[QUOTE=גבינט]שמעו הביאו פה מחירים לא הגיוניים...
כוסית על בפאטאייה תבקש גג גג 5000 בהט, ולמי שיש קצת נסיון ובשעה הנכונה ובהנחה שאין יפנים בחדר (: ) יוריד אותה ל-3000 (ואני מדבר על הבחורות הכי כוסיות באינסומניה, מנסיון).
בפוקט אני לא יודע, אבל אני יוצא מנק' הנחה שיקר שם מפאטאייה ב-25-30 אחוז אז נניח יביאו אותה ב-4000-5000 בהט.
אבל לא 8000 בהט. אני צודק ?
[/QUOTE]
היום אין גבולות למחירים...
הבחורות כבר לא עניות כמו פעם והעיניים הרבה יותר גדולות...
באחד הביקורים שלי התיישבתי בבאר שבין סוי 7 לסוי 8 על הרוד ביץ...ישבה שם בחורה היפה יותר בסביבה (סביבית הבארים,בדקתי)
התיישבתי ליד והזמנתי משקה לי ולה...משוחחים קצת על שטיות שבין תייר חרמן לזונה תאילנדית המחפשת כסף..
כבר בתחילת השיחה קלטתי שהיא שונה, מדברת שונה....אבל מאוד מוכר...הייתי כבר כחודש בתאילנד..ופתאום קלטתי יש לה גישה של ישראלתי...היא חושבת שהשמש זורחת לה מהתחת...באה בדרישות עוד לפני שהגיעו הבקשות והאף למעלה למעלה...לך תבין זונה..

.
אבל המראה מצא חן בעיני...את השיחה ניתבתי לכיוון המחיר..והיא בלי בושה מבקשת 7000 באט בלי באר פיין, ללונג טיים.
כמובן ישר חייכתי, זה גרם לי לצחוק פנימי אדיר , כאשר כמה ערבים קודם לקחתי מאותו הבאר בחורה אחרת ב1500 באט ו300 לבאר פיין, ומהחוף לקחתי מכונת סקס ב1000 באט, אומנם נראת "חבוטה" אבל במצב טוב לזיון לפתיחת כל החורים.
בזמן שהיא מסבירה לי למה היא שווה את הכסף...כן כן מסבירה לי....אני חושב לעצמי, יש כאן עוד אלף זונות שאולי קצת יותר מכוערות ממך אבל האף שלהן לא עבר את רף הגג...
את הבחורה הותרתי לבדה, לשבת ולחשוב עם בקבוק בירה שקניתי לה כליידי דרינק, האם אני הפרייאר שאשלם לה או שיגיע מישהו אחר...
לכן לבקש מותר...אבל האם מישהו ישלם, זאת השאלה.