נדב אני מאמין לך שהבאת בחורות בחינם, כנראה בדרך שבה עברת לנו פה בפורום את הדיווחים, בצורה שבה דחסת את הדיווחים זה יצר תדמית כאילו לכל מקום שהלכת תוך שניה קיבלת מה שרצית בחינם.
אישית אני מעדיף את התאילנדיות "המקצועניות" ולא את אלו שהגיעו אתמול מהכפר, גם אם המקצוענית תעלה לי כסף, כי אני לא בא לתאילנד לחודשיים, אלא לחופשות קצרות ואין לי זמן כמו בישראל להתחיל עם בחורה, לחפור וכו'.
חזרתי מתאילנד דיווח ..לכל מי שרוצה לדעת תאמת .
22גולגול זה נכון למעט מאוד בחורות היום אתה יכול להביא בלילה מהחוף ב 500 לקצר זה קרה לי פעמיים אני לא משלם להם יותר.גבינט אתה צודק אין זמן להשקיע ביציאות וסיפורים באים לזיין ולזרוק ונדב ביום שצעירה מהגוגו בסוי קאובוי או מקום אחר בבנגקוק או פאטייה תגיד שהיא לא רוצה כסף היא רוצה אהבה זה היום שהמשיח יגיע
23חזק מרחיב, חזק...
גול גול, בעקרון אפשר כמו שמרחיב אמר, להביא בת 30 פלוס מביץ' רואד (BR) באמצע היום/ אחרה"צ במחיר של בערך 500-700, וזה נכון גם לגבי כמה צעירות ויחסית מתחילות.
המחירים שצויינו קודם של 3000 בהט ללונג טיים (LT) הם לגבי כמעט כל בחורה בבנגקוק (לא בפאטאייה),
אבל בפאטאייה בשביל מחיר כזה תקבל או בחורה מגוגו (שלכאורה שם נמצאות היותר כוסיות, אבל רק לכאורה- וזה יעלה יותר עם השתיה בדרך והבר פיין) או פצצת עולם רצינית מהוולקינג סטריט (WSׂ).
אבל בכל מקרה, בכל מקרה זה עדיין זול פי כמה מהמחירים של ישראל, כי מדובר בלהביא את הבחורה לכל הלילה, עד שקמים למחרת, ולמחרת בבוקר בד"כ יש עוד מספר.
מה שכן, הכי יקר שיצא לי לשלם היה (אם אני לא טועה) בסביבות 2500 בהט לכל הלילה, כמובן שתחלק ב-9 כדי לדעת כמה זה בש"ח.גבינט 2014-03-15 19:35:09
גול גול, בעקרון אפשר כמו שמרחיב אמר, להביא בת 30 פלוס מביץ' רואד (BR) באמצע היום/ אחרה"צ במחיר של בערך 500-700, וזה נכון גם לגבי כמה צעירות ויחסית מתחילות.
המחירים שצויינו קודם של 3000 בהט ללונג טיים (LT) הם לגבי כמעט כל בחורה בבנגקוק (לא בפאטאייה),
אבל בפאטאייה בשביל מחיר כזה תקבל או בחורה מגוגו (שלכאורה שם נמצאות היותר כוסיות, אבל רק לכאורה- וזה יעלה יותר עם השתיה בדרך והבר פיין) או פצצת עולם רצינית מהוולקינג סטריט (WSׂ).
אבל בכל מקרה, בכל מקרה זה עדיין זול פי כמה מהמחירים של ישראל, כי מדובר בלהביא את הבחורה לכל הלילה, עד שקמים למחרת, ולמחרת בבוקר בד"כ יש עוד מספר.
מה שכן, הכי יקר שיצא לי לשלם היה (אם אני לא טועה) בסביבות 2500 בהט לכל הלילה, כמובן שתחלק ב-9 כדי לדעת כמה זה בש"ח.
24חבר'ה, אני היתי לפני שנתיים בתאילנד. אני בחור צעיר שנראה סבבה, לא חתיך הורס אבל לבן כמו שהן אוהבות.
בחורות מגוגו הצלחתי להביא לפעמים ב 2000 לפעמים ב 3000. זאתי שבאה ב 3000 בסוף נשארה לילה נוסף בחינם כי אהבה להשאר איתי ולא עשתה לי שום סרט אחר כך, האמת שהיא היתה כל כך חמודה שאפילו במסעדה לא רצתה להזמין כלום, באמת מתוקה, אבל זה נדיר ולא קורה הרבה.
מברים לא שילמתי יותר מ 1000 ללילה, לא כולל בר פיין.
אני חושב שלא נכון להשוות מחירים של פאטיה לארץ גם אם מדובר ב 300 שח ללילה או יותר. מדובר בחוויה אחרת לגמריי. לא חווית חברה ולא חווית זונה, פשוט חווית פאטיה, זה סרט אחר לגמריי. מדובר בסוג של גן עדן לגברים ולמרות שאני לא נמשך כל כך לתאילנדיות, הקלות, האווירה והאופי המתוק של רובן, בהחלט עושה את זה לחוויה יחודית שכל גבר צריך לעבור לפחות פעם אחת.
לא כדאי להביא תאילנדיות בחינם זה יכול להגמר רע, עדיף לשלם ולהיות שקטים. תיירות זה סיפור אחר לגמריי...
צריך לשחק לפי החוקים ולא לנסות לשנות אותם. תאילנדיות שונאות הודים וערבים בדיוק מהסיבה הזאת, הם מנסים לכופף את החוקים הלא כתובים ולמשל לא לשלם בסוף או להביא כמה חברים שידפקו אותה ברכבת וכל מיני קומבינות. אני שמעתי את זה מכמה תאילנדיות אז בואו נשמור על השם הטוב יחסית של הישראלים.
25לפותח הפוסט, תגיד, שאתה הולך למסעדה, אם לא תשאיר טיפ אף אחד (בד"כ) לא יגיד לך כלום, נכון? ככה זה רוב הבחורות בתאילנד. רוב הבחורות מצפות שתשלם להם אחרי שהן היו איתך. נראה לך שמעניין אותן שאתה בן 21 צעיר ובלה בלה בלה? מה חשבת שהן באו לחפש סטוץ? אז "כל הכבוד" שגמרת להם בפה וזיינת אותם בחינם, באמת הן חיכו רק לך שתבוא לתאילנד כדי שתוכל לזיין אותן.
לא מבין את הקטע הזה, אחר כך כולם מתפלאים למה שונאים אותנו. אתם יודעים שתאילנדיות לא הולכות לא עם הודים? אתם יודעים למה? בדיוק בגלל זה. ההודים עושים להם את אותם קטעים שהישראלים עושים.
26ההודים יותר גרועים תאמין לי.באים בקבוצה ורוצים לזיין ביחד ובזול לא בוחלים גם בליידי בוי
27[QUOTE=OhYBaby] חבר'ה, אני היתי לפני שנתיים בתאילנד. אני בחור צעיר שנראה סבבה, לא חתיך הורס אבל לבן כמו שהן אוהבות.
תיאור מדויק של המצב.ברוך הבא
בחורות מגוגו הצלחתי להביא לפעמים ב 2000 לפעמים ב 3000. זאתי שבאה ב 3000 בסוף נשארה לילה נוסף בחינם כי אהבה להשאר איתי ולא עשתה לי שום סרט אחר כך, האמת שהיא היתה כל כך חמודה שאפילו במסעדה לא רצתה להזמין כלום, באמת מתוקה, אבל זה נדיר ולא קורה הרבה.
מברים לא שילמתי יותר מ 1000 ללילה, לא כולל בר פיין.
אני חושב שלא נכון להשוות מחירים של פאטיה לארץ גם אם מדובר ב 300 שח ללילה או יותר. מדובר בחוויה אחרת לגמריי. לא חווית חברה ולא חווית זונה, פשוט חווית פאטיה, זה סרט אחר לגמריי. מדובר בסוג של גן עדן לגברים ולמרות שאני לא נמשך כל כך לתאילנדיות, הקלות, האווירה והאופי המתוק של רובן, בהחלט עושה את זה לחוויה יחודית שכל גבר צריך לעבור לפחות פעם אחת.
לא כדאי להביא תאילנדיות בחינם זה יכול להגמר רע, עדיף לשלם ולהיות שקטים. תיירות זה סיפור אחר לגמריי...
צריך לשחק לפי החוקים ולא לנסות לשנות אותם. תאילנדיות שונאות הודים וערבים בדיוק מהסיבה הזאת, הם מנסים לכופף את החוקים הלא כתובים ולמשל לא לשלם בסוף או להביא כמה חברים שידפקו אותה ברכבת וכל מיני קומבינות. אני שמעתי את זה מכמה תאילנדיות אז בואו נשמור על השם הטוב יחסית של הישראלים.
[/QUOTE]
תיאור מדויק של המצב.ברוך הבא
28פתגם עתיק בתאילנד אומר שהם מתאהבות בך מהבט הראשון חחחחח
מה שחשוב שעשית חיים אחלה דיווח מחזיר אותנו לימים טובים

בר-דפק
30בקיצור לא רק שחר סגל מביא בחורות לאורגזמה מלגמור להן בפה..