קייב - כל האמת
32אני לא מתחבר לגישה של לקסר, אני לא חושב שמישהו נוסע לאיזה מקום וחושב שנשים יפלו לו על הרגליים ואם מישהו חושב כך, הוא צריך לבוא בטענות רק אל עצמו.
העולם היום די גלובלי, וזונה בקייב יודעת היטב כמה היא יכולה לקבל בבוקרשט או בגרמניה - את חלקן גם תמצאו במועדונים בגרמניה.
הייתרון של קייב או כל עיר ארופאית הוא היכולת שלכם לפגוש בחורות שנראות מעולה במחירים משמעותית יותר נמוכים מפה (כי פה כל אחת שנראית אפילו רק "נורמלי" חושבת שהיא דוגמנית על ודורשת מחירים של דוגמנית על.. - ראו מה קורה באתר שוגר.
היתרון השני הוא האנונימיות שאין כאן, במדינה הקטנה שכל אחד מכיר את כולם... שם אתה אנונימי, יוצא עם איזו דוגמנית מדהימה, שאם הייתה נמצאת פה הייתה דורשת בלי למצמץ 1500 - 2000 ש"ח לפגישה של שעה.
כמו שכבר כתבתי, אני בעד לקחת נערת ליווי פרטית (לא דרך אתרים של משרדי ליווי אלא דרך אתרים של נערות עצמאיות) ודרכה להגיע לחברות שלה. זה יעלה לכם בדיוק חצי מחיר מפה (אם פה תרצה מישהי שנראית מעולה 1000 ש"ח או אפילו 1500 ש"ח - שם זה בדיוק חצי מחיר.
תוסיפו לזה את הטיסה והמלון הזולים ועשיתם אחלה עיסקה.
לנסוע לקייב בשביל לקחת זונה נרקומנית ב 150ש"ח באיזו דירה מעופשת, בקומה הרביעית של איזה בניין בלי מעלית, זה די מטופש בעיניי, זה קצת דומה (להבדיל כמובן ואני לא משווה), לנסוע לקייב שהמחירים במסעדות שם ברצפה וללכת לאכול במקדונלד, כי שם עולה ארוחה 10 ש"ח...
אתם כבר בחו"ל והכל עולה שם זול, תרשו לכם להתפנק כמו שלא הייתם עושים בישראל.
ולכן לא התחברתי בכלל לדברים שכתב לקסר, מי שמחפש מסכנות, שייסע לאיזה כפר של מסכנות במזרח וייקח משם... אני לא מחפש מסכנות.
קייב - כל האמת
33לקס ראשית אני מעריץ אותך ואת היכולות שלך
מאוד נהנה לקרוא חוויות שכתבת בעבר בפורם
לגבי ממבה בחיפוש תעשה וי רק סקס הבנות שמחפשות כסף תמורת סקס לא יחפרו.
קראתי בפורם שלשנות מיקום כאילו שאתה בקייב צריך מנוי
בעבר עשיתי מנוי ל 10 ימים. ואזהרה. הם גובים כל 10 ימים כסף. לא יידעתי איך לעצור זאת. נכנסתי לפייפאל ומחקתי הכרטיס
אז תעשה מנוי ל 10 ימים שבועים לפני הנסיעה. תוודא שאתה מוחק הכרטיס שלא ימשיכו בגבייה
חלומי להגיע בעתיד לקייב כרגע לא באופק. אך חי את
קייב מהדיווחים של החברים תודה לכולם
מאוד נהנה לקרוא חוויות שכתבת בעבר בפורם
לגבי ממבה בחיפוש תעשה וי רק סקס הבנות שמחפשות כסף תמורת סקס לא יחפרו.
קראתי בפורם שלשנות מיקום כאילו שאתה בקייב צריך מנוי
בעבר עשיתי מנוי ל 10 ימים. ואזהרה. הם גובים כל 10 ימים כסף. לא יידעתי איך לעצור זאת. נכנסתי לפייפאל ומחקתי הכרטיס
אז תעשה מנוי ל 10 ימים שבועים לפני הנסיעה. תוודא שאתה מוחק הכרטיס שלא ימשיכו בגבייה
חלומי להגיע בעתיד לקייב כרגע לא באופק. אך חי את
קייב מהדיווחים של החברים תודה לכולם
קייב - כל האמת
34קודם הבחורות זולות מהארץ בחצי בערך, כמעט ואין תיקתוקים נדיר,מה שכן אם הזמנתם לדירה למלון יש מצב שלא תקבלו מה שראיתם במצב זה יש להבהיר שיבוטל ואין עסקה . תמיד תתמקחו על המחיר,תיירים זה טרף קל
קייב - כל האמת
35[QUOTE=erezzz000]אני לא מתחבר לגישה של לקסר, אני לא חושב שמישהו נוסע לאיזה מקום וחושב שנשים יפלו לו על הרגליים ואם מישהו חושב כך, הוא צריך לבוא בטענות רק אל עצמו.
[/QUOTE]
העולם היום די גלובלי, וזונה בקייב יודעת היטב כמה היא יכולה לקבל בבוקרשט או בגרמניה - את חלקן גם תמצאו במועדונים בגרמניה.
הייתרון של קייב או כל עיר ארופאית הוא היכולת שלכם לפגוש בחורות שנראות מעולה במחירים משמעותית יותר נמוכים מפה (כי פה כל אחת שנראית אפילו רק "נורמלי" חושבת שהיא דוגמנית על ודורשת מחירים של דוגמנית על.. - ראו מה קורה באתר שוגר.
היתרון השני הוא האנונימיות שאין כאן, במדינה הקטנה שכל אחד מכיר את כולם... שם אתה אנונימי, יוצא עם איזו דוגמנית מדהימה, שאם הייתה נמצאת פה הייתה דורשת בלי למצמץ 1500 - 2000 ש"ח לפגישה של שעה.
כמו שכבר כתבתי, אני בעד לקחת נערת ליווי פרטית (לא דרך אתרים של משרדי ליווי אלא דרך אתרים של נערות עצמאיות) ודרכה להגיע לחברות שלה. זה יעלה לכם בדיוק חצי מחיר מפה (אם פה תרצה מישהי שנראית מעולה 1000 ש"ח או אפילו 1500 ש"ח - שם זה בדיוק חצי מחיר.
לנסוע לקייב בשביל לקחת זונה נרקומנית ב 150ש"ח באיזו דירה מעופשת, בקומה הרביעית של איזה בניין בלי מעלית, זה די מטופש בעיניי, זה קצת דומה (להבדיל כמובן ואני לא משווה), לנסוע לקייב שהמחירים במסעדות שם ברצפה וללכת לאכול במקדונלד, כי שם עולה ארוחה 10 ש"ח...
אתם כבר בחו"ל והכל עולה שם זול, תרשו לכם להתפנק כמו שלא הייתם עושים בישראל.
ולכן לא התחברתי בכלל לדברים שכתב לקסר, מי שמחפש מסכנות, שייסע לאיזה כפר של מסכנות במזרח וייקח משם... אני לא מחפש מסכנות.
אתה יכול להמליץ על אתרים של נערות פרטיות?
קייב - כל האמת
36לשאלתו של פילוני,
אני לא יכול להמליץ לך על אתר ספציפי, הן מאחר ובכל פעם שאני נוסע אני מוצא מישהי אחרת והן מאחר ובאתר פה לא מאפשרים לפרסם אתרים.
אבל אני כן יכול להגיד לך איך אני עושה את זה אם לא יצנזרו את ההודעה שלי כמו שעשו להודעה הראשונה שלי ואז תוכל לעשות זאת בקלות בעצמך, ותעשה את זה כשבוע לפני שאתה נוסע.
פשוט תרשום בגוגל independent אין לקדם אתרים kiev ואתה תגלה שיש המון בחורות עם אתרים פרטיים משלהן.
אפשרות אחרת היא דרך אתר "דף אחורי" באנגלית - אבל תמיד תשימו לב שלא נפלתם על אתר של "משרד ליווי" וזה די פשוט לדעת, כי אתר של משרד - שם לכם מליון תמונות של בחורות שונות, ובאתר של בחורה אחת, תמצאו הרבה תמונות של אותה בחורה.
לאחר שתבחרו את זאת שמתאימה לכם, פשוט תשלחו לה אימייל מנומס, תסבירו שאתם מגיעים לצורך עסקים לקייב והייתם שמחים לפגוש אותה - תציינו תאריכים, ותבקשו ממנה את המחירים.
תהיו בטוחים שבתשובה שלה היא תרשום לכם את המחירים הכי גבוהים שהיא יכולה לבקש (בד"כ אתם תראו את אותם מחירים באתר שלה - ותיבהלו) - ואז תחזירו לה תשובה אדיבה ותציעו בנימוס מחיר יותר נמוך, תסבירו לה שאתם רציניים, ושזה המחיר שאתם מוכנים לשלם, אתם תראו שמרבית הבחורות יתיישרו, כי הן מעדיפות אנשים רציניים שקובעים מראש, מאשר לחפש כל יום מישהו חדש. וגם יש מצב שאם יהיה לכם סבבה, תזמינו אותה בערב נוסף.
לאחר מכן, תגששו דרכה לגבי חברות שלה - לכולן יש חברות.. והן גם יציעו לכם פגישה עם עוד בחורה (אם זאת הפנטזיה שלכם).
אני הייתי בקייב 4 פעמים ובכל הפעמים ככה פעלתי ואף פעם לא נפלתי (קבעתי מראש עם 3-4 בחורות, בד"כ פגשתי רק שתיים - אבל תמיד דאגתי לעדכן את השתיים האחרות שאני לא אוכל להפגש - כי צריך להיות בנאדם ולא לתת לבחורה סתם לחכות לכם). מתוך כל הפעמים שעשיתי את זה - רק פעם אחת הגיעה בחורה שלא דומה לתמונות באתר - אמרתי לה יפה שלום, היא הבינה יפה למה ומיד התקשרתי לבאה בתור, שהייתה מדהימה.
לא צריך אלכסים, ולא צריך משרדי ליווי ואני גם לא מבין מילה ברוסית - הבחורות האלה מרביתן דוברות אנגלית יותר טובה משלי ואני מדבר אנגלית סבבה.
עצה קטנה... אל תתלהבו ותציעו לה דייט במסעדה - כי היא בכל זאת מנהלת עסק :), היא תיקח אתכם לאכול במסעדה הכי יקרה בקייב... תצאו משם עם איזה 700-800 ש"ח לזוג - לדעתי זאת עסקה שהן סוגרות מראש עם המסעדה - תשתדלו להמנע מזה, אני פעם אחת נפלתי (אבל בינינו זה לא כזה נורא כי אם הייתי יוצא פה בארץ לאיזו מסעדה שווה עם בחורה הייתי יוצא באותו מחיר), בפעמים הבאות העדפתי פגישות בחדר, או לצאת למועדון - לא תוכלו ליפול איתה בשתיה במועדונים (כי זאת לא בחורה מהמועדון אלא בחורה שבאה איתכם).
ודבר אחרון - אם הבחורה לא מתיישרת עם המחיר שלכם, יש לכם שתי אפשרויות, או לוותר או להסכים למחיר שלה (אם היא כוסית מדהימה ואתם ממש חייבים) - אבל בשום מקרה אין לכם על מה להתעצבן ואל תהפכו לחצופים, זה מיותר, זכותה לבקש מה שהיא רוצה וזכותכם להסכים או שלא להסכים - אף צד לא צריך לכעוס על הצד השני.
בהצלחה לכולם, ואל תשכחו לחזור לפה ולשתף.
קייב - כל האמת
37תודה לכולם על התגובות וההארות
. ברצוני להתייחס למס' דברים שנאמרו:
[QUOTE=ploni]
לגבי
מתווכים/אלכסים למיניהם: כשהייתי בנסיעת עבודה בוורשה ביקשתי מנהג מונית לקחת אותי
למקום טוב עם בנות יפות והבן זונה לקח אותי למקום שכל אחת יותר
פצועה/זקנה/מגעילה מהשנייה. בברלין שאלתי נהגי מוניות על מועדונים רגילים מומלצים(למרות שלבסוף לא הספקתי לבקר בכאלה לצערי)וכמעט כולם ישר רצו לקחת אותי לבורדל.
אז נכון שמדובר בנהגי מוניות שרק מחפשים הכנסה מהצד אבל העיקרון דומה. בכלל - נזכרתי עכשיו(שכחתי להוסיף את זה בהודעה הקודמת) שלפי הדיווחים שקראתי גם מנהגי מוניות בקייב צריך להיזהר כי הם עוקצים חופשי.
בקיצור - לאלכסים/מאכערים למיניהם לא מעניין את קצה הביצה ההנאה/שביעות הרצון שלך. מעניינת אותם העמלה.
גם אם הם עובדים עבור דירה עם בחורות פצועות קשה הן יתארו אותן ככוסיות על
עם שירות מהסרטים ואולי גם יראו לך תמונות ולך תדע אם הן אותנטיות... אבל
יש גם טובים יותר כמו אלכס שסיפרת עליו. אני שמח שלפחות לך היה מזל ונפלת
על דירה טובה יחסית
. אבל תכל'ס - אתה יכול ליפול על מאעכר טוב, ויכול ליפול על רמאי.
לגבי
הדירות - לא אני אמרתי שיש בהן פצועות. כאמור - מעולם לא הייתי בקייב
ובכלל באוקראינה. חברים אחרים שביקרו שם אמרו זאת. הנה שני דוגמאות:
[QUOTE=יובל 28]
[QUOTE=קופיקו 100]
[/QUOTE]
לגבי החלק שהדגשתי בירוק בציטוט השני - רק מאשש לי דברים אחרים
שקראתי. שיש כאלה שמפריזים קצת בהפרשי המחיר... למרות שברור לחלוטין שזה
משתלם יותר מהמחירים אצלנו בארץ.
לגבי מה שהדגשתי באדום - ראה מה שכתבתי בהודעתי הקודמת בשרשור. זה כבר מופנה יותר לחבר הפורום הבא שאני מצטט:
[QUOTE=erezzz000]אני לא מתחבר לגישה של לקסר, אני לא חושב שמישהו נוסע לאיזה מקום וחושב שנשים יפלו לו על הרגליים ואם מישהו חושב כך, הוא צריך לבוא בטענות רק אל עצמו.
יפה כתבת. ואני מקווה שבאמת אף אחד לא טס לקייב רק בהסתמך על סיפורים ששמע לפני 15-10 שנה... ואם כן - אני באמת ובתמים מרחם עליו...
רק הערה אחת לגבי המשפט שהדגשתי בירוק: ביקרתי בגרמניה ב-6 מועדוני FKK שונים(יש שרשור עם דיווחים מפורטים) ומצאתי בהם רק אוקראינית אחת. עבדה בשארקס. רוב הבנות מרומניה. לגבי בוקרשט - לא הייתי שם ולכן לא יכול להעיד.
חברים, בלי לשים לב אתם רק מאשרים במילים אחרות את מה שכתבתי בהודעה הקודמת - האופציה הכי נורמלית זה ממבה, ואין מה לטוס לשם ללא עבודת הכנה מקדימה ומעמיקה. תראו, יש לי עוד הרבה מקומות מעניינים שסימנתי כאופציות טובות לחופשת סקס. אני באמת סקרן לבקר בקייב אבל בכל הכנות והרצינות - אין לי עצבים להתחיל בחפירות ארכיאולוגיות בממבה. וכל זה בתקווה שכשאגיע לשם לא יתברר לי חלילה שאין כימיה, אין זרימה, והבנות שמו תמונות מלפני 10 שנים במקרה הטוב... הרי מי מבטיח לי שהתמונות אותנטיות ועדכניות? ומי מבטיח שיהיה חיבור עם הבנות? ומי מבטיח לי שהמאעכר/אלכס התורן יקח/ישלח לי בנות נורמליות ולא פצועות?
בקיצור - בכל עניין קייב יש יותר מדי חוסר ודאות, יותר מדי הימורים. סלחו לי אבל לא מתכוון לטוס עד לשם ולסמוך על מזלי הטוב. לא מתאים לי. נראה לי שאוותר, אבל עדיין לא החלטתי סופית... צריך לישון על זה עוד קצת.

[QUOTE=ploni]
אתה צודק ב80% ממה שאמרת.
לגבי האלכסים - האלכס שלי הראה לי תמונה תמונה בטלפון שלו לפני שהחלטתי את מי יזמין לי.
לגבי
הדירות - הייתי בדירה אחת, שלטענת אלכס נחשבת ברמה בינונית, ומאלה שהיו
זמינות היו שם 2 דוגמניות (אחת מהן לקחתי) כך שהמצב בדירות קצת טוב יותר
ממה שתיארת.
הדירות - הייתי בדירה אחת, שלטענת אלכס נחשבת ברמה בינונית, ומאלה שהיו
זמינות היו שם 2 דוגמניות (אחת מהן לקחתי) כך שהמצב בדירות קצת טוב יותר
ממה שתיארת.
מה שאני כן יכול להגיד כבר בוודאות -
לאנשים שלא מוכנים לעבוד ללחמם (לחקור באינטרנט, לשבת על ממבה וכו) אין מה
לחפש שם. כמו שלקסר אמר, הבחורות לא יעמדו בתור כדי ליפול לרגליך. הן
אינטיליגנטיות, ישירות ופרקטיות (שלא כמו הישראליות).
[/QUOTE]לאנשים שלא מוכנים לעבוד ללחמם (לחקור באינטרנט, לשבת על ממבה וכו) אין מה
לחפש שם. כמו שלקסר אמר, הבחורות לא יעמדו בתור כדי ליפול לרגליך. הן
אינטיליגנטיות, ישירות ופרקטיות (שלא כמו הישראליות).
לגבי
מתווכים/אלכסים למיניהם: כשהייתי בנסיעת עבודה בוורשה ביקשתי מנהג מונית לקחת אותי
למקום טוב עם בנות יפות והבן זונה לקח אותי למקום שכל אחת יותר
פצועה/זקנה/מגעילה מהשנייה. בברלין שאלתי נהגי מוניות על מועדונים רגילים מומלצים(למרות שלבסוף לא הספקתי לבקר בכאלה לצערי)וכמעט כולם ישר רצו לקחת אותי לבורדל.
אז נכון שמדובר בנהגי מוניות שרק מחפשים הכנסה מהצד אבל העיקרון דומה. בכלל - נזכרתי עכשיו(שכחתי להוסיף את זה בהודעה הקודמת) שלפי הדיווחים שקראתי גם מנהגי מוניות בקייב צריך להיזהר כי הם עוקצים חופשי.
בקיצור - לאלכסים/מאכערים למיניהם לא מעניין את קצה הביצה ההנאה/שביעות הרצון שלך. מעניינת אותם העמלה.
גם אם הם עובדים עבור דירה עם בחורות פצועות קשה הן יתארו אותן ככוסיות על
עם שירות מהסרטים ואולי גם יראו לך תמונות ולך תדע אם הן אותנטיות... אבל
יש גם טובים יותר כמו אלכס שסיפרת עליו. אני שמח שלפחות לך היה מזל ונפלת
על דירה טובה יחסית

לגבי
הדירות - לא אני אמרתי שיש בהן פצועות. כאמור - מעולם לא הייתי בקייב
ובכלל באוקראינה. חברים אחרים שביקרו שם אמרו זאת. הנה שני דוגמאות:
[QUOTE=יובל 28]
מילה בטח תיקח אותכם למקומות הבאים :
דירה ברחוב בסיינה 15( רחוב מרכזי ליד הקניון גוליבר) ,
בסיינה 17 , בסיינה 12 ( דלת כתומה )
ויש עוד דירות שאני לא זוכר מהסיור שהלכתי איתה.
בכל דירה יש בערך מציאה אחת או שתיים מתוך כל הבחורות.
באופן כללי בדירות קשה למצוט מציאות.
[/QUOTE][QUOTE=קופיקו 100]
הייתי
גם בדירה שבה היו 6 בנות במרכז קייב.ניתן לבחור כל אחת שרוצים.הבנות לא
היו מלבבות בלשון המעטה.נחסכו 50 דולר.בעיקרון באזור שליד הארנה הבנתי שיש
הרבה דירות מהסוג הזה לגבי האיכויות לא בדקתי.
גם בדירה שבה היו 6 בנות במרכז קייב.ניתן לבחור כל אחת שרוצים.הבנות לא
היו מלבבות בלשון המעטה.נחסכו 50 דולר.בעיקרון באזור שליד הארנה הבנתי שיש
הרבה דירות מהסוג הזה לגבי האיכויות לא בדקתי.
דובר
רבות על ההפרשים בין המחירים של הבנות בארץ לבין קייב.מניסיוני הדל אינני
חושב שקייב מציאה גדולה כמו שחלק מהאנשים מספרים.כל בחורה שנראית סביר
דורשת 100 דולר וצפונה וזה בלי תוספות.
רבות על ההפרשים בין המחירים של הבנות בארץ לבין קייב.מניסיוני הדל אינני
חושב שקייב מציאה גדולה כמו שחלק מהאנשים מספרים.כל בחורה שנראית סביר
דורשת 100 דולר וצפונה וזה בלי תוספות.
ממש
כמו בארץ.לגבי הדברים שנכתבו כאן אני חייב להסכים.הבנות כאן מאוד מחזיקות
מעצמן.במיוחד היפות שבהין.אף תייר לא יכול לנפנף בקצת דולרים והבנות ייפלו
לרגליו.
כמו בארץ.לגבי הדברים שנכתבו כאן אני חייב להסכים.הבנות כאן מאוד מחזיקות
מעצמן.במיוחד היפות שבהין.אף תייר לא יכול לנפנף בקצת דולרים והבנות ייפלו
לרגליו.
וכמובן שככל שיופיה של הבחורה עולה כך גם אפה.
[/QUOTE]
לגבי החלק שהדגשתי בירוק בציטוט השני - רק מאשש לי דברים אחרים
שקראתי. שיש כאלה שמפריזים קצת בהפרשי המחיר... למרות שברור לחלוטין שזה
משתלם יותר מהמחירים אצלנו בארץ.
לגבי מה שהדגשתי באדום - ראה מה שכתבתי בהודעתי הקודמת בשרשור. זה כבר מופנה יותר לחבר הפורום הבא שאני מצטט:
[QUOTE=erezzz000]אני לא מתחבר לגישה של לקסר, אני לא חושב שמישהו נוסע לאיזה מקום וחושב שנשים יפלו לו על הרגליים ואם מישהו חושב כך, הוא צריך לבוא בטענות רק אל עצמו.
[/QUOTE]יפה כתבת. ואני מקווה שבאמת אף אחד לא טס לקייב רק בהסתמך על סיפורים ששמע לפני 15-10 שנה... ואם כן - אני באמת ובתמים מרחם עליו...
רק הערה אחת לגבי המשפט שהדגשתי בירוק: ביקרתי בגרמניה ב-6 מועדוני FKK שונים(יש שרשור עם דיווחים מפורטים) ומצאתי בהם רק אוקראינית אחת. עבדה בשארקס. רוב הבנות מרומניה. לגבי בוקרשט - לא הייתי שם ולכן לא יכול להעיד.
חברים, בלי לשים לב אתם רק מאשרים במילים אחרות את מה שכתבתי בהודעה הקודמת - האופציה הכי נורמלית זה ממבה, ואין מה לטוס לשם ללא עבודת הכנה מקדימה ומעמיקה. תראו, יש לי עוד הרבה מקומות מעניינים שסימנתי כאופציות טובות לחופשת סקס. אני באמת סקרן לבקר בקייב אבל בכל הכנות והרצינות - אין לי עצבים להתחיל בחפירות ארכיאולוגיות בממבה. וכל זה בתקווה שכשאגיע לשם לא יתברר לי חלילה שאין כימיה, אין זרימה, והבנות שמו תמונות מלפני 10 שנים במקרה הטוב... הרי מי מבטיח לי שהתמונות אותנטיות ועדכניות? ומי מבטיח שיהיה חיבור עם הבנות? ומי מבטיח לי שהמאעכר/אלכס התורן יקח/ישלח לי בנות נורמליות ולא פצועות?
בקיצור - בכל עניין קייב יש יותר מדי חוסר ודאות, יותר מדי הימורים. סלחו לי אבל לא מתכוון לטוס עד לשם ולסמוך על מזלי הטוב. לא מתאים לי. נראה לי שאוותר, אבל עדיין לא החלטתי סופית... צריך לישון על זה עוד קצת.
zooz
קייב - כל האמת
38מבין לליבך לקסר , הענין הוא פשוט - במדינה בה הזנות אינה חוקית ומוסדרת כמו גרמניה/ שוויץ - אין מה לעשות צריך לרדת לשטח וצריך לעבוד בשביל להביא את הבחורות
זה סיכון שיכול ללכלת לשני הכיוונים .
קייב - כל האמת
39לקסר התותח שלום רב
אני מסכים עם כל מה שכתבת וזה אחרי 6 ביקורים בקייב וביקור 1 באודסה.
החוויות המטריפות שחווית בברלין ובפרנקפורט לא יהיו לך בקייב.גם לא עשירית.
לדעתי חבל על הזמן והכסף להשקיע על טיול סקס בקייב.
אני באופן אישי מתכנן טיול על סמך דיווחיך המהפנטים לפרנקפורט.
בהזדמנות זאת אודה לך שוב

קייב - כל האמת
40פרנקפורט או קייב?
קשה, קשה :)
אולי פעם כאן ופעם כאן.
FKK, בנות נפלאות וכל מה שמסביב זה נהדר. וגם יקר. ביקורים בדירות לא עשיתי אבל לא מושך אותי.
בקייב, כן צריך להשקיע. ממבה, זו האופציה המובילה אצלי. לפחות בנתיים. וגם שם יש נפילות. לא מעט "בנות" הן למעשה איזה pimp שגוזר קופון. מצד שני, כשזה זה טוב, זה מצויין.
אולי בפעם הבאה שאבקר שם, אנסה דרכים חדשות. אולי דרך ה"אלכסים" למיניהם.
הייתי פעם אחת בדירה, לא מ"אלכס" אלא מאיזה פירסום. היה גרוע.