כ גרמניה/ברלין מכוני הכל כלול, חלק שני !!! - דף 3 - סקס אדיר

גרמניה/ברלין מכוני הכל כלול, חלק שני !!!

21
isz1

הדיווחים שלך מעולים !! לא פחות.
מלאים בפרטים חשובים, כאלה שיכולים לעניין את המבקרים שטרם חוו את המקומות האלה.
סגנון נעים והומור עדין.

אני כותב זאת למרות שכנראה (never say never ) לא אהיה במקומות מסוג זה מסיבות רבות השמורות עמי....

אני בטוח שכל חבר פורום שירצה לבלות במועדונים עליהם דיווחת, ימצא אותם מאד מאד מועילים.

כל הכבוד ותמשיך לבלות !!

22
ארטמיס זה גן עדן עלי אדמות!!! זאת אחת החוויות הכי מיוחדות שקיימות מכל סוג שהוא. שום דבר לא משתווה לזה.
לא חשוב המחיר. חיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדול

80 פצצות על ביום שישי בלילה.

שווה יום שלם אפילו רק להסתכל ולצחוק איתן. לראות איזה פצצה בפינה שמאוננת בשקט ומסתכלת, או אחת שרוקדת עם השדיים המדהימות שלה...

אני נכנסתי פעמיים, אכלתי (כלול במחיר) והייתי הרבה שעות. קריצה

[QUOTE=cynet]

כן מעולה!! תגיד על ארטמיס ברילן, אתה ממליץ?

[/QUOTE]
חברים יקרים, מספיק להתבייש! תתחילו לדבר על החרמנות שלכם עם מי שאפשר (אמא, אבא, בני דודים, חברות וחברים טובים). סקס זה טבעי, גם אם זה בחינם וגם אם זה לא...

23
[QUOTE=cynet] <h1 style="font-family: Arial; font-size: 16px; margin-right: 0px; margin-left: 0px; padding: 0px; font-stretch: normal; line-height: normal; color: white !imant; : rgb12, 9, 4;">כן מעולה!! תגיד על ארטמיס ברילן, אתה ממליץ?</h1>[/QUOTE]
אין לי זכות להמליץ על מקום שלא הייתי בו, אבל כל מי שאני מכיר שביקר בו המליץ עליו בחום.
לי אישית המחירים שלהם נורא יקרים, מה שאני עושה ביום כרגע ב-90€ היה עולה לי שם 500€ ועם בופה פחות טוב, אבל ככל הנראה לפי מה שמספרים האיכות שם גבוהה מהמקומות שדיווחתי עליהם, אז נכון, כמות זה לא הכל אבל אני מסתכל על יחס העלות תועלת של כל מקום ואני בוחר במועדוני הכל כלול (למעט קליגולה)
אולי אלך בטיול הבא ניקח איזה 2 בחורות רק בשביל החוויה לראות ריכוז כוסיות בעירום.
כמובן אם הייתי בעל אמצעים שהולך לתאגיד 3 פעמים בשבוע בארץ אז אולי דווקא הייתי מבקר בעיקר בארטמיס ומעט במועדוני גאנג באנג.
מקווה שעזרתי

24
תאכלס בגרמניה אפשר להנות בכל תקציב אחי החל מ25 יורו לזיון בחלונות ועד השמיים (בארטמיס 4 כניסות עם אקסטרות ותשלום כניסה יגרדו את ה500 יורו)

לגבי השאלה על ארטמיס - באבו אבוה מומלץ אחד המקומות. שווה לגמרי תכסף בשביל החוויה, 3 בנות בלי אקסטרות ועם כניסה יעלו לך סדר גודל של 250 יורו פלוס מינוס, שווה רצח, יש שם פול כוסיות על.

26
היום הייתי בפעם השלישית באנני פורשה
הייתה את fine הזכורה לטובה, היא אחת הבחורות שיש לה יותר סמכויות כי היא גם פעילה בחדר המיטות וגם מבצעת תפעול לוגיסטי בין משמרת למשמרת.
כשהגעתי שאלתי מתי היא נכנסת לחדר ואמרה בעוד שעה וחצי, אז בגלל שהבנות שהיו אז פעילות לא ממש נמשכתי אליהם החלטתי להמתין לה וזה היה שווה, ניקנקתי אותה פעמיים בהפרש של חצי שעה ופספסתי את הניסיון השלישי כי היא נכנסה עם מישהו לבד לחדר הקטן עד לסוף המשמרת שלה.
לאחר מכן היא חזרה לתפעול לוגיסטי ושאלתי אותה אמרה לי שהיא אמורה לחזור לפעילות יותר מאוחר, אבל לקראת הסוף כבר הייתי גמור אז הלכתי קצת מוקדם מהרגיל.
עשיתי עוד 3 בחורות שונות (לא חדשות) וחזרתי שבע מסקס ורעב למלון.
שימו לב שלא נתקלתי בכלל בבחורות שעושות אנאלי או גמירה בפה, ויש אחת שבכלל לא יורדת.
כל יום שהייתי שם אכלתי 3 בננות, כי קראתי שזה טוב לייצור תאי זרע (והייתי זקוק לכמה שיותר חחח)

נשאר לי את כל מחר אבל לא נראה לי שאני יכול להמשיך בפעילות מינית, כי אני כבר תשוש מינית

27
אתמול פורסם באתר של מוסטפא שהמקום צפוי להיפתח בכתובת Gro?beerenstrasse 26
כדי להגיע לשם צריך לרדת בתחנת הרכבת התחתית alt-mariendorf ואז יש איזה 8 דקות הליכה עד לכניסה לפי ההוראות באתר.
המקום החדש נמצא בחור מרוחק בדרום העיר (מעל 40 דקות בתחבורה ציבורית ממרכז ברלין), רוב העיכוב היה בגלל מציאת דירה, זה בעייתי למצוא דירה להפעלת מקום כזה, כי מועדון מפוקפק כזה מוריד משמעותית את ערך הדירות בבניין וצריך להגיע להסדר עם כל שאר השכנים, אז אני מניח שזוהי הסיבה.
שימו לב שכשחיפשתי במפות של גוגל מצאתי בטעות מיקום די מרכזי במרחק הליכה מאנני פורשה, מסתבר שיש שני רחובות מאוד דומים בשם, אבל ליצר ביטחון חפשו את תחנת הרכבת התחתית שאמרתי, כי הרחוב הקרוב שם הוא הנכון.

אני כבר לא אספיק השנה לבקר במיקום החדש, אז אם מישהו מבקר בבקשה שיספר על החוויה במקום החדש
שלח תגובה

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”