כ אמסטרדם - דף 3 - סקס אדיר

אמסטרדם

23
[QUOTE=מר אמת]אמסטרדם מבאסת ברמות! מי שטס לשם בשביל זיונים צריך לדעת שיצא לו הרבה כסף והמקומות שם לא כאלה ברמה לפי דעתי.
הבחורות באתר קינקי לא תמיד אמיתיות והתמונות מגרות אבל בתכלס עתה מקבל מישהי שנראית זוועה ולא יודעת אנגלית ואתה צריך לדבר עם הבוס שלה כל הזמן.... קיצר לא אהבתי בכלל ולא אחזור לאמסטרדם בשביל טיול סקס.
האמת שהיה רק מקום אחד בשם ויינה שהיה ממש טוב ואמין לדעתי ופעמיים זיינתי שם ופעמים השירות והאיכות היו הולמים פלוס אז אם כבר אני ממליץ על המקום הזה
[/QUOTE]

בגלל זה צריך עובדת חיפוש בקינקי. מה גם שיש לך אופציה לכתוב לבחורה רק אם יש לה ווטסאפ...ואז אין שום בעיה.
שוב, זה דורש יותר עבודה של להסתכל ולקרוא ולעשות חיפוש על הטלפון של בחורה - יש שם בקינקי פורום עם ביקורות וכאלה.
לי זה מתאים אבל אני יכול להבין כאלה שזה לא נוח להם...

אמסטרדם

24
חחח אותי היא ביאסה מה אני אעשה אני שונא להשקיע יותר מידי בחיפושים במיוחד אם אני נמצא באחד הערים הכי חזקות בזנות וזו דעתי..

ווינה זה מקום דיסקרטי שזה מאוד חשוב לי, הם ינסו שלא תתקל בלקוח אחר, והוא בעיקרון מוגדר ,אם אני לא טועה, כמועדון סקס אבל זה היה מקום אמין מאוד כאילו מסבירים לך כל דבר קטן והבנות שירותיות מאוד (למרות שאין ממש מבחר אבל אני הייתי עם שתיים שנראות טוב +)
Sexclub Vienna
מי ששואל הוא טיפש לחמש דקות,מי שלא שואל,נשאר טיפש לנצח

אמסטרדם

28
חברים יקרים אני טס להולנד עוד כמה ימים מקווה לדווח חיובי
בפעם האחרונה שהייתי שם הייתה לי אכזבה מאוד גדולה רובע החלונות משנה סגנון והופך לרובע של מעצבים צעירים
גם שמצאתי זונות הם היו או מתאילנד או מבלוגריה או מכל מקום בעולם רק לא מהולנד או גרמניה וגם שמצאתי מישהי הולנדית זה תיקתוק מארץ התיקותיקים היא פשוט אומרת אחרי 10 דקות בערך נגמר הזמן ומתלבשת את רוצה זמן עוד 50 יורו המקומות והאתרים שהחברים מציעים התמונות לא אמתיות ורוב הבנות או מרומניה או מבלוגריה אני נכנסתי אם אחת שחורה מקלומביה שהציע לי סמים ואני בכלל לא בקטע שמעתי שיש מיקום בעיר אחרת אלקיימר שזה חצי שעה מאמסטרדם ברכבת לא הייתי ולא יודע אבל שמעתי ששם יש הולנדיות והמחיר שם 30 יורו האם מישהו יכול לאשר ולתת מידע אמין איך מגיעים לשם

אמסטרדם

29
לא חצי שעה - בין חצי שעה ל-40 דקות. רכבת מהתחנה המרכזית לתחנה המרכזית. משם עוד כרבע שעה הליכה.
לא 30 יורו - 35 ל-20 דקות.
הבנות לרוב אינן הולנדיות. אני די בטוח שראיתי באלקמאר הולנדית אחת, באזור 40 פלוס. לא נכנסתי איתה: היתה מעט מגודלת לטעמי. אבח עשתה רושם של מאוד שירותית ונעימה, אחת שעושה את עבודתה נאמנה.
ח"כ מרב מיכא-ולי פשוט תחתכי-לי?

אמסטרדם

30
נמר אל תהיה נמר של נייר
להגיע לאלקמר הולכים לתחנת רכבת ומבקשים כרטיס ל.. אלקמר..
אם אתה לא יודע לבטא אז תרשום את האיות של זה באנגלית ותראה לקופאית
אגב יש לך טעות בסיסית ברצון שלך להשיג הולנדית או גרמניה
רוב הפצצות האמיתיות מבולגריה ורומניה והן צעירות וכוסיות על
הולנדיות אמיתיות תופסות תחת והשירות לא טוב בממוצע
אלקמר קטנה יותר אבל זולה ויש הפתעות
זה כולה זיונים של 30-50 יורו ואפשר להנות מאוד מאוד בערים הללו
שלח תגובה

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”