כ סקס וזיונים בפולין - דף 4 - סקס אדיר

סקס וזיונים בפולין

31
ורשה למטייל היא ממש לא כמו שהזכירו אנשים כמו גן עדן לסקס
אמנם יגיעו אלייך במחירים יחסית נמוכים למלון אך אין קשר בין התמונות ״ המאומתות״ למה שבאמת מגיע

השירות לא תמיד הכי טוב ואתה לא יודע על מה תיפול

ההמלצה היא שאם כבר הגעתם לפה זה ללכת לדירות עצמם וכך אם לא מתאים ממשיכים הלאה בלי לשלם כלום בניגוד לאלה שיגיעו למלון וידרשו כסף על המוניות
האתרים שהוזכרו פה כמו odloty. Foxy. לא נתקלתי באף מודעה שהגיעה הבחורה מאותה מודעה. רשום שהתמונות מאומתות אך אי שום קשר

בהצלחה- אם נקלעתם על הדרך אז המקום חביב לבילוי כזה. אך רחוק מלהיות מה שכתבו פה לפניי

סקס וזיונים בפולין

32
שלום לכולם.

בימים הקרובים אהיה בוורשה ויתכן ויהיה לי זמן לדגום. מצד אחד - בכיף הייתי חוקר בעצמי את הסצינה בוורשהקריצה(כמו שעשיתי בלודז' לפני 4 שנים ואף דיווחתי על כך למעלה בשרשור זה) יענו סבב דגימות פולניצחוק, אך מצד שני אני אהיה קצר בזמן ולא נראה לי שאוכל 'לחקור' שם ביסודיותצחוק כמו שעשיתי בלודז'.

חיפשתי מידע ממוקד על ורשה ומצאתי את השרשורים האלה:

הפמינסטיות צדקו? - פולין

עושה רושם שהחבר amante1il הוא באמת מומחה גדול בתחוםמוחא כפייה. קראתי בשרשורים ומוזכר בהם מקום בשם LMR או מולן רוז'(זה אותו מקום בכלל??) אפשר קצת מידע על המקום?

ובכלל, אם מישהו יוכל לתת מידע על מקומות שווים בורשה אשמח לשמוע.

*לגבי נערות ליווי(ראיתי הרבה מומלצות בשרשורים הנ"ל) - לא קניתי סים מקומי אלא פתחתי את הטלפון שלי לשיחות חו"ל(זה הטלפון הפרטי שלי ולכן לא אעשה בו שימוש לתחביבקריצה). אולי כשאגיע לוורשה אעשה כהמלצתו של החבר amante1il ואקנה סים(האמת שאין לי כ"כ זין לפרוצדורה הזאת בגלל הזמן הקצר, אבל בשביל השוות שדווח עליהן אולי אעשה זאתTongue). אבל איך המלונות בוורשה מתנהגים לגבי נערות ליווי? עושים בעיות או מתעלמים מהן כאשר הן מגיעות?

כמובן שאם יהיה לי זמן ואדגום גם אדווח.

בתודה מראש.

zooz

סקס וזיונים בפולין

33
להלן תשובתי, עד כמה שניתן.
פרוצדורת הסים המקומי עורכת 10 דקות גג. קניית סים. הכנסה לטלפון וגמרנו. מאוד ממליץ.
LMR ומולן רוג' זה אותו המקום, LMR זה ראשי טיבות של le moulin rouge. הייתי שם לפני שנתיים. זה שלם וזיין כפי יכולתך. אבל אתה לא יודע על מה יהיה, האם יהיו הרבה גברים באותו יום או מעט. לרוב יש 4 בחורות.
אני ממליץ לך, אם הזמן קצר, להזמין למלון ולא להתחיל ליסוע במוניות לכל מיני מקומות. המלונות שם מאוד ליברלים לגבי זונות ולא אמורות להיות לך בעיות.

סקס וזיונים בפולין

34
הבטחתי ולכן אקייםחיוך.

חזרתי לא מזמן מפולין מנסיעת עבודה/עסקים שהצלחתי לשלב בה גם קצת מהתחביבקריצה למרות שהייתי עמוס בעבודה וסידורים. הייתי במספר ערים בפולין(ורוצלב עיר יפייפיה! ממומלץ למי שנוסע לשם לבקר בה, גם בלי קשר לתחביב שלנו. במיוחד בעיר העתיקה) אך רוב הזמן שהיתי בלודז' ובוורשה. בשני ערים אלו גם דגמתי קצת ולהן הדיווחים:

נתחיל במה שכתבתי על הפולניות בדיווח מ-2010 ושוב הייתי מופתע מעצמי - ממש כמו בפעם הקודמתצחוק... אני חוזר ואומר שאינני מתחבר למראה הסלבי/מזרח אירופאי שמאפיין את הפולניות. מי שמכיר אותי כאן יודע שהטעם שלי הוא שחומות/אקזוטיות/שחרחרות... נו, הבנתם את הסגנוןקריצה. ולמרות(1) כל זאת, ולמרות(2)צחוק שכבר ביקרתי שם בעבר וידעתי למה לצפות - שוב הופתעתי לטובה(גם מעצמי - על כך שנדלקתי על המון בחורות שםTongue) מהמראה המצויין והאסטתי של הפולניות. המון בחורות יפייפיות ברחובות ובכל מקוםמוחא כפייה, רבות מהן נראות ממש כמו דוגמניותStar. באמת בחורות על רמה בכל מה שקשור ליופי, לטיפוח, לאסטתיות ולהיגיינהאצבע למעלה. ושוב אני מופתע מעצמי על כל שאני מהלל כל כך הרבה בחורות שסוג המראה שלהן הוא לא הטעם שלימבולבלצחוק... אבל האמת חייבת להיאמר - הפולניות ניראות טוב מאוד!StarStarTongue

לענייננו:
הדיווחים הראשונים הם שני מועדוני חשפנות שביקרתי בהם בלודז'. אחד היה כזה
סתם על הדרך מסקרנות, והשני כשיצאתי לאכול בלי שתיכננתי לדגום
כלוםצחוק. בכלל, בלודז' לא היה לי כמעט זמן לתחביב וגם ככה כבר חקרתי את סצינת הסקס בתשלום בעיר הזאת בעבר(כמו שכתבתי בדיווח מלפני 4 שנים שמופיע יותר למעלה בשרשור) כך שסקרנותי ידעה שובעצחוק והביקורים היו מעטים די ספונטניים. פעילותי הצנועהצחוק בלודז' הסתכמה בביקורים בשני מועדוני חשפנות ובוורשה הזמנתי מליווי.

לודז'

נתחיל בזה שמועדוני החשפנות בפולין(לפחות במקומות שאני הייתי) נפתחים מוקדם יחסית לישראל - סביבות שעה 20:00- 20:30 בערב ונשארים פתוחים עד 5:00 לפנות בוקר בערך.

המועדון הראשון שביקרתי בו נקרא בשם MAGNES והוא נמצא ברחוב זאכידוניה(מקווה שאני הוגה/כותב את השם נכוןצחוקErmm... בכלל הרחובות בפולין זה סרט בפני עצמומבולבל. שמות מוזרים וארוכים שגורמים לך לשבור את השיניים בלי סוףצחוק) 44. לא ממש קרוב למדרחוב הראשי בעיר - פיוטריקובסקה - אך גם לא רחוק ממנו במיוחד. משהו כמו 15 ד' הליכה. מועדון יחסית לא מפואר ודי פשוט ודווקא זה מה שמשך אותי לבקר בו בספוטניותקריצה. מנסיון עבר עשיר בתחום החשפנות(בעברי הרחוק - לפני שנרשמתי לפורום - הייתי מאוד פעיל בתחום הזה. לפעמים ברמה של ביקור אחד או שניים כמעט כל שבוע) זכרתי שלפעמים דווקא במועדונים היותר שכונתיים ופחות נוצצים עם הבנות הפחות יפות - מקבלים את השירות הליברלי ביותרקריצהTongue.

האינסטינקטים אמרו לי לנסות ומקסימום לא ימצא חן בעיניי נצא. סה"כ 30 זלוטי כניסה(זלוטי 1 שווה בערך 1.25 ש"ח) וגם מקבלים מעין דולרים קטנים כאלה לתת לבנות שרוקדות על הבר.

המועדון אכן קטן יחסית וגם לא היו בו כמעט לקוחות. אולי 8-9 במקרה הטוב... ספרתי שם 10 בנות.
מתוכן 5 כוסיות, 3 ככה ככה, ושתיים די כונפות. כל בחורה רוקדת בתורה על
הבר ומסתובבת עליו, מורידה הכל כולל תחתונים בריקוד. הבנות באות לשבת עם
הלקוחות ואם אתה רוצה שהבחורה תישאר לשבת איתך צריך לקנות לה שתייה. את
הדולרים הקטנים שמקבלים בכניסה נותנים לבחורה שרוקדת על הבר ובתמורה היא
מתכופפת ומדביקה לכם נשיקה על הלחיחיוך... חמוד, לא מעבר.

ניגשה
אליי איזו ברונטית רזה-חמודה כזאת והתחילה לפלרטט. שאלתי אותה על ריקוד,
אמרה שעולה 100 זלוטי. אמרתי לה שתיקרא לעוד אחת - איזה בלונדה-שטנית כוסית
שישבה על אחת הספות. הצטרפה אליה ושתיהן הציעו לי לקנות להן שתייה ב-50
זלוטי כל אחת ושיעלו איתי למעלה למעיין חצי קומה עם ספות בצורת חצי מעגל כל
אחת. יאללה, אני כבר פה לא?קריצה נזרום. קניתי להן שתייה והן עלו איתי למעלה והתחילו לשתות וקצת להתחרמן עלייחיוך גדול. הציעו ריקוד פרטי על הספות בעלות של 200 זלוטי(100 כל אחת) או בחדר הפרטי בעלות של 200 זלוטי. היו די חמודות והחלטתי לראות במה מדוברחיוך.
הריקוד היה נחמד, שתיהן התפשטו לגמרי כולל תחתונים, התפתלו ונמרחו היטב,
אך לא ליותר מדי זמן. גם לא זרמו לדברים נועזים יותר כמו צרפתיות/אצבעות
וכו'. לא משהו האמת.

אח"כ ירדתי למטה והמשכתי לצפות במופעים על הבר. הייתה איזו ברונטית כוסית ואתלטיתTongue
שישבה עם לקוח וחיכיתי שתסיים כדי להזמין אותה לריקוד. אמרתי גם לברמנית
שתגיד לבחורה לגשת אליי כשתסיים. בינתיים ניגשו אליי עוד בנות אבל דחיתי
אותן בנימוס רב(בכל זאת - הן ממש מתוקות ולא לוחצות כלל בהתנהגות שלהןחיוך גדול). הברונטית הכוסית התפנתה ולקחתי אותה למעלה לריקוד. היא הייתה הרבה יותר טובה ומחרמנת מהשתיים הקודמות אבל גם כאן הריקוד היה קצר - 4-5 ד'.
גם היא התפשטה לגמרי, אך לא זרמה איתי לדברים נועזים בדומה לשתיים
הקודמות... ובכל זאת די נהניתי ממנה מתחרמנת ונמרחת ומפשקת ממש קרוב לפנייTongue. סיימנו והיא המשיכה קצת לרקוד איתי ואף הדביקה לי צרפתית קטנה... בחורה חמודה לאללהחיוך.

אח"כ ירדתי למטה לבר ורציתי לבדוק מה יש בחדרים הפרטיים ואם הבנות זורמות שם. המחיר 200 זלוטי לחצי שעה על השעון(בלי התחכמויות כמו בארץ).
חיכיתי שהשטנית-בלונדה הכוסית מהריקוד הכפול הראשון תתפנה וקראתי לה אליי.
אמרה שמדובר רק בריקוד ולא מעבר. האינסטינקטים אמרו שבאמת היא לא תזרום
יותר מדי, אבל החלטתי בכל זאת לנסות. נכנסנו לחדר לא גדול אבל סבבה. חלק
מהזמן היא רקדה מולי וחלק מהזמן נמרחה עליי. כשהתפשטה לחלוטין(שוב - כולל
תחתונים) הצמדתי אותה אליי והתחרמנו אבל לא נתנה לעשות יותר מדי מעבר
לנגיעות ונשיקות בגוף. לא צרפתיות, ובטח שלא אצבעות בשום חורצחוק.

נ.ב - באמצע הריקוד נכנסה חשפנית נוספת לחדרShocked(כבר
הייתה לבושה בבגדים רגילים והתכוננה ללכת הביתה) ואמרה שלקוח קודם שהיה
בחדר איבד את הטלפון שלו. חיפשה אותו לא מצאה. נו, באמת קצת שכונתי
המועדון...צחוק אבל דווקא הצחיק אותי הקטע...צחוק

קיבלתי
מכוסית השטנית-בלונדה את מלוא הזמן אבל כאמור - לא זרמה כמעט לכלום למעט
חירמונים ונשיקות בגוף. לא נתנה להתקרב יותר מדי לאיזור האסטרטגי למטהצחוק. שיהיה.

כשסיימנו חשבתי להיכנס עם זאתי שנכנסה קודם לחדר לריקוד פרטי(קצת הדליק אותי הקטע הזהTongue), אך היא אמרה שסיימה לעבוד. החלטתי שמציתי ויצאתי.

לסיכום:
כמו שאמרתי בהתחלה - מועדון פחות מפואר ויותר שכונתי, הבנות מורידות הכל
בריקודים על הבר וגם בחדר הפרטי(בניגוד למועדונים אחרים שהייתי בהם),
הזמנים הם זמנים בלי התחכמויות, אבל מצד שני אין תמורה מי יודע מה למחיר...
סה"כ נחמד לביקור התרשמות אבל לא מעבר.

בערב פנוי אחר שהיה לי
בלודז' יצאתי לאכול משהו בפיוטריקובסקה ופתאום ניגשת אליי איזו בחורה עם
מטרייה ורודה ומציעה לי להיכנס למועדון חשפנות...Shockedמבולבל לא נתקלתי בדבר כזה הארץ וגם לא בפוליןShocked... שבחורה תשדל אותך להיכנס למועדון חשפנות?!מבולבל בארץ יש אינסוף אנשים(ערבים בעיקר) שעומדים בתור להיכנס למועדונים כאלהצחוק... שאלתי אותה לקצת פרטים. אמרה שמחיר כניסה זול מאוד - 10 זלוטי(בערך 12.5 ש"ח) ושאני מקבל כרטיס שאוכל לצאת ולהיכנס איתו כל הערב למועדון כאוות נפשי. שאלתי כמה בנות יש בפנים. ענתה שבערך 15, אולי 20...Tongue נשמע מענייןחיוך.
כששאלתי לפרטים יותר ספציפיים כמו מה הבחורות עושות וכמה עולה, היא אמרה
שלכל בחורה יש את המדיניות שלה, ושהיא לא ממש יודעת. יאללה, בוא נראה על מה
מדובר. הבחורה הובילה אותי לכניסה ומן הסתם קיבלה עמלה עבוריצחוק. סבבה. שתרוויח החמודה. אני מפרגןחיוך גדול. לזכותה ייאמר שגם הייתה מאוד לא לוחצת בגישה/הצעה שלה. חמודונת כזאתחיוך.

נ.ב - בעוד מספר ביקורים שלי בפיוטריקובסקה בערבים היו עוד כמה פעמים שבחורות עם מטריות ורודות ניסו לשדל אותי להיכנס למועדוןShockedצחוק אך ויתרתי מקוצר זמן או חוסר עניין. יש בזמן נתון ברחוב בערב 3-4 בחורות כאלה שמנסות לשדל את העוברים ושבים להיכנס - ללא הצלחה יתרה יש לומר ממה שראיתי מבחינת כמות הלקוחות בפנים.

*
כאן עליי לעצור לרגע ולצייין שבכל ביקוריי במועדוני החשפנות בפולין - גם
בנסיעה הקודמת - מעולם לא ראיתי מועדון מפוצץ בלקוחות כמו שיש בארץ בעיקר
בסופי שבוע. גם כשביקרתי באיזה מועדון כזה בסופשבוע בנסיעה הקודמת הוא היה
חצי מלא בקושי. כששאלתי על כך את אחת החשפניות היא אמרה שלאנשים בפולין אין
כ"כ כסף לבקר במועדונים כאלה, וגם שבסופי שבוע יש יחסית הרבה לקוחות(אני
ביקרתי בנסיעה הזאת רק באמצע השבוע). אבל אני חושב שסיבה נוספת היא
שהפולנים לא כ"כ מתעניינים במועדונים האלה. כנראה שיש להם מספיק יפייפיות
גם בלי זהצחוק. ראיתי בביקוריי הרבה תיירים אבל לא ממש הרבה מקומיים...

חזרה לענייננו: המועדון הזה הוא למעשה ה- GO GO CLUB
שעבר דירה מרחוב זמנהוף(שבו שכן המועדון בביקורי הקודם בפולין, ודיווח שלי
עליו מ -2010 מופיע יותר למעלה בשרשור זה) החותך את פיוטריקובסקה
לפיוטריקובסקה עצמו. דקה הליכה מבניין העירייה אגבצחוק.

המועדון
גדול ומפואר יותר מהמועדון השכונתי הקודם שהייתי בו. גם כאן הבנות באות
אליכם ואם אתם רוצים שהן תשבנה איתכם לפילרטוטים/חירמונים הדדיים צריכים
להזמין להן לשתות. ספרתי בערך 12-13 בנות, כמעט כולן כוסיות, מתוכן איזה 4-5 כוסיות עלStar. בהתחלה ניגשה אליי אחת רזה עם פנים לא משהו. לא התלהבתי, המארחת איזבל(המאוד נחמדה חייב לצייןחיוך גדול) ניגשה ושאלה אם אני רוצה להזמין את הרזה לשתייה. עניתי בשלילה והיא המשיכה ללקוח הבא.

אחריה התיישבה לידי איזה בלונדה כוסית בת 28, שהיא הבנאדם היחיד בפולין שהצליח לנחש שאני ישראלי!!!ShockedShockedShockedצחוקמוחא כפייהמוחא כפייה כל שאר האנשים שפגשתי שם לא הצליחו לזהות מאיפה אניצחוק. איך היא ידעה?Ermm אל תשאלו אותימבולבלצחוק. אמרה שהאנגלית שלי קצת מוזרה עם מבטא מסויים ושלפי זה הייתה בטוחה שאני לא מאנגליה או ארה"ב אלא ממדינה אחרת... אבל איך היא קלעה בול?!Shocked באמת שאין לי מושגמבולבלצחוק. אבל לאחר ניחוש מוצלח כזה אמרתי לאיזבל שתביא לה שתייה כי אני מרגיש חייב להזמין אותה על הניחוש המוצלחחיוך גדול. השתייה הגיעה(*ויש איתה איזה תרגיל שעושים שם ותיכף אסביר) והבלונדה נשארה איתי איזה 20-25 ד' של חירמונים, עד שהחלטתי לקחת אותה לחדר.

יש תפריט מסויים לריקודים פרטיים בלבד(ללא שתייה וגם את זה תיכף גם אסביר): 120 זלוטי לריקוד באורך שיר אחד, 220 לשני שירים, ו-310 לשלושה שירים. החדרים עצמם נחמדים עם ספה סבבה, אבל בלי דלתות!!!Shockedמבולבל רק וילון שחור שמפריד בינך לבין מה שקורה בחוץ...כועס נו, בוא נראה מה שווה כל הסיפור.

לקחתי
אותה לריוקד קצר של שיר אחד, שבו להפתעתי היא התפשטה לגמרי(כולל תחתונים)
אך לא נתנה לגעת למטה יותר מדי. הריקוד היה סבבה לגמרי אך קצר כמובן. נתנה
לנשק ולמזמז אותה בגוף אך לא זרמה לצרפתיות או משהו יותר נועז. שיהיה.

יצאנו
והיא הלכה אחריי ושוב התיישבה לידי. איזבל החמודה באה ושאלה אם אני רוצה
שהבלונדה תישאר. אמרה שאם כן חייב להזמין לה שתייה. ויתרתי והבלונדה הלכה.

לגבי ריקוד פרטי בחדר עם או בלי שתייה: ההבדל הוא שבלי שתייה הריקוד הוא לפי תשלום-אורך השירים כפי שציינתי קודם, ועם שתייה הריקוד ארוך בהרבה כפי שאספר בהמשך.

בינתיים
צפיתי במופעים שהיו שם. כמו שאמרתי הבנות שם ברובן כוסיות ממש, וגם
המופעים נחמדים. לפעמים מופיעה בחורה אחת, לפעמים שתיים, ולפעמים כל הבנות
עוזבות ביחד את הלקוחות ומתחילות לרקוד ולהתפתל יחדיו על הבמה והספות, והבר
ובעצם בכל מקום במקביל. תוך כדי כל אחת מתקרבת מהריקוד הקבוצתי אל הלקוח
שלהחיוך. לפעמים הן גם מרימות את הלקוחות שלהן מהספות וכולם רוקדים ביחד. האווירה שם סה"כ סבבה לגמריאצבע למעלה. נ.ב(1), בניגוד למועדון הקודם בו ביקרתי - במועדון הזה הבנות לא מתפשטות לחלוטין(לפחות לא על הבמה) ונשארות בתחתונים..

נ.ב(2) - למרות הכל גם המקום הזה היה כמעט ריקצחוק. יותר בנות מבניםTongue. אולי בגלל שזה היה אמצע השבוע?Ermm אולי... אנא עארףמבולבל

המשכתי לצפות במופעים ופתאום היא קפצה לידי על הספה!ShockedTongue לטעמי הבחורה הכי כוסית שם!!!TongueStar שילוב מטורף של פולין וקולומביה(כן, בדיוק מה שאתם קוראיםShocked. אמא פולנייה ואבא קולומביאנימבולבלצחוק) יצר פצצה אקזוטית שחרחורת שמתנשאת בערך ל-170-172 ס"מ, עם תחת אגסי מדהים(ואיך שהיא מנענעת אותו!!!פצצהShocked שאלוהים יעזור ליצחוק), חזה קטן+, גוף חטוב עם רגליים ארוכות, ופנים מתוקות במיוחד. שמה - קרולינה.

יש בבחורה הזאת משהו שמאוד מזכיר את אנג'לינה
המיתולוגית למי שזוכר. גם במראה(למעט זה שלאנג'לינה היה חזה גדול טבעי
מדהים), גם בקול המתוק והמתפנק שלה, אבל בעיקר בתנועות החושניות ובהתנהגות
הטיזרית-חתולית-פראית המטורפת שלה.

נדבקה אליי בחירמונים ונשיקות בלי סוףEmbarrassed(למרות שגם היא לא זרמה לצרפתיותמבולבל)
וביקשה שאזמין אותה לשתייה כי אם לא היא חייבת ללכת. איזבל שוב הגיעה
ושאלה אם אני רוצה שקרולינה תישאר. האמת שרציתי כי עוד בסמול טוק הקצר שהיה
בינינו לפני שאיזבל הגיעה נוצר חיבור מצויין וכימיה(ואף מצאנו נושאים
משותפים לשנינו) טובה אז הזמנתי אותה לשתייה. קרולינה צעקה מהתלהבות ונצמדה
אליי בחיבוקים ונשיקות+התחרמנות כללית שכמעט הפילה אותי מהכיסא... סליחה,
מהספהצחוק.

*עכשיו בנוגע לתרגיל עם השתייה שעליו דיברתי קודם:
המארחת מביאה לבחורה שתייה כשאתה מזמין אותה, וכיביכול מביאה גם לך בכל
פעם בירה על חשבון הבית יענו. העניין הוא שרוב התשלום על השתייה בתפריט של
הזמנת הבחורה לשתייה הולך על הבירה שלך. ככה הם גם כאילו מפנקים אותך על
חשבון הבית, אבל למעשה רוצים לשכר אותך ולהכניס אותך למצב רוח טוב(ובזבזניקריצה) שתישאר כמה שיותר זמן ותוציא כמה שיותר כסף... נשמע מוכר?קריצהצחוק בישראל השיטה/כוונה מאוד דומה אך הרבה פחות יצירתית.

קרולינה
המשיכה בחירמונים האינסופיים איתי על הספה ואני הזמנתי אותה לעוד סיבוב
שתייה. אני מודה שעם כל ניסיון העבר העשיר שלי עם עולם מועדוני החשפנות - המתיקות והטיזריות-חושניות האדירה של הבחורה אותה הפילו אותה שדוד לרגליה...Embarrassedחיוך נפלתי בקסמה!EmbarrassedEmbarrassedStarStar

השילוב המדהים של מוצאה והסקסיות שלה פשוט חירמנו אותי בטירוף והיא - כיאה למקצוענית אמיתיתקריצה - ידעה טוב מאוד מה ואיך לעשות כדי להטריף אותי יותר ויותרTongue.
פינקה אותי בלי סוף על הספה כשהיא נושכת אות אוזני וצווארי, דוחפת לשון
לאוזן, מתפתלת סביבי כנחש, נהיית לעיתים אגרסיבית ולעיתים מתפנקת ועדינה
ואני מוצא עצמי נשאב למדהימה יותר ויותרEmbarrassed. הדימיון לאנג'לינה מבחינת המראה החיצוני ובעיקר מבחינת החתוליות-פראות שלה פשוט טימטם אותי!!!צחוקמבולבלStar בין לבין גם שוחחנו רבות והיא נפתחה בפניי וסיפרה לי על חייה. נוצרה כימיה אדירה בינינוTongue, והתחברנו בטירוףחיוך גדול.

כמו
שאמרתי קודם - מדי פעם הבחורות עוזבות לכמה ד' את הלקוחות ועולות כולן
לרקוד ביחד על הבר/במה/ספות ובעצם כמעט בכל מקום במועדון. כשזה קרה קרולינה
המתוקה רקדה על הבמה הקרובה אליי, דפקה לי מבטים טיזריים ברמה לא חוקית
בעלילEvil Smileצחוק(ממש סטייל אנג'לינה למי שזוכר את המבטים שלה תוך כדי המציצה או הרכיבה) ובכל פעם שהפניתי את המבט לכיוון אחר היא צעקה:"היי", "תסתכל לכאן!". בפעם אחרת שהפניתי את המבט היא היא פתאום מתקרבת אליי, תופסת את פניי ואמרת בקולה המתוק-מתפנק:"אתה מסתכל רק עליי נכון?"Evil Smile איזו מדהימה!!TongueStar.

בפעם
אחרת התקרבה אליי מתוך הריקוד הקבוצתי, עלתה מעליי על הספה, פישקה רגליים,
הצמידה את הירך לפניי, ולאחר מכן נעמדה עם הברכיים על הספה כשהתחת המדהים
שלה מופנה אליי והיא מאיצה בי בי להפליק להShocked. הורדתי לה כמה תוך שהיא מנענענת בחושניות שלא תיאמן את התחת האגסי המזמין שלהTongue, אבל אמרתי לה שאני מעדיף לנשק אותוEmbarrassed מאשר להפליק לו. בתגובה היא שוב נצמדה אליי, חיבקה ונישקה-ליקקה בטירוף את צווארי ואוזני.

בשלב מסויים שוב באה איזבל ושאלה אם אני רוצה להמשיך עם קרולינה לחדר הפרטי. הצביעה על השתייה הכי יקרה שיש בתפריט(500 זלוטי=625 ש"ח) ואמרה שאם אזמין זאת קרולינה תיכנס איתי לחדר הפרטי לשעה שלמה!!ShockedShockedShocked

WTF????? שעה שלמה עם חשפנית בחדר תמורת 625 ש"ח?! בארץ
חשפניות לוקחות לאיזה רבע שעה מסכנה לא פחות מ-300. למרות שכבר הייתי שתוי
האינסטינקטים עדיין עבדו ושאלתי את המארחת איזבל אם אכן מדובר בשעה שלמה.
אמרה שכן. עדיין לא האמנתיShocked.
גם קרולינה התחייבה בפניי שמדובר בשעה על השעון. עדיין התלבטתי אבל החלטתי
לנסות. נכנסנו לחדר - לא לפני שכל החשפניות לקחו את כל הלקוחות פתאום
לרקודצחוק - הצבעתי על השעון ואמרתי לאיזבל ולקרולינה:"בדיוק שעה מעכשיו כן?" שתיהן הנהנו בהסכמה. סבבה. איזבל הביאה שוב שתייה(+עוד בירה בשבילי על חשבון הבית כמובןצחוקקריצה) והתחלנו להתמזמז קשות בחדר.

לא
שתיתי מהבירה כי כבר הייתי בראש מספיק טוב, וקרולינה אכן נשארה איתי לשעה
בחדר אבל לא ממש זרמה לדברים נועזים במיוחד. לא הורידה תחתונים אך נתנה לי
לדחוף ידיים מתחתם מבלי להגיע לשום חור בטעותצחוק. הפשיטה אותי עד התחתונים, הוסיפה ספנקינג אגרסיבי ומחרמן, והתחככה בי
עם ישבנה במספר תנוחות ממגון זוויות. אכן היה כיף, ואכן זה נמשך להפתעתי
שעה שלמה אך שוב - ללא זרימה לדברים נועזים יותר...

בקטע מסויים הייתי חייב להשתין וגם היא, אבל ביקשה שאצא בלי חולצה(בכלל החמיאה לי על מראה הגוףEmbarrassed). מה, גם אני חשפן?צחוק
סירבתי בנימוס והיא התבאסה(אגב, גם היא יצאה להשתין במקביל), וכשחזרנו היא
עשתה לי קטע כשסירבה פתאום לחשוף את שדיה בגלל שסירבתי לצאת בלי חולצהShockedמבולבל. חחחחחחחצחוק איזו מצחיקה!צחוק המשכנו עוד להתמזמז ולהתחרמן קשות עד שנגמר הזמן.

התלבשנו
וחזרתי למקומי כשקרולינה באה בעקבותיי, מתיישבת ומבקשת עוד הזמנת שתייה
כדי שיתשאר איתי. קרולינה הציעה שאוסיף עוד 500 זלוטי ואז היא כבר תעבור
איתי לחדר ה - VIP ששם גם סקס יהיה אפשרי לדבריהמבולבלShocked.
כאמור האינסטינקטים עדיין עבדו למרות שהייתי בראש טוב וביקשתי מקרולינה
לראות את החדר בעיניים לפני שאני מחליט. לקחה אותי לקצה המועדון למעין
מקום פתוח כזה שכל מה שמפריד בינו לשאר המועדון הוא וילון חרוזים מעפן שגם
ככה לא מסתיר כלום ואפשר לראות הכל מבחוץ למרות שה"חדר" נמצא בפינה חשוכה
כזאת במועדון. פה נעשה סקס?!מבולבל נו בחייאת! חארטה אחת גדולה. גם בשלב זה כבר הייתי איתה למעלה משעתיים וחצי אחרי שהשקעתי בה לא פחות מ-800 זלוטי בסה"כ אז החלטתי להמשיך הלאה לבנות אחרות.

זה
היה די מיותר בדיעבד. ראיתי איזו ברונטית כוסית וביקשתי ממנה ריקוד פרטי
באורך שיר אחד. לא הבינה אנגלית אז איזבל תירגמה עבודה. פשוט רציתי לגוון
ולהיות גם עם בנות אחרות מלבד קרולינה(המדהימה מאוד כשלעצמהקריצהTongue)
הברונטית קלטה שאני קצת שתוי, ובחדר הפרטי לא ממש נתנה לי לגעת בה. לא כ"כ
התקרבה אליי גם כשסימנתי לה, ועשה רושם שרק העבירה את הזמן בריקוד רחוק
פיזית ממני עד שהשיר ייגמר. הריקוד הסתיים ו-120 זלוטי הלכו בשביל כלום
למעשהכועס. אפילו נגיעות בקושי היה, חטפתי קריזה קטנה - היא קלטה את זה ויצאה די מהר מהחדר - ועזבתי את המקום.

לסיכום:
למרות הסיום המעפן, החוויה שהייתה לי שם עם קרולינה הפצצה הייתה אירוטית
וטיזרית בטירוף למרות שטכנית לא קיבלתי כלום(מציצה, הרפייה וכדומה). זמן כיפי ארוך
כ"כ עם חשפנית אחת בביקור אחד מעולם לא היה לי, בטח לא ברמה כזאת כמו שהיה
כאן. כך יצא שבכללי מאוד נהניתי. גם הזמנים שקיבלתי היו ברובם סבירים
בהרבה מהזמנים במועדונים בארץ. העניין הוא שטכנית באמת לא קיבלתי כלום,
ובכל זאת נהניתי מאוד שם.

כאן נסתיימו החוויות שלי במועדוני חשפנות בפולין בכלל ובלודז' בפרט.

וורשה

וורשה
בת ה-2 מיליון תושבים עיר מודרנית בהרבה מלודז' האפורה. בוורשה הייתי פחות
מלודז'. הגעתי לשם בסופ"ש ויצאתי בערבים(למועדונים רגילים כן?קריצהצחוק)
עם חבר'ה שעובדים איתי שם. חלקם מקומיים. הם הסבירו לי כי שאר הפולנים לא כ"כ
אוהבים את הוורשאים כי האחרונים הם מתנשאים שחושבים שהם טובים מכולם רק כי
הם גרים בבירה. לא כולם, אבל לפחות חלקם חושבים כך. יענו כמו תושבי כפר
שמריהו/סביון/צהלה/שוכני מגדלי היוקרה למינהם אצלנו... משהו בסגנון.. לא
יודע... קצת קשה למצוא מקבילה ישראלית לזה. נו, הבנתם את הפרינציפ אני
מניח.

יש
לציין שמאחר ופולין מדינה נוצרית יום המנוחה הרשמי הוא ראשון. כלומר מוצ"ש
זה היום החזק ביותר מבחינת בילויים(כמו שישי אצלנו) ושישי אצליהם הוא כמו
חמישי אצלנו.

החלטתי לעצור/לחרוג מהנושא ולכתוב כאן מדריך קצר ותמציתי לבליינים מביניכם שיגיעו לוורשה וירצו לטעום ממנה קצתקריצה: נתחיל בזה שאין כמעט שום ערבים או מוסלמים בפולין(בשורה משמחת לכל הדעותחיוך.
במיוחד לאור כל הבלאגן שיש איתם בארץ או באירופה עם המוסלמים) ולכן הדבר
הזה שנקרא 'קוד לבוש' הוא מחמיר שם פי כמה מהארץ אך גם תלוי במקום, ביום
ובשעה שאתם באים.

השעה הכי טובה לבוא זה בסביבות 10:00 שהמקומות
עדיין ריקים או ב-3:00 אבל זה כבר סוף הערב. בשני המקרים סביר להניח
שתוכנסו(אלא אם המקום מחמיר במיוחד ויש כאלה). קוד לבוש אצליהם זה חולצה
מכופתרת ונעליים אלגנטיות. לא כולם מקפידים על זה, לא בכל שעה ולא בכל
יום, אבל הנחשבים די מקפידים. הרחוב שבו נמצאים ריכוז המועדונים
בוורשה(למרות שיש גם מחוץ לרחוב זה עוד כמה) הוא מאזובצקה(שוב - מקווה שכתבתי את השם נכוןצחוק. וואלק איזה שמות הם דופקים לרחובות שלהם שםמבולבל).
משהו כמו מתחם יד חרוצים שהיה פעם במסגר-ריב"ל רק קטן ממנו גיאוגרפית. מס'
מועדונים אחד ליד השני. כיאה לאירופה כל המאבטחים בחליפות.

חשוב
לציין שבניגוד אלינו בישראל - תיירים לא מזיזים לפולנים. אם אין לך קוד לבוש
עובדת היותך תייר לא תשנה כלום. לא אומרים את זה ממש בפנים אלא פשוט
אומרים 'הזמנות בלבד'. בישראל מתלהבים להכניס תיירים למועדון. בפולין זה לא
מזיז לאף אחד.

ביום שישי נכנסנו בלי בעיה איזה ל-3 מקומות
נחמדים אבל לא מהטופ. בכל זאת היה כיף שם. לרביעי לא הוכנסנו בגלל השעה
המאוחרת שבה הגענו(כבר היה ממש סוף הלילה). ביום שבת העמוס ניסינו להיכנס
לאחד המועדונים הכי חזקים ונחשבים בוורשה אם לא החזק שבהם: פלטינום(אגב amante1il זה המועדון עם המלא כוסיות שדיווחת עליו בזמנו שהיית עם הידידה הפולנייה שלך?)
שדווקא נמצא במיקום נפרד מרחוב מאזובצקה. לצערי לא הוכנסנו בגלל קוד
הלבוש(היה לי רק תלבושת ספורט אלגנט עם נעלי ספורט. אני ידעתי שככה מחמירים
שם?צחוק שכחתי שזאת אירופהמבולבלצחוק). בשניים טובים נוספים גם לא הוכנסנו בגלל הלבוש, ולבסוף הלכנו לאותו מועדון שהיינו יום קודם.

בשני המקרים היו שם בנות סבבה אך לא זרם לי איתן כ"כ... לפחות לא עם מי שרציתיצחוקקריצה. בשלב מסויים יצאנו באותו ערב מהמועדון ולהפתעתי הוכנסנו לאחד מהשלושה שלא נתנו לנו להיכנס קודם(מועדון בשם 'הבנק' אם
אני זוכר טוב). אולי זה בגלל שהוא כבר היה חצי ריק והשעה הייתה מאוחרת. מה
שמראה שקוד לבוש הוא לא כזה מחייב, לא בכל מועדון בכל אופן. גם לא בכל
שעה. ובכל זאת - אם בא לכם לבלות במקומות הטובים באמת פשוט תבואו
מראש בשעה מוקדמת(10:00 בערב נניח) ועם חולצה מכופתרת+נעליים אלגנטיות(לא
נעלי ספורט) ויש סיכוי די טוב שתיכנסו.

הוסבר לי ע"י מכר מקומי שספורט אלגנט הוא הסגנון שבו מתלבשים הערסים הפולנים(יש דבר כזה?!מבולבל זה פשוט לא מסתדרShocked. נשמע מדע בידיוניצחוקצחוק).

מקווה שהמדריך המתומצת שכתבתי כאן יעזור לבליינים שביניכם. תהנוחיוך גדול.

ולענייננו: גם בוורשה הייתה לי הרבה עבודה בלי יותר מדי פנאי, וכאמור בשני הערבים
הפנויים שהיו לי יצאתי עם מכרים לבלות במועדונים רגילים. ביום האחרון שלי
שם היה לי חצי ערב פנוי. התלבטתי אם לפתוח את הערב במועדון חשפנות כדי
להתחמם ואז לחזור למלון ולהזמין מליווי כהמלצתו של החבר amante1il או ללכת קודם ל - L.M.R(ראשי תיבות באנגלית של לה מולאן רוז').

התלבטתי,
אך החלטתי לסוף ללכת על ה L.M.R בעיקר בגלל שמועדוני חשפנות יש לנו בארץ
ורציתי לראות משהו שונה אם אני כבר בחו"ל. זה האתר שלהם:

www.lemoulinrougepl.com

אך
התקשרתי למס' באתר(לשתי השפות) ולא הייתה תשובה. תפסתי 3 נהגי מוניות ולאף
אחד לא היה מושג באיזה מועדון מדובר. אחד מהם הציע לי 'מועדוני סקס'(כלומר
מכוניםצחוק)
שהוא מכיר(ולוקח אליהם תיירים באופן קבוע לדבריו) והראה לי פלאיירים.
למרות הפיתוי לראות במה מדובר החלטתי שאני הולך הפעם לפי המלצות וחזרתי
למלון כדי להזמין מליווי.

* כאן המקום להודות לחבר amante1il על המלצותיו בפולין וגם על עצתו אליי לקנות סים מקומיאצבע למעלה. פשוט קפצתי לשדה תעופה כי לא היה לי זין להתחיל לחפש חנויות טלפונים וקניתי כרטיס. היה הרבה יותר פשוט להתקשר איתו. תודה גבר!!מוחא כפייהקריצה

ראשונה ניסיתי את זאת(amante1il למה לא כתבת את שמה גבר? לא ידעתי את מי לבקש מהפקידהמבולבל):

http://www.wikizona.org/view.php?id=373

ענתה בחורה(כנראה פקידה) לקחה כתובת ואמרה שתוך חצי שעה תהיה אצלי. מחכה ומחכה והיא לא מגיעה. גם לא עונה לטלפון. הלאה.

ניסיתי את סטלה שגם עליה החבר amante1il המליץ:

http://www.wikizona.org/view.php?id=371

ענתה חברה שלה ואמרה שהיא בחופשה. הלאה. התקשרתי לשתי אלו. נשמעו אמינות בטלפון, אך המחיר קצת הרתיע - 1500 זלוטי לשעה.

http://www.odloty.pl/en/announcements/warszawa/centrum/the-double-pleasure/131589.html

אז נתתי עוד צ'אנס לראשונה ולא ענתה, אז חלטתי לנסות את אלה:

http://www.odloty.pl/en/announcements/warszawa/bielany/aktywne-malolatki/135585.html

בטלפון
היו מוכנות לבוא רק לשעתיים(לא לשעה) עבור 900 זלוטי. אמרתי שיבואו.
מקסימום נבטל. הגיעו באיחור של חצי שעה יחד עם הסרסור/נהג/פקיד שלהן. דרש
את הכסף מראש ושהוא יילך עם הכסף והן יישארו. הנורה האדומה נדלקה לימנורה. איזה
אינטרס יהיה להן להישאר עד תום הזמן אם הנהג שלהן כבר הלך עם הכסף?Ermm

אבל
שתיהן היו כוסיות בלונדיניות וצעירות(לא יודע אם תמונות שלהן אבל מאוד
דומות) שנראות לי בתחילת שנות ה-20 שלהן אז הלכתי על זה. הנהג לקח את
המזומן והלך.

ושוב עשיתי טעות שלא הקשבתי לאינסטינקטים שלי!!!כועס
כבר על ההתחלה שתיהן היו בפרצוף קצת חמוץ וביקשו שאביא אלכוהול. אמרתי
שאין לי. בדיעבד שכחתי שהיה לי בארון וחבל שכך. אולי זה היה עוזר להן
לשתחרר ולהיות נינוחות יותר. ביקשו שאתקשר לקבלה שיביאו. התקשרתי ואין
תשובה. ביקשו שארד ואביא. הנורה שוב נדלקהמנורה. הנהג כבר הלך עם הכסף, מה מבטיח
לי שהן יישארו כשאחזור?Ermm הצעתי שיגידו לנהג שלהן שיביא שתייה אך הן אמרו
שנסע ויחזור עוד שעתיים. עדיין רצו שארד להביא. סירבתי וביקשתי שנתחיל. כל
הזמן דיברו ביניהן וקיללו בפולנית(אחת לא יודעת אנגלית כלל, והשנייה קצת),
זיינו לי ת'שכל איזה 10 ד'Wacko על האלכוהול עד שנשרף לי הפיוזכועס וצעקתי שאין אלכוהול וזהו!פצצה ביקשו שאתקלח. אמרתי שהתקלחתי לפני שבאו.

שתיהן
נכנסו למקלחת וחזרו כשהן עם מיני שחור צמוד. הדליקו מוזיקה וכיבו את
האור. גם במיטה המשיכו לזיין ת'שכל אחת לשנייה ועיצבנו אותי עם הגישה
החפיפית מעצבנת שלהן וכאן הטעות השנייה, או בעצם השלישית שלי וגם הכי קריטית לדעתי: שתיהן יצרו אווירה שלילית ולא טובה, ואני במקום לנסות ולתקן את המצב רק נגררתי אחרי היחס הדפוק שלהן והתעצבנתי.
זה היה בעוכריי כי הן נהיו אנטי עוד יותר, ואני מנגד התקשחתי עוד יותר
ונהייתי אסרטיבי במיוחד. זה התבטא בזה שהחלטתי לאחר כל החפירות וההתחכמויות
שלהןWacko לתת להן לפנק אותי אוראלית לאורך זמן רב כסוג של פיצוי על כל מטחנת המוח ווהנוכלות שלהן. ושוב - גישה דווקאית כזאת רק דירדרה את המפגש, אבל כאמור האשמה היא גם עליי שנגררתי אחריהן.

נשכבתי
על המיטה כששתיהן מחילות לשחק לי בזין מעל התחתונים. עשו זאת די בסדר אבל
ממש הייתי צריך לכוון אותן. מצצו כל אחת בתורה, אבל מציצה לא משהו וגם
עבודת יד אגרסיבית מדי. כשהאחת מצצה, השנייה ישבה ולא עשתה כלום עד שמשכתי
אותה אליי ומזמזמתי אותה. לא זרמו לצרפתיות אך נתנו לדחוף אצבעות לכוס בלבד
וללקק להן את שתי החורים ב-69.

בנוסף דרשו עוד 100 זלוטי(50 כ"א) למציצה חשופה. פה כבר נדלקתי באמתכועס
ואמרתי להן שהן לא סיכמו איתי את זה במועד הפרטים. התעקשו. אמרתי להן שזה
הכסף האחרון שהן ייראו ממני ושיתחילו כבר לעשות משהו במקום רק לזיין ת'מוח
אחת לשנייה ולקלל. אמרו שבסדר אך המשיכו בגישה המסריחה שלהן. נתתי לאחת
למצוץ(עשתה זאת בחוסר חשק מופגן, וגם הוסיפה עבודה יד אגרסיבית שכמעט תלשה
לי את הזיןOuch. מטומטמת!כועס) לשניה מזמזתי את התחת והציצים+אצבעות וספנקינג. עשתה טובה שזזה בכלל. הזין נעמד וביקשתי קונדום ושהשנייה תרכב. סירבה השרמוטה(בכלל עשתה טובה לאורך המפגש שבכלל זזה. ממש הייתי צריך לתפעל אותה)
וביקשה במיסיונרית. חדרתי אליה לאט בתנוחה זו בעוד הראשונה שוכבת ומסתכלת.
כיוונתי אותה שתמזמז אותי קצת בזמן שאני מזיין(אחרת בשביל מה בכלל הזמנתי
שתי בחורות?!מבולבל). עשתה טובה שזזה ונתנה קצת ספנקינג. גם השנייה הוסיפה ספנקינג משלה.

ביקשתי
שתסתובב לדוגי. סירבה בטענה שלא יכולה בגלל בעיה בבטן(ולקח לה כמה ד'
להסביר לי את בתנועות ידיים). אמרה שדוגי אני יכול לעשות רק עם הראשונה.
תכל'ס היה לה תחת יותר שווה מהראשונה ורציתי לתקוע אותה מאחורה אך היא שוב
סירבהDisapprove.
פעם נוספת הן התחילו לזיין ת'שכל אחת לשנייה ולהתעלם ממני לחלוטין. בדיעבד
נראה לי שזאת סוג השיטה שלהן לתקתק, רק שאני הייתי אסרטיבי במיוחד - ושוב -
זה היה בעוכריי כי נגררתי בהתנהגותי אחרי הגישה המגעילה שלהן במקום לנסות לשפר את האווירה... מי יודע... אם הייתי זוכר שיש לי אלכוהול בחדר אולי העסק היה נראה אחרת.

המשכיו
בזיוני השכל שלהן עד שנמאס לי וסימנתי להן בידיי שיפסיקו לטחון ת'מוח
ויתחילו קצת לעסוק בסיבה שלשמה שילמתי להן. רציתי לזיין את הראשונה אך הזין
ירד מרוב ויכוחים איתן וביניהן. ביקשתי שימצצו ויעמידו אותו מחדש. שוב עשו
זאת בחוסר חשק מופגן אבל גם קצת פינקו, ואחת מהן ניסתה לעשות לי פוט
ג'וב(לא אוהב אז הפסקתי אותה) בעוד השנייה מוצצת(מציצה על הפנים ועבודת יד מחורבנתאצבע למטה).
אותה אחת שניסתה לעשות לי פוט ג'וב עלתה והתיישבה לי על הפנים(היא הייתה
טיפה יותר נורמלית בגישתה ובהתנהוגותה מחברתה המעפנה, ועדיין לא משהו)
וקפצה עליהן בעוד חברתה ממשיכה בעבודת היד הדפוקה שלה...

נתתי לראשונה שוב למצוץ, את השנייה קירבתי אליי למזמוזים(שמים לב איך הייתי ממש צריך לתפעל ולהכווין את כל המפגש?!כועס), שוב עשתה טובה שזזה, בעוד הראשונה המשיכה במציצה הגרועה(אבל יותר טובה מהשנייה)+עבודת יד לא משהו...

אבל
בכל זאת הן היו כוסיות בלונדיניות וצעירות, ואני הייתי חרמן בלי קשר, אז
למרות כל ה"עבודה" המחורבנת שלהן הזין נעמד וזיינתי את הראשונה במסיונרית.
היא דווקא קצת השתדלה בסוף. קיפלה רגליים והוציאה גניחות, הסתכלה לי
בעיניים בעוד השנייה המעפנה כרגיל שוכבת בצד ולא עושה כלום(ושוב - אז בשביל מה הזמנתי שתי בחורות קיבינימאט????כועס).
שוב הייתי צריך לתפעל אותה שתשחק לי קצת בביצים בזמן שאני מזיין
במיסיונרית את חברתה, ושוב קיללה ועשתה טובה שזזה ורק ליטפה לי את
התחת+ספנקינג.

ככה זיינתי את הראשונה עד הגמירה לתוך הגומי.

קמנו ואני רואה שהן מתחילות להתלבש!Shocked כוס אמק!! עברה קצת יותר משעה והרי סיכמנו לשעתיים!!כועס הן שוב התחילו בזיוני השכל והגישה המגעילה שלהן וטענו שלנהג לקח זמן להגיע אליי ולכן הורידו לי את זה מהזמן ששולם עליוShockedמבולבל. מהההההה???????ShockedShockedShocked יא זונות בנות זונות!!!כועספצצה אני אשם שהנהג שלכן לא מכיר את הכתובת??!!!כועסכועסכועס
סירבתי בכל תוקף ואמרתי להן שיתפשטו חזרה ונמשיך. דרשו שאתקלח, אני דרשתי
שיתפשטו והצבעתי על השעון ועל כך שעברה בקושי שעה ורבע מתוך שעתיים. הסכימו
ורק ביקשו שוב - הפעם בצעקות - שאלך כבר להתקלח. אמרתי להן שיתפשטו קודם
ו... נכנסתי.

האינסטינקטים
שלי אמרו לי שהן מתכננות איזה תרגיל עכשיו ולכן השארתי את דלת המקלחת
פתוחה כך שהיא חסמה את דלת היציאה. נכנסתי לשתי ד' בדיוק והשרמוטות - שכבר
היו חצי לבושות כשנכנסתי - התלבשו במהירות שיא, עקפו איכשהו את הדלת(קלטתי
את זה בדיוק כשיצאתי) וברחו מהחדר ממש שנייה לפני שתפסתי אותן. זונות שרמוטות מגעילות מזדיינות בתחת!!!!כועסכועסכועספצצהפצצה זה מה שהן!!פצצה

היו איתי בקושי שעה ורבע בחדר שמתוך זה הקטע המיני נמשך אולי 50 ד'. שרמוטות נוכלות או לא??? לא יכולתי לרדוף אחריהן עירום במלוןצחוק,
אז התקשרתי לסרסור שלהן שלא ענה לי מספר פעמים. חשבתי להתלבש ולרדת לחפש
את המגעילות, אך ויתרתי מכיוון שלבטח עד שארד הן ייעלמו מזמן. נו, מאחל להן ולסרסור המזדיין שלהן שכל הכסף יילך להן לתרופות!! שיקבלו סרטן כל השלישייה הרמאית הזאת!!!

לסיכום:
אפשר לומר שזו הנפילה הכי רצינית שהייתה לי בפולין. אבל גם לי יש חלק
באשמה(למרות ששתי המגעילות לא ממש עזרו לי). נגררתי אחרי הגישה הדפוקה שלהן
בסגנון 'יחס גורר יחס' במקום לנסות ליצור אווירה משוחררת וחיובית יותר כמו
שאני עושה בד"כ. גם הגישה שלהן וגם מחסום השפה היה לרועץ. נק' האור היחידה
במפגש הייתה שבקטע האוראלי הן היו (במיוחד הראשונה) קצת סבירות. מפגש
שהתחיל לא טוב ורק הדרדר. אולי פשוט הייתי צריך לשלוח את הסרסור עם שתיהן
קיבינימאט לאחר שהוא ביקש את הכסף מראש ורצה ללכת איתו כי במקרה כזה לא היה
להן שום אינטרס להישאר יותר מדי בחדר - הכסף כבר יצא החוצה. אולי אם הייתי
זוכר שיש לי אלכוהול ונותן להן כפי שביקשו המפגש היה משתפר... כל אלו
ספוקלציות וחוכמה בדיעבד. נו, נמשיך הלאה ונפיק לקחים.

אחרי הנפילה הזאת החלטתי שאין מצב שאני מסיים כך את הלילה(שעדיין היה צעירקריצה) והחלטתי להזמין עוד מישהי. התקשרתי למודעה הזאת(אם אני לא טועה... כי הייתה מודעה דומה לזו):

http://www.odloty.pl/en/announcements/warszawa/centrum/studentki-pryw/104298.html

וענתה לי פקידה שהבטיחה שהתמונות נאמנות למציאות... כן, בטח!צחוק אמרתי לה שתישלח. הגיעו שתי כונפות אז נתתי להן 50 זלוטי למונית שיחזרו.

התקשרתי לעוד מודעה. ענתה לי פקידה ששוב שענה שהתמונות של הבחורה במודעה אותנטיות(בוודאי!Approve חחחחחחצחוק) ושהיא תגיע לשעה תמורת 500 זלוטי(625 ש"ח). קצת יקר אבל בוא נראה על מה מדובר. מקסימום נשלח אותה חזרה.

לאחר כחצי שעה(לפחות דייקו הפעםמוחא כפייה) נשמעה דפיקה בדלת. אני פותח וחיוך ענק עלה על פניי!!חיוך גדולחיוך גדול. לא הבחורה בתמונה אלא יותר טובShockedTongue:
מולי ניצבת כוסית ברונטית בת 25 שמתנשאת לגובה 170-172 ס"מ(אבל באה על
עקבים שהרימו אותה ליותר מ - 180 מ'), פנים יפות, רגליים ארוכות, חזה
בינוני שעבר הנקה אך עדיין בסדר גמור, גוף חטוב עם טיפונת בשר עליו, תחת
עגול וסקסיTongue. בניגוד לשתי השרמוטות הקודמות היא דוברת אנגלית ברמה סבירה. אם אני זוכר טוב(1) זאת המודעה כאן:

http://www.odloty.pl/en/announcements/warszawa/mokotow/cyntia-perfect-lover/120838.html

אם אני זוכר טוב(2) קוראים לה פאולינה. תסלחו לי אם אני לא מדייקEmbarrassed,
עברתי איתה חוויה מעולה שהשאירה אותי באופוריה לא קטנהStar ועליה אפרט עכשיו. נראתה והריחה מצויין וגם באה
בגישה טובה וחייכנית אז החלטתי ללכת על זה. התחלתי בזריקת אינסוף מחמאות
לעברה(פשוט ניראית ומריחה מעולהמוחא כפייה), נוצרה כימיה טובה, והיא ביקשה ממני להתקלח קודם. סבבה.

נכנסה להתקלח ואני חיכיתי במיטה. יצאה עם מחוך וחוטיני, והתחלנו בהמון צרפתיות, מזמוזים, חיבוקים, חירמונים וכל טובחיוך גדול. אסטתית ומאוד נעימה למגעחיוךStar. הזין נעמד והיא הפשיטה אותי לאט ובאירוטיות מעולה(אוחחח!!!פצצה היא יודעת איך לבצע זאת באופן חושני ומטמטם במיוחדTongue),
הורידה את מכנסיי וירדה למציצה מעולה קודם כשהיא בדוגי עם הפנים אליי ואני מלטף
את ישבנה ואח"כ כשאני רוכן מעליה והיא עם הראש מתחתיי מוצצת מעולה ומלקקת/שולקת את
הביציםTongue.

עברנו
ל-69 הפוך כשאני מעליה וגם כאן מצצה לי את הביצים מלמטה ושלקה אותן בפיה באיטיות מחרמנת
תוך שאני מלקק לה את הכוס מעל החוטיני. קמתי מעליה והיא ההתפשטה לחלוטין
והשכיבה אותי על הגב לעוד מציצה מעולהאצבע למעלה(ממש טובה בקטע האוראלימוחא כפייה).
אח"כ הסתובבנו כשאני מציב אותה מעליי ל-69. במצב היא היא המשיכה בעבודתה
על האיזור הדרומי שלי, ואילו אני ירדתי לה על שני החורים הטעימים
שלה+אצבע(מריחה מצויין למטה ומאוד אסטתית ומטופחתאצבע למעלה. כמו מרבית הפולניותקריצה) עד שמיצינו ובקשתי קונדום ושתרכב עליי. אמרה שאין לה בעיה עם כל תנוחה שארצה חוץ מרכיבה. הסכימה גם לאנאלי בתוספת 200 זלוטי(ויש לה תחת דורש!Tongue תאמינו ליקריצה). אבל לא התחשק לי כ"כ ורציתי לזיין אותה בצורה רגילה.

נשכבה במיסיונרית וחדרתי אליה בתנוחה זו תוך שהיא מקפלת את רגליה, גונוחת, מתנשקת ולוחשת על אוזני באנגלית:"אל תגמור!, אל תגמור"ShockedצחוקTongue. סבבה מתוקהApprove, אני לא אגמורצחוק.
המשכתי לזיין אותה ככה כשהיא מלטפת את ישבני עד שסובבתי אותה לדוגי. חדרתי
אליה בתנוחה זו ופימפמתי בעוצמה אדירה תוך שהיא משחקת לי בביצים מלמטה עד להשפרצה הכבדה לתוך הגומי.

קמנו, והתחלנו להתארגן לקראת סיבוב שני. האמת שרציתי להישאר איתה יותר זמן בתוספת(נהניתי מאוד עם המתוקהחיוך גדול)
אך היא הסבירה לה שבנה הקטן חולה והיא חייבת לחזור אליו(הראתה לי תמונה
שלו בטלפון). גם התקשרה בנוכחותי לאמה ששומרת על בנה, שאלה אם יכולה להתעכב
עוד ונענתה בשלילה. סבבה. לא נורא.

רציתי להתחיל סיבוב שני אך להפתעתי וגם להפתעתה נגמרו לה הקונדומיםמבולבל. גם לי לא היו. הפכה את התיק שלה וגם נתנה לי לחפש כדי להוכיח לי שהיא דוברת אמת. החלטתי שאגמור בשפשוף על ישבנה ב'גמירת פלחי ישבן מלוקסרת'קריצהTongue. הסכימה בשמחה. שוב התחלנו במזמוזים+צרפתיות מחרמנות, המשכנו כשאני שוכב על הגב והיא מוצצת מצויין(עמוק ואיטי בקצב משתנהאצבע למעלה)+ליקוקי
ביצים ולקיחתן בפיה, המשכנו ב-69 כשאני דוחף אצבעות לשני חוריה ומלקק אותן
בעוד היא ממשיכה בעבודתה האוראלית המצויינת על הכלי והאשכיםTongue, וגמרתי לאחר שליקקתי את חריץ ישבנה ושיפשפתי עליו עד להשפרצה/מזרקהצחוק הכבדה שהתפזרה על כל הגב והתחת שלה ודי הפתיעה אותהEmbarrassedצחוק.

אמרתי לה שתשיאר לשכב ואני אנקה אותה. הבאתי נייר מהשירותים ובאמת לקח לי קצת זמן לנקות את כל החומר שהתפזר עליהצחוק. סיימתי, והיא נכנסה להתקלח. התלבשנו שנינו ונפרדנו בחום רב+חיבוקים ונשיקותHug

סה"כ הייתה איתי שעה ורבעחיוך. רק לקראת הסוף הייתה קצת לחוצה בגלל בנה החולה וזה מובן. בלי קשר היה כיף גדול איתה.

לסיכום:
מילפית כוסית צעירה וגבוהה, ניראית מצויין וחטובה, חייכנית, זורמת כמעט
להכל, שירותית, מתוקה מאוד, סקסית, מפנקת, טובה מאוד בקטע האוראלי וגם
משדרת לא מעט חושניות. אפשר לומר שזו החוויה הכי טובה שהייתה לי בסיבוב הזה
בפולין. בחורה מאוד נחמדה ושירותית. היה כיף גדול איתה והשאירה אותי עם
חיוך גדול על השפתייםחיוך גדול וטעם של עוד. כוסית מתוקה אמיתית!

כאן נסתיימו החוויות המיניות שלי בתשלום עם עולם הסקס הפולני.

לסיכום כללי:
מועדוני חשפנות - חוויה אחת מצויינת, עוד שתיים נחמדות, עוד אחת בסדר, אחת
לא משתלמת ונפילה אחת. נערות ליווי - נפילה אחת והצלחה אחת. מאזן 3-5
מבחינת הצלחות+חוויות סבבה/נפילות חוויות לא משתלמות. כלומר מאזן חיוביצחוק.
בכללי לא ממש היה לי זמן לדגום שם ולמעט הערב האחרון שאר החוויות(הביקורים
במועדוני החשפנות בלודז') היו די ספונטניות. בוורשה הלכתי בעיקר לפי המלצות
והזמנתי רק בחורות למלון. מלבד זאת בוורשה יש עוד המוןןןן אופציות. את
מועדוני הסקס/מכונים בעיר הבירה הפולנית כלל לא פקדתי. גם לא את מועדוני החשפנות. הייתי די קצר בזמן הפנוי שלי, ולכן העיסוק בתחביב היה די משני
וספונטני חלקית.

בנימה אישית יותר אומר שממש כמו בפעם הקודמת כך גם הפעם הייתי עצובעצוב שנסעתי משם. אני חוזר ואומר שהפולניות ניראות טוב ואפילו טוב מאודStar. אסתטיות, מטופחות, היגייניות מאוד, מתוקות ברובן, משדרות הרבה רוך, נינוחות, רוגע ושלווה. מודה שנשביתי בקסמןStar(הייתם מאמינים?Shockedצחוק אוהב שחרחרות/שחומות/אקזוטיות כמוני שוב נשבה בקסמן של בחורות סלאביותEmbarrassedצחוק). בכלל בגלל שפולין היא מדינה ללא בעיות הפולנים - גברים ונשים כאחד
- ניראים לרוב צעירים מכפי גילם הביולוגי. זה ידוע שסטרס גורם לאנשים
להיראות מבוגרים, ולכן במדינה הרגועה וחסרת הבעיות הזאת אנשים פשוט ניראים טוב.

כאן זה גם המקום להתנצל על כך שאינני פעיל ומדווח כ"כ בפורום בשנים האחרונות. כנראה שקצת נרגעתי אבל לפעמים יש לי 'התפרצויות'צחוקקריצה. כנראה שכמו כולם גם אני מתבגר בסופו של דבר... אבל אני כ"כ לא רוצה להתבגר!Embarrassedצחוק

מקווה שנהניתם לקרוא את הדיווח הארוך שכתבתי כאןחיוך. שלכם תמיד - עבדכם המלוקסר הנאמןקריצה.

שיהיה המשך שבוע טוב ושקט לכולנו.

zooz

סקס וזיונים בפולין

36
תודה על ההשקעה והדיווח הנרחב .. Tongue
האם הבחורות המקומיות בוורשה זורמות ? האם יש מצב לאינטרקציה כלשהיא איתן ברחוב מועדון וכדומה ? מדברות אנגלית ?
נראה שהמחירים בפולין שרשמת לא כאלו זולים לאומת רומניה/הונגריה לדוגמא,
הבנתי גם שלרוב לא שולחים לך את הבחורה שבתמונה ויש לשלם עלות מונית , מה בנוגע לדירות פרטיות שם ? התמונות המפורסמות אמיתיות ?

סקס וזיונים בפולין

38
שפו גדול על הדיווח המיקצועי !
מעציב לשמוע על הנפילה שהייתה לך עם שתיים. להלן כמה דברים שכדאי לדעת על פולין ובכלל.
אם משהו לא נראה לך, אז עדיף שתוותר, תן להן כסף למונית ושלח אותן חזרה. אין סיבה לריב עם הבנות, ובמקרה שלך גם אם היה לך אלכוהול זה לא היה עוזר.
ספציפית בפולין כאשר מזמינים שתי בנות, זה לא אומר שהן אקטיביות אחת לשניה. צריך לוודא את זה מראש. הם קוראים לזה Lesbi-Show. צריך לוודא שהבנות עושות את זה. אחרת תקבל שתי בנות שלא מכירות אחת את השניה ובכלל לא אוהבות את הקטע הזה. בכלל הכי טוב לשתי בחורות זו זמנית זה למצוא קודם אחת שהייתה איתה כבר והיא זורמת סבבה ואז היא מתקשרת לחברה שלה. ותוודא מראש שהן אקטיביות אחת אל השניה !
אני לא נכנס להתקלח ומשאיר את הכסף והדרכון ונותן לבחורות לברוח ... מאוד נזהר.
לפי דעתי בנות צעירות גם בפולין נותנות שרות גרוע יותר, הן נראות טוב, הן לא צריכות להתאמץ. הכיף שם שיש בחורות מילפיות שעדיין נראות מעולה ונותנות גם שירות מעולה. ואני מדבר גם על בנות 26 וכו', לא ממש מבוגרות, למרות שגם בנות 35 מצויינות.
לצערי בפולין אפשר או להצליח בגדול אן ליפול בגדול.

לגבי המועדונים, אכן, פעם אחת הייתי בפלטינום. ובפע השניה, מועדון גם כן שווה שנקרא Enklwa.
(אגב כן נתתי את השם של הבחורה, נטליה ! - חבל שלא ניסית ... אנאלי עם כוכבת פורנו)

סקס וזיונים בפולין

39
לקסר שאפו....אין צורך להתבאס מהחוויות הרעות או המבאסות....נדיר מאוד לקבל רצף של חוויות מעולות עד מושלמות...רק היחצנים ומספרי הסיפורים וכאלה שמתביישים כותבים אך ורק על החוויות המעולות שלהם.

באופן כללי נשמע כטיול טיפוסי או ממוצע עם שיאים ונפילות...מקווה שתהיה נסיעה עסקית נוספת בעתיד הקרוב....וכמובן דיווח.

.You so need a Daddy, little girl

שלח תגובה

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”