גרמניה/ברלין חלק ראשון !!!
22אז חלף לו יום אחד ובעודי מטייל ברחובות ברלין, חושב על המועדון שבו ביקרתי אתמול (אני פורשה), התעורר בי יצר החרמנות והסקרנות שוב והחלטתי ספונטנית ללכת מיד למועדון השני ברשימה שלי (Erlebniswohnung).
ידעתי כי שעות הפעילות של המועדון הן מ12:00 ועד 23:00 וכי אם משלמים כניסה לכל היום ( יש גם אופציות אחרות, אפרט בסוף) ניתן להיכנס, להתפרק, לצאת לכמה שעות ולחזור שוב לפני הסגירה..
איזה לחזור ואיזה נעליים, נכנסתי, קיבלתי את השוק של החיים שלי, ונשארתי רצוף עד הסגירה!
אבל אני מקדים את המאוחר, בואו נחזור מעט אחורה.
המועדון, (נקרא לו Erlebnis בקיצור) נמצא ברחוב קרל מארקס 155 בברלין.
דלת הכניסה מעץ (הכפולה והכבדה) נמצאת בין מספרה שנקראת CUTMAN ומקושטת במעין דמויות קומיקס לבין חנות מזכרות מבולגנת בסגנון הכל בשקל.
יש לצלצל באינטרקום (השני מלמטה, רשום Erlebniswohnung) ומזמזמים אותך פנימה.
עולים במדרגות לקומה הראשונה, דלת ראשונה משמאל.
אגב, אם עולים עוד כמה מדרגות, יש יציאה לחצר פרטית עם מדשאה מגודרת בחומה, יש שם כמה ספסלים, הבנות נוהגות לצאת ולעשן בחוץ כאשר היום הוא יפה חלקן משתזפות בעירום מלא. (חלק מהתמונות של הבנות צולמו על גרם המדרגות היורד לחצר זו, התמונות של רוקסי או מיה לדוגמא).
מנהל המועדון מקבל אותך בכניסה, שמו מוסטפה, בחור טורקי נחמד ולבבי. שולט בגרמנית וטורקית חלש באנגלית, הבנות עוזרות לו ומתרגמות במקרה הצורך.
הוא עורך לך סיבוב היכרות, בדרך פנימה חולפים על פני חדר הזיונים הראשון, מיטה זוגית אדומה במרכז החדר ( שתי מיטות מחוברות), וילונות אדומים ארוכים מסתירים את המולת הרחוב, שתי ספות לאורך הקיר, מראות מוטות על התקרה, שתי שולחנות משתי צידי המיטה ועליהם קערה עם המון קונדומים, גליל נייר, וחומר סיכה של דורקס (אגב, יש קונדומים גדולים יותר XXL במיכל שתלוי על הקיר למי שצריך).
על המיטה ראיתי יפייפיה נמרצת, מוקפת כארבעה גברים המקיימים איתה יחסי מין. בחדר עצמו עוד כמה גברים היושבים על הספות ומביטים במתרחש/ממתינים לתורם.
ממשיכים במסדרון, משמאל דלת לבנה, השירותים.
עוד דלת משמאל, לעובדים בלבד, המטבח. כן, יש מטבח שמאוייש ע״י טבח/שף והוא אחראי להכין ולהגיש את כל האוכל (תיכף נרחיב עליו).
דלת מימין, הסלון. 3 ספות לבנות גדולות מסודרות בח׳, שולחן במרכז, פלזמה גדולה המקרינה ספורט או סרטים כחולים.
בכניסה לסלון, שולחן אוכל עמוס בכל טוב, ואני רציני. פלטות של גבינות ונקניקים, פירות טריים, והשוס אוכל ביתי חם בזוג פיילות נירוסטה, בכל יום משהו אחר לעיתים גם באותו היום מנות שונות, אני אכלתי שם עוף, תפוחי אדמה, אורז, נקניקיות, פסטה בולונז, כנפיים, בשר בקר ועוד.. האוכל הוא ללא הגבלה וטעים מאוד, שווה באמת!
(האוכל הוא גם לעובדי המקום ולבנות כמו גם לקליינטים ולכן יש המון ממנו במהלך כל היום).
ממול לשולחן האוכל מקרר ענק עמוס בשתייה קלה קרה ובירות (קולה, פאנטה, ספרייט, סודה, מים ומגוון בירות מקומיות).
עוד בסלון ניתן למצוא צלחות עם עוגות ומיני שוקולדים לקינוח.
ממשיכים במסדרון, פתח לשמאל, לחדר ובו מקלחון מחופה זכוכית, חדר סאונה ופינת עישון מוגפת בדלת.
הלאה, דלת מצד ימין, לחדר הזיונים השני. דומה מאוד לראשון רק שפה יש בנוסף גם מיטה מקצועית למסאג׳ בפינת החדר.
אגב, בכל חדר מתקן עם חומר חיטוי לידיים, ושלטים המורים מפורשות שהסקס הוא מוגן תמיד (קונדומים)
המציצות הן ללא.
על המיטה הזוגית (המחוברת) 2 בחורות המענגות במקביל כ6 גברים, עוד יושבים מסביב ומשפשפים.
בהמשך המסדרון דלת משמאל, מקלחת ושירותים לבנות בלבד.
המשרד של מוסטפה בסוף בחדר בינוני , דלת מצד ימין ובאותו החדר נמצאות גם כל המגבות ונעלי הבית,
ומעין כוורות עץ לבגדים וחפצים אישיים.
מוסטפה גובה את התשלום, מגיש לך שקית עם זיפלוק לארנק ופלאפון אותם הוא שומר אצלו בלוקר במשרד.
(זה בטוח, למרות שלא הייתי ממליץ לבוא למועדון מפוצץ במזומן).
מלבד הבנות שראיתי עובדות,יש עוד 3-4 בנות עם חזייה ותחתונים שבהפסקה, גם הן עובדות, הן מתחלפות כל שעה עגולה, לעיתים מגיעות בנות חדשות נוספות, לעיתים עובדות יותר מ3 במשמרת, תלוי במספר הלקוחות.
חלק מהבנות עובדות בתחזוקה, מנקות, מסדרות, מפנות כלים מלוכלכים, מביאות מגבות מחדשות מלאי קונדומים, הקטע הוא שגם בנות התחזוקה הן נערות עובדות, יש משמרות של תחזוקה ויש משמרות של זיונים, יצא לי כבר שפצצת עולם שעבדה בתחזוקה ביום הראשון שהייתי שפינטזתי עליה, להפתעתי הייתה אחת מהצוות העובד ביום אחר ויצא לי לזיין גם אותה, מדהים.
אפרופו פצצת עולם, הבנות יפות. מאוד. לפי כל פרמטר שבחנתי, פנים, גוף, שיער, תחת, מה לא..
ויש בונוס נוסף, הן אוהבות מה שהן עושות.
לא נתקלתי בבחורות עם כזו מקצועיות והתלהבות מסקס בחיי.
כל האווירה בכללי במועדון מדהימה.
אני יושב בפינת עישון, מתחבר (מלשון חבר) עם לקוחות שמגיעים מכל העולם, וחלק מהבנות מצטרפות, כשהן בביגוד תחתון, מצטרפות לשיחה וצוחקות וזורמות, מדהים, לפני דקה וחצי גמרתי לה בפה ועכשיו היא יושבת איתי חבוקה בפינת עישון, שמה עליי רגליים כאילו אנחנו מכירים שנים..
הלקוחות נעים מצעירים למבוגרים מאוד, מאוד מנומסים, יש הרגשה של שיתוף, אורגיה, של ביחד, אין לחץ או גסות או אי נעימות.
ניתן לשכב עם מי שאתה רוצה, מתי שאתה רוצה, כמה שאתה יכול.
מותר ורצוי לשכב עם בחורה העוסקת בסקס עם מישהו אחר, זה חלק מהעניין כאן ובעצם כל הכיף.
לכל בחורה הפ׳טיש שלה. יש האוהבות ומרשות אנאלי, יש האוהבות שגומרים להן בפה, יש האוהבות בוקקה (בחורה על הברכיים במרכז החדר וכל מי שרוצה גומר לה בפה אחד אחרי השני).
נשמע הזוי, אני יודע, גם לי קשה להאמין לעצמי בעודי כותב שורות אלה, ואני הייתי שם.
אגב, הכל כלול, אין תשלום נוסף על חריגים/אקסטרות/אוכל/שתייה או טיפים מכל סוג שהוא.
צריך פשוט להיות מנומס וסבלני ולשאול את הבנות אם הן מסכימות לאנאלי/גמירה בפה וכ״ו)
שם המשחק פה הוא כבוד לבנות וללקוחות סביבך.
הייתי המום כשנכנסתי, לקח לי זמן להפשיר, אבל כשהתחממתי, התחלתי לחגוג, אוהו איך חגגתי.
בתחילה עוד ניסיתי לספור את הבנות שאני מזיין, אח״כ איבדתי ספירה וזה כבר לא שינה לי כהוא זה.
כאמור, הייתי שם יותר מ8 שעות, מזיין, אוכל, נח, שוב מזיין, מתמנגל עם הבנות/הלקוחות בפינת עישון, שוב מזיין, שוב אוכל..
יצאתי משם בסוף היום באפיסת כוחות..
דיברתי עם מוסטפה לפני שעזבתי, סיפרתי לו שאני מישראל ועל הפורום, הבטחתי לו שנהנתי מאוד ושאספר לעוד חברים על המקום, הוא היה מבסוט.. הוא ואני גם יחד לא תיארנו לעצמנו מה הולך לקרות בהמשך...
כתובת המועדון:
Erlebniswohnung
Karl-Marx-Str. 155
Berlin 12043
שעות פעילות:
ב׳ - ה׳ מ12:00 - 23:00 רצוף כל יום
ו' - מ12:00 - 24:00
שבת - 14:00 - 19:00
א' - מ14:00 - 22:00
מחיר:
בין 70 - 100 יורו, תלוי ביום ובשעה, בד"כ בסביבות 90 יורו.
יש גם מסלול של שעה או שעתיים במחיר מוזל, לצערי לא זוכר כרגע אבל אפשר לשאול במקום.
(מי מגיע עד לפה ולא נשאר יום שלם?)
דלת הכניסה למועדון Erlebniswohnung

המשך יבוא..
I don't pay Hookers for Sex
I pay them to leave (:
- Charlie Sheen
I pay them to leave (:
- Charlie Sheen
23אם אהבתם והדיווח תורם לכם ומעניין, תפרגנו בתגובות, אני אשמח לשמוע,
זה מחמם את הלב ונותן חשק לכתוב עוד - ויש לי עוד מלא לכתוב ;)
I pay them to leave (:
- Charlie Sheen
I pay them to leave (:
- Charlie Sheen
25תותח תמשיך לדווח אני מקנא במה שיש במדינה אחרת וכאן יבש הלוואי עלי מחכה להמשך תודה
29יישר כח נקניקי על התיאור המפורט והמדוייק שלך.
את המקום תאר לראשונה בפורום אחים שלו גברים.
ותוספת קטנה - הבירות במקרר הן ללא אלכוהול - ניתן לבקש ממוסטפה בירות רגילות.
העלות בין שבעים ומאה יורו - תלוי ביום ובשעה.
30תודה רבה על התגובות חברים, מעריך את זה מאוד.
כל מה שרשם לומברוזו מדויק.
אני שמעתי על המועדון לראשונה דרך הדיווח של אחש"ג כאן בפורום ועל כך אני אסיר תודה.
לכן משקיע ומחזיר טובה, להעביר עוד קצת מידע הלאה למי שימצא בו שימוש.
I pay them to leave (:
- Charlie Sheen
I pay them to leave (:
- Charlie Sheen