[QUOTE=לקסר]קודם כל תודה לחבר
ploni על המידע המועיל

.
לעינייננו:
חשבתי המוןןן לפני שכתבתי את תגובתי זו. כבר היו לא מעט שרשורים על אוקראינה בכלל וקייב בפרט. כבר הבנתי שיש באוקראינה מבחר גדול מאוד של יפייפיות וכ'ו. חשבתי לא פעם ולא פעמיים על קייב כמטרה הבאה שלי לגיחה בחו"ל אבל מהדיווחים משלל השרשורים אודותיה כאן מצטיירת לי התמונה הבאה(
מומחי קייב/אוקראינה - תקנו אותי אם אני טועה):
1)מועדוני חשפנות - יקר ולא משתלם.
2)אתרי ליווי - 90% רמאים. תמונות לא אמיתיות לרוב.
3)מועדונים רגילים - ניתן למצוא בהם נערות ליווי אבל המחירים גבוהים ולא משתלמים. בחורות רגילות - כמעט בלתי אפשרי בלי השפה. ואני לא דובר רוסית.
4)מאעכרים למיניהם(דוגמת אלכס המדובר כאן) - לכו תדעו לאיזה פצועות יקחו אותכם. יכול להיות שתיפלו על אחד טוב, יכול להיות שלא.
5)דירות דיסקרטיות - הרוב פצועות קל עד מצב אנוש למרות שיש מציאות לפעמים. עם כל הכבוד, אני לא אטוס עד אוקראינה בתקווה שאולי איפול על מציאה שם.
מה נשאר לנו? ממבה. אז בשביל שתהיה לי גיחה מוצלחת אני צריך להירשם לממבה ולהתחיל לחפור שם עד שאמצא מטרות מעניינות, ואז צריך להתכתב איתן ולקוות שהתמונות שלהן עדכניות ולא מלפני 10 שנים. אח"כ לטוס ולקוות שבפגישה פנים אל פנים תהיה כימיה וזרימה ושהבחורות לא ייראו 15 שנה מבוגרות יותר ממה שניראות בתמונות

בקיצור. חתיכת פרוצדורה מעיקה ומעצבנת...
*הערה כללית על אוקראינה: לדעתי - ומאוד מקווה שאנוכי טועה בעניין - יש אנשים(גם מהפורום) שטסים לשם במחשבה שכל הבנות זמינות וזולות וייפלו שדודות לרגליהם רק שישמעו שהם תיירים דוברי אנגלית כי הן כאילו רואות בהן המלאך הגואל שיוציא אותן מהמדינה המחורבנת שהן חיות בה.
נתחיל בזה שמעולם לא ביקרתי באוקראינה ובאמת שאין לי שמץ של מושג מה ואיך קורה שם. אני ניזון בעיקר מסיפורים וגם מדיווחים בפורום. אז גם אני שמעתי את הסיפורים על איך שפעם, בתחילת-אמצע שנות ה-90 אוקראינה הייתה גן עדן לאנשים כמונו. כן, שמעתי על איך בזמנו בחורות היו נופלות לרגלי תיירים דוברי אנגלית בתקווה שיוציאו אותן מהביוב בו הן חיות. חבל שבתקופה המדוברת הייתי ילד...
אבל מי שחושב שגם היום הבחורות ייפלו לרגליו רק בגלל שהוא תייר דובר אנגלית - חי בסרט מד"ב הזוי במיוחד!!!!
הסבר: בתחילת/אמצע שנות ה-90 היה כאוס מוחלט באוקראינה ובכל הרפובליקות הסובייטיות לשעבר. אלה היו הימים שלאחר נפילת בריה"מ, הכל היה בלאגן אחד גדול, הפשע שלט ברחובות ושלח גרורות לכל מקום, הייתה תחושה שהרשויות בפשיטת רגל כללית, לאנשים לא היה כסף לאוכל והם פשוט חיפשו לשרוד בכל דרך אפשרית.
אז לאור התקופה המדוברת - אכן היו נשים רבות באוקראינה(ובכלל בכל רוסיה וגרורותיה לשעבר) שחיפשו כל מוצא אפשרי מכל החרא הזה. אבל התקופה הזאת נגמרה לפני יותר מ-15 שנה. המצב היום שונה בתכלית, ובשיא הכנות - אני מקווה שאף אחד לא טס לשם רק בהסתמך על הסיפורים מלפני 20 שנה...
כי הוא הולך לקבל את הכאפה הכי חזקה שייקבל אי פעם!!!

חבל. בקיצור, היה ונגמר. היה המצב שונה מאוד.
אני שוב מדגיש שכל מה שכתבתי הוא רק על סמך סיפורים ששמעתי/קראתי וכמובן דיווחים. מעולם לא הייתי שם. יכול להיות שטעיתי בניתוח שלי ובמקרה זה אשמח אם מישהו ממומחי אוקראינה כאן ייתקן אותי.
אז למה כתבתי את כל זה? בכנות - אני סקרן לבקר בקייב ולהתרשם בעצמי ממה שקורה שם. אבל באמת שמחפש ומחפש ולא מוצא סיבה אמיתית לביקור. פשוט אין לי זין לכל החפירות האלה בממבה בתקווה שאמצא מטרות שוות ואותנטיות(אותנטיות=תמונות עדכניות ולא מלפני מס' שנים).
אם למישהו יש הארות/הערות/תובנות נוספות שלדעתו אולי יגרמו לי לשנות את דעתי - אני יותר מאשמח לשמוע אותן.
[/QUOTE]
אתה צודק ב80% ממה שאמרת.
לגבי האלכסים - האלכס שלי הראה לי תמונה תמונה בטלפון שלו לפני שהחלטתי את מי יזמין לי.
לגבי הדירות - הייתי בדירה אחת, שלטענת אלכס נחשבת ברמה בינונית, ומאלה שהיו זמינות היו שם 2 דוגמניות (אחת מהן לקחתי) כך שהמצב בדירות קצת טוב יותר ממה שתיארת.
למה לטוס עד לקייב?
כי רק שם שעה זה שעה (במחיר זול בכ 50% מהארץ),
רק שם GFE זה by default
רק שם תתחיל להעריך בחורה אמיתית מהי (ואני ממש לא מדבר רק על המראה)
כי ברחוב לפנות ערב זה מראה גן עדן
לחובבי אוכל - האוכל בשליש מחיר
סוף החודש אני טס שוב, חכם יותר - ואחזור עם רשמים נוספים
מה שאני כן יכול להגיד כבר בוודאות - לאנשים שלא מוכנים לעבוד ללחמם (לחקור באינטרנט, לשבת על ממבה וכו) אין מה לחפש שם. כמו שלקסר אמר, הבחורות לא יעמדו בתור כדי ליפול לרגליך. הן אינטיליגנטיות, ישירות ופרקטיות (שלא כמו הישראליות).