כ שחר סגל מדווח בלייב מהפיליפינים לאוס ותאילנד - דף 3 - סקס אדיר

שחר סגל מדווח בלייב מהפיליפינים לאוס ותאילנד

22
טוב נמשיך, לכל אלה ששולחים לי לגבי פרטיות בבנקוק
הכי פשוט שבעולם, גשו לכל נהג מונית בבנקוק, תבקשו להגיע ל CLIMAX כולם מכירים את זה, הנסיעה במונית בחינם!!!!

הכניסה כולל משקה וודקה רדבול 20 שח

כולם שם זונות פרטיות, ועם כולן אפשר להתמקח על המחיר, אז פשוט סעו לCLIMAX .

אפרופו למחפסי המציאות, מחוץ לCLIMAX יש מלא זונות רחוב, שנראות פצצות בגילאי 18 שבאות מהRATCHADA STREET .

ולציידים שמחפשים בחורות נורמליות כוסיות שהם לא זונות, פשוט מאוד, מונית לרחוב הRATCHADA STREET יש שם מלא מועדונים של תאילנדים, תופסים שם בקלות

המשך דיווח:

שלשום הייתי בפאטיה לקח לי כ 10 שניות מהרגע שירדתי מהמונית למצוא בחורה, בעודי במונית אני קולט בחורה עם פרחים, ירדתי שאלתי אם זה בשבילי? אמרה שכן , הזמנתי לארוחה והיא איתי עד עכשיו, לשאלה אם שילמתי לה?? לא!!!

ברור שהזמנתי אתה לאכול, ולישון אצלי.

אז הרעיון הוא מאוד פשוט, אם אתם רוצים לזיין זונה ללא תשלום, אז פשוט תתייחסו אליה כמו לכל בחורה, ולא כמו לזונה!!

זה עובד באוקראינה, בתאילנד, דרום אמריקה ובישראל, וברור שאם תשאלו אותה כמה זה ללילה, אז באותו רגע אתם מקבלים יחס של לקוח, אבל אם תשאלו אותה מה היא רוצה לאכול? אז הכל נפתח בפניכם

אפרופו מלונות בDAY NIGHT HOTEL, מחירים מתחילים ב 550 באט ללילה , ו5000 באט לחודש, בכניסה לסוי בוקאו המחירים 400 באט ללילה.

אני יכול להגיד לכם באופן רישמי שאני בגן עדן בעודי בחיים.

19LOLx82011-05-26 22:29:08

23
אני מציע לשלם לבנות גם אם לא סוכם מראש. ברגיל בחורה לא מבלה ימים על אוכל ושתיה מבלי צפייה לתשלום כאשר מדובר בבחורה שזו פרנסתה לאחר מכן אנחנו שומעים את הצווחות בגסטהאוזים של התאילנדיות שישראלים שלא רוצים לשלם כי הם חושבים שהתאילנדית התאהבה בהם ולא לדבר על כאלה שלא מוכנות בגלל זה ללכת עם ישראלים.

25

מסכים עם דן, רוב הבנות בפאטיה צריכות כסף בסופו של דבר..לשלוח לאמא בבית,לאחים הקטנים, לתינוקות וכו,גם אני שהיתי עם מישהי כמה ימים,הזמנתי אותה לכל מיני דברים והכל היה סבבה ללא תשלום נוסף אבל כשהבינה שזה נגמר ביננו (ביום האחרון) ביקשה כסף, מניסיון לפעמים יוצא הרבה יותר זול לשלם אחרי הסקס מאשר "לתחזק" אותה עם קניות והוצאות על בילוים.

26
דן דעתך לא נכונה, גם זונה רוצה להרגיש נורמלית ולא הכל זה בכסף, לראיה אני כרגע נמצא עם בחורה כבר כ 3 לילות, והיא לא מוכנה לקחת כסף, אפרופו כל יום כשאני מתעורר היא מעירה אותי בנשיקה למטה, ולפני השינה היא אונסת אותי, הסקס בא ביוזמתה, מבחינתה היא בגן עדן מלון עם מזגן כל היום, אוכל ואני לא לוקח ממנה תשלום על זה שהיא מזיינת אותיצחוק

27
שחר אתה מתעסק עם רוסיות בפטאייה ???

אם אני נוסע לתאילנד ,אני רוצה תאילנדית אוריגינאל .

זונה או לא זונה ,לדעתי החיים שלהן מספיק קשים

אנחנו הישראלים נהיה בסדר ונצפר ביותר מהתשלום הרגיל שנהוג שם.

זה המקום להתחיל ,בליחצן את ישראל (יש הרבה מה לתקן).

ישראלים יכולים ליהיות בוטים ומגעילים וחבל כי אנחנו כל כך יותר חכמים ,יפי נפש ובעלי חוש צדק, מהגוים.

שם טוב ,טוב משמן טוב.

שבחורה לא רוצה לקחת כסף בגלל כבודה או בגלל רושם שרוצה להשאיר,תבינו זה לא בגלל שהיא לא צריכה אותו,הסיפורים שם מאוד עצובים ובאמת קשה שם.

בחורה שלא רצתה לקחת כסף,היתי מפיל 1000 באט על הריצפה ואומר לה שנפל לה מהכיס.

היתי יוצא גבר גבר .

מצווה גם לעזור לאנשים האלו,כך אני רואה את זה.

יצגו את ישראל בכבוד,במקום שבו יש ערבוב כזה של עמים זאת זכות גדולה,זאת גם חובתנו ,תיהיו ז"נטלמנים תקבלו יותר.

לכול הנוסעים ,עלו והצליחו
המאסטר למס"ז אירוטי

http://www.sexadir.co.il/forum/forum_posts.asp?TID=44037&PID=333990#333990

28
שחר שלום, תראה, אני האחרון שבא להטיף או להגיד לך מה לעשות. בתור "תאילנדי" ותיק שאפשר להגיד כבר שמרכז החיים שלי שמה שהגישה שלך מוטעית.
הבחורה יוצאת מנקודת הנחה שתתן לה כסף. היא הגיעה לפאטייה בשביל כסף. זה לא נוגד שצריך להתייחס אליהן בכבוד.

"לא מוכנה לקחת כסף" זה מן טריק יפה של התאילנדית שכביכול היא בחורה טובה ולא רוצה רק את הכסף שלך וכו'...

מן הסתם, היא מאוד רוצה את הכסף שלך ולא רק רוצה - אלא צריכה!.

אנשים פה לא מבינים את ההבדל בין הבחורות בתאילנד. סעו לבנגקוק, כנסו לאיזה עסק יוקרתי ותנסו להתחיל עם הבחורה - אני מודיע לכם שברוב גדול מהמקרים אל תצפו ליחס חוזר ממנה. בחורה שיש לה משכורת יפה לא צריכה שיבוא איזה "פרנג" ויציל אותה.

לכן שחר, תעשה טובה ואל תתנהג כמו הרבה ישראלים שאני מכיר ותתן לבחורה כסף, אפילו שנידמה לך שתפסת מישהי ש"לא רוצה".

אני שומע בזמן האחרון יותר ויותר סיפורים על תאילנדיות "שנעקצו" מישראלים.

חבל, לתאילנדיות יש פה גדול ומספיק שבחורה אחת נעקצה פעם אחת, 100 בנות אחרי 5 דקות יודעות.

29

מני וגונגלר מכבד את דעתכם....

אבל בתרבות התאילנדית, הבחורה מחזרת אחרי הגבר ומנסה להרשים אותו, כרגע אני עם בחורה מאיסאן שלא מוכנה לצאת מהחדר הממוזג, האמת היא נשארת בחדר כל היום לא מוכנה לצאת מחכה לי כשאני חוזר בלילה אונסת אותי והולכת לישון, סידור דיי נוח בשבילי...

רואה טלנובלות כל היום , קוראת ספרים ומאושרת מהחיים שלה, ככה שבינתיים אני משאיר אותה, לפני כן הייתה ישנה עם עוד 2 בחורות במיטה אחת עם מאוורר בחדר עם עכברים ככה שבשבילה היא בסוג של גן עדן, הסקס בא מהכיוון שלה, יש מצב שהיא מרוויחה מהצד ובגלל זה היא לא מוכנה לקחת כסף, אושהיא מנסה להרשים.

בכל אופן אני מרוקן והגעתי למצב שאין לי כח לזיין חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אם אני אתן לה כסף בכח היא תרגיש כמו זונה ולא בא לי להתיחחס אליה כמו לזונה, נ.ב זונה בתשלום הייתה עולה לי הרבה יותר זול, מההוצאות שיש לי עם זאת, האמת קשה להשאר בתאילנד עם בחורה אחת יש כל כך הרבה בנות יפות, הפיתויים גדולים.

לא מובן עד כמה קל פה לזיין אי אפשר להסביר במילים, בקיצור גן עדן

אפרופו ברצ'דה ים כוסיות תאילנדיות לא זונות אבל פצצות, מועדון הוליווד ברצ'דה

30
שחר , גם אני לא בא להטיף לך מוסר, אבל תאמין לי, הבחורה הזאת אולי מאוהבת בך ועושה לך הצגות בגלל זה, שהיא יענו לא רוצה ממך כסף, אבל ברגע שתיפרד ממנה, אני די בטוח שהיא תעשה לך "סצנות", ואז תצטער שלא שילמת לה על כל זיון בנפרד. אני בטוח שכולם כאן מכירים את הקטע הזה... אבל בינתיים תיהנה מכל רגע איתה, למה לא!!! :-))
מחפש את הדבר האמיתי!

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”