כ קייב ללא הפסקה ! - דף 3 - סקס אדיר

קייב ללא הפסקה !

23
אשמח לדעת אם משהו צרך את שירותיהן של בנות ""kiev lady" ? באתר שלהם הם מאמתים תמונות של בחורות,השאלה אם האימות שם דומה לארץ..שזה אכן תמונה אמיתית ..רק לא של אותה הבחורה שהזמנת..
קריצה
דיווח מהימן בהחלט!

קייב ללא הפסקה !

24
קרנף, את כל הבחורות שאני פגשתי הכרתי באתר ממבה (למעט אחת מהן) ונפגשתי איתן רק לאחר שעברו את הסינון שלי כפי שהסברתי בתגובה שלי מעלה בעניין ההתנהלות באמצעות אתר ממבה.
לא הכרתי קודם לכן את האתר עליו אתה מדבר, אולם ניסיתי לבדוק אותו בעבורך ממש עכשיו, היישר מקייב :)
מהר מאוד הסתבר לי כי במהלך החודשיים האחרונים הייתי בקשר עם כמות נכבדת מהבחורות והסוכנויות שמפרסמות באתר..
כך שאני יכול לומר לך בוודאות כי לא כל התמונות המאומתות אמיתיות!! למעשה 100% מאלה שבדקתי והכרתי קודם לכן, מציגות תמונת לא אמיתיות, אולם יחד עם זאת קח בחשבון שגם בלי שום קשר לתמונה, חלקן אכן נראות טוב וסקסיות במציאות.

קייב ללא הפסקה !

25
לשאלתך תותח,
המאסג' כולל הרפיה ידנית משובחת (כלול במחיר)
ככל שאתה מעוניין לגעת בבחורה, עליך להוסיף עוד כמה שקלים, מעבר לכך אין עוד תוספות.

עדכון קטן לגבי ההתקשרות עם קטיה, היא עברה להשתמש בטלגרם במספר 380681460614+

קייב ללא הפסקה !

26
עדכון קטן וחשוב היישר מקייב, משהו שאני לא ידעתי קודם לכן...
שנת הלימודים האוניברסיטאית באוקראינה החלה ב-1.9.18, "חופשת הקיץ" שלהם חלה בין ה-30 ליולי ל-1.9.18.
כמו בכל שנת לימודים, בימים הראשונים, אין לחץ וקושי מהחומר הנלמד והסטודנטים די פנויים לעיסוקיהם לאחר יום הלימודים, אולם ה"חופש" הזה הולך ומצטמצם ומהר מאוד, הם הופכים לשקועים בלימודים אם מרצונם החופשי ואם מלחץ שמפעילים עליהם בבית.
כך שהזמן הפנוי של המוני בחורות צעירות ויפהיפיות שמחפשות ספונסרים מצטמצם מאוד, הן כבר לא מצויות שעות על גבי שעות באתרי ההיכריות וישנו קושי להשיג אותן מיידית ולתאם עימן, מה גם שהמוני גברים פונים אליהן במהלך השבוע ובזמן המצומצם שיש להן, הן יכולות לבחור את אלה שמציעים להן את התמיכה הגדולה ביותר (הן לא "עובדות" כל השבוע ולכן הן קובעות יום-יומיים מראש, כשעד לא מכבר הן היו מגיעות אליך באופן מיידי כמעט בכל יום ובכל שעה).

נשמע דיווח קצת מבאס... אמנם זה נכון שההיצע של בחורות צעירות ושוות צנח פלאים עם תחילת שנת הלימודים, אבל אל דאגה, גם במצב הנתון הזה לא קשה להשיג בחורות שוות מדיי יום ביומו דרך אתרי ההיכרויות, הסוכניות, הברים והמועדונים, במיוחד אם אתם מכירים בחורות אוקראיניות עם חברות, כך שאם הן אינן פנויות, הן דואגות לחפש לך חברה לטעמך שפנויה בזמן שמתאים לך.

הגעתי לקייב לפני מס' ימים ולא היה לי יום דל אחד, כמובן שהבאתי אלי בחורות שוות ומתוקות שהכרתי בסבב הקודם שלי בעיר, בכדי לקבל קבלת פנים חמה ובטוחה :) ובנוסף לאלה, עד כה, יצא לי להכיר עוד 2 בחורות צעירות ושוות שנכנסו למועדפות שלי.

לבילויים אינטימיים, קייב שווה בכל עונות השנה!! תמיד אפשר למצוא בחורות יפהיפיות שיבואו לפנק אתכם, אמנם חשוב לדעת כי במהלך חופשת הקיץ (יולי-אוגוסט), ניתן למצוא היצע מטורף של סטודנטיות צעירות ושוות שמחפשות תמיכה 24/7.

קייב ללא הפסקה !

29
זו החוויה שלי מקייב- קראתי בכל פורום אפשרי לפני הנסיעה.אחריי הכל הסקרנות עלתה והציפה בכל יום לאור כל התיאורים וההדיווחים.ואכן פעלתי בהתאם לאותם המלצות.רכשתי מנוי לממבה ולטינדר.וכשנתחתתי במלון התחלתי לראות הכה צעקתה.
ובכן אקצר ואגיד שהמנויים הללו סתם בלוף אחד גדול.למה? רוב העונות הם משרדי ליווי שמימלא התמונה שהם פרסמו אינה נכונה,וגם כשהם שולחים בוואצאפ זו לא אותה הבחורה ואתם גם לא תדעו כי הצילךום אינו חושף פנים.. המחירים המוצעים הם 2500 גריבנה פלוס מונית.שוב לבחורות בגדר"סבבה" לא למות..
מה כן הולך? זרימה חופשית עם בחורות באשר הן,מועדונים בעיקר.הן מאד נעימות ולא ישרו רושם של "תתחפף" אלה אם כן אתה ממש וולגרי ולא מכבד.ובכנות יש המון בחורות שמגיעות להינות ולא במסגרת עבודה שאפשר לזרום איתן להמשך הלילה במלון.
קשה מאד להסביר את העיר הזו.עיקר טיולי היה במועדוני fkk ששם האינטרקציה אחרת.קייב משרה אושר פנימי שזכור לרובינו מתקופת הרווקות בה יכולת לפלרטט עם כל בחורה ללא סייג או חשש,קייב מעולה מבחינת נגישות(אובר לא שום דבר אחר-הכי זמין,זול ונוח) מחייה מאד זולה ,ובעיקר בנות מהממות לא פחות.
אצוד באחד החברים שהעדיף לשלם 200-300 דולר לבחורה ממועדון חשפנות כזה או אחר,זה עדיף כי אלו בחורות באמת בליגה אחרת,אתה רואה את הבחורה לפני כך שאין מקום לטעות.אגב כל סצינת ההזמנה של בחורה מסוכנות מרגישה הכי סליזית,הן מגיעות ברכב לשער המלון ואתה צריך לבחור ולשלם בו במקום.דבר שקצת גורע מהחוויה.
המלצתי- תזרמו עם העיר,יש בה הכל מהכל ובסוף זה רק עניין של כסף.מי שמגיע לימים ספורים שיוותר על הממבה,יש מספיק היצע בכל מקום.
דיווח מהימן בהחלט!
שלח תגובה

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”