כ קייב - דיווח מפורט והמלצות 2018 - דף 3 - סקס אדיר

קייב - דיווח מפורט והמלצות 2018

21
לא נתקלתי במחירים של 300-600 גריבנה. לא נראה לי שהמחיר הזה אמין.

מכונים לא, הייתי בכמה דירות בטיול הראשון שלי לשם.
הרמה נמוכה. המחיר לא זול. לא שווה את המאמץ
בטינדר וממבה אתה יכול למצוא דברים לא יקרים אבל אל תצפה לרמה גבוהה.

[QUOTE=pagani]50-60 דולר נשמע לא זול בכלל, נתקלתי בהרבה אתרים שבחורות מציעות את עצמן אפילו תמורת 300-600 גריבנה השאלה עד כמה הן אמיתיות

אגב יצא לך לבקר במכונים? הבנתי שזה זול משמעותי[/QUOTE]

23
לא מדוייק גבר.
50 דולר לשעה- בינוניות (1400 גריבנה )
100 דולר לשעה - כוסיות. (2800 גריבנה )
בפחות מזה לא ניסיתי..

הבעיה בלחגוג בכזאת עיר היא שהסטנדרטים שלך הופכים להיות - דוגמנית של ויקטוריה סיקרט וצפונה )).
כמובן שזה מאוד עניין של טעם אישי אבל בממבה אפשר למצוא בחורה שאם היתה זורמת איתך בארץ באיזה בפאב
היית עף עליה, במחיר של 100-200 ללילה שלם.
מנסיון שלי הכוסיות על הן בד"כ סקס פחות טוב, הן לא מתאמצות כמו הבנות של ה 7-8 שנותנות עבודה ומנסות לרצות אותך כל הזמן, כי אין להן ביקוש רב והן רוצות שתזמין אותן שוב.

[QUOTE=oren_oren]לאחר 2 ביקורים בקייב אלו התובנות שלי לגבי מחירים:

בטווח של 1000-2000 גריבנה - זונות ביטוח לאומי.

בטווח של 3000-4000 - גריבנה - בינוניות.

בטווח של 5000 גריבנה וצפונה - כוסיות.

[/QUOTE]

26
צודק. במועדוני חשפנות המחירים הם לא ממש שפויים,
לכן המלצתי בפוסט להתרחק ממועדוני חשפנות.
בתמורה לכסף שלך אתה יכול, עם קצת עבודה באתרי ההכרויות ,
למצוא משהו הרבה יותר טוב.
5000 גריבנה זה סביב 200 דולר,
בכזה מחיר אפשר למצוא פצצת על חלל בטינדר לכמה שעות טובות.
שלא לדבר על הכסף שאתה מוציא במועדון עוד לפני שאתה לוקח בחורה:
כרטיס כניסה, משקאות ( שהן אלופות בלהוציא ממך ) טיפים וכו'.

לדעתי האישית יש אופ' הרבה יותר שוות מחשפניות בעיר.

27
היתרון במועדוני חשפניות זה שכשאתה מגיע לשם אתה יודע בוודאות שיהיו שם פצצות. במועדוני חשפנות אתה בא ואתה רואה את הסחורה בזמן אמת. אין פה שאלות סטייל "האם התמונה אמיתית או לא". אם החלטת שמתאים לך, שיחה קצרה עם הבחורה ואתה מעמיס אותה לדירה. כשאני מגיע לטיול סקס אני מגיע ל-3-4 ימים ואין לי זמן ועצבים להתחיל ולהנדס את הבחורות באתרים לא בטיול עצמו ולא חודש חודשיים לפני ההגעה ובשביל הנוחות הזו אין לי בעיה לשלם קצת יותר.

28

[QUOTE=oren_oren]היתרון במועדוני חשפניות זה שכשאתה מגיע לשם אתה יודע בוודאות שיהיו שם פצצות. במועדוני חשפנות אתה בא ואתה רואה את הסחורה בזמן אמת. אין פה שאלות סטייל "האם התמונה אמיתית או לא". אם החלטת שמתאים לך, שיחה קצרה עם הבחורה ואתה מעמיס אותה לדירה. כשאני מגיע לטיול סקס אני מגיע ל-3-4 ימים ואין לי זמן ועצבים להתחיל ולהנדס את הבחורות באתרים לא בטיול עצמו ולא חודש חודשיים לפני ההגעה ובשביל הנוחות הזו אין לי בעיה לשלם קצת יותר. [/QUOTE]

באיזה מועדונים יצא לך להיות ?

30
לגבי דירות בקייב - דגמתי כמה דירות בקייב ובאף אחת מהן לא נתקלתי בכוסיות. הרמה של הבחורות בדירות היא רמה נמוכה מאוד. בעיה נוספת היא שכאשר אתה מגיע עם הנהג לדירה ואתה מבקש ממנו לעבור לדירה הבאה (כי בדירה הנוכחית יש עגלות) הנהג מעקם את הפרצוף שלו ודוחק בך לקחת מישהי מהדירה הנוכחית בטענה ש"בדירות האחרות לא תמצא משהו יותר טוב". בכל אופן גם אם הצלחת לשכנע את הנהג לעבור לדירה הבאה הנהג לא יסכים לעבור איתך ביותר מ-3-4 דירות. הרווח של הנהג שמביא אותך לדירות הוא באחוזים שהוא לוקח מבעלת הדירה ואם לא לקחת בחורה ב-3-4 דירות הראשונות הנהג מבין שהוא סתם שורף איתך זמן ודלק והוא אומר לך ש"אין יותר דירות".
שלח תגובה

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”