כ קייב אוקראינה חלק שלישי !!! - דף 3 - סקס אדיר

קייב אוקראינה חלק שלישי !!!

21
קופיקו יקר. אני מבקר קבוע בקייב בתקופה האחרונה היות ופה בארץ קל לראות איך חברי פורום הורסים את התעשייה עם הסכומים המופרזים לכל קונפה שמוכנה לקבל אותם. רואים את זה בעיקר בשרשור האיוולת של פראייר69 וגם בהתנהלות מול התאגידים,והפרטיות שמגיעות מאוקראינה. מי שמגיעה לארץ היא מהבנות שלא מצליחות להתמודד באוקראינה בגלל השפע שם ורובן בינונית ומטה ואני עדין. בקייב בקלות אפשר למצוא ב 50 ו 100 דולר פצצות שיהיו איתך כמה שעות טובות וזה מניסיון. לרוב אלו שלא מצליחים להסתדר בארץ גם לא מצליחים להסתדר שם אז זה לא מפליא אותי שיש מאוכזבים אבל אני באופן אישי חוגג שם במחירים מאד זולים. זו עוד סיבה שאני לא אשלם יותר לעולם ליצורות של התאגידים או לפרטיות שמגיעות הנה וחושבות שכולנו פראיירים (לצערי לא חסר).

מעבר לכך המחייה מאד זולה בקייב וקל גם להכיר בנות רגילות לסקס.

22
אוליגפול קופיקו והשאר - כמה הייתם אומרים לקחת לקייב לשבוע לדוגמה (לא כולל טיסה) בשביל מועדונים חגיגות מלון סבבה ובנות?
וכמה היתרון שם לדוברי רוסית? ומה הולך שם מבחינת ביטחון אישי ברחוב שודים וכל מנינ תרמיות מאפיה וזה?

24
[QUOTE=אוליגופול]קופיקו יקר. אני מבקר קבוע בקייב בתקופה האחרונה היות ופה בארץ קל לראות איך חברי פורום הורסים את התעשייה עם הסכומים המופרזים לכל קונפה שמוכנה לקבל אותם. רואים את זה בעיקר בשרשור האיוולת של פראייר69 וגם בהתנהלות מול התאגידים,והפרטיות שמגיעות מאוקראינה. מי שמגיעה לארץ היא מהבנות שלא מצליחות להתמודד באוקראינה בגלל השפע שם ורובן בינונית ומטה ואני עדין. בקייב בקלות אפשר למצוא ב 50 ו 100 דולר פצצות שיהיו איתך כמה שעות טובות וזה מניסיון. לרוב אלו שלא מצליחים להסתדר בארץ גם לא מצליחים להסתדר שם אז זה לא מפליא אותי שיש מאוכזבים אבל אני באופן אישי חוגג שם במחירים מאד זולים. זו עוד סיבה שאני לא אשלם יותר לעולם ליצורות של התאגידים או לפרטיות שמגיעות הנה וחושבות שכולנו פראיירים (לצערי לא חסר).

מעבר לכך המחייה מאד זולה בקייב וקל גם להכיר בנות רגילות לסקס.[/QUOTE]

אוליגופול נכבדי.
ראשית אני מסכים איתך!
גם לדעתי מה שקורה בדייט 69 זה פשוט איוולת.
בנוסף אתה מאוד מאוד צודק שרק הבנות הפחות מובחרות מגיעות לארצינו.דרג 3 ומטה.
אך עדיין אני לא מכיר מציאות שב50-100 דולר אפשר להביא פצצות ועוד לכמה שעות.
לפחות בקייב התירותית אין חיה כזאת פשוט אין!
חברים קייב היא עיר מדהימה מתקדמת עם מסעדות מועדונים לא מהעולם הזה.
יש בקייב רכבי יוקרה שאין בארץ.
ויש בקייב המוני תיירים הצמאים למין מכל רחבי העולם.המוני מוסלמים מטורקיה,דובאי,איראן,ועוד
זה מייצר ביקוש לבנות ולכן המחירים בהתאם.
נסיעה קצרה מחוץ למרכז קייב מרגישים שהלכתם אחורה עשרות שנים.חוזרים לתקופה הסובייטית.
על אחת כמה וכמה ערים קטנות יותר.שם אין תיירים ושם אפשר להשיג מחירים פחותים בהרבה.אך כמובן חייבים את השפה הרוסית

25
[QUOTE=charmer]אוליגפול קופיקו והשאר - כמה הייתם אומרים לקחת לקייב לשבוע לדוגמה (לא כולל טיסה) בשביל מועדונים חגיגות מלון סבבה ובנות?
וכמה היתרון שם לדוברי רוסית? ומה הולך שם מבחינת ביטחון אישי ברחוב שודים וכל מנינ תרמיות מאפיה וזה?

[/QUOTE]

את מחירי הבנות פירטתי לעיל
מבחינת מלונות יש מלונות במרכז העיר סבירים בהחלט רמה של 3.5-4 כוכבים בסביבות 40-50 דולר ללילה כולל א.בוקר.
מבחינת ביטחון אין שום בעיה מרכז קייב היא עיר אירופאית לכל דבר המוני תיירים והביטחון והסדר מופתיים.
מבחינת שפה,ואינני דובר רוסית,כמובן שיש יתרון לדוברי רוסית.אפשר להתרחק מהמקומות שורצי התיירים ואז להשיג בנות מקומיות,לא כל כך מקצועיות במחירים הרבה יותר זולים או אפילו ללא תשלום רק לצאת לבילוי והן יזרמו

26
[QUOTE=מחפש-פעילות]
ואיך מוכרים לאישה נסיעה לקייב ? מה המטרה חיוך גדול
לגרמניה מספרים על טיול אופנועים.
להולנד לעשן קצת סמים קלים.
תלאילנד לצלילות וטרקים.
[/QUOTE]

שלום 'מחפש פעילות'...

בעבר כשאני הייתי 'מחפש פעילות' עם נשים, והייתי מוצא אחת כזאת.... Embarrassed

לא יכולתי להביא הביתה בחורה, בהתחלה בגלל ההורים,Shocked ואחרי זה בגלל
אישתי... כועס

אבל לאוקראינה, בעבר הייתי טוען שנסעתי להשתטח על קברו של הרבי נחמן מברסלב. Cool

ודי לחכימא ברמיזא.... קריצה

נ.ב

קופיקו אני יודע שאתה ברגעים אלו בעיר הקדושה לתנ"ך הזונות, הלא
היא קייב !!! Star

השתטח בבקשה גם עבור אחיך שנשארו עם השאריות...מבולבל

ובקש מהרב ברכה ומחילה על בניו בארץ כנען..... בכי

כל התורה כולה: "ואהבת לרעך כמוך"..."אל תעשה לחברך מה ששנוא עליך"..."יהי כבוד חברך חביב עליך כשלך"

עַל-מִשְׁכָּבִי בַּלֵּילוֹת בִּקַּשְׁתִּי אֵת שֶׁאָהֲבָה נַפְשִׁי................

27
אני דובר רוסית ברמה סבירה (מסוגל לנהל שיחה לדבר לא רע ולהבין כמעט הכל), הייתם ממצליצים על ערים מסוימות באוקראינה בהם הזונות הן פחות זונות ויותר GFE איכותי, כלומר חצי מקצועניות סטייל תאילנד....ומה המחירים בערים הקטנות האלו?

30
[QUOTE=charmer]לא צריך אגורה? הכוונה משקאות במועדון וזרימה? הבנות באורקאינה עד כדי כך קלות?[/QUOTE]
charmer יקר,
מאוד נאיבי. גם אם המנטליות יותר חופשיה בענייני סקס, אתה צריך לדעת את העבודה.
אתה רוצה בחינם, תדע לכבוש את הבחורה. זה אולי קל יותר מהארץ (רק אולי, לא יודע) אף אחת לא תפתח את הרגליים בגלל שהגעת.
אתה צריך לחזר ולפלרטט ולקנות את ליבה.
מי שיודע לעבוד, יזיין בכל מקום.
גם בארץ, גם באוקראינה, גם ביו זילנד וגם בלונדון.
ההבדל היחיד הוא במנטליות ומכאן איך לדבר, איך לחזר, איך להתלבש (!) במיוחד באוקראינה.

ולמען הסר ספק, לא הייתי.

טפל בחור שמאחור
שלח תגובה

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”