בשמחה נעזור לך ולכל חברי הפורום:) רק תבין שזה באופי שלנו לעזור, וזה מתבטא לא רק במידע בפורום אלא גם בלא מעט מפגשים עם חברי הפורום שבאים לבקר בתאילנד ומקבלים עזרה, וזו ללא תמורה כמובן, אבל מכל הלב:)
חברים גליתי מקום נוסף קוראים לו HAPPY END MASSAGE כשמו כן הוא עולה 220 באט כ 24 שח לשעה כולל הרפיה נמצא בשדרה השלישית.......
אני עדיין נמצא עם הזונה שלי כשהכל כלול, בואו נגיד שאני כרגע לצערי חיי על חשבונה.....בתקווה שברציו יודיעו שבוע הבא שמצאו נפט בליוויתן חחח
תבינו 3 חודשים אני תקוע עם המניה, שאם אני מוכר אותה אני מפסיד בוודאות, וכל יום מנבאים כאילו סוף העולם הגיע, והיו ימים שבתאוריה הפסדתי אלף שח ביום( כל עוד לא מכרתי תמניות אז בפועל לא הפסדתי) אבל לא התייאשתי חיכיתי 3 חודשים והמניה חזרה לעצמה, כרגע במגמת עליה שרק תמשיך, ככה אני יוכל להמשיך לדווח לכם:)
ברח NAKLUA SOI 16 יש בופה בשרים אכול כפי יכולתך ב 13 שח, שווה בטירוף אכלנו שם עד שהתפוצצנו כולל קינוחים מומלץ ביותר.
נכון לעכשיו אני מנסה לקבוע בלילות עם בחורות אחרות אבל הזונה המתוקה שאיתי מתקשרת אלי כל ערב לפני שאני יוצא ומפתיע האותי כל זה כדי שאני לא אצא עם בחורות אחרות, דיי זויי אבל כל מה שקורה בתאילנד הוא הזויי.
כרגע היא משחקת בטלפון בזמן שאני חודר אליה מאחור, כולה רטובה וחמה, ואני כבר חצי שעה בתנוחה הזאת:) טוב צריך " לגמור" תרתי משמע