שחר סגל מדווח בלייב מהפיליפינים לאוס ותאילנד
21תשלח לנו עוד תמונות...
כ
מסכים עם דן, רוב הבנות בפאטיה צריכות כסף בסופו של דבר..לשלוח לאמא בבית,לאחים הקטנים, לתינוקות וכו,גם אני שהיתי עם מישהי כמה ימים,הזמנתי אותה לכל מיני דברים והכל היה סבבה ללא תשלום נוסף אבל כשהבינה שזה נגמר ביננו (ביום האחרון) ביקשה כסף, מניסיון לפעמים יוצא הרבה יותר זול לשלם אחרי הסקס מאשר "לתחזק" אותה עם קניות והוצאות על בילוים.
מני וגונגלר מכבד את דעתכם....
אבל בתרבות התאילנדית, הבחורה מחזרת אחרי הגבר ומנסה להרשים אותו, כרגע אני עם בחורה מאיסאן שלא מוכנה לצאת מהחדר הממוזג, האמת היא נשארת בחדר כל היום לא מוכנה לצאת מחכה לי כשאני חוזר בלילה אונסת אותי והולכת לישון, סידור דיי נוח בשבילי...
רואה טלנובלות כל היום , קוראת ספרים ומאושרת מהחיים שלה, ככה שבינתיים אני משאיר אותה, לפני כן הייתה ישנה עם עוד 2 בחורות במיטה אחת עם מאוורר בחדר עם עכברים ככה שבשבילה היא בסוג של גן עדן, הסקס בא מהכיוון שלה, יש מצב שהיא מרוויחה מהצד ובגלל זה היא לא מוכנה לקחת כסף, אושהיא מנסה להרשים.
בכל אופן אני מרוקן והגעתי למצב שאין לי כח לזיין חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
אם אני אתן לה כסף בכח היא תרגיש כמו זונה ולא בא לי להתיחחס אליה כמו לזונה, נ.ב זונה בתשלום הייתה עולה לי הרבה יותר זול, מההוצאות שיש לי עם זאת, האמת קשה להשאר בתאילנד עם בחורה אחת יש כל כך הרבה בנות יפות, הפיתויים גדולים.
לא מובן עד כמה קל פה לזיין אי אפשר להסביר במילים, בקיצור גן עדן
אפרופו ברצ'דה ים כוסיות תאילנדיות לא זונות אבל פצצות, מועדון הוליווד ברצ'דה
חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”