כ ציריך - דף 3 - סקס אדיר

ציריך

21
לקסר, תודה רבה על הדיווח הצבעוני, בכל שלוש המשמעויות: תאור החוויה, הבנות שחלקן צבעוניות והשימוש בצבע בדיווח המושקע. אכן עכשיו יש ליצור את ההזדמנות להוסיף את ציריך לנסיעה לפרנקפורט בספטמבר, או לשהות בציריך כדי להיות בג'נבה במרץ... אבל אלו הבעיות הפרטיות שלי...
לגבי פרנקפורט קראתי בשקיקה את הביקורים שלך שם וכנראה שאוסיף עוד מטרה או שתיים לביקור המחוייב מבחינתי ב-TREFF 188.
האם תוכל לפרסם את שם הפורום הבינלאומי ממנו הפקת את המידע, או בפומבי או בפרטי?
תודה ושנה טובה, שנה שבה החמל"מ (כפי שכתב לקסר "החבר מהקומה למטה") יבצע את אשר יבקשו העיניים והראש...
אוהב חזה קטן ובתולי.

ציריך

23
תודה רבה לכולם מכל ה-Heart על המחמאות והפירגוניםEmbarrassedחיוך גדול. שמח שנהניתם לקרואחיוך. בכיף כמו תמיד חבריםTongue.

כעת ברצוני להתייחס למספר דברים/שאלות שנשאלו:

[QUOTE=givo]
שאלה לסקרנות, הסנדרט זה מציצה בלי? ואיך המציצה? והאם יש מצב לגמירה על הפנים?
[/QUOTE]אכן
כן. הסטנדרט זה מציצה בלי אלא אם תבקש מציצה מקונדמת. גמירה על הפנים -
אולי יש בנות שיסכימו, אבל זה נחשב אקסטרה ותצטרך לסגור זת מול הבחורה.
[QUOTE=שמחה]איך הרמה של הבחורות בגלוב לעומת הבחורות שהיו במשולש הזהב המיתולוגי לפני 15 שנה ?

מי יותר כוסיות לדעתך?[/QUOTE]שאלה טובה. כמי שהתחיל את דרכו בעולם הסקס בתשלום במשולש הזהב המיתולוגי(היו זמנים...קריצה) אני יכול לומר שגם שם היו דוגמניות מהממות אבל בהבדל אחד: כולן היו רוסיות או מהרפובליקות הסובייטיות לשעבר. בגלוב 80% רומניות.
אז מי יותר כוסיות? לדעתי בגלוב אבל לא בהפרש גדול.
אם אתה זוכר - במשולש הזהב הרוב היו כוסיות ואף לא מעט דוגמניות של ממש,
אבל היו פה ושם כמה שמנמנות/עסיסיות פחות אטרקטיביות, אם כי הן היו המיעוט.
בגלוב אין דבר כזה. כל הבנות נבחרות בקפידה על סמך מראה+שירות והכי 'פחות אקטרקטיבית' בגלוב הייתה בשקט לוקחת בארץ 700-800 ש"ח לשעה באיזה משרד ליווי.
[QUOTE=דוכס]לקסר לקסר
ואלה שוב אתה הקולמביאנית המצחקקת
סיפרה לי על ישראלי נחמד אז שאלתי אותה גם עליי את מספרת
והיא עונה רק לישראלים
גלוב יקר בטרוף אבל זה קורה בעיקר כי במדינה מתוקנת כשוויץ
כולם כולל כולם משלמים מס
ועדיין אחד השווין

[/QUOTE]חחחחחחצחוקצחוקצחוק מה הולך פה?מבולבל ביקרת אחריי בגלוב?!Shocked אתה בטוח שהתכוונה אליי???Embarrassed

אפרופו ישראלים:
שכחתי לציין בדייווחים שפלוס נוסף של הגלוב הוא שאין שם כמעט ערבים/מוסלמים
קופים מסריחים וגם ישראלים זייני שכל מצויים כמעט ולא מגיעים. לא מעט בנות
אמרו שאני הישראלי הראשון שהן פגשוApprove. שתי סיבות נוספות לחזור לשם בעתידחיוך גדול.

[QUOTE=bodywanted]תודה.. הסיפורים שלך די מסתדרים לי עם כל התיאורים ששמעתי מבחורות שעבדו שם ופשוט לא עמדו בלחץ של העבודה שם.

נראה לי שזה מקום שאני ילך למסיבת רווקים חח ,מעדיף עדיין את פרנקפרוט..
מבין מנהטן ופאלאס מה עדיף בפרנקפרוט , בשניהם לא הייתי ?
[/QUOTE]
[QUOTE=bodywanted]
אגב לקסר , תודה על הפירגון, הכנסתי כמובן כל כך הרבה אנשים לחוויה הזאת וכל החברים מודים לי עד היום ורק מחפשים לברוח.
יש
עוד הרבה מקומות בעולם עם הפתעות .. התוכנית שלי זה לארגן טיול מאורגן
בתשלום , מעניין אם יש לזה ביקוש .. יש כל כך הרבה מה להספיק בעולם בתחום
הסקס וביננו כל מה שצריך זה לקרוא אלפי דיווחים מאתרים בחול.
[/QUOTE]בכיף גדול נשמהStar. כמו שכתבתי בדיווח הראשון שלי למעלה - בזכותך ננעלתי על הגלוב!מוחא כפייהאצבע למעלה הדיווח הקצר שלך עליו מאוד הדליק אותי והוא סומן אצלי כמטרה בעדיפות עליונהTongue. וכמו שכתבתי קודם - זה היה התיכנון הראשוני שלי עוד לפני המסע לגרמניה אבל זה לא הסתדר... עד עכשיו!חיוך גדולקריצהApproveCool.
בכלל שתדע שהדיווחים שלך על ה-FKKים הגרמניים מאוד עזרו לי בתיכנון המסע הגרמני שלי(וגם כתבתי זאת בדיווחים) ומגיע לך את מלוא הקרדיט שחשפת לא מעט אנשים - כולל אותי - לעולם הקסום הזה!!!StarStarמוחא כפייהמוחא כפייהאצבע למעלהאצבע למעלה
ואתה צודק לחלוטין לגבי שאר העולם! יש אינסוף מקומות מעניינים לבקר בהם לחופשת סקס וגם לי יש עוד הרבה תוכניות למדינות שונותקריצהStar.
לגבי מה שהדגשתי בירוק בתגובתך - גם מנהטן וגם הפאלאס אחלה מקומות ומומלץ לתת גיחה לשניהם אם אתה כבר בפרנקפורט.[QUOTE=TAMIR]אמרת שאנאלי וגמירה בפה הן עושות שם בתוספת תשלום

גם רימינג ?
[/QUOTE]אכן.
אלו נחשבים חריגים ונסגרים מול הבחורה. אבל יש זרימות לפעמים... לדוגמא:
אני קיבלתי פרוסטטה ללא תוספת תשלום(הבנות פשוט זרמו לזה מיוזמתןחיוך) מהלטיניות הלוהטותStar שהייתי איתן בגלוב. תקרא בדיווחים. כך שלפעמים זה תלוי גם במידת הזרימה שלך עם הבחורה.
[QUOTE=החפוז
המכני] אז איך זה שהחבר everhard אמר שבחו"ל הסטנדרט במין בתשלום לא כולל
אפילו נשיקות צרפתיות? ובאמת, הניסיון שלי לימד אותי שמקסימום נשיקות
בקטנה, אבל אין מה לדבר אפילו על דברים כמו מציצה חשופה? איך זה שאתם
מדברים פה על גמירה בפה ורימינג? [/QUOTE]לא יודע על מה אתה מדבר.
הסטנדרט בגלוב וגם בסוויס הוא מציצה חשופה+נשיקות צרפתיות ו-GFE מלא, לפעמים(תלוי בבחורה ובמידת החיבור שלך איתה) ממש ברמה של מאהבתEmbarrassedTongue. כל מה שמעבר - גמירה בפה/פנים, אנאלי וכדומה - נחשבים חריגים שנסגרים מול הבחורה.
[QUOTE=משקפופר]
האם תוכל לפרסם את שם הפורום הבינלאומי ממנו הפקת את המידע, או בפומבי או בפרטי?
[/QUOTE]בבקשה. מקווה שזה לא נוגד את חוקי הפורום: תגגל international sex guide

מקווה שעניתי לכולם וכעת הכל ברורחיוך. אחזור על מה שכתבתי בדיווח: גלוב אומנם ה-FKK הכי יקר שביקרתי בו, אבל גם הכי איכותי עם הבנות הכי יפותTongue והשירות הכי מושקעStar. על איכות תמיד הייתי מוכן לשלם וגלוב הוא המועדון הכי איכותי שנתקלתי בו. הבנות שם בחלקן פשוט מפילות לסתות!!פצצה יודעים מה, אני שוב אשים כאן את הקליפ ששמתי בדיווח. הבנות בגלוב ברובן המכריע מאוד דומות לבנות בקליפTongue. הרי לכם המחשה ויזואלית להלםShocked שחטפתי כשנכנסתי לשםStarחיוך:

http://www.youtube.com/watch?v=O8ZAkAq7ygQ

שוב אומר: באופו חריג במיוחד אני לוקח אחריות מלאה על המלצתי. אין סיכוי להתאכזב שם. פשוט לא קיים. תהנוחיוך.

המשך שבוע נעים ושנה טובה לכולם.
zooz

ציריך

24
לקסר שלום,

ראשית אני חייב לפרגן לך על הדיווח המפורט והמידע הרב שנתת - תודה!

שנית, אשמח אם תוכל לפרט את עניין העלויות, כמה לדוגמא עלה לך הסיפור עם ה 4 בחורות בגלוב? כמה עלה לך הביקור הזה שם?
זה משהו שיוכל לתת לאנשים מושג אם להגיע לשם ואם כן, כמה כסף להביא איתם.

תודה.

ציריך

25
לקסר הגבר
תכלס...קראתי 4 פעמים את הפוסט הארוך שלך-באמת נתת עבודה-אני התעייפתי מהקריאה-אז לחשוב שלזיין כלכך הרבה,גם על ויאגרה לא הייתי עומד בקצב-אבל סחתיין.
לפי חישוב שלי-תקן אותי עם טועה המועדון + לינה +תחבורה וכו-יש לתכנן סביב 3000 ש"ח ליום?

עשית לי חשק מאוד מאוד-לצער רובינו זה סיפור יקר
בהתחשב בזה בתאילנד לילה שלם אתה טוחן ב 300 ש"ח.

אבל אין מה להשוות
ובהחלט אני מאחל לעצמי לשנה החדשה-לתת בראש בשוויץ

ציריך

26
אין לי הרבה לחדש, יותר לחזק.

הדיווח של לקסר מדוייק ב100%. המקום מדהים!!! ההלם הראשוני כשנכנסים באמת לא פשוט, ולי לקח שעה להתאושש. גם אז, היה קשה.
הכוונה, רמת הריכוז יורדת לאפס. אתה מדבר עם פצצת על ופתאום עוברת מולכם עוד פצצה וקשה להתרכז...
ולבחור בין כל הכוסיות... זה כמו לבחור את מי אתה אוהב יותר: אבא או אמא...
בקצרה: אם יש לכם את היכולת, ממליץ בחום!!! בהחלט שווה את הכסף.
שלח תגובה

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”