...
גם אני הייתי בפרנקפורט
35אני לא ראיתי אסמרה הקטנה אבל כל האזור לא סימפטי בלילה בכללי אבל זה מה שמקבלים תמורת המחיר.לי אף פעם לא היו בעיות שם גם יש מלא אוכל בסביבה ופאב אנגלי בפינה.10 מטר מתחנת הרכבת מי צריך יותר ?
גם אני הייתי בפרנקפורט
36מסע סקס מלוקסר בגן העדן הגרמני - חלק 3
שארקס - fkk sharks: ביקור שלישי
קמתי לבוקר היום הרביעי בחופשת הסקס בגרמניה וחשבתי מה עושים הלאה. התחשק לי לקפוץ שוב למנהטן כדי לחוות אותו כמו שצריך מאחר ויום לפני הגעתי אליו מאוחר יחסית(למרות שעדיין מאוד נהניתי מהאווירה). מי שרוצה לקרוא על החלק השני במסע הוא מופיע בשרשור הזה:
פרנקפורט
אבל עצרתי וחשבתי לעצמי: עם יד על הלב, איפה הכי נהניתי? באיזה מועדון? בשארקס כמובן
. ויום למחרת כבר הייתי מתוכנן לנסוע לדיסלדורף להמשך המסע אז החלטתי לצאת בפעם השלישית והאחרונה לשארקס ואח"כ לטעום מרובע החלונות האדומים בפרנקפורט.
לפני שנסעתי התקשרתי לשאול אם היידי
הפצצה הנורדית(ראו דיווחים קודמים) נמצאת. נאמר לי ע"י הפקידה שהיא לא מוסרת מידע כזה בטלפון. סבבה. מקובל.
אז עליתי על הרכבת לדרמשטט ושוב מוצא עצמי בשארקס שהיה אפילו יותר סואן מיום שישי שהייתי בו קודם
... עד כדי כך שהמארחת אמרה לי שאין כספות פנויות ואאלץ לשים את דברי הערך בלוקר במלתחה עם הבגדים. נו, שיהיה. שוב מקלחת והחלפה למגבת ושוב אני באולם הראשי שבאמת נראה עמוס יותר מהיום האחרון שהייתי בו... מוזר...
דווקא ביום ראשון עמוס יותר?
אוקיי. שוב מתחיל בסבב, מנשנש קצת מהבשר בחוץ, חוזר פנימה, שוב יוצא החוצה לראות את כל הכוסיות משחקות/משתזפות בבריכה
, עד שננעלתי על איזו בלונדה חמודה עם ישבן סקסי וציצים יפים שלא זוכר את שמה וגם היא - איך לא?
- יוצאת רומניה*
.
*תגידו, האם לדעתכם נותרו נערות ליווי ברומניה או שכולן עברו לעבוד בתעשיית הסקס הגרמנית??
חחחחחחחח

עשתה רושם טוב בפרטים אז לקחתי אותה לחדר ומה אתם יודעים

- עוד נק' זכות לרומניות
. אומנם לא חוויה שאזכור לנצח, אבל היה כיף בסה"כ. מצצה טוב, זיון בשלל תנוחות וגמירה כרגיל אצלי - בדוגי כשהיא משחקת בביצים
.
אחריה חיפשתי עוד מטרות מעניינות ופתאום אני רואה את אלי ואיסלה מהרפובליקה הדומיניקנית שעשו איתי שלישייה בביקור הקודם. שאלתי אם הן פנויות, ענו שכן אז התיישבתי איתן בפינת ישיבה ליד הבריכה. קצת מזמוזים ונשיקות והלכנו לקולנוע להתחמם קצת
. שתיהן מצצו לי בעוד זוג אחר הזדיין לידינו ומס' סקרנים באו להסתכל כולל איזה הזוי שהביא עלינו ביד

. התחממתי מספיק ועלינו שוב לאחד הסלעים למעלה. בדומה לפעם הראשונה איסלה מצצה גרוע מאוד
, מה שתוקן ע"י אלי המקסימה
. בשלב מסויים אלי עברה ל-69 בעוד איסלה דוחפת את שדיה היפים מעליי
ומדרבנת אותי ללקק לאלי את התחת. מצינו ואיסלה עלתה עליי לרכיבה שעברה לדוגי עוצמתי(אחלה תחת שחור, עגול ומגרה יש לה
) בעוד אלי משחקת לי בביצים עד לגמירה. קמנו, ירדנו למטה, ושילמתי לשתיהן תוך שאני מנשק ומחבק אותן לפרידה
.
כאן הסתיים הביקור האחרון השלישי והאחרון שלי בשארקס. ה-fkk הכי טוב שביקרתי בכל איזור פרנקפורט

.
פרנקפורט
אבל עצרתי וחשבתי לעצמי: עם יד על הלב, איפה הכי נהניתי? באיזה מועדון? בשארקס כמובן

לפני שנסעתי התקשרתי לשאול אם היידי

אז עליתי על הרכבת לדרמשטט ושוב מוצא עצמי בשארקס שהיה אפילו יותר סואן מיום שישי שהייתי בו קודם

אוקיי. שוב מתחיל בסבב, מנשנש קצת מהבשר בחוץ, חוזר פנימה, שוב יוצא החוצה לראות את כל הכוסיות משחקות/משתזפות בבריכה

*תגידו, האם לדעתכם נותרו נערות ליווי ברומניה או שכולן עברו לעבוד בתעשיית הסקס הגרמנית??

עשתה רושם טוב בפרטים אז לקחתי אותה לחדר ומה אתם יודעים

אחריה חיפשתי עוד מטרות מעניינות ופתאום אני רואה את אלי ואיסלה מהרפובליקה הדומיניקנית שעשו איתי שלישייה בביקור הקודם. שאלתי אם הן פנויות, ענו שכן אז התיישבתי איתן בפינת ישיבה ליד הבריכה. קצת מזמוזים ונשיקות והלכנו לקולנוע להתחמם קצת

כאן הסתיים הביקור האחרון השלישי והאחרון שלי בשארקס. ה-fkk הכי טוב שביקרתי בכל איזור פרנקפורט

אח"כ נסעתי לרובע החלונות האדומים בפרנקפורט.
נמצא מס' דקות הליכה מתחנת הרכבת המרכזית בפרנקפורט. מתרכז ברחוב אלבה-שטראסה וטאונוס-שטראסה שחותך אותו. מה אני אגיד לכם
... בואו ואקח אותכם למסע בזמן 13-14 שנה אחורה: איזור מדרחוב נווה שאנן-התחנה המרכזית הישנה בת"א. עוד הרבה לפני שהמקום הדרדר למקום מפלט למסתננים(וזה לא שפעם הוא היה כפר שמריהו או משהובסגנון כן?
תמיד היה סוג של ביב שופכין. אבל בשנים ההם האיזור היה לבטח הרבההההה יותר נורמלי מהיום) הייתי מסתובב בין כל המכונים באיזור. עובר מאחד לשני ולשלישי ולרביעי וכן הלאה. בודק, בוחר, מזיין וממשיך. הותיקים ביניכם בוודאי היו זוכרים שהיו שם המוןןןןן מציאות במחירים 100-150 ש"ח. בחורות שבמציאות של היום היו לוקחות 400 ש"ח מינימום בתאגיד
.
בקיצור הייתי מסתובב שם הרבה במקביל לביקוריי התכופים במכוני המשולש המיתולוגיים בשונצינו. אני אומר לכם בשיא הכנות: ההתרוצצות ברובע החלונות האדומים בפרנקפורט הזכירה לי את חוויותיי בתחנה מלפני 13-14 רק בעוצמה פי 10 יותר גבוהה!!!!

אלוהים אדירים!!!

מה זה המבוך הזה?????

כמה דלתות, כמה בניינים, כמה קומות, כמה מעברים, כמה כניסות, כמה מדרגות!!!!

ריבונו של עולם!!! כבר חשבתי שראיתי הכל אבל המקום הזה הדהים אותי והעלה בי זיכרונות מלפני יותר מעשור רק בעוצמות גבוהות פי כמה!!!
בניינים בעלי מספר קומות ומספר כניסות כל אחד. מבוך של ממש!!!
לפעמים נכנסתי כמה פעמים לאותו בניין רק מכניסות שונות... התברר שזה בלוק אחד עם הרבה מעברים וכניסות... ויש שם איזה 8-9 כאלה!!!
מאות דלתות לחדרים. בכלל - אי אפשר לפספס את הבניינים האלה. כבר מרחוק רואים את כל האורות האדומים-כחולים על החלונות שלהם. אפשר להסתובב שם יום שלם ועדיין לא תראו את כל הבנות!

התחלתי להסתובב ולהסתובב ולהסתובב ולעלות ולרדת בכל הקומות, ולפעמים התבלבלתי ונכנסתי לבניין שכבר ביקרתי בו רק מכניסה אחרת
, ולפעמים ירדתי ונכנסתי לקומה שכבר הייתי בה ועוד ועוד. כל הסוגים, הצבעים והמינים של הבנות יש שם כולל קומה של מלכות סאדו וקוקסינליות. חלק גדול מהדלתות סגורות וכמו שאמרתי אפשר להעביר שם יום שלם ועדיין לא בטוח שתראו את כל הבנות
. מעל כל בניין כזה יש שלט שכתוב EROS עם מספר צמוד. נניח EROS26, EROS31 וכדומה. כל בלוק כזה הוא בין 4-5 קומות ואין מעליות
. כמו שאמרתי קודם - מזל שאני בכושר טוב מאוד
. ובלי קשר - המדרגות האלה סיפקו לי אחלה אימון
(למרות השלפוחיות המפוצצות ברגליים שהכבידו עליי
). רק אזהיר את מי שאינו בכושר - סכנה להתקף לב
.
אגב, מסתובבות שם ברחוב גם כל מיני זונות נרקומניות גמורות, וכל מיני בנות ובחורים מברים מנסים לשכנע אותך להיכנס אליהן ולהזמין שתייה כדי לשבת עם הבנות. נו, שיהיה. טמבלים
יש אשכרה אנשים שאוכלים את החארטות האלה?
בקיצור לאחר המון התרוצצויות בקומות ושיחות עם מס' לא מבוטל של בנות אלה המסקנות:
1) המחירים נעים בין 25 ל-50 יורו מחיר בסיס ל - 20-30 ד'. תלוי בבחורה. תוספות יכולות להינתן בתשלום נוסף או כחלק מחבילת הבסיס. לכל אחת מדיניות משלה בנושא. לא בכל חדר יש מקלחת, לא כל הבנות מקפידות על היגיינה
(לפעמים זה כבר יותר גרוע מזונות רחוב
) המחירים לעיתים קרובות נתונים למו"מ. אגב, יש כאלה שגובות תוספת אם אתה רוצה להתקלח אצלהן בחדר כמו שקרה לי. בהמשך.
2) חלק מוכנות למצוץ בלי קונדום כחלק מחבילת הבסיס, חלק מוכנת בתוספת וחלק לא מוכנות בכלל. לעומת זאת, יש פסיכיות שמוכנות להזדיין בלי קונדום

... מה אני אגיד... גם אני קיבלתי הצעות כאלה ושלחתי אותן קיבינמאט!
3) לא כל הבנות נמצאות בו זמנית. הן משכירות שם חדרים וכל אחת עובדת מתי שבא לה.
לאחר המון סיבובים בין הקומות נפלתי על איזו ילדונת רומניה רזה וחמודה בת 20 שרצתה תוספת על מקלחת ומציצה חשופה וכך הגענו למחיר של 90 יורו!
אבל היא הייתה מותק ועשתה לי את זה, אז נכנסתי. מה אומר... אחת הנפילות הבודדות שלי בגרמניה. הילדה לא יודעת מה זה גבר בכלל, לא יודעת למצוץ(ועוד ניסיתי להכווין אותה) ולא שווה אפילו 20 יורו. מה שכן, אחלה טוסיק יש לה
והיה כיף לפמפם אותה בדוגי עד הגמירה. 90 יורו לפח.
אחריה נכנסתי לאיזו רומניה סקסית בת 27 עם תספורת לא ברורה
שכל החדר מלא בתמונות שלה בפוזות מגרות. בשביל 25 יורו היא נתנה לי שירות מהסרטים
כולל מציצה חשופה, פרוסטטה בקטנה, זיון בשלל תנוחות וגמירה כרגיל בדוגי אגרסיבי
תוך שהיא משחקת לי בביצים. בשביל כולו 25 יורו(קצת יותר מ-100 ש"ח) עיסקה מעולה. בארץ אחת כזאת תעבוד בתיקתוקייה ותגבה מינימום 280-300 ש"ח.
בכלל, יש שם לא מעט פצועות, אבל גם לא מעט מציאות, ואפילו כוסיות שבשקט יכולות לעבוד ב-FKK
. מלא בנות יושבות מחוץ לחדרים ומנסות לפתות אותך במבטים, בדיבור, לפעמים אפילו במזמוזים במסדרון תוך שליחת ידיים לזין ולביצים
. אני אחרי פעמיים שם לא מצאתי עוד מישהי שהתאימה לי(אחת לא מוכנה למצוץ בלי קונדום, אצל השנייה אין מקלחת בחדר וכ'ו) והתקפלתי למלון אחרי כמעט 4 שעות של רונדלים בין הבניינים. אבל זו הייתה חוויה שהזכירה לי נשכחות ולא מתחרט בכלל שחוויתי זאת
.
למחרת נסעתי לדיסלדורף ומשם לדייסבורג. יש דיווח בשרשור הזה למי שרוצה לקרוא:
דיווח מקלן, דיסלדורף ודיסבורג
רובע החלונות האדומים בפרנקפורט
נמצא מס' דקות הליכה מתחנת הרכבת המרכזית בפרנקפורט. מתרכז ברחוב אלבה-שטראסה וטאונוס-שטראסה שחותך אותו. מה אני אגיד לכם

בקיצור הייתי מסתובב שם הרבה במקביל לביקוריי התכופים במכוני המשולש המיתולוגיים בשונצינו. אני אומר לכם בשיא הכנות: ההתרוצצות ברובע החלונות האדומים בפרנקפורט הזכירה לי את חוויותיי בתחנה מלפני 13-14 רק בעוצמה פי 10 יותר גבוהה!!!!

אלוהים אדירים!!!

בניינים בעלי מספר קומות ומספר כניסות כל אחד. מבוך של ממש!!!

מאות דלתות לחדרים. בכלל - אי אפשר לפספס את הבניינים האלה. כבר מרחוק רואים את כל האורות האדומים-כחולים על החלונות שלהם. אפשר להסתובב שם יום שלם ועדיין לא תראו את כל הבנות!

התחלתי להסתובב ולהסתובב ולהסתובב ולעלות ולרדת בכל הקומות, ולפעמים התבלבלתי ונכנסתי לבניין שכבר ביקרתי בו רק מכניסה אחרת

אגב, מסתובבות שם ברחוב גם כל מיני זונות נרקומניות גמורות, וכל מיני בנות ובחורים מברים מנסים לשכנע אותך להיכנס אליהן ולהזמין שתייה כדי לשבת עם הבנות. נו, שיהיה. טמבלים

בקיצור לאחר המון התרוצצויות בקומות ושיחות עם מס' לא מבוטל של בנות אלה המסקנות:
1) המחירים נעים בין 25 ל-50 יורו מחיר בסיס ל - 20-30 ד'. תלוי בבחורה. תוספות יכולות להינתן בתשלום נוסף או כחלק מחבילת הבסיס. לכל אחת מדיניות משלה בנושא. לא בכל חדר יש מקלחת, לא כל הבנות מקפידות על היגיינה

2) חלק מוכנות למצוץ בלי קונדום כחלק מחבילת הבסיס, חלק מוכנת בתוספת וחלק לא מוכנות בכלל. לעומת זאת, יש פסיכיות שמוכנות להזדיין בלי קונדום

3) לא כל הבנות נמצאות בו זמנית. הן משכירות שם חדרים וכל אחת עובדת מתי שבא לה.
לאחר המון סיבובים בין הקומות נפלתי על איזו ילדונת רומניה רזה וחמודה בת 20 שרצתה תוספת על מקלחת ומציצה חשופה וכך הגענו למחיר של 90 יורו!

אחריה נכנסתי לאיזו רומניה סקסית בת 27 עם תספורת לא ברורה

בכלל, יש שם לא מעט פצועות, אבל גם לא מעט מציאות, ואפילו כוסיות שבשקט יכולות לעבוד ב-FKK

למחרת נסעתי לדיסלדורף ומשם לדייסבורג. יש דיווח בשרשור הזה למי שרוצה לקרוא:
דיווח מקלן, דיסלדורף ודיסבורג
zooz
גם אני הייתי בפרנקפורט
38ידידי חובבי זיוני גרמניה,
שוב אני חוזר למקום ״הפשע ״ שבוע הבא.
בתוכנית : חלונות אדומים פרנקפורט.
אני זוכר שמישהו דיווח על אתר טוב לדירות דיסקרטיות עם אפשרות לסינון לפי גיל, גודל חזה וכו ואני לא מוצא את הלינק
מישהו יכול לעזור ?
מתחייב לדווח כמיטב המסורת.
שוב אני חוזר למקום ״הפשע ״ שבוע הבא.
בתוכנית : חלונות אדומים פרנקפורט.
אני זוכר שמישהו דיווח על אתר טוב לדירות דיסקרטיות עם אפשרות לסינון לפי גיל, גודל חזה וכו ואני לא מוצא את הלינק
מישהו יכול לעזור ?
מתחייב לדווח כמיטב המסורת.