עדכון קטן וחשוב היישר מקייב, משהו שאני לא ידעתי קודם לכן...
שנת הלימודים האוניברסיטאית באוקראינה החלה ב-1.9.18, "חופשת הקיץ" שלהם חלה בין ה-30 ליולי ל-1.9.18.
כמו בכל שנת לימודים, בימים הראשונים, אין לחץ וקושי מהחומר הנלמד והסטודנטים די פנויים לעיסוקיהם לאחר יום הלימודים, אולם ה"חופש" הזה הולך ומצטמצם ומהר מאוד, הם הופכים לשקועים בלימודים אם מרצונם החופשי ואם מלחץ שמפעילים עליהם בבית.
כך שהזמן הפנוי של המוני בחורות צעירות ויפהיפיות שמחפשות ספונסרים מצטמצם מאוד, הן כבר לא מצויות שעות על גבי שעות באתרי ההיכריות וישנו קושי להשיג אותן מיידית ולתאם עימן, מה גם שהמוני גברים פונים אליהן במהלך השבוע ובזמן המצומצם שיש להן, הן יכולות לבחור את אלה שמציעים להן את התמיכה הגדולה ביותר (הן לא "עובדות" כל השבוע ולכן הן קובעות יום-יומיים מראש, כשעד לא מכבר הן היו מגיעות אליך באופן מיידי כמעט בכל יום ובכל שעה).
נשמע דיווח קצת מבאס... אמנם זה נכון שההיצע של בחורות צעירות ושוות צנח פלאים עם תחילת שנת הלימודים, אבל אל דאגה, גם במצב הנתון הזה לא קשה להשיג בחורות שוות מדיי יום ביומו דרך אתרי ההיכרויות, הסוכניות, הברים והמועדונים, במיוחד אם אתם מכירים בחורות אוקראיניות עם חברות, כך שאם הן אינן פנויות, הן דואגות לחפש לך חברה לטעמך שפנויה בזמן שמתאים לך.
הגעתי לקייב לפני מס' ימים ולא היה לי יום דל אחד, כמובן שהבאתי אלי בחורות שוות ומתוקות שהכרתי בסבב הקודם שלי בעיר, בכדי לקבל קבלת פנים חמה ובטוחה :) ובנוסף לאלה, עד כה, יצא לי להכיר עוד 2 בחורות צעירות ושוות שנכנסו למועדפות שלי.
לבילויים אינטימיים, קייב שווה בכל עונות השנה!! תמיד אפשר למצוא בחורות יפהיפיות שיבואו לפנק אתכם, אמנם חשוב לדעת כי במהלך חופשת הקיץ (יולי-אוגוסט), ניתן למצוא היצע מטורף של סטודנטיות צעירות ושוות שמחפשות תמיכה 24/7.