כ פטאיה - מלונות שלא עושים בעיות להביא בחורה- עזרה - דף 4 - סקס אדיר

פטאיה - מלונות שלא עושים בעיות להביא בחורה- עזרה

31
האמת לא נתקלתי בתופעה... ותאמינו לי שהייתי עם הרבה בחורות שם.

מה שכן - חשוב לעשות סלקציה וליצור כימיה, כלומר לנסות שהבחורה תצחק, להחמיא לה וכו', וכמובן לשחק אותה לארג'.

ואכן כן - אחרי 4 ימים (וברוב הימים הייתי לוקח בחורה ל- ST (שורט טיים) בצהריים (נניח רוסיה / אפריקאית / תאילנדית מילפית), ובערב הייתי לוקח תאילנדית צעירה יחסית,
אז אחרי 4 ימים כאלו אתה רק רוצה שקט ומנוחה - אבל פה בדיוק הבעיה של פאטאייה - ואני רציני (ומי שלא היה שם לא יבין) שגם אם אתה לא מתכוון לקחת בחורה, אלא רק ללכת ל"סנטרל פסטיבל" לסרט, מתישהו תראה את התאילנדית השרלילה הכי כוסית שראית בחיים - ושוב תיקח אותה.
ולזה התכוונתי שכל היום גברים רודפים שם אחרי הזנב של עצמם (כולל אותי כמובן).
עכשיו מצד אחד להיות עם חברה שם, אפילו תאילנדית, זה להתעלל בעצמך, מצד שני כמה זמן אפשר לחיות בסגנון הזה ?

אני אישית תמיד נמצא שם שבוע, יורד לאיים וחוזר לשבוע...

32
גבינט כשהייתי צעיר יותר הייתי מרסק חופשי.המקום הקבוע שלי היה ג'ני בר שצמוד למדרגות של מרין דיסקו[לפני שנהפך לבר של ליידי בוי ! ]הייתי יושב שותה היו באות כוסיות לבר מרים אותם או שמסתכל מי עולה למרין מסמן לה לרדת והופה לזיון ! אז שורט טיים היה 500 באט ! לא היה אז מיקס,לוציפר ואינסומיה רק מרין דיסקו וטוני דיסקו לפני שנהפך למועדון נרגילות של ערבים.היום אני יותר רגוע

33
חחח
המרין דיסקו זה ההוא עם המדרגות הנעות (שלא תמיד עובדות)?

אם כן, שם הבאתי בלילה האחרון (או לפני אחרון אי כבר לא זוכר למרות שזה היה לא מזמן...) את התאילנדית הכי כוסית ועם האופי הכי טוב שהיתה לי בכל הפעמים שלי בתאילנד.
מה שטוב שם, שבגלל שזה מקום ענק והרחבה במקום נמוך יחסית לאיפה שהבר נמצא, קל לאתר טרף.

34
האמת שכבר שנים לא הייתי שם.פעם זה היה ה מקום הם לא השכילו לששפץ ולהתפתח נפתח מאוחר עם הופעות חיות ואותם ספות אדומות 20 שנה והפנס שמאותת עלייך כשאתה נכנס..אבל כמה זיונים הוצאתי משם בשנים הטובות ! היום יש את המיקס אינסומניה ולוציפר שאתה בקושי יכול לזוז שמה ולראות את הבחורה בחושך.
נ.ב - כלל בתאילנד זה שהבחורה שאתה רואה במועדון לא תהיה דומה כשאתה יוצא מהמועדון לאור...

35
חחח ובדיוק בגלל זה אני לא לוקח בחורות מגוגואים... המחיר המופקע רק עוזר לי בזה.
הכי טוב זה או מהביץ' רואד / וולקינג סטריט, או מבר (סוי 7-8 מומלצים), אבל אז אתה צריך לאתר בבר כוסיות לפני שאתה נכנס- אבל אחוז הנפילות (אחרי ששתית עם בחורה חצי שעה) הוא אפסי.

36
בחוף יש לפעמים מציאות ב 500 באט אני בוחר רק בשעות 1-6 בצהריים לראות טוב את הסחורה אבל נדיר.בלילה מלא ליידי בוי ! הייתה לי ילדה בת 19 טוסיק משגע לוקח אותה בצהריים ב 500 באט לקצר ולהתראות. סוי 7-8 כיף לשבת עם חברים לשתות לטפוס מישהי 25-30 לא את הילדות הצעקניות 300 באט לבר 1500 לונג טיים הם נותנות טיפול טוב ורגוע. וולקיג סטריט מלא כוסיות כמובן אבל רוצות ללכת למועדון לרקוד לשתות וללכת לחדר מאוחר בלילה לא מסכימות ללונג טיים ב10 בלילה כי הם צריכות לעבוד קשה..גוגו נחמד לשבת על בירה צחוקים חוויה המועדון הקבוע שלי הוא בוולקינג סטריט..Peppermint
מלא כוסיות שמשתגעות כשזורקים להם את כדורי הפינג פונג ב 20 באט או למזמז מישהי ולשלם לה שתיה

37
הפפרמינט זה אם אני לא טועה בהתחלה מצד ימין מול הקומפלקס של הבארים, נכון ? בכל מקרה לא נכנסתי לשם.
לגבי נוהל הפעולה שלך מהביץ' רואד אני מסכים, אם כי אני הייתי מבצע אותו בשעות אחרה"צ בלבד, שפחות חם (הייתי לוקח מה- 2ND ROAD את ה BAHT BUS עד סוי , ומשם יורד למטה לביץ' רואד ומתחיל ללכת לכיוון הטיילת עם אבטיח בשקית... אחח איפה הימים...)
להבדיל ממך אני הייתי הולך שם על גילאי 35-40 עם חזה בינוני פלוס, המחיר גם כן 500-600 ל- ST.

ואגב, לרוב לא הייתי לוקח בחורה ל-LT לפני 23:00, וגם אז הייתי מעדיף את אלו שבאו בלי חברות, כי אז יש את התופעה שציינת.גבינט2014-02-10 18:17:56
שלח תגובה

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”