כ דיווח מפרנקפורט ודיסבורג - דף 3 - סקס אדיר

דיווח מפרנקפורט ודיסבורג

21
דיסבורג:
אפשר להגיע לדיסבורג מפרנקפורט על ידי רכבת. אני נרשמתי לאתר של שירות הרכבות הגרמני deutschebahn והזמנתי כרטיסים מראש (לא חובה), ויש להם גם אפליקציה מצויינת עם זמני רכבות ומסלולים. בדיסבורג יש מדרחוב חביב, חנויות ובתי כלבו ובשבת יש שוק איכרים, ככה שאפשר להעביר כמה שעות גם ללא קשר לזיונים. במרחק קצת יותר מ10 דקות הליכה מהמדרחוב (גוגל maps- ידידו הטוב היותר של האדם) נמצא הרובע ברחובות julius weber ו-vulkan הסמוכים.
ברחובות אלו ישנם גם בנינים עם עקרון דומה לרובע בפרנקפורט אבל עדיין עם מספר הבדלים:
- בדיסבורג יש יותר בנות והרבה יותר כוסיות
- אין שיכורים וכו' בלילה ולא מפחיד להסתובב שם
- האקשן מתחיל מהערב (או אולי אחה"צ- ערב) . בבוקר תמצאו לכל היותר 4-5 בנות.
- המבוכים

המבוכים הם בעצם אותם בניינים עם חדרי מדרגות משותפים ככה שאתה עולה נניח לקומה ראשונה ולאחר סקירה של ההיצע אתה יכול ללכת ימינה או שמאלה או למעלה. ולכן די קשה לכסות את השטח בשיטתיות (שזה קצת קשה כי רואים מישהי נחמדה ואז הולכים אליה ואז ממשיכים ואז אתה כבר שוכח מאיפה הגעת) ולפעמים אתה מוצא את עצמך במקום שהיית בו או שאתה נכנס לבניין מכניסה אחת ויוצא מיציאה אחרת, וזה בעצם כל הכיף בדיסבורג- ללכת לאיבוד בין הכוסיות.
מעבר לכביש נמצא ההאנגר ה"ידוע לשמצה" עם בנות יפות מאוד ברמה שלא מביישת שום מועדון פ.ק.ק.

כאן קונילמל מחזיר את השידור לירושלים
נתראה בשנה הבאה

דיווח מפרנקפורט ודיסבורג

28
תמיר, קשה לאמר היכן איכות הבנות טובה יתור! לפני כשלושה שבועות חזרתי משלושה ימים בפרנקפורט. נחש היכן הייתי בכל ערב? נכון. מבחינת הבנות פחות או יותר אותו הדבר. אם ממש תכריח אותי לדרג אז הכי יפות היו ב - Oase, אח"כ בפאלאס ובסוף במיינהאטאן. אבל, וזה אבל גדול, הכי נהניתי במיינהאטן, כי המקום חדש יותר ומושקע, אוירה קלילה יותר ונעימה וגולת הכותרת, סקס באולם הקולנוע עם עוד כ - 6 זוגות. מי צריך להסתכל על הסרט שהוקרן?? סה"כ הבנות שם יותר משקיעות ומאוד נהניתי מהן. ה - Oase יותר מהנה בקיץ, אז אפשר לנצל את הבריכה והמדשאות. הפאלאס הוא בר גדול. אם אתה צריך לבחור מקום אחד עכשיו, הייתי מציע ללא ספק את המיינהאטאן.
תהנה!
שלח תגובה

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”