כ אנא, תנו לי מנה ואחזיר לכם קייטרינג! קייב ספונטני - דף 3 - סקס אדיר

אנא, תנו לי מנה ואחזיר לכם קייטרינג! קייב ספונטני

21
[QUOTE=אוליגופול]הרף שלך לא גבוה ולא נעליים אם אתה אומר לי שאתה גר בארצות הברית וחושב שיש שם מישהי כוסית... הבנות בארהב הם בהמות שמנות וסיליקוניות גועל נפש והישראליות יפות מהן בהרבה.

עכשיו שאמרת שאתה גר בארהב הכל ברור לי. בארץ שכל קוניפה לוקחת 200 דולר ברור לי שאתה תהיה האבא של הפראיירים וחסר טעם.

אז אתה וקופיקו שדפקו אותו באודסה ומאז מתוסכל על אוקראינה יכולים לחרטט פה אנשים. אני מחזיק פה בפורום מאות דיווחים ומעולם גם האוייבים הגדולים שלי לא פצו פה על האמינות שלי.

כל מה שכתבתי הוא אמת וכל מה שצריך זה לדעת איך לדוג אותן. אם אתה גבר ברמה, יודע להתלבש ולדבר תוכל להשכיב דוגמניות על חלל במחירים מצחיקים רק צריך לדעת איך.

נקווה שמתוסכלי אוקראינה יפסיקו להפחיד פה אנשים. המציאות שאפשר להשיג באוקראינה מדהימות.

[/QUOTE]

ביום שבישראל יהיו בחורות ברמה של האמריקאיות המשיח יירד וישיר הללוליה בדיזינגוף סנטר .
אני מציע לך להפסיק לראות סרטים ולצאת מהסרט שאתה חי בו , אמריקאיות בחורות הכי פצצות שיש, משאירות אבק לאוקראניות.
זנות בארה"ב על הפנים, אבל מה אני אגיד לך , אני לא הולך לזונות לא פה וגם לא באוקראינה , אני מביא את ה"רגילות שלהם" .
לא שווה שם את כל ההתעסקות עם הרוסית והמוניות ושום דבר , הכל ביחד בסופו של דבר יוצא יותר יקר מישראל אם אתה לוקח בחשבון טיסה מלון וזיוני מוח, אז צא מהסרט שלך

22
קופיקו ידידי,
מסכים עם כל מילה שכתבת. אתה ואני צריכים לשלם כנראה יותר מאחרים. אבל אני לא מאמין לאף מילה של הקשקשנים שאעלק משיגים תמיד זיונים בזול. הנייר יכול לספוג הכל והם יכולים להמשיך ולחרטט ...
אני הבנתי מזמן, שעדיף לשלם יותר ולחסוך זמן חיפוש וויכוח עם זונה.
מקווה שתמשיך לדווח. אני כבר התייאשתי מהמטרד הזה.
ק.

23
[QUOTE=קרומבה] קופיקו ידידי,
מסכים עם כל מילה שכתבת. אתה ואני צריכים לשלם כנראה יותר מאחרים. אבל אני לא מאמין לאף מילה של הקשקשנים שאעלק משיגים תמיד זיונים בזול. הנייר יכול לספוג הכל והם יכולים להמשיך ולחרטט ...
אני הבנתי מזמן, שעדיף לשלם יותר ולחסוך זמן חיפוש וויכוח עם זונה.
מקווה שתמשיך לדווח. אני כבר התייאשתי מהמטרד הזה.
ק.
[/QUOTE]

הקשקשנים התימנים שמשיגים בזול חווים המון נפילות
עדיף לשלם יותר כמו כוסמינים ולהמקח לא על מחיר אלה על איכות הזיון
כך הנפילה היא פחות
אחרי שראיתה את היופי של הבחורה צריך להתמקח על השרות ולא על המחיר
אם לא מוצאת חן בעיניך אז אתה לא חייב ללכת איתה גם תמורת סכום פעוט
ולא לקשקש אחר כך שזיינת דוגמנית בזול שבסוף מתברר שזיינת בובת קרח

24
אולגיפול מאונן מקלדת ,מקבל שתי גמירות ב45דקות,עליו אתם סומכים ? אחד שמדווח על חלומות שלו?
בקייב הומצאה הזנות,מה שהן יודעות בגיל 14אנחנו נמות ולא נדע,שם כל אחת יודעת מה היא שווה.
אם אתה בא במונית למועדון אתה שווה מישהי של מועדוו פשוטה,אם אתה מחנה את המרצדס שלך קרוב למועדון עלית ברמה,אם באת ושמת את היגאור שלך מול פתח המועדון והשומר עוד ביקש סליחה אתה אוכל רק קצפת.
שלא יספרו לכם סיפורים,בא לךמכובית אמיתית ללילה?גש למועדוו חשפניות ריו ריו כך משם ב250 דולר כוסית מהממת.או שאולגיפול יעזור לך בצילום שלה ותאונן כמוהו על התמונה
אם לפני הסקס היא היתה עם פן ובסופו היא עם תלתלים, תדע שהיית סקס טוב.

25
עוד דבר.
בממבה יש אפשרות להראות שאתה ב
כבייכול בקייב למרות שאתה בישראל.
אישית לא מציע לסוע לשם,לא חוזרים שפויים,ואם כבר לסוע אז מחמישי עד ראשון.

26
אוווו תיראו מי הרים את הראש....

למה באמת לנסות ולשלם מחיר הוגן... בואו נעשה מה שבאמת צריך לעשות ופשוט נשלם לכל אחת מה שהיא מבקשת... הרי הוכח מעל כל ספק שכמה שאתה משלם מתכתב ביחס ישר עם מה שאתה מקבל... זה הרי עובדה ברורה שהוכחה עשרות ומאות פעמים בפורום (היות ואני לא מתעסק פה עם אנשים אינטלגנטים אז ארשום הערת אזהרה לכך שהייתי ציני).

עכשיו יש את הליצנים שעדיין חושבים שהמחיר קשור לאיכות השירות... ויש את הליצנים שחושבים שמדובר במיקוח כדי להגיע למחיר טוב. אז בואו נבין שבקייב ובאוקראינה בכלל לא מדובר במיקוח. מדובר בהצבת עובדה. קרה שנתקלתי בבנות מקצועיות שענו לי ישר מחיר... אני רוצה 60 דולר לשעה. בלי להתווכח כתבתי לה שאני נפגש ב60 דולר לשלוש שעות ואותה בחורה שנראית כמו בר רפאלי משודרגת אמרה כן... ממש הפתעה. אולי זה העובדה שהמשכורת הממוצעת בארצה היא כמה מאות דולרים בחודש!! אולי זו העובדה שכל קייב מלאה בכמות בלתי נגמרת של זונות שבת ים היא כמו סימטה קטנה שם!!.

ולחלק האחרון שנוגע לישראל... ישראל "היפה". פה בפורום הבנתי כמה גועל נפש של אנשים יש במדינה שלנו. תשלם כמה שהיא מבקשת בלי לחשוב על מה זה עושה לאחרים... זה המוטו... אם אתה יכול תשים את הכסף... תהיה גב גב גבר... הרי אין עוד אחד חוץ ממך בעולם הזה... תעקוף בתור בסופר... תרביץ לאחות בבית החולים... תתפוס תור של מישהו אחר במשרד הרישוי... יש רק אותך ורק אתה קיים בעולם.

אלו הם האנשים שהורסים את התחום הזה... שנותנים לבנות בארץ ואלו שמגיעות מאוקראינה להעלות את המחיר בלי הפסקה כי חושבים רק על עצמם ועל ההנאה שלהם בלי דקה מחשבה מה הם עושים לשאר הצרכנים...

גועל נפש.

ולך קרומבה. ברור לי שאתה לא בא לנהל דיון ולא תקרא את מה שכתבתי כי מטרתך היא לחרחר ריב אז החלטתי לנקוט בדרך קצת שונה ומעבר לפניה לאדמין שיעיף אותך שזה הנוהל אני אצא להתקפה וכל מקום שתכתוב בו אני אגיב. האמת שזה לא יעשה לי הרבה עבודה כי חוץ מלשבח את רוני בדיווחים שלו ולאיים עלי במכות בפרטי שלא ידעו איזה עבריין אתה בפומבי אתה לא עושה הרבה.

27
מאונן מקלדת.....גמרת?
או ששכחת לשים שמן?
עח מי חשבת מותק?
אופס היית עם מכנסיים מופשלים ולכלכת אותם?
לא נורא חסכת כסף,8שח לקילו כביסה זה פחות מ250 לשתי גמירות ב45דקות
ביי ביי מאונן מקלדת

28
כוסמין... היות ואתה בכלל לא מבין מה זה בחורה שנראית נורמלי כי אתה טרח זקן בלי טעם אז לדבר איתך על יופי זה כמו לדבר עם אלון מזרחי על בירות באירופה.

אני מזיין לא פחות ממך רק שלי יש סטנדרטים ואני משתדל לזיין רק את הבנות ולא את שאר חברי הפורום ומצליח להתאפק אם מישהי דורשת סכום לא הוגן.

אתה כמו מישהו שמחלק סיגריות לחברים שלו... נראה שעושה מעשה טוב אבל בפועל מרעיל אותם. אתה משלם בלי סוף לבנות בינוניות ומזיין פה את כל חברי הפורום ובגלל שאתה נותן להן טלפונים לקוניפות שלך אז הם חושבים שאתה גבר... חבל שרק אני מבין את הנזק שאתה עושה.

תשלם 250 דולר בריו... תשלם לזונת רחוב בקאריביאן 200 דולר כי היא עובדת עליך... תשלם לזונה מקצועית בממבה 200 דולר כי אתה חסר טעם... קח את חמשת היוזרים שלך מדייט 69 ותצטרף לגרמנים ולאיטלקים הפראיירים בקייב.

29
אתה מאונן מקלדת,חחחח,
איך אתה מתרגז שקלטתי אותך,מי הבאה בתור?סליחה אתה צריך לנוח,אז יללה תתארגן עוד מעט עוד פעם עומד לך ,לך תחפש קטגוריה באתר פורנו,רק הפעם שים מגבת,חבל ללכלך מכנס חדש.
אופס גמרת אופס היא חא הספיקה

30
מה שיפה בכל השיחה הזו וכל הקוראים יכולים לשים לב לכך הוא שאני כותב דברים עם בסיס מאחוריהם ומנסה לא להקניט בלי אמת מאחורי מה שאני כותב... ה"חכמים" שעונים לי לעומת זאת מסוגלים לייצר פנינים כמו... מאונן... חרטטן... עכשיו בוא נראה. אני לא זקן אז אני מאונן המון בלי קשר לזיונים שלי. זה בגלל שאני לא צריך לתזמן כדורים לשם כך אז זה הרבה יותר פשוט עבורי.
לגבי חרטטן יש לי פה מאות דיווחים שמגבים את האמינות שלי אז גם פה יש בעיה.

כוסמין... אני מתווכח עם אדם שיש לו מנת משכל של פורסט גאמפ. ברור שזה קצת מתסכל אבל זה גם משעשע:)

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”