[TUBE]EvkOMe-mCK8&feature=youtu.be[/TUBE]
שחר סגל מדווח בלייב מהפיליפינים לאוס ותאילנד
264כל הכבוד על ההשקעה

חג שמח לך ולכל החברים היקרים בפורום.....
266שחר סגר אתה תותח !
אבל הנה לך אתגר ... פרסם לנו תמונות של אחת שהבאת בה .. שיש לה קצת ציצים (בניגוד לשאר הבנות.. שהן שטוחות לגמרי ... מה זה ?! )
יום טוב .. וסוואדיקה
268יש משהו על קולומביה??
The world stands on two things
Ukrainian
And Russian :)
Ukrainian
And Russian :)
269חברים חזרתי אתמול מהסויי קאובויי, אז תבינו בתוך הגוגו יש קויוטי בנות 16-17-18 כששואלים אותם בנות כמה הם אומרות 18, לכולן יש תז מזוייפת אבל חוקית חחח
בגדול ברוב המקומות הן לא הולכות עם הלקוחות במקביל יש את הרקדניות גוגו הסקסיות מרביתם מאיסאן וצ'אנג מאי, הייתי בDOLL HOUSE אחלה מקום יש שתי קומות קומה עליונה חשפשיות עירום מלא,קומה ראשונה בנות 18-20 בלי חזיה וחצאית בלי תחתון, אני מפגיז אותם בטיפים של 2 שח וכולם שם עפות עלי בוא נגיד שהן כוסיות לא מהכולם הזה סוג של נסיכות איסאניות, אבל תבינו שזה רק בעיננו, התאילנדינים מחשיבים תבנות מאיסאן כנחותות ולא יפות!!!!! ככה שכשאני אומר לבחורה שאת לא נראת מאיסאן, היא מקבלת את זה כמחמאה חחח
אז המלצה שלי 7:30-9:30 DOLL HOUSE בירה 8 שח ולהצטייד בשטרות של 20 באט, 9:30-2:30 MIDNIGHT אחלה מקום הופעות סקס מדהימות עירוםמלא והרבה כוסיות, יצאתי משם עם כאב ביצים, וביש מזל משמע חזרתי הבייתה לבד חחח, אבל לא אמרתי נואש, התקשרתי שעה 4 בבוקר לשכנה שלי, היא דופקת לי בדלת שעה 5 אני זורק אותה למיטה, ומגלה שהיא עם שילמה ובלי תחתונים מתחת חחחח מיספר ויושנים, קם בצהריים ועוד מספר, הרגשה טובה להתחיל את היום,, עכשיו לילה, אני מקווה שיתמזל מזלי, בינתיים ילדה בת 18 התקשרה אלי, אמרה תבוא....נקווה לטוב, זה מצחיק שבתאילנד אם אתה לא מזיין פעמיים ביום אתה מרגיש כאילו זה סוף העולם חחח מה לעשות שהתאילנדיות כוסיות עם ישבן מדהים
270אתה בהחלט צודק שחר, אם אתה הולך לישון בלילה לבד, זה משהו חריג ולא נורמלי.
אני זוכר שהייתי מסתובב בשעות הבוקר המוקדמות סהרורי כי לא יכולתי לקבל את העובדה שאני אלך לישון לבד עד שפתחתי את הספר השחור ושלפתי משם משהו.