חפוז ואליהו-תאיפרנדלי זה בכסף
אני משתמש ב SKOUT יש חינם ויש בכסף אבל לא הרבה ים תאילנדיות אתה רושם בנגקוק או פאטייה שולח הודעה ומתחיל אבל גם שם אל תצפה לחינמים..אולי 1 מ 100
מחפש שותפים לתאילנד - ארץ החטאים
22[QUOTE=eliaho]
מבחינת הליידי בויס בבנקוק זה הכי מטורף יש בכל מקום.. ממש מגיפה, בפאטיה הרבה פחות, אני גם אחד שלא מוכן להתפשר ושהיינו במועדונים אני באמת לקחתי רק בחורות פצצות, אני יבקר גם בבארקה נראה מה קורה שם :)
לגבי גוגו באר שאתה נכנס ישר איזה בחורה באה מתחילה להתלבש עליך ולא נותנת לך מרווח נשימה ומשגעת אותך שתקנה לה משקה, זה מרגיש שאי אפשר רק לשבת ולהסתכל.
לגבי הביץ רואד קראתי שהרבה מהבחורות שם נוכלות/גנבות וצריך להזהר מהם, והבנתי שיש שם גם ליידי בויס וקשה להבחין כי חשוך,
לגבי האתר הכרויות איך אתה יודע אם הבחורות שם בכסף או לא? שלא פתאום יבואו ושילכו ממך יבקשו כסף. יצאת איתן? או ישר קבעת איתן בבית מלון?
[/QUOTE]
מבחינת הליידי בויס בבנקוק זה הכי מטורף יש בכל מקום.. ממש מגיפה, בפאטיה הרבה פחות, אני גם אחד שלא מוכן להתפשר ושהיינו במועדונים אני באמת לקחתי רק בחורות פצצות, אני יבקר גם בבארקה נראה מה קורה שם :)
לגבי גוגו באר שאתה נכנס ישר איזה בחורה באה מתחילה להתלבש עליך ולא נותנת לך מרווח נשימה ומשגעת אותך שתקנה לה משקה, זה מרגיש שאי אפשר רק לשבת ולהסתכל.
לגבי הביץ רואד קראתי שהרבה מהבחורות שם נוכלות/גנבות וצריך להזהר מהם, והבנתי שיש שם גם ליידי בויס וקשה להבחין כי חשוך,
לגבי האתר הכרויות איך אתה יודע אם הבחורות שם בכסף או לא? שלא פתאום יבואו ושילכו ממך יבקשו כסף. יצאת איתן? או ישר קבעת איתן בבית מלון?
[/QUOTE]
מה שאתה אומר נכון לגבי רוב הגוגואים אבל לא בבאראקה, ישבתי שם כמה פעמים ולא הטרידו אותי (להפך אני זה שהייתי צריך להטריד)
לגבי השאר אתה פשוט צריך לחפף את אלו שבאות והשאר יבינו את הרמז ולא יבואו אליך. יש הרבה שעובדות בגוגואים שבכלל לא מתכוונות לשכב איתך (שים לב לזה). יש להן מכסה של משהו כמו 20 דרינקים להוציא מלקוחות וזהו, זה מה שמעניין אותם. לא ילכו איתך לא לשורט ולא ללונג, כל אחת והסרט שלה ואגב גם אם תלך למאמא סאן לא יעזור כי היא תגיד לך שזה UP TO HER.
ויקריצו לך סיפורים כמו אני במחזור לכן עצה שלי זה לא לשבת עם אף אחת. תבחר לך ותנסה להביא אותה. יש הרבה שטוענים שזה חלק מהמשחק של להזמין לדרינקים וכו' ואז הבחורה כן תזרום אבל זה שטויות כולם יודעים שהן זונות ושלא יבלבלו בשכל מי שתלך איתך אחרי 5 דרינקים תלך איתך גם על ההתחלה. שמע יש שם הרבה קטעים מוזרים. אותה אחת שסירבה בתוקף ללכת איתי ללונג ראיתי אותה בלונג עם מישהו יפני. אחרי שביררתי אמרו לי שזה כי יש להם זין קטן וזה יותר קל להן. אולי הם משלמים יותר אנערף.
הביץ רוד אכן יותר מסוכן מהסיבה הפשוטה שכל הפרילנסריות האלו זה כאלו שלא הסכימו לקבל אותן לבארמועדון מפאת גילמראההתנהגות. זה לא משנה בגלל העובדה שברגע שהן עולות למלון הן מפקידות דרכון וגם הכל אצלך בכספת גם ככה. מה יגנבו את המשחת שיניים? מי שרוצה לקחת אותך לכל מיני מקומות וחדרים בשום פנים ואופן. אני עשיתי את כל הזיונים רק בחדר שלי
כל מי שהבאתי מטאי פרינדלי הייתה בחינם מצד שני כולן היו ליידיבוי אז בישבילך זה לא אינדיקציה, לי כמו שאתה מבין אין בעיה עם זה בחורות רגילות לא הצלחתי להביא משם וזה לא שלא ניסיתי. קבעתי איתן ל"דייט" ליד הקניון סנטרל ומי שלא הייתה נראית לי הייתה פשוט אומר לה יפה ביי. חלק התעקשו להיפגש במלון אבל נפגשתי מחוץ למלון, הייתה גם אחת שאיימה עליי בגלל שלא רציתי אותה (לא בגלל שלא רציתי לשלם). אבל זה סתם בלבולי שכל
כל הכיף שלי בטיול היה מההרפתקאות והחקירות. אם אין לך סבלנות לנסות דברים חדשים פשוט לך כל יום למועדון אינסומניה וזהו.
עדיף להסתכל על אישה יפה מאשר לזיין אישה מכוערת
23אם אכנס לגוגו הבא אני אני אשמע בעצתך ואחפף אותן, הם פשוט נדבקות אלייך ולא נותנות לנשום, לפי דעתי אם אתה מעוניין במישהי מגוגו פשוט לקרוא לה וישר לשאול כמה שורט ואם היא מסכימה אז להזמין לה דרינק.
בפעם האחרונה בתאילנד הייתי עם פרילנסרית אחת ממש כוסית אששש לקחתי אותה מה WALKING STREET, הייתה פשוט מושלמת.. לפי דעתי בארץ היא רמה 11 מתוך 10,
שילמתי לה 1000 באט לשורט ואז ירד גשם והיא נשארה לישון, ישנו מחובקים ממש היה חוויה ואז אחרי יומיים שוב התקשרתי אליה והיא נשארה איתי על בסיס יומי של 1000 באט ליום ומידי פעם לקחתי אותה לאיזה מסעדה ומסאגים.
אהבתי את השיטה של הבית מלון.. כל הכבוד שלא הסכמת ישר להפגש בבית מלון.
לפי מה שאמרו פה זה מרגיש בזבוז זמן לבזבז כוחות לחפש מישהי באתר בזמן שאתה יכול לטייל ופשוט לבחור אחת שעולה לך על הסטנדטים.
עשיתי רשימה ענקית ללאן ללכת ומה לעשות :) עדיין אוסף עוד מידע שלא יהיה משעמם
בפעם האחרונה בתאילנד הייתי עם פרילנסרית אחת ממש כוסית אששש לקחתי אותה מה WALKING STREET, הייתה פשוט מושלמת.. לפי דעתי בארץ היא רמה 11 מתוך 10,
שילמתי לה 1000 באט לשורט ואז ירד גשם והיא נשארה לישון, ישנו מחובקים ממש היה חוויה ואז אחרי יומיים שוב התקשרתי אליה והיא נשארה איתי על בסיס יומי של 1000 באט ליום ומידי פעם לקחתי אותה לאיזה מסעדה ומסאגים.
אהבתי את השיטה של הבית מלון.. כל הכבוד שלא הסכמת ישר להפגש בבית מלון.
לפי מה שאמרו פה זה מרגיש בזבוז זמן לבזבז כוחות לחפש מישהי באתר בזמן שאתה יכול לטייל ופשוט לבחור אחת שעולה לך על הסטנדטים.
עשיתי רשימה ענקית ללאן ללכת ומה לעשות :) עדיין אוסף עוד מידע שלא יהיה משעמם

24[QUOTE=ravnadal] כל מי שהבאתי מטאי פרינדלי הייתה בחינם מצד שני כולן היו ליידיבוי אז בישבילך זה לא אינדיקציה[QUOTE]
ואם סיננתי את הליידיבויז? הרי יש אפשרות לחסום בפניהם את הפרופיל.
[QUOTE=מרחיב ישבנים] חפוז ואליהו-תאיפרנדלי זה בכסף
אני משתמש ב SKOUT יש חינם ויש בכסף אבל לא הרבה ים תאילנדיות אתה רושם בנגקוק או פאטייה שולח הודעה ומתחיל אבל גם שם אל תצפה לחינמים..אולי 1 מ 100[/QUOTE]
כשאתה אומר שזה בכסף למה אתה מתכוון? לצ'יטוטים או לזיונים? כי אני כן מתכתב קצת עם שרלילות תאילנדיות שם. אבל לא ברור איך זה הולך: לפעמים יש אפשרות, לפעמים אין.
66ELAD, יש לך תאריך מסוים?
ואם סיננתי את הליידיבויז? הרי יש אפשרות לחסום בפניהם את הפרופיל.
[QUOTE=מרחיב ישבנים] חפוז ואליהו-תאיפרנדלי זה בכסף
אני משתמש ב SKOUT יש חינם ויש בכסף אבל לא הרבה ים תאילנדיות אתה רושם בנגקוק או פאטייה שולח הודעה ומתחיל אבל גם שם אל תצפה לחינמים..אולי 1 מ 100[/QUOTE]
כשאתה אומר שזה בכסף למה אתה מתכוון? לצ'יטוטים או לזיונים? כי אני כן מתכתב קצת עם שרלילות תאילנדיות שם. אבל לא ברור איך זה הולך: לפעמים יש אפשרות, לפעמים אין.
66ELAD, יש לך תאריך מסוים?
ח"כ מרב מיכא-ולי פשוט תחתכי-לי?
25אני וחפוזי נוסעים ביחד חודש הבא 

כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.
26[QUOTE=קישקשתא]אני וחפוזי נוסעים ביחד חודש הבא 
[/QUOTE]

[/QUOTE]
לאן אתם נוסעים
כי חפוזי לא נוסע לתאילנד כי הוא פוחד להתקל בליידי בוי
27[QUOTE=platosaron]חפוזי לא נוסע לתאילנד כי הוא פוחד להתקל בליידי בוי[/QUOTE]
בטוח? כי לדעתי מדובר בלטנטיות
בטוח? כי לדעתי מדובר בלטנטיות

כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.
28קישי, זה הדיווח הכי טוב שלך אי פעם!
תודה, הוא מאוד מועיל 

ח"כ מרב מיכא-ולי פשוט תחתכי-לי?
29ניסיתי את מזלי בשרשור אחר ללא הצלחה לכן אנסה גם כאן..
יש לי שתי שאלות :
1) איך להשיג חריגים ??? נגיד ואני רוצה אנאלי או בחורה שמסכימה לחדירה כפולה או כל פנטזיה אחרת שרצה לי בראש
אז אני מתיישב עם בחורה מזמין אותה לשתייה ואז מבין שזה לא הקטע שלה.. שנמע לי בזבוז זמן רציני וכסף..
אז אני מתיישב עם בחורה מזמין אותה לשתייה ואז מבין שזה לא הקטע שלה.. שנמע לי בזבוז זמן רציני וכסף..
מצד שני לא מרגיש בנוח לשאול את זה במשפט הראשון שאני מדבר עם בחורה..
ובכללית,הבנתי שאין הרבה תאילדיות שעושות אנאלי, אז מה הסיכוי שלי למצוא בחורות לאורגיות וחדירות כפולות בברים ?
אשמח ממש לעזרה, עוד שבוע על המטוס !!!!!!!