כ שחר סגל מדווח בלייב מהפיליפינים לאוס ותאילנד - דף 24 - סקס אדיר

שחר סגל מדווח בלייב מהפיליפינים לאוס ותאילנד

234
המשך דיווח לא נשאר לי כח אז חזרתי לבנקוק קבעתי עם הבחורה שפגשתי לפני כמה ימים באוטובוס בפאטיה, היא הייתה חשדנית אמרתי הולכים לאכול... אכן קפצנו לאכול, למדתי ש בחורה עם בטן מלאה מרגישה הרבה יותר פתוחה סוג של חוק השרדות פרמיטיבי שהגבר דואג לאוכל( ושוביניסטי חחח)... משם הראתי לה את החדר שלי, שמתי מוזיקה ברקע ואמרתי לה שאני מוריד לה תמכנס לרגע, ואז ישר התחלתי לנשק לה את הצד של המפשעה ותוך כדי החדרתי לה אצבעות היא התחילה לצעוק בהנאה ואז לא הייתה ברירה הייתי חייב לחדור אליה לאחר 10 דק גמרתי במיסיונרית, היא הייתה ממש חרמנית עלי, ואחרי 5 דק היא התחילה לשחק לי בפיטמות ואז הוא עמד שוב ואני מצא את עצמי שוכב איתה בפעם השניה ואפילו לא מתקשה לגמור אחרי 10 דק גמירה שניה וזה לא שאני חרמן , לא יודע רמת החרמנות שלה הדליקה אותי..... יש לה חבר מסתבר אבל לא איכפת לי זה בעיה שלה אני לא משקר לאף אחד....
טוב אני מנסה להביא את אחת השכנות שלי בתקווה שיתמזל לי המזל הלילה ויהיה מספר שלישי
תמונות שלה

בקשה לאדמין אם אפשר לאחד את שני הפוסטים שלי של תאילנד לפוסט אחד? ככה יהיה מידע/מענה מהיר וגדול יותר לחברי הפורום. תודה.

236
[QUOTE=אוהב סבתות]
איזה כיף למיין שכנה,בהצלחה,התמונה עם הפרחים מדהימה...גם הבחורה וגם הפרחים.[/QUOTE]
בשביל למיין שכנה לא היתי קופץ על המציאה בכל זאת זה לא איזה פריצחוק
אבל לזיין שכנה זה בהחלט תענוג, במיוחד עם היא נראת כמו הבת של השכןחיוך גדול
מתי יוסר הפיקוח ??? הוסר היום!

ראסטי נייל איפה אתה,מתגעגעים אליך

237
היי שחר,
לאחר המון המון זמן אני חייב להגיב על כל הנושא. אני רוצה לציין שאת כל החוויות שאתה חווה, חוויתי לפני כ-3 שנים ועד היום ישנם אזורים שאני מפחד ללכת אליהם מכיוון ששיחקתי עם כ"כ הרבה בנות עד שאם הייתי עובר עם בחורה אחרת ואחת ששיחקתי איתה ראתה אותי התפתחה מלחמת עולם. לתאילנדיות יש זיכרון לא מהעולם הזה.
העניין הוא שבסופו של דבר איבדתי כל "צלם אנוש". אם זה לשחק בלב של מספר בחורות, אם זה לפגוע, לבגוד, לזיין כל מה שזז, לכבוש וכו'... הרי התחושה של פתאום לנסוע באוטובוס, לאכול במסעדה, ללכת ברחוב,שכנה, וכו' וכו' וסתם לפגוש בחורה אקראית שתוך כמה דקות יכולה להיות אצלך במיטה - זה תענוג עילאי. הרי הסיכוי שזה יקרה בישראל כמעט שואף ל-0. התאילנדיות "הרגילות" מסתכלות על סקס כאמצעי לכיבוש לב של גבר והזונות התאילנדיות כאמצעי לשאוב כסף. אני לא נתקלתי מעולם על תאילנדית שאמרה לי שיש לה כאב ראש או שעשתה פרצוף שלא רוצה. אפילו אם יש מחזור הן מפחדות להגיד או מתריעות מראש ואתה תחליט אם אתה רוצה לזיין או לא.
לצערי חלק גדול מהפרנגים שבאים לתאילנד איבדו את תחשובת ההבדל בין בחורה רגילה לבין זונה. שתיהן בד"כ נראות אותו דבר אבל אסור להתנהג אליהן אותו דבר.
היו למי לא מעט מקרים שאתה פוגש בחורה, יש זיון והכל ובסיום בזיון אתה לא יודע איך להתנהג, האם זה היה סטוץ או האם היא מצפה לכסף. כמובן שעם הזמן אתה לומד לזהות.
אני יכול לכתוב שעות על הנושא של תאילנד, אבל בעצם אני רוצה לכתוב לשחר. כמו שציינתי בסופו של דבר איבדתי כל דבר אנושי שהיה בי ונהפכתי לדבר באמת מגעיל (כלפי המין הנשי). נהפכתי לדבר שרק רוצה לזיין ולכבוש מבלי לשים לב כמה שאני פוגע וכמה שאני מתנהג בצורה לא יפה. השינוי החל כאשר קיבלתי סטירה לא מהעולם הזה באמצע קניון הג'אנסילון בפוקט, או בפאטייה שאני יושב על חברה ומישהי אחרת מקללת אותי בלי הפסקה וכו' וכו'. אפילו כאשר רציתי קשר נורמלי אז הייתי חייב להעלם ממקומות מסוימים כי אם בחורה זיהתה אותי מייד נשרפתי אצל הבחורה הנוכחית.
שלא תחשבו שתאילנד גדולה אז הסיכוי לפגוש מישהו כמה פעמים זה נדיר - ממש לא.
לפני כשבועיים לקחתי את ידידה שלי לתחנת האוטובסים בבנגקוק. ב-7/11 פתאום אני פוגש מישהי שעבדה עם אישתי והיא מסתכלת עלי ושואלת אותי אתה זוכר אותי? אני אומר לי ומשחק אותה כאילו זה לא אני. עכשיו דבר כזה יכול לגרום לי לאבד את הדבר הכי יקר - את אישתי. אז אם פעם חשבתי שתאילנד קטנה - אז לא.
שחר יקירי, תהנה כמה שאפשר אבל אל תשכח בשלב מסוים לעשות STOP גדול. אני כמעט ובקושי הצלחתי לעשות את זה ועד עכשיו אני משלם על הטעויות שעשיתי.

238

זוית ראייה מעניינת.

לאחר שמיעת כל-כך הרבה סיפורים, ולאחר ביקור קצר בתאילנד, גיבשתי דיעה שהתאילנדיות לא עושות מסקס ענין כל-כך רוחני וקדוש כשאר הנשים בעולם. אם צריך לעזור בפרנסת המשפחה באמצעות מין - אז עוזרים. המטרה מקדשת את האמצעים.
כאן אני קורא דיווחים של שחר, ונראה לכאורה כאילו גם הנשים שאינן עוסקות בזנות - לא מתרגשות יתר על המידה מהנושא, ומגיעות למיטה תוך דקות ספורות מהמפגש ב'סבן-אילבן'...

נראה כי בשני המקרים יש עיסקת 'קח-תן'.

'קח כוס - תן כסף' במקרה הראשון.

'קח כוס - תן ליבך' במקרה השני.

האימרה 'כולן זונות - החכמות לוקחות כסף' מתבררת כאן כנכונה, שוב... יתכן ולתאילנדיות קצב קצת מהיר יותר מזה של המערביות...

ובזה מסתכם כל ההבדל.

meninblack - כתבת 'לתאילנדיות יש זיכרון לא מהעולם הזה'. קבל תיקון: 'לנשים יש זיכרון לא מהעולם הזה'...
המגביה עוף - ירחיק ראות

239
יש גם אפשרות שלישית - קח כוס ושנינו נהנה. הגבר התאילנדי באופן כללי לא כ"כ אוהב לפנק את האישה אלא האישה בד"כ מפנקת את הגבר ולכן פה מגיע הפרנג שבד"כ כן אוהב לפנק את האישה מבחינה מינית.
אני באופן אישי "מעדיף" בחורה שבאמצעות מין עוזרת לפרנסת המשפחה ולא כאשר הבחורה באמצכות הכסף הזה קונה גינס או בושם או כל רכוש אחר שלא הכרחי לקיומה.
כמובן שיש את הנשים שעובדות במפעלים ובחנויות ומרוויחות שכר מאוד נמוך , אבל לעולם לא ימכרו את גופן בשביל סקס בגלל עיקרון.
לנשים אכן יש זיכרון לא מהעולם הזה, אבל מצאתי שלתאילנדיות יש זיכרון חזק ביותר.
אני לא רוצה שאנשים יבינו שרוב התאילנדיות זונות או קלות להשגה. תלוי באזור, תלוי בהשכלה, מצב כלכלי וכו'... אבל שוב, בד"כ לא צריך לעבור חודש יסורים עד שמגיעים למיטה, אלא זה מגיע בד"כ בשלבים הרבה יותר מוקדמים. טיפ קטן, אם אתם רוצים להכניס בחורה תאילנדית (לא זונה) למיטה בצורה מהירה - פשוט תגידו לא שאתם לא רוצים לשכב איתה קריצה

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”