כ נסיעה שניה לתאילנד להשלים חוסרים - דף 4 - סקס אדיר

נסיעה שניה לתאילנד להשלים חוסרים

32
[QUOTE=בשביל הריגוש] זה נקרא ISPA נמצא בסוי AR קרוב למלון PATAYA CENTRA משהו כזה ...
כמובן שהמעסות שהייתי אצלן קיבלו טיפ של עוד 20 שקל על הפי אנדינג כפול 2 כי לדעתי במחיר בסיס משתלם כזה אין לי בעיה לתת עוד טיפ ...
[/QUOTE]
נמצא בעיקרון מאחורי הביג סי מקום מפואר יחסית ומפנק מוזר לי שלוקחות 200 באט בלבד על עבודה ידנית. הם מציעים שעתיים מסאג+ שעה סאונה סהכ 3 שעות ב1100 באט לזה התכוונת ?

34
[QUOTE=בשביל הריגוש]

לגבי הפרי לאנסריות לרוב יצא לי לקחת כמה מהווקינג סטריט מהאינסומניה ומה שקורה זה שאתה זה שמציע להן סכום מסויים והן או שמקבלות או שלא ...
אני הצעתי תמיד סכום הוגן 1000 באט ללילה שלם וכמעט כולן הסכימו ... שוב , אני מדבר על האינסומניה ...
[/QUOTE]

השאלה שלי היתה עבור פוקט...
תודה על השם של הספא..נבדוק אותו.

.You so need a Daddy, little girl

35
לגבי פוקט פשוט יקרות רצו ממני 2000-3000 ואני מדבר כמובן על התאילנדיות הממוצעות ...

שלא נדבר על היפות שם ...
לגבי הנערות שעובדות במועדוני חשפנות דורשות 3500 ומעלה ... בקיצור לא שווה כי יש לך את פטאייה היצע יותר גדול מחירים יותר נמוכים משמעותית ..
בקיצור המלצה שלי רד מפוקט חבר ...

38
1000 בהט ללילה לשורט טיים עם בחורה מהאינסומניה זה המחיר אולי ב LOW SEASON, והיו לי כאלו (יש בחורות שזה מה שהן מחפשות , ולא רוצות מישהו ללונג ב-2000-2500 בהט).

בכל מקרה אני סוגר תמיד שורט טיים עם 2-3 מספרים (כי זה לא מובן מאליו ששורט זה יותר מפעם אחת),
ואז גם היא באה אליך לשעתיים -שלוש , וגם המחיר בד"כ הוא 30% תוספת, ואז המחיר פר מספר יורד.
למשל:
מבוגרת מהביץ' רואד אחרה"צ, מחיר לשורט (פעם אחת) 600-700, מחיר לשורט "מורחב" - 900-1000.

לגבי לונג טיים לא צריך לנהוג באותה טקטיקה, אבל חובה בשיחה לפני שאתה סוגר עם הבחורה לקבוע כללים, והכל תוך כדי שיחה נעימה עם צחוקים ומחמאות לבחורה, כי אם היא מרגישה איתך בנוח - השמיים הם הגבול, והיא גם תירצה להישאר איתך עוד יום.

39
המחירים של גבינט הם נכונים לפעמים אני מוציא מהחוף בצהריים או ב 2 בלילה ב 500 באט לשורט של מספר אחד האמת שאחרי זה אין לי חשק לראות אותם או לזיין בשנית מעדיף לנוח ולהחליף.אים היא באמת טובה לוקח את הטלפון שלה לקבוע שוב.

40
מרחיב אחי,
התחושה הכי מוזרה בפאטאייה זה שאחרי 4 ימים שאני לוקח בחורה פעמיים ביום, הדבר היחיד שעולה לי בראש זה איך אנשים יכולים לחיות שם....

הייתי נהיה עבד של הזין שלי עם כל הבחורות שם (:

הכל עד שמפלס החרמנות עולה שוב... (מה שרק מוכיח את המשפט הקודם שלי)

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”