כ שחר סגל מדווח בלייב מהפיליפינים לאוס ותאילנד - דף 29 - סקס אדיר

שחר סגל מדווח בלייב מהפיליפינים לאוס ותאילנד

282
האמת עכשיו גמרתי מספר שני... וזה לא לקח הרבה זמן יש לה פוט צר מאוד... עוד לא חוותה לידות...
אפרופו ביקרתי בפאמפ הזה בסוי13 זה פאב מציצות הייתה שם כוסית אחת. המחיר 870 באט. לדעתי המקום הקודם שווה יותר.
לגבי החומר חחחח
שני דברים שאני עושה אחד מנשק צד המפשעה בזמן שאני מחדיר לה אצבע. דבר שני לשון עמוק לאוזן בזמן שאני מחדיר אצבע.... הן פשוט צועקות מעונג....שחר סגל2011-12-28 18:06:07

283
[QUOTE=שחר סגל]האמת עכשיו גמרתי מספר שני... וזה לא לקח הרבה זמן יש לה פוט צר מאוד... עוד לא חוותה לידות...

אפרופו ביקרתי בפאמפ הזה בסוי13 זה פאב מציצות הייתה שם כוסית אחת. המחיר 870 באט. לדעתי המקום הקודם שווה יותר.

לגבי החומר חחחח

שני דברים שאני עושה אחד מנשק צד המפשעה בזמן שאני מחדיר לה אצבע. דבר שני לשון עמוק לאוזן בזמן שאני מחדיר אצבע.... הן פשוט צועקות מעונג....[/QUOTE]אתה יהודה המכביחיוך גדול וטוב שיצאת ללא פגע מהתאונה.

284
שנה אזרחית חדשה וטובה לכולם מי יתן ונמשיך לזיין גם בשנה החדשה....
כרגע אני עם זונה בת 20 שהכרתי באינטרנט המצב הכלכלי לא מאפשר מין בתשלום אז אנחנו יודנים כל היום שוכבים הולכים לאכול וחוזר חלילה . יש לה תספונסרים שלה מידי פעם היא נעלמת ופתאום חוזרת עם צמיד זהב..
אתמול אחרי ששכבנו היא נעלמה לכל הלילה נראה לי הלכה לעשות השלמת הכנסה...אז הסיטואציה די הזויה אבל דיי נוחה לי.
תאילנד מיוחדת יש פה לא מעט סוגים של אנשים ... תום בוי שאוהבות נשים, ליידי בוי, לסביות שהולכות רק עם נשים יפות לא תומים, הומואים , וכמובן סטרייטים. ולהיות פה סטרייט זה. להיות שונה חחח
אבל משהו בתרבות עושה אותה מיוחדת כולם שמחים, תמיד עם חיוך , מברכים לשלום כל הזמן זה דיי מזכיר את דרום אמריקה. שתהיה לנו שנה חדשה בריאות אושר פרנסה והרבה כוח....שחר סגל2012-01-02 08:48:58

287
שחר , אני מגיע לתאילנד על הדרך. יש לי יומיים חנייה שם עד לטיסת המשך ליפן.
אני עוד לא סגור אם כדאי לבוא לפאטיה או לבנגקוק. לא בא לי להסתבך בעיר הגדולה.
יש לך המלצה על מלון במיקום מרכזי בפאטיה שלא צריך נסיעות מאיזורי הבילוי, ברמה די טובה?
הזמן שלי ממש קצר ואני רוצה להתמקד בעיקר ולא בנסיעות

290
בשמחה נעזור לך ולכל חברי הפורום:) רק תבין שזה באופי שלנו לעזור, וזה מתבטא לא רק במידע בפורום אלא גם בלא מעט מפגשים עם חברי הפורום שבאים לבקר בתאילנד ומקבלים עזרה, וזו ללא תמורה כמובן, אבל מכל הלב:)
חברים גליתי מקום נוסף קוראים לו HAPPY END MASSAGE כשמו כן הוא עולה 220 באט כ 24 שח לשעה כולל הרפיה נמצא בשדרה השלישית.......
אני עדיין נמצא עם הזונה שלי כשהכל כלול, בואו נגיד שאני כרגע לצערי חיי על חשבונה.....בתקווה שברציו יודיעו שבוע הבא שמצאו נפט בליוויתן חחח
תבינו 3 חודשים אני תקוע עם המניה, שאם אני מוכר אותה אני מפסיד בוודאות, וכל יום מנבאים כאילו סוף העולם הגיע, והיו ימים שבתאוריה הפסדתי אלף שח ביום( כל עוד לא מכרתי תמניות אז בפועל לא הפסדתי) אבל לא התייאשתי חיכיתי 3 חודשים והמניה חזרה לעצמה, כרגע במגמת עליה שרק תמשיך, ככה אני יוכל להמשיך לדווח לכם:)
ברח NAKLUA SOI 16 יש בופה בשרים אכול כפי יכולתך ב 13 שח, שווה בטירוף אכלנו שם עד שהתפוצצנו כולל קינוחים מומלץ ביותר.
נכון לעכשיו אני מנסה לקבוע בלילות עם בחורות אחרות אבל הזונה המתוקה שאיתי מתקשרת אלי כל ערב לפני שאני יוצא ומפתיע האותי כל זה כדי שאני לא אצא עם בחורות אחרות, דיי זויי אבל כל מה שקורה בתאילנד הוא הזויי.
כרגע היא משחקת בטלפון בזמן שאני חודר אליה מאחור, כולה רטובה וחמה, ואני כבר חצי שעה בתנוחה הזאת:) טוב צריך " לגמור" תרתי משמעחיוך גדול

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”