כ פטאיה - מלונות שלא עושים בעיות להביא בחורה- עזרה - דף 3 - סקס אדיר

פטאיה - מלונות שלא עושים בעיות להביא בחורה- עזרה

24
אישית גם אני לא אוהב את בנגקוק (ובגלל זה לא מכיר כמעט את חיי הלילה שלה...).
תוסיף את העובדה שפאטאייה נמצאת רק שעתיים וחצי נסיעה ממנה ...

מעבר לזה, גם לי יש מלון קבוע באותו אזור (אני בכוונה לא אומר את השם כדי שלא יוצף בישראלים (:), שהוא ברמה סבירה, אי מניח שגם אתם לא מקופחים במלונות שלכם...

מה שטוב בפאטאייה זה שאתה בעיר, עם כל הנוחיות שלה זה, אבל לא ממש מרגיש בעיר כי רוב הבניינים יחסית נמוכים (אני מדבר על מי שנמצא באזור הביץ' רואד וה2ND רואד), ואין את הלחץ של העיר,

וכמובן... שכל הבחורות הצעירות (או המבוגרות...) שמולך ברחוב עובדות, ובכל מקוםאתה רק צריך להציע מספיק ולהיות נחמד, והן יבואו...

25
ביגדדי פאטייה עדיפה כמובן.מזג אוויר נעים יש ים יש שווקים יש קניונים לא צריך להיות שעות בתבורה הכל נגיש הכל קל חיי הלילה מרוכזים ואלפי זונות בעיר למרות שאני בררן ולא מסוגל לקחת כל דבר.אוכל בשפע מחירים נוחים כיף שם בבנגקוק יש לי כמה פגישות עם מקומיות קצת סוי 11 קצת קאוסן קצת אקנה והרבה זיונים

26
לי הרגשה שבבנקוק יש יותר "יפות" , כמובן כל אחד והטעם שלו...
אולי ההרגשה כי לא הייתי שם אבל ככה מבדיקה קצרה בתמונות של אפלקציות נראה שבבנקוק הן יותר יפות...אז סתפ סקרן אותי.
גם אני בררן וצייד יומי לפעמים היה נמשך כמה שעות עד שנופלים על זו שאתה לוקח לחדר.

.You so need a Daddy, little girl

28
תראו אני לא יודע כל כך בבנגקוק, אבל בפאטאייה, שהייתי לוקח בחורה ללונג-טיים, זה היה מובן מאליו שזה "אכול כפי יכולתך", כלומר כמה סקס שאתה יכול.

מה שכן, תמיד הייתי נותן לבחורה הרגשה של חופשיות, ואם הולכי ל-7/11 שתיקח מה שהיא רוצה וכו' או אם אחרי שעתיים פתאום היא רעבה קופצים לאכול משהו על חשבוני (בשני המקרים הנזק המקסימלי ביחד הוא 200 בהט -גג)

30
אני מסכים עם מרחיב...יש לא מעט בחורות שמתחילות כבר אחרי הפעם הראשונה במשחק של היפיפיה הנרדמת ולא מעוניינות לתת עבודה.
חוץ מזה אחרי מרתון של זיונים של כמה ימים רצופים גם אתה מרגיש במחסור של תחמושת...רק שחר סגל נותן עבודה קבוע במשך חודשים. ...גבר גבר.

.You so need a Daddy, little girl

שלח תגובה

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”