כ תאילנד-פטאייה הדיווח השנתי פרק א' - דף 4 - סקס אדיר

תאילנד-פטאייה הדיווח השנתי פרק א'

32
מצטער מאוד לבשר לך אבל בחורות באינסומניה מתעקשות על 2000 באט ואם תנסה להוריד אותן הן יעדיפו ללכת הביתה בלי כלום מאשר איתך ב 1500 פרנציפ (אלא אם מדובר במישהי ממש לא אטרקטיבית) אל תטעה את החבר'ה פה סתם.
המחיר של בחורה בבאקרה גוגו (ששם יש כוסיות) הוא 5800 כולל בארפיין בנוסף בחורה יכולה להחליט שלא בא לה עליך נקודה.
מחירים בגוגואים על רמה שכבר שכחתי את שמם (2 מהם נמצאים בפניה הראשונה שמאלה מהכניסה לוולקינג) הם פחות או יותר אותו דבר סביבות ה 1500 רק לבארפיין ועוד 3000-4000 לבחורה. אני הייתי שם במאי-יוני השנה וזה עוד הlow season.
עדיף להסתכל על אישה יפה מאשר לזיין אישה מכוערת

33
רבנדאל מכבד את דעותיך ואכן היו כמה פעמים שביקשו באינסומניה 2000, אך שילמתי 1500 על כוסיות..אולי כי אני לוקח יחסית מאוחר, אולי כי אני צעיר ונראה סבבה, אולי כי זה בלואו סיזן. מעודכן ללפני חודש, געגועים לפטאייה.
לגבי חשפנות לא מבין מדוע לשלם לבר...אפשר לקבוע איתם ב3-4 אחרי העבודה ולקחת ב1500-2000 כוסיות על ללונג מקסימום 2500 וזה לפני מקח.

34
כשמאוחר אכן יותר קל להוריד אותן אבל כמו שאמרתי ישנן כאלו שפרנציפ לא יילכו איתך בפחות
(לי לא הייתה סבלנות לחפור שם כל כך הרבה זמן - מוזיקה מעצבנת)
לגבי חשפנות נכון אפשר לקבוע לאחר העבודה אבל זה מחייב אותך א.לקנות לבחורה דרינק שתשב איתך על מנת לתאם את העניין.
ב.לקוות שאף אחד לא ייקח אותה בזמן זה ג. לא כולן מוכנות לקומבינה הזאת ד.מוציא את הכוסיות על מהישג ידך מכיוון שהן תמיד נלקחות עם בארפיין וכל הקודם זוכה. שים לב שאמנם שנינו היינו בלואו סיזן אבל בתקופות שונות. לכן המחירים שלך נכונים לתקופה שלך בלבד ושלי למתי שאני הייתי הכל דינמי ומשתנה. אגב מתי שאני הייתי חודש שלם ירד גשם אולי פעם פעמיים.
עדיף להסתכל על אישה יפה מאשר לזיין אישה מכוערת

36
תכלס המחירים הוזלים בלאו סיזן הם משמועתים זולים...גם חדרים במלון וגם בבחורות.יש מחשבה מקומית שצריך לעבוד עכשיו כי אין בודה ולא יודעת מה יהיה מחר...זה נכון לגבי הכוסיות-וכפול ונכון לגבי השורה השניה והשלישית.בתקופת השיא יש יתרון שיש מלא כוסיות...אבל הם יודעות שכולנו זמניים ועושות חיתוך מהיר מה קורה הערב וכמה סיבובים של שורט אני עושה לפני הלונג-במקרה של כוסית.וזה נכון גם לגבי שורה השניה והשלישית.אבל אז כל המחירים יקרי משמעותית.על כן אני תמיד מעדיף פחות כוסית יותר שירותית ומזדיינת.תמיד אני מוכר את הסיפור שבאתי לחודשיים..ותמיד מוכר סטייל של עשיר.

לגבי החברים ששאלו על הכסף-אין גבול..וכל אחד עם כמה הוא רוצה לבזבז...אני מחשב ללא טיסות 1000 ₪ ביום.-תהנה

37
הייתי בתאילנד פעמיים והמחירים שורט בין 1000-1500
לונג 2500-3000 לבחורה ממצוצעת
5000-7000 כוסית על
עכשיו עם כל הכבוד לכוסיות על התילנדיות
הם לא מתקרבות לרומניות
עדיף לנסוע לרומניה מכל הבחינות
מחיר כרטיס טיסה
זמן טיסה
בחורות יפות
וגם המחייה ברומניה זולה

38
אחח ... איזה כיף זה העניין ששני אנשים נוסעים חודש אחד אחרי השני וכל אחד חוזר עם מחירים אחרים לגמרי...

או שניים באותו מועדון בו זמנית שמקבלים מחיר שונה.

ואיזה כיף זה שאתה הולך עם בחורה ברחוב, פצצת על, שכולם יודעים שהיא זונה, ולא איכפת להם כי גם הוא יושבים ליד הזונה שלהם...

זה כמו עיר עם סמים חוקיים ששוטר אומר לך: "אדוני נפל לך שקית עם קריסטל מת' " (וד"ש לחברנו וולטר וייט WW)

39
[QUOTE=גבינט]שמעו הביאו פה מחירים לא הגיוניים...
כוסית על בפאטאייה תבקש גג גג 5000 בהט, ולמי שיש קצת נסיון ובשעה הנכונה ובהנחה שאין יפנים בחדר (: ) יוריד אותה ל-3000 (ואני מדבר על הבחורות הכי כוסיות באינסומניה, מנסיון).

בפוקט אני לא יודע, אבל אני יוצא מנק' הנחה שיקר שם מפאטאייה ב-25-30 אחוז אז נניח יביאו אותה ב-4000-5000 בהט.

אבל לא 8000 בהט. אני צודק ?
[/QUOTE]

היום אין גבולות למחירים...
הבחורות כבר לא עניות כמו פעם והעיניים הרבה יותר גדולות...

באחד הביקורים שלי התיישבתי בבאר שבין סוי 7 לסוי 8 על הרוד ביץ...ישבה שם בחורה היפה יותר בסביבה (סביבית הבארים,בדקתי)
התיישבתי ליד והזמנתי משקה לי ולה...משוחחים קצת על שטיות שבין תייר חרמן לזונה תאילנדית המחפשת כסף..
כבר בתחילת השיחה קלטתי שהיא שונה, מדברת שונה....אבל מאוד מוכר...הייתי כבר כחודש בתאילנד..ופתאום קלטתי יש לה גישה של ישראלתי...היא חושבת שהשמש זורחת לה מהתחת...באה בדרישות עוד לפני שהגיעו הבקשות והאף למעלה למעלה...לך תבין זונה..מבולבל.

אבל המראה מצא חן בעיני...את השיחה ניתבתי לכיוון המחיר..והיא בלי בושה מבקשת 7000 באט בלי באר פיין, ללונג טיים.
כמובן ישר חייכתי, זה גרם לי לצחוק פנימי אדיר , כאשר כמה ערבים קודם לקחתי מאותו הבאר בחורה אחרת ב1500 באט ו300 לבאר פיין, ומהחוף לקחתי מכונת סקס ב1000 באט, אומנם נראת "חבוטה" אבל במצב טוב לזיון לפתיחת כל החורים.
בזמן שהיא מסבירה לי למה היא שווה את הכסף...כן כן מסבירה לי....אני חושב לעצמי, יש כאן עוד אלף זונות שאולי קצת יותר מכוערות ממך אבל האף שלהן לא עבר את רף הגג...

את הבחורה הותרתי לבדה, לשבת ולחשוב עם בקבוק בירה שקניתי לה כליידי דרינק, האם אני הפרייאר שאשלם לה או שיגיע מישהו אחר...

לכן לבקש מותר...אבל האם מישהו ישלם, זאת השאלה.

.You so need a Daddy, little girl

40
ביגדדי צודק לגמרי..גם אני צחתי לבחורת בר בפנים על מחיר הרבה יותר נמוך משהו כמו 3000 או 2500 לשורט אם אני לא טועה. רוב התאילנדיות לא שוות את זה...המדהימות שבהם, אלה שבא לי עליהן במיליארד אחוז...אפילו שם אני משלם מקסימום 2500 ללונג, וגם זה רק אם היא פצצה...בד"כ 1500. מה שכן, מחירים של 1000 ללונג כבר לא קיימים אולי רק עם מבוגרות נואשות לכסף או במקרה פה ושם. לא חושב שכוס תאילנדי שווה יותר...במיוחד שאני בא לחודש וחצי חודשיים ולא לשבועיים ורוצה לפרוס את הזיונים על תקופה אז לא יכול להוציא כל יום סכומים גדולים....לכן קובע עם חשפניות אחרי משמרת/לוקח ממועדונים בלי בארפיין....בהחלט ב1500 ללונג יש כוסיות (לואו סיזן, פטאיה)..ב-2000 99 אחוז מהבנות שאני הצעתי הסכימו לבוא ורובן כשאמרו 2000 אמרתי 1500 והם זרמו עם זה. שוב...כל אחד תלוי בעצמו, במראהו, בתקופה בשנה, מיקום, ובעיקר בנואשות הבחורה לג'ובות שלך.....רוסייה בקוסמוי בסוי גרין מנגו קצת אחרי הנריס אפריקה בי'שה מחבר שלי 20,000 בהאט ללונג חחחח ולא הייתה שווה עשירית מהסכום.
שלח תגובה

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”