קוסטה ריקה - מומחה בתחום
32חברים יקרים , אנא שימו לב שיש שני פוסטים פתוחים על הרפובליקה הדומיניקאנית...
מחר אני חוצה את הגבול לניקרגואה לעיר גרנדה... ניבדוק את השטח .
מחר אני חוצה את הגבול לניקרגואה לעיר גרנדה... ניבדוק את השטח .
תן כבוד ותיהיה גבר באשר תלך
דוקטור N
דוקטור N
קוסטה ריקה - מומחה בתחום
33חברים , אני בניקרגואה גרנדה לכמה ימים . מההתרשמות הראשונית מדובר בעיירה מרכז אמריקאית טיפוסית מבורדקת ומסוקסת ( לא כמו שמפרסמים בגלויות ) . בכל מקרה ישבתי במסעדה לבירה וניגשות אליי בחורות צעירות ומפושפשות ומבקשות להתיישב. העיניין שהם ממש ממש לא מושכות ( משהו כמו אינדאניות שהולבשו במיני ) , נקודת האור החיובית היא שתיקתוק חפוז בחדר במלון זה 100 קורדובוס שזה 5 $ פקינג חמש דולאר למספר
... זה אומר שאחת שווה משהו תרצה פי 3 שזה 15$ מקסימום . בכל מקרה הלילה עוד צעיר. דוקטור N 2012-11-23 05:06:24

דוקטור N
דוקטור N
קוסטה ריקה - מומחה בתחום
34חצי נפילה בגרנדה ( קשה להחליט ) ... תפסה אותי היום בערב איזה אנג׳לנה בפארק העיירה ... אוחזת ולא מוותרת . קניתי לה קוקה קולה ואיזה מאכל מפחיד מאיזה עגלה ברחוב ... מה שעוד יותר הדליק אותה .... בקיצור מתחילה לחמם אותי על הספסל המקומי בין עוברים ושבים... רצתה 40 דולאר ירדה ל 20 דולאר ( מציצה , מסאז , סקס ) הבעייה היא שאין מצב שאני מביא אותה למלונית שבה אני נמצא ! הגברת באה בפיתרונות של השכרת חדר לשעה בקירבת מקום ... אמרתי וואמוס ( קדימה ) . אנחנו מסתובבים 20 דקות ואף מקום לא נותן חדר ... , הבחורה בלחץ ומציעה להביא לי ברחוב ,.. ממש ריחמתי עליה באותו רגע . לבסוף הציעה לקחת מונית לקצה העיירה לחדר ב 8 דולאר :)))) . אמרתי הבחורה רוצה לשדוד אותי ... אמרתי יאללה ניסע. מקום מפחיד אש !!! משהו כמו הפחונים והצריפים שנשארו באבן גבירול פינת אורלוזורוב ועוד לא פונו. הביאה מציצה חזקה כשאני עומד והיא על הברכיים וישר לסקס חזק . כל העיניין 10 דקות ופתאום לא היה בא לי לראות אותה יותר ( מוכר ) וחזרה עם מונית למרכז .
בדיקת נזקים : בחורה 20 דולאר , מוניות 3 דולאר , חדר 8 דולאר , שונות ( אוכל לבחורה ) 4 דולאר. תוצאה : שיחרור לחצים עצבני .דוקטור N 2012-11-24 05:12:11
בדיקת נזקים : בחורה 20 דולאר , מוניות 3 דולאר , חדר 8 דולאר , שונות ( אוכל לבחורה ) 4 דולאר. תוצאה : שיחרור לחצים עצבני .
דוקטור N
דוקטור N
קוסטה ריקה - מומחה בתחום
35חברים יקרים , חזרתי מניקרגואה לפני מספר ימים , חרף הניסיונות ( חלקם משעשעים/מפחידים )
לא מצאתי משהו מיוחד . האמת גואל נפש אחד גדול.
הבשורות הטובות שאני חזרה בארץ האושר = קוסטה ריקה . מחיריי הבחורות עלו כמעט ב 100% בשנים האחרונות ... אבל עדיין עדיף ושווה ( במחיר של החלוצים אתה מקבל לטינית צעירה ודקיקה עם חיוך על הפנים ) .
בכל מקרה רציתי לפרגן לKDman, אכן ביקרתי ב Pirate club אתמול והיה שווה כל גרוש. לאחר הפוגה של שבועיים נפלה עליי שם לטינית
מדוגמת . קצת יקר 55$ לשעה ... אבל שימוש ללא הגבלה . היה חזק GFE שישאר לזמן רב. . . צרחות ומלל בספרדית אותנטית , סבב אחר סבב , מקלחת חמה יחד , הצלפות קלות לישבן העסיסי של הבחורונת שנהנתה מכל רגע , שריטות קלות ומדודות לגב שלי ... חלום !!!
מי אמר ולא קיבל :-)דוקטור N 2012-12-17 16:30:08
לא מצאתי משהו מיוחד . האמת גואל נפש אחד גדול.
הבשורות הטובות שאני חזרה בארץ האושר = קוסטה ריקה . מחיריי הבחורות עלו כמעט ב 100% בשנים האחרונות ... אבל עדיין עדיף ושווה ( במחיר של החלוצים אתה מקבל לטינית צעירה ודקיקה עם חיוך על הפנים ) .
בכל מקרה רציתי לפרגן לKDman, אכן ביקרתי ב Pirate club אתמול והיה שווה כל גרוש. לאחר הפוגה של שבועיים נפלה עליי שם לטינית
מדוגמת . קצת יקר 55$ לשעה ... אבל שימוש ללא הגבלה . היה חזק GFE שישאר לזמן רב. . . צרחות ומלל בספרדית אותנטית , סבב אחר סבב , מקלחת חמה יחד , הצלפות קלות לישבן העסיסי של הבחורונת שנהנתה מכל רגע , שריטות קלות ומדודות לגב שלי ... חלום !!!
מי אמר ולא קיבל :-)
דוקטור N
דוקטור N
קוסטה ריקה - מומחה בתחום
37חברים יקרים , צר לי יום יום להבין כנראה לא תגיעו לקוסטה ריקה , אלא תמשיכו לקטוש את פטיה שמטיה
בסיפורים ומעשיות.
לפניי יומיים החלטתי לרדת לחופים קצת ... ובדרך לעצור במכון מסאזים מוכר מימים ימימה ... ככה עם המזוודה נכנס פנימה :-) .
ערמה של פרגיות בלבושים שונים וחיוכים מכל עבר. זיהיתי מייד את המולטית שהיתה לי ליפני חודשיים וכמעט ישר בחרתי אותה ... אבל מתוך בערמה אני מזהה פתאום מראה לבנבן עם תלתלים חומים ... אחת שלא קבועה במקום ( יש כאלה שבאות יום בשבוע ) קוראים לה דניאלה ( ???? ) כלומר קראה לעצמה ככה. מסכמים פרטים 18000 קולונס לשעה מסאז וסקס = 36 דולאר .
הבחורה גבוהה על נעליי פלטפורמה זולות מורידה את החולצה ... גוף מושלם של דוגמנית !!!! פותחת לי את המגבת ויורדת על הברכיים למציצה עמוקהההה רצח , בדרך מזמינה אותי לטלטל לה את הראש , גמירה לתוך הקונדום עמוק בתוך הפה המטריף שלה .
הבחורה נעימה , חייכנית , שרותית ואיין כמוהה. התחילה מסאז קרמים חזק וטוב וכל הזמן בודקת שטוב לי והמסאז לא חזק מדיי. התהפחתי אחריי חצי שעה למסאז רך בחזה ... הבחורה מתחילה לעסות את האזורים המוצנעים ברכות וסקסיות שאין כמוהה ( כן חזרתי על המילה ) . שלחתי אותה לתיק שלי להביא עוד קונדום . שואלת באנגלית איך אני רוצה אותה ... הכנסתי אותה למסיונרית כשהיא מכרבלת עצמה סביבי עם הרגליים והזרועות . חלוםםםםםם !!!!!! .
בסיפורים ומעשיות.
לפניי יומיים החלטתי לרדת לחופים קצת ... ובדרך לעצור במכון מסאזים מוכר מימים ימימה ... ככה עם המזוודה נכנס פנימה :-) .
ערמה של פרגיות בלבושים שונים וחיוכים מכל עבר. זיהיתי מייד את המולטית שהיתה לי ליפני חודשיים וכמעט ישר בחרתי אותה ... אבל מתוך בערמה אני מזהה פתאום מראה לבנבן עם תלתלים חומים ... אחת שלא קבועה במקום ( יש כאלה שבאות יום בשבוע ) קוראים לה דניאלה ( ???? ) כלומר קראה לעצמה ככה. מסכמים פרטים 18000 קולונס לשעה מסאז וסקס = 36 דולאר .
הבחורה גבוהה על נעליי פלטפורמה זולות מורידה את החולצה ... גוף מושלם של דוגמנית !!!! פותחת לי את המגבת ויורדת על הברכיים למציצה עמוקהההה רצח , בדרך מזמינה אותי לטלטל לה את הראש , גמירה לתוך הקונדום עמוק בתוך הפה המטריף שלה .
הבחורה נעימה , חייכנית , שרותית ואיין כמוהה. התחילה מסאז קרמים חזק וטוב וכל הזמן בודקת שטוב לי והמסאז לא חזק מדיי. התהפחתי אחריי חצי שעה למסאז רך בחזה ... הבחורה מתחילה לעסות את האזורים המוצנעים ברכות וסקסיות שאין כמוהה ( כן חזרתי על המילה ) . שלחתי אותה לתיק שלי להביא עוד קונדום . שואלת באנגלית איך אני רוצה אותה ... הכנסתי אותה למסיונרית כשהיא מכרבלת עצמה סביבי עם הרגליים והזרועות . חלוםםםםםם !!!!!! .
דוקטור N
דוקטור N
קוסטה ריקה - מומחה בתחום
38חברים
1. לא ידוע לי אם יש עיניין בפוסטים שלי ... אין תגובות
2.. האמת אני שמח אפילו לכתוב לעצמי ולקרא מאוחר יותר ולהיזכר בחוויה
3. יש פה ושם טיעויות מלל שלא רציתי להתעקב ולתקן ( אני נמצא עם חיבור אינטרנט לא מושלם וכל עוד משהו
התעדכן בפוסט עדיף לא לגעת )
דוקטור N 2012-12-25 06:58:45
1. לא ידוע לי אם יש עיניין בפוסטים שלי ... אין תגובות
2.. האמת אני שמח אפילו לכתוב לעצמי ולקרא מאוחר יותר ולהיזכר בחוויה

3. יש פה ושם טיעויות מלל שלא רציתי להתעקב ולתקן ( אני נמצא עם חיבור אינטרנט לא מושלם וכל עוד משהו
התעדכן בפוסט עדיף לא לגעת )
דוקטור N
דוקטור N
קוסטה ריקה - מומחה בתחום
40בוודאי שתמשיך לשתף.
אגב - אם אתה יכול לתת יותר פרטים על המיקומים הספציפיים - עוד יותר טוב
תודה!
אגב - אם אתה יכול לתת יותר פרטים על המיקומים הספציפיים - עוד יותר טוב
תודה!
בסוף הזיונים יהרגו אותך...