כלל מועדוני BDSM. האם ישנם כאלה בתאילנד? האם הבנות שלוקחים לחדר יזרמו עם זה לדעתכם?

המון המון תודה.

וכמו שאומרים.... תזכו למצוות....

שנה טובה ומלאה בזיונים

שלכם

ע"נ

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”