כ שחר סגל מדווח בלייב מהפיליפינים לאוס ותאילנד - דף 28 - סקס אדיר

שחר סגל מדווח בלייב מהפיליפינים לאוס ותאילנד

272
חבריםהאני בפאטיההההה
טוב יום ראשון הצלחתי להביא בת 18 שסיימה לעבוד בבר שלה. לאחר מסע שיכנועים בתאילנדית ולאר שהבטחתי לה שאנחנו לא שוכבים. הבאתי אותה לחדר שלי ומה נראה לכם בזמן שהיא מתקלחת נכנסתי והתחלצי לסבן אותה בפטת ככה שהיא הייתה חרמנית והיינו חייבים לשכב.....
בבוקר מספר נוסף
יום שנילא זרם הייתי עייף מהנסיעה מבנקוק לפאטיה נסעתי לשם באופנוע חחחח
יום שלישי קבעתי עם בת 20 שמסיימת לעבוד בבר שלה בשעה 2:00 בבוקר מקווה לטוב
אהה היום גליתי בר בלוגוב משמע בר מציצות בפאטיה עולה 60 שח. נכנסים שותים בירה בוחרים בחורה והיא מוצצת לכם רק בהתאילנד חחח ויש שם שוות השםbliss lounge
087050559080

277
חברים הייתה לי תאונת אופנוע. בזמן שהחנתי את האופנוע הבעלים של הלוציפר נכנס בי עם המרצדס שלו. לאופנוע ולי שלום. בגדול בגלל שהוא פלאנג הואהשילם לי 2000 באט במקום. אם זה היה צאילנדי הייתי יכול לחפש תחברים שלי גם אם לא באשמתי...
בעודי בתחנת משטרה מידי יום גונבים לפלנגים אופנועים... מה שאומר לא להשכיר אופנוע מתאילנדים!!!!! הם משכירים לכם ואז בלילה הם גונבים אותו ואז אתם צריכים לשלם השתתפות עצמית גבוהה... שימו לב שגונבים רק לפלנגים ככה שלדעתי הכל מתואם מראש.
דבר שני היה שם רוסי ששתה בגוגו ושמו לו סם הרדמה בבירה שלו , גנבו לו טבעת יהלומים שרשרת ושעון נזק של מאה אלף שח והמישטרה ניפנפה אותו חזרה למלון... מסקנה לא לשתות מבקבוק פתוח!!
לגבי הבחורה בתמונה הכרתי אותה בחוף חמודה , חברים בגלל המצב הכלכלי כרגע אני לא יכול להרשות לעצמי מין בתשלום ככה שיוצא לי לזיין פעם ביומיים בערך....
ומצאתי לכם עוד בית קפה בר. שאתם שותים תבירה ובחורה מוצצת לכם מתחת לשולחן חחחחחחח המקום נקרא פאמפ נמצא בכביש החוף סוי 13/2 לכיוון הוולקין סטריט..
נ.ב כמו שיש תאילנדים נוכלים יש הרבה ם לב טוב... לדוגמא אלה עם הטנדר שעזרו לי חקחת תאופנו למוסך בחינם.
או בעלת המוסך שתיקנה לי תאופנוע בחינםםםםם. נזק של 2000 באט
אני זז לבית קפה לבדוק אותו לראות מי שם מתחת לשולחן חחח
שחר סגל2011-12-28 17:57:36

278
המשך דיווח
לידיעה מי שמסתובב בחוף יש הרבה ליידי בויי שמכייסות תיירים.
אני ראיתי אחד שליידי בויי כייסה אותו וברגע שהוא ביקש תארנק בחזרה היא פוצצה אותו במכות ליד כולם, סטירות בעיטות....
אני כרגע עם בחורה שהכרתי אצמול אבל נפגשתי איתה היום.. הלכנו למצפה. היא משחקת בפרוט נינגה בטלפון ואני מחדיר לה אצבעות מתחת לחצאית. נכון לעכשיו אנחנו כבר אחרי מספר.
מעלה תמונה שלה

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”