כ סקס וזיונים בפולין - דף 3 - סקס אדיר

סקס וזיונים בפולין

22

למי שלא קרא את הדיווחים על היום הראשון והשני שלי בפולין: הם גם נמצאים כאן למעלה בפורום

סקס בפולין היום השלישי

היום השלישי התחיל בארוחת בוקר עם הפולניה החמודה שיישנה איתי בחדר בהחלט חמודה, עכשיו אני מצטער שלא תיקתקתי אותה עוד פעם בבוקר, אבל אחרי הארוחה היא נסעה לביתה.

קיוותי מאוד שהיום השלישי יהיה חזק כמו השני, אבל לצערי היו קצת נפילות. עדין היה שווה.

את היום רציתי להתחיל שוב בזיו של שתי בחורות יחד, אחרי הכיף שהיה לי ביום הקודם. ושוב חיפשתי הרבה, בבוקר הן לא כל כך עובדות, לבסוף מצאתי שתיים שגם אמרו שהן אקטיביות אחת מול השנייה.
http://www.odloty.pl/en/announcements/warszawa/centrum/wyuzdane-bi-full/26587.html

הגעתי, פתחה לי אתר הדלת בחורה צעירה , נראת לא רע, שיער שחור, אבל לא הבחורה שבתמונה. טוב, הלכה קראה לחברה שלה. הגיעה אחת בלונדינית פסים, בוגרת, כנראה 40, בכלל לא הבחורה בתמונות. אבל מה הדליק רותי הקטע של צעירה ומבוגרת ביחד, אז נכנסתי איתן. 400 זלוטי. שיחקנו קצת, הבחורות לא היו מקצועיות בכלל. קצת ליקקו את החזה אחת של השניה ולא ממש ידעו מה לעשות. בקיצור, נחמד אבל לא מה שרציתי. זיינתי את המבוגרת חזק עם הרגליים למעלה וטחנתי לה את הצורה רק בשביל הכיף ואח"כ גמרתי כאשר שתיהן מוצצות לי ואני מוחץ את החזה של המבוגרת.

אחרי זה חיפשתי משהו קצת יותר איכותי. ולבסוף נפלתי. החלטתי ללכת לבחורה באזור וולה שזה לא ממש במרכז העיר וכמובן זו לא הייתה הבחורה בתמונה, בכלל, ולא עושה את הדברים שכתוב. אז אמרתי לה שאני לא נכנס איתה. ויצאתי לחפש אחרת. הלכתי בקור, ברוח ובשלג בעיר עד שמצאתי מונית והתקשרתי למקום נוסף.
http://www.odloty.pl/pl/ogloszenia-towarzyskie/warszawa/wola/poczatkujaca-glosno-przezywa/48876.html
הגעתי, בפתחה את הדלת בחורה שמאוד מזכירה את זו שבתמונות אבל כנראה לא היא. חזה גדול. והמקום, לא דירה פרטית שלה אלא דירה "מכון". עשיתי טעות ונכנסתי איתה.
הבחורה לא מסכימה כלום, מוצצת גרוע, ישר על ההתחלה ביקשה טיפ. רציתי לגעת לה בחזה, רצתה עוד כסף. התלבטתי אם פשוט לשכב על הגב במשך שעה ושהיא תמצוץ לי או ללכת. בסוף אחרי 5 דקות אמרתי לה, יאללה ביי. והלכתי. לא ביקשתי את הכסף, לא יודע איזה ז'אדק פולני מתחבא מאחורי הדלת, לא צריך הסתבכות. יום עסל יום באסל.

אחרי הבאסה הזאת הלכתי לאכול צהריים וביקרתי את החמודה שלי שעובדת בקניון והמשכתי לחפש, היות והזמן שלי בפולין תם עוד מעט החלטתי לנסות משהו טוב, ומצאתי את זאת:
http://www.odloty.pl/pl/ogloszenia-towarzyskie/warszawa/centrum/paula-24/48920.html
דיברה אנגלית לא רעה, כמובן שאלתי אותה בטלפון עוד קודם אם היא באמת הבחורה בתמונות, אמרה שכן, שאלתי בטוח, אמרה אם אני לא, אז אל תשלם. הייתי מבסוט ויצאתי לדרכי.
הגעתי לביתה, בחורה פרטית לגמריי, זו הדירה שלה, דירה קטנה יפה וחמודה, איכותית, כל הדירה יצאה מהקטלוג של איקאה. וגם הבחורה. קטנה, יפה מאוד, בלונדינית, רזונת, הבחורה שבתמונות. רק מה, עיניים עצובות. חבל. התקלחתי, הציעה לי לשתות וקצת שוקולד, והופה למיטה. אכן חמודה, מעין קיילי מינוג, קעקוע של דוגי סטיילינג, אבל מה, במיטה כמו דג מת. קצת הזזתי אותה, לסלון, חזרה למיטה, תנוחות. מסכימה הכל, אבל לא מספיק אקטיבית. גמרתי לה על התחת ושילמתי. 300 זלוטי הקטע הכי משעשע היה שרצתי לראות איך אני חוזר למלון, היה לה שם את הלפטופ פתוח, היא כנראה סטודנטית שמשלימה הכנסה. אני ניגש לבדוק בגוגל מפס, אני רואה שיש לה לינוקס עם פיירפוקס על הלפטופ. אתם קולטים. סתם בחורה, נערת ליווי. עם לינוקס ופיירפוקס, פה אפילו "מומחי אבטחה" לא יודעים להפעיל לינוקס וגולשים באקספלורר.

טוב חזרתי למלון קצת עצוב שנגמר הזמן ולמוחורת אני טס, אבל לא אומר נואש.
מתחת למלון היה איזה פאב מוזר של עבריינים רוסים, אז נכנסתי, אני בחור לא קטן בעצמי (לא ענק, אבל בהחלט סביר) כך שהרבה פעמים בחו"ל אני מרשה לעצמי. המקום הכי הזוי שהייתי בו אי פעם, נראה שכולם מכירים את כולם, חבורות של בנים ובנות בגילאי העשרים רוקדים לצלילי מוזיקה ללא קו ייחוד, פעם שנות השמונין ולמבדה (!?!) ופעם שירים חדשים, ופעם טראנס. רוקדות כמו משוגעות משתוללות. אבל היות וכולן היו בחבורות לא ממש הסתכלו לצדדים החלטתי לצאת.

שאלתי את הדורמן במלון לאיפה יש לצאת פה, הוא שלח אותי למועדון חשפנות. יאללה, יום אחרון בפולין, שעה 11 בלילה, זה הזמן להשתולל. המועדון נמצא במרחק שני רחובות מהמלון, הלכתי ברגל. אני מגיע. המקום ענק, אולי 10 אנשים בפנים, ואיזה 15 בנות. כולן כוסיות מהממות. חלקן בלונדיניות, שיער שחור, קצר, ארוך, חטובות. וכל הזמן יש מישהי שרוקדת ומתפשטת על הבמה והן כל הזמן מתחלפות. ניגשת אלי אחת, נראה לי בת 29 (אח"כ גם אמרה שיש לה ילד) כוסית עם כל מעצבן. לקחתי אותה ללאפדנס, קצת יקר 50 זלוטי לשני שירים. היה נחמד, למה בדיוק אחרי השיר הראשון היא נזכרה שהיא חייבת לרדת למטה לרקוד על הבמה, אז היא אמרה שהיא תחזור ותפצה אותי. "בטח בטח" חשבתי. אבל אכן, אחרי שהיא רקדה, עלתה אליי חזרה ורקדה עליי עוד שלושה שירים וגם נתנה לי לגעת איפה שאני רוצה כפיצוי על זה שהיא הפסיקה. היה לה פירסיניג בדגדגן וכל הזמן שיחקתי איתו. בסוף הזמן היא מסתכלת: הלך לה לאיבוד הפירסינג, אנחנו מתחילים לזחול מתחת לשולחנות לחפש אותו. ככה די התקרבנו. בסופו של הערב היא נתנה לי את הטלפון שלה, אמרה לי שבפעם הבאה שאני בפולין שאני אתקשר ונעשה אורגיה ....

זה סיכומו של טיול הסקס שלי בפולין.
אני רוצה לחזור !!!

19LOLx82011-03-02 09:31:15

סקס וזיונים בפולין

23

קודם כל אני מאוד שמח שנהנת מהזיונים בפולין, אבל הייתי אומר שקצת התברברת ואיבדת את הפואנטה.

מכל מה שקראתי הבנתי שבסך הכל לא הגשמת את הפנטזיה במלואה ושלא עשית שיעורי בית טרם נסיעתך.

בעצם, את כל מה שעשית בפולין, היית גם יכול לעשות בישראל...

הרי אם אנחנו נוסעים לטיול סקס, אנחנו רוצים להגשים פנטזיות ולעשות דברים שבישראל אנחנו לא יכולים.

שאני הייתי במוסקבה אז הכרתי בחורות רגילות (כמובן שמדהימות ביופיין) לזיונים, השארתי שמה כמה קבועות לפעמים הבאות, עשיתי כמה פעמים פיסטינג אנאלי לבחורות ממש רזות, הייתי בדירות דיסקרטיות שאתה נכנס עומדות מולך 20 בנות וכל אחת יותר מדהימה מהשנייה, הייתי במועדון של רוסים לחילופי זוגות וכולם מסתובבים שם ערומים ומזיינים אחד את השני. עכשיו שאני כותב את זה אני פשוט מעלה חיוך על הפנים שלי איך מזרון לידי גבר מזיין מישהי החדר עפוף עשן וכולם באורגיה אחת גדולה..אחחחח איזה תענוג ועוד כמה דברים עשיתי בקטנה...
הדובדבן היה להכיר בחורות מקומיות...הרי לזיין זונות כל אחד יכול...

כנ"ל לגבי תאילנד - לזיין כל יום מישהי אחרת ו/או כמה בחורות ו/או ללכת לישון כל יום עם בחורה אחרת וכו' וכו'... הרי אי אפשר לעשות את זה בישראל.

כנ"ל לגבי החבר שלנו שנסע לווגאס וזיין כוכבות פרונו.

אז מה בעצם רציתי להגיד, לטיול סקס צריך להתכונן טוב כי אח"כ ההתברברויות עולות לנו בזמן והזמן שלנו קצר.

אני דווקא הייתי מפתח את הסקס עם הבחורה שהכרת בקניון, היית קצת משקיע יותר בבחורה ואולי היה יוצא לך מזה משהו לא מהעולם הזה וגם ממשיך מידי פעם לעקוץ באיזה דירה דיסקרטית.

אני זוכר הכרתי אוזבקיסטנית שבהתחלה הייתה נראית מיובשת אבל אחרי שהשקתי אותה קצת במים, הייתה מספר 1.

להבא ידידי, תכין שיעורי בית, תרים טלפונים עוד מהארץ, תבדוק מי מדברת אנגלית ומי לא, וכו' וכו'...

אני נזכר איזה סיוט זה להסתובב בבניין הענקיים האלה עם מליון כניסות וכל כניסה יותר מפחידה אחת מהשניה וגם ככה קר בחוץ..לא נעים במיוחד

סקס וזיונים בפולין

26
אני מגיע עוד כמה ימים לפולין.... יש למישהו איזה המלצה או טיפים שיעזרו לי שם? פעם ראשונה שלי שם האנגלית שלי סבבה לגמרי אני אהיה במלון במרכז העיר ,כעיקרון בא לי לנצל מה שהעיר יכולה לתת :) .
לגבי מחירים לא כ"כ משנה אשמח למידע וכמובן לדיווח. בתודה!

סקס וזיונים בפולין

29
שלום לכולם.

חזרתי מוורשה לא מזמן, ולהלן רשמיי מהביקור החפוז שערכתי (3 ימים במסגרתם גם עבדתי...).

אני כבר מזהיר, התיאורים שלי הם לא צבעוניים כמו של רבים מהכותבים המשובחים כאן, אלא דיווח תכלס.

היום הראשון הסתכם בדגימה אחת שכן הייתי עייף ורצוץ מיום קשה.

הזמנתי את העלמה לבית המלון במחיר של 250 זלוטי לשעה שלמה.

זו העלמה, התמונה אמיתית בהחלט.

צעירה גבוהה עם חזה בינוני עד גדול קופצני אמיתי וטעים.

היה תענוג צרוף - מציצה בלי, גמירה בפה, ואחר כך עוד סיבוב במסיונרית ודוגי, ויאללה שלחתי אותה הבייתה כי הייתי עייף.

בהחלט דגימה מוצלחת מבחינתי.

ביום שלמחרת החלטתי לבקר בדירת עלמה מסויימת, שהסתבר כי ההימור שלי עליה היה למעלה ממוצלח.

תמונה אמיתית, ואם לא אז היא בהחלט נראית יותר טוב מהתמונה. שדיים גדולים, גוף שזוף בטוב טעם, וחיוך מקסים בפנים יפות.

הגעתי אליה לדירה ולא התאכזבתי לשנייה. 200 זלוטי עברו מהון לשלטון, מקלחת וקדימה לעבודה.

התחילה בנשיקות צרפתיות חבל"ז, ואני ממש לא בקטע אבל נסחפתי!! היה מעולה. המשיכה במציצה בלי, ומשום מה הייתי כל כך חרמן וחרגתי ממנהגי וירדתי לה גם, היה 69 של דקות ארוכות ומענגות, הכוס שלה היה טעים רצח!!

גמרתי לה בפה, נרגעתי איזה כמה דקות ויאללה לסיבוב שני. חרמונים, מציצה, 69 ויאללה בדוגי סטייל, כשאני חופן את שדיה הגדולים.

יצאתי ממנה מסופק ומאושר.

מפאת חוסר זמן לא דגמתי עוד באותו יום.

יום למחרת הייתה הנפילה -

לא תמונה אמיתית ולא כל כך קרובה למציאות.

קודם כל היא גרה בחור שהמונית עלתה לי הון תועפות, אבל כבר הייתי חרמן אז עליתי אליה למרות הריחוק והנסיעה המבאסת.

פתחה את הדלת אישה בת 45 בערך, פנים לא משהו וגוף לא להיט. 200 זלוטי עברו מהון לשלטון, מקלחת ויאללה למיטה.

מאחר והייתי מבואס מהמראה שלה, לא היה לי כך אליה ורציתי רק ללכת אז נתתי לה למצוץ עד הסוף בלי, גמרתי לה בפה, התלבשתי והלכתי. הייתה קצת המומה אבל חייכתי ואמרתי לה שאני ממהר והסתלקתי משם.

טוב, יצאתי ממנה לא מסופק בלשון המעטה, והחלטתי להזמין את אותה אחת שהייתי אצלה בדירה יום קודם, הפעם אלי למלון.

סימסתי לה וקבענו לערב אצלי בחדר.

הגיעה כמה דקות לפני הזמן, ירדתי ללובי להביא אותה לחדר (לא ניתן לעלות לחדרים מבלי להעביר כרטיס אלקטרוני של החדר במעלית).

נכנסנו לחדר, סיינו עם הבירוקרטיה (300 זלוטי), פתחתי בקבוק יין משובח (תתפלאו של כרמל מזרחי שקניתי בחנות בוורשה..חחחח) ושתינו. מיד התחממו העניינים, נשיקות עמוקות עם לשון והכל, הפשטתי אותה מהבגדים ויאללה חרמונים.

עברנו ל-69 (כן, הייתי חייב לרדת לה שוב) והיא מצצה עד הגמירה המיוחלת בפה שלה.

לאחר מכן קשקשנו קצת ואז עוד סיבוב של חרמונים, מציצה וזיון בדוגי, ובסיום ביקשתי לגמור לה בפה וכמובן קיבלה את זה כמו גדולה.

היה תענוג!!!!!!!!! לקחת ממנה את המייל שלה על מנת להישאר בקשר שכן אני מתעתד לחזור לוורשה בהקדם, אין כמו וורשה בלילות (וגם בימים). :)

למי שיש שאלות וכו', אענה בכיף.

smith352011-08-07 14:45:36
שלח תגובה

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”