כ תאילנד - דף 4 - סקס אדיר

תאילנד

31
[QUOTE=charmer]פידרוס - לגמרי שונה מבחורה לבחורה...חלקן גם לא זונות פרופר ולא באמת מקצועיות אלא ילדות שמשלימות הכנסה. יש אפשרויות לחריגים בתשלום, בלי תשלום, ואולי אפילו לא בכלל. מניסיוני רוב הבנות יתנו לך GFE די טוב והסקס יחסית עדין ו"רגיל"..5-6 תנוחות בנאליות...אנאלי זה מאוד נדיר..גמירות בפה על הפנים זה יחסית מקובל מאמין שחלק סביר יזרמו. לגבי סאדו לא יודע...בד"כ הדרישות שלי לא מיוחדות מידי..עדיף לדבר עם הבחורה לפני ולתאם ציפיות. לונג זה בד"כ 2-4 מספרים. כהשכיח זה 3...2 בלילה ו-1בבוקר. אין דבר כזה "חריגים" כי זה לא גרמניה...כל בחורה תזרום איתך למה שהיא זורמת...יש שם זונות מקצועניות שראו הכל ויודעות הכל, ויש נערות תמימות שמשלימות הכנסה שמכירות 3 תנוחות וחצי.

גבינט - אתה נשוי/חברה? זה בכלל סיפור...בתור רווק זה סיפור להמציא לכולם סיפורים על הנופים והחופים...משהו בסגנון "איפה בעולם אני יכול לשבת על החף עם שייק אננס ובירה ב4 שקל פשוט תענוג :P"...
[/QUOTE]

כרגיל אתה שוב לא מדייק שיק אננס ובירה לא עולים 4 שקל

תאילנד

32
[QUOTE=bigdady] כמו שכתבו לך בעבר...כשאתה חודר למרחב השפוי כאן בפורום עם שאלות מיותרות...אני מגיב כמו שאני מגיב.
שנינו יודעים שאתה לא תסע לשם...ולכן השאלות מיותרות..כולל הערות (ראה שרשור של הרב באוקראינה).
ואם הייתה לך מחשבה שכזו בכלל, אז היית מחפש כמו שאני חיפשתי ופישפשתי בשרשורים לפני נסעתי הראשונה.
לנצל את הרצון של החברים היקרים כאן להתרפק על העבר בשביל לשאול שאלות סתם...כן זה מעצבן, כבר כתבו לך בנושא.
[/QUOTE]
וכמו שכתבו לך בעבר: נראה שהדרגות הווירטואליות שקיבלת עלו לך לראש... נחמד לראות שאדם עם קיבעון אנאלי שלא מכיר אותי אומר לי מה אני חושב ומה בכוונתי לעשות.
ח"כ מרב מיכא-ולי פשוט תחתכי-לי?

תאילנד

33
[QUOTE=סקיהוק]
[QUOTE=charmer]פידרוס - לגמרי שונה מבחורה לבחורה...חלקן גם לא זונות פרופר ולא באמת מקצועיות אלא ילדות שמשלימות הכנסה. יש אפשרויות לחריגים בתשלום, בלי תשלום, ואולי אפילו לא בכלל. מניסיוני רוב הבנות יתנו לך GFE די טוב והסקס יחסית עדין ו"רגיל"..5-6 תנוחות בנאליות...אנאלי זה מאוד נדיר..גמירות בפה על הפנים זה יחסית מקובל מאמין שחלק סביר יזרמו. לגבי סאדו לא יודע...בד"כ הדרישות שלי לא מיוחדות מידי..עדיף לדבר עם הבחורה לפני ולתאם ציפיות. לונג זה בד"כ 2-4 מספרים. כהשכיח זה 3...2 בלילה ו-1בבוקר. אין דבר כזה "חריגים" כי זה לא גרמניה...כל בחורה תזרום איתך למה שהיא זורמת...יש שם זונות מקצועניות שראו הכל ויודעות הכל, ויש נערות תמימות שמשלימות הכנסה שמכירות 3 תנוחות וחצי.

גבינט - אתה נשוי/חברה? זה בכלל סיפור...בתור רווק זה סיפור להמציא לכולם סיפורים על הנופים והחופים...משהו בסגנון "איפה בעולם אני יכול לשבת על החף עם שייק אננס ובירה ב4 שקל פשוט תענוג :P"...
[/QUOTE]

כרגיל אתה שוב לא מדייק שיק אננס ובירה לא עולים 4 שקל

[/QUOTE]

קודם כל שים לב שהחברים הסכימו איתי ולא עם המחירים המופרזים שרשמת.
שנית, לא, המחירים הם 8-12 שקלים בערך בחוף....אבל לישראלים שלא היו שם יש תדמית של מדינה זולה...וכשאתה לא מעוניין לפתח תדמית של חופשת מין..אתה אומר "אני נוסע כי זול כי אני יכול להרשות לעצמי מלונות יוקרה וכו" וזורק מחירים....בירה עולה 4 שקלים ב7/11 כמובן ולא בים...אבל הרבה ישראלים קונים את התירוץ של חופשת חופים בזול.

ושתדע שכשחרשת כנראה את פטאיה ופוקט יש אנשים שהיו במקומות בתאילנד שאתה לא מכיר...ויש מקומות (תתפלא..) שבירה ומגנום על החוף יעלו לך 50 בהאט כל אחד ולא 80-90 ומעלה כמו בחופי התיירות...אני בטוח שרוב האנשים פה בכלל לא היו באודוןתאני ובקון-קן ובסוראט והואה הין, ששם תתפחלץ כשתשמע דרישה של 250 בהאט לבקבוק בירה.

גבינט היקר - קבל שיטה - תתחיל להתעניין בארץ במשהו בלעדי לתאילנד כמו בישול תאילנדי/אגרוף תאילנדי ואני בטוח שתמצא עוד נושאים....וסע לשם לחוויות המומחה - "תלמד בישול", "תתאגרף"...תהיה "מאסטר" בתחום שהתחלת "להתעניין" בו.....וכן, גם אני השתמשתי בתירוצי ויאטנם מקסימה/קמבודיה מסתורית/לאוס יפה בטירוף/מיינמאר מרתקת בתרבות שלה....זה לא עובד חח

תאילנד

35
[/QUOTE]

גבינט היקר - קבל שיטה - תתחיל להתעניין בארץ במשהו בלעדי לתאילנד כמו בישול תאילנדי/אגרוף תאילנדי ואני בטוח שתמצא עוד נושאים....וסע לשם לחוויות המומחה - "תלמד בישול", "תתאגרף"...תהיה "מאסטר" בתחום שהתחלת "להתעניין" בו.....וכן, גם אני השתמשתי בתירוצי ויאטנם מקסימה/קמבודיה מסתורית/לאוס יפה בטירוף/מיינמאר מרתקת בתרבות שלה....זה לא עובד חח
[/QUOTE]

צ'ארמר - תודה על הרעיון אחי, אני אחשוב עליו...

ואגב, גם אתה וגם סקייהוק צודקים בויכוח על מחירי הבירה והבננה שיק ....

בגי דאדי - עזוב כבר התרגלת ליוזר החדש, אני רק מתבעס שכל הודעה צריכה לעבור אישור ולא עולה ישר.
אדמין.... אין קיצור שליש למי שכבר ותיק ?
לשעבר גבינט (חזרתי אחרי חודש בחו"ל והסיסמא לא עבדה יותר...)
שלח תגובה

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”