רק בגלל הודעות שלכם פה והסיפורים שלכם על תאילנד לא חתמתי קבע עוד שנה בצבא.
תאילנד
32[QUOTE=שבצ'נקו]מבחינת מלון משתלם, מחיר-תועלת: http://www.r-conblueocean.com/index.php המלון הכי טוב שיש.
החיסרון( או יתרון שתלוי את מי שואלים ) כל הישראלים שם...קרוב לכל המסעדות של הישראלים ובכלל התימניאדה האמיתית היא לא באילת אלא שם בדיוק.
שוב, למעט כל הישראלים המלון עצמו זול מאוד בשביל מה שמקבלים( חדר נקי,מאובזר,בנות בכניסה חופשית)[/QUOTE]
החיסרון( או יתרון שתלוי את מי שואלים ) כל הישראלים שם...קרוב לכל המסעדות של הישראלים ובכלל התימניאדה האמיתית היא לא באילת אלא שם בדיוק.
שוב, למעט כל הישראלים המלון עצמו זול מאוד בשביל מה שמקבלים( חדר נקי,מאובזר,בנות בכניסה חופשית)[/QUOTE]
תודה אחי
תאילנד
33[QUOTE=parakr33]
[/QUOTE]
התחלתי את הטיול בצפון,בצ'אנג מאי.
בצ'אנג מאי יש סצינת חיי לילה וסקס די מפותחת.
הייתי בצ'אנג 3 לילות וזיינתי כל ערב.
בערב הראשון,עשיתי טעות של טירון ונסעתי למועדון עם טוק טוק,במועדון היו כ 30 בנות שהמחיר ל90 דקות הוא 2000 באט.
ה 90 דקות כללו אמבטיה שהבחורה מקרצפת אותך בכל הגוף + בודי מסאז',לאחר מכן מסאג' בכל הגוף וזיון.
אני יודע שכתבו על זה הרבה,אבל הבחורות התאילנדיות פשוט אוהבות לתת שירות אלו 90 דקות של פינוק וסקס ללא הפסקה.
לאחר שלמדתי את העיקרון,הייתי מתחיל את היום במסאג' + הרפיה או מציצה,תאי מסאג' או מסאג שמנים.
מחירים לדוגמא,מסאג שמנים 300 באט לשעה+ 150 באט להרפיה או 250-300 באט למציצה.
בערב השני לאחר שהבנתי איפה המועדון שביקרתי פה לילה לפני ,הלכתי עצמאית והמחיר שהיה לילה לפני 2000 באט הפך ל1400 באט כולל בירה או קוקטייל.
סך הכל העברתי 3 לילות בצ'אנג מאי
תודה חברים
[/QUOTE]
אשמח לפרטים של מועדנים וכתובות
גבר שלא קיבל בתחת זה לא גבר אמיתי (מדונה)
תאילנד
34[QUOTE=neil]
[QUOTE=parakr33]
[/QUOTE]
[QUOTE=parakr33]
התחלתי את הטיול בצפון,בצ'אנג מאי.
בצ'אנג מאי יש סצינת חיי לילה וסקס די מפותחת.
הייתי בצ'אנג 3 לילות וזיינתי כל ערב.
בערב הראשון,עשיתי טעות של טירון ונסעתי למועדון עם טוק טוק,במועדון היו כ 30 בנות שהמחיר ל90 דקות הוא 2000 באט.
ה 90 דקות כללו אמבטיה שהבחורה מקרצפת אותך בכל הגוף + בודי מסאז',לאחר מכן מסאג' בכל הגוף וזיון.
אני יודע שכתבו על זה הרבה,אבל הבחורות התאילנדיות פשוט אוהבות לתת שירות אלו 90 דקות של פינוק וסקס ללא הפסקה.
לאחר שלמדתי את העיקרון,הייתי מתחיל את היום במסאג' + הרפיה או מציצה,תאי מסאג' או מסאג שמנים.
מחירים לדוגמא,מסאג שמנים 300 באט לשעה+ 150 באט להרפיה או 250-300 באט למציצה.
בערב השני לאחר שהבנתי איפה המועדון שביקרתי פה לילה לפני ,הלכתי עצמאית והמחיר שהיה לילה לפני 2000 באט הפך ל1400 באט כולל בירה או קוקטייל.
סך הכל העברתי 3 לילות בצ'אנג מאי
תודה חברים
[/QUOTE]
אשמח לפרטים של מועדנים וכתובותן
לצערי אין לי כתובות,שאחזור אשתדל לרשום דרכי הגעה למועדון שהייתי בו.
[/QUOTE]תאילנד
36תודה לכולם על העזרה.
עוד מספר שאלות על ההתנהגות וההתנהלות בתאילנד.
1. ישנה איזו אמירה (שכנראה די מופרחת) שהתאילינדיות מחפשות אולי "חתן" תוצרת חוץ, האם טבעת נישואין על היד תעזור או תפריע? (ככל הנראה אצל זונות מיקצעיות לא ממש משנה)
2. התשלום, האם מתבצע לפני (כמו בארץ) או אחרי?
3. התאילינדית מעדיפות מגולחים אן שעירים (למטה)? ידוע שהגברים התיאלנדים הם חלקים ולכן אולי מעדיפות שעירים
4. סתם אשמח לדעת כללי התנהלות בסיסים בתאילנד
5. האם חוץ מכל מה שמסופר פה ישנם גם מקומות ורובעים יותר אקסלוסיבים עם בנות מקומיות ברמה גבוה יותר (לא בהכרח זונות מיקצעיות) משהו כמו פיק אפ ברים וכאלו.
אשמח לשמוע מהנסיון של החברים פה
גבר שלא קיבל בתחת זה לא גבר אמיתי (מדונה)
תאילנד
371. גם אם יש לך שתי נשים בארץ הן "יגידו לך שהן מסכימות להיות אישה שלישית "
רק תשלם השאר לא כל כך מעניין
2.התשלום מתבצע אחרי אם היא תבקש לפני עדיף שתוותר כי השירות לא יהיה טוב
או שתברח לך אחרי המספר הראשון תמציא לך אלף סיפורים שהיא כבר חוזרת.
או שהיא יודעת שברגע שתראה את הגוף שלה לא תרצה אותה.
אחת שיודעת מה היא שווה לא תבקש כסף לפני ובסוף הפינוק תבקש טיפ
3. התאילנדיות מעדיפות כסף אם אתה שעיר זה בדיוק מה שאוהבת
אם תהיה מגולח זה מה שהכי הרבה סקסי בעולם
אם אתה קרח עם שערות זה מה שהיא הכי הרבה מדליק אותה
אם יש לך כרס זה בעניה הגבר המושלם
הכי סקסי ומדליק בעיני התאילנדית זה גודל הארנק וכמות השטרות שיש בכיס
תהיה חייכן ואדיב עם התאילנדים ולא לנסות להתחכם