אני אשמח למצוא מקומות נוספים במדינות שונות. מי שמכיר מסיבות סקס טובות, מוזמן לשתף:)
רשימת מועדוני גנגבנג+מסיבות סקס בעולם+מוסטפא ברלין
32איינשטין היקר, הייתי בחופש אז רק היום ראיתי את תגובתך, שאלתכוונתי היתה להשתתף במסיבת סדום ועמורה סטייל פרנקפורט
33שלום רציתי לדעת האם בשביל להגיע לדירה של מוסטפא צריך להתקשר ולקבוע תור או שפשוט אפשר להגיע בלי להתקשר בכול שעה?
תודה
35[QUOTE=givo]איינשטין היקר, הייתי בחופש אז רק היום ראיתי את תגובתך, שאלתכוונתי היתה להשתתף במסיבת סדום ועמורה סטייל פרנקפורט[/QUOTE]
קדימה לך על זה :)
36״מוסטפא ברלין״?!
אני שמעתי על מוסא ברלין, לא על מוסטפא ברלין.
מוסא ברלין הינו קלרניסט, אולי המפורסם ביותר בארץ.
אבל הוא לא ממש קשור לפורום הזה, כי הוא תוקע בקלרינט, ובפורום הזה תוקעים בדברים אחרים...

38בטוח לא בפתיחה, כי לפחות מחוויה אישית שלי פעם לקח להם איזה חצי שעה עד שהאקשן התחיל.
אם אתה לא חובב התקהלויות אז שעה-שעתיים אחרי הפתיחה.
עוד לא יצא לי להיות בסופשבוע שם, אבל לפי מה שמספרים בחו"ל יש קבוצה של חארות בסופי שבוע שקצת משתלטים על הבנות בין חברי הקבוצה, לא יודע אם זה עדיין ככה כי זה משהו שסיפרו עליו עוד בדירה הקודמת, היה על העניין הזה הרבה ביקורת ואפילו מוסטפא הגיב על זה בפורום ההוא, אז אני מניח שמוסטפא מאז משתדל להתערב כדי למנוע זאת.
אני אישית מעדיף להגיע בשעות הערב כי גם זה עולה זול יותר וגם בגלל שכשיש יותר לקוחות אז יש יותר בנות בו-זמנית ויותר אופציות בחירה בכל רגע נתון.
אבל מבחינת כמות גברים אין כזה מה לדאוג, אם יהיו מעט לקוחות אז תהיה רק בחורה אחת ואם יהיו הרבה אז יהיו יותר בחורות, עדיין רוב הפעמים תהיה התחושה שיש יותר מדי יחס גברים-נשים לרעת הלקוח
39אני מתכנן להגיע בפבואר שיא החורף האם מישהו יודע להגיד עם יש פחות נשים וגברים לעומת החודשים החמים בדירה של מוסטפא
או שזה אותו הדבר
תודה
40[QUOTE=the men]אני מתכנן להגיע בפבואר שיא החורף האם מישהו יודע להגיד עם יש פחות נשים וגברים לעומת החודשים החמים בדירה של מוסטפא
[/QUOTE]
או שזה אותו הדבר
תודה
לא יודע להגיד מה ההבדלים בין החודשים.
אבל אם אתה כבר נוסע, אז לך ותטעם וספר לנו איך היה :)
מניסיוני, חוויות אי אפשר לצפות. וגם אם יש הרבה או מעט גברים - תמיד בסופו של דבר זה עניין של מזל וכימיה.
אני הייתי באנני פורש, היו ממש מעט גברים, אבל עדיין - לא נהניתי.