כ תאילנד: יומן מסע - דף 4 - סקס אדיר

תאילנד: יומן מסע

31
*סופרלטיב, הקנאה מעבירה אותך על דעתך.
בעבר מישהו טען שקופיקו ורוני הם אותו אדם... אז אולי גם רוני ואני זה אותו אדם
פרק ט
[QUOTE=platosaron]
אין תאילנדית בחינם
גם לא בצחוק
[/QUOTE]
כה אמר פלאטושרון.
אז אמר. ובכך חיזק את הטענה של אוליגופול שיחיה (ושיחזור), שישנם קשישים שרק רוצים לפזר כמה שיותר כסף על נשים כדי לחוש שוב צעירים. כי בתאילנד יש מיליונים כאלה וזה לא משנה להם אפילו איך הבחורה נראית, והם מעדיפים לספר לעצמם שבלי כסף פשוט אי אפשר שם.
אז ברור שהכסף גובר שם על הכל, אבל גם בתאילנד אפשר להשיג סקס ללא תשלום. לא בטוח שזה כדאי, אבל אפשר.
את לאפאט הכרתי בטינדר. תאילנדית חמודה. אמרה שהיא בפאטאיה, ושאלתי אותה אם בא לה להיפגש בערב. אמרה שהיא הולכת לראות קרב איגרוף ושאני יכול לבוא לשם. מדובר במקום מרוחק מהאזור המתויר, והייתי צריך לפנות יותר מדי בשביל זה, אז אמרתי לה שאם בא לה אפשר אחרי זה. לא דיברנו על כסף.
ולא נפגשנו באותו לילה. יום למחרת, אני עוד בפאטאיה. התכתבנו שוב. אמרתי לה שאני הולך לאיזה מקדש, והצעתי לה לבוא. קבענו. ולא דיברנו על כסף.
נפגשנו במקדש. היא לא יפהפייה משגעת ולא זונת ברים, וגם לא היתה עוברת את מבחן השיניים של הרב רוני. אבל היא ממש חמודה וקומפקטית. עדיין לא היה לי ברור לאן זה יוביל, ולכן פשוט זרמנו: הלכנו ונהנינו והיא הראתה לי על כל מיני טקסים בודהיסטיים. אחרי זה המשכנו לחוף, ישבנו ודיברנו.
היא אמרה שהיא מעיר קרובה ושהיא כרגע אצל אחותה עד מחר, ושבערב הן יוצאות לווקינג סטריט. אז קבענו לערב.
ולא דיברנו על כסף.
בערב אכן נפגשנו בווקינג סטריט: אני, היא ואחותה (לאחות יש חבר). הלכנו למועדון הרד קאר, שחביב על תאילנדיות כמקום בילוי.
לאחר מכן נפרדנו מאחותה, והמשכנו לחדר שלי במלון...
היא אמנם לא אחת הכוסיות שאיתן ביליתי בטיול (והיה לה יער חום), אבל ללא ספק מאלה שהכי נהניתי איתן... וזה לא שהיא היתה משהו מיוחד בין הסדינים (למרות שהיא כן הרטיבה ובלהט הרגע גם דפקנו צרפתיות רטובות). אולי זה פשוט בגלל שאפילו אז...
לא דיברנו על כסף!
לאחר זיון נפלא ומספק נרדמנו מחובקים, כדי להתעורר לזיון נפלא נוסף על הבוקר...
התקלחנו, ירדנו לאכול ארוחת בוקר ונפרדנו...
זה פשוט היה מרענן ומגניב לפגוש שם מישהי, ללכת למקדש ואז לשבת בלילה לבירה ולא להתמקח על כסף (יש לה עבודה נורמלית). אנחנו שומרים על קשר עד היום, אבל נראה שבסופו של דבר היא תישאר בגדר זיכרון מימים אחרים...
ח"כ מרב מיכא-ולי פשוט תחתכי-לי?

32
[QUOTE=החפוז המכני]*סופרלטיב, הקנאה מעבירה אותך על דעתך.

בעבר מישהו טען שקופיקו ורוני הם אותו אדם... אז אולי גם רוני ואני זה אותו אדם

פרק ט

[QUOTE=platosaron]

אין תאילנדית בחינם
גם לא בצחוק
[/QUOTE]

כה אמר פלאטושרון.

אז אמר. ובכך חיזק את הטענה של אוליגופול שיחיה (ושיחזור), שישנם קשישים שרק רוצים לפזר כמה שיותר כסף על נשים כדי לחוש שוב צעירים. כי בתאילנד יש מיליונים כאלה וזה לא משנה להם אפילו איך הבחורה נראית, והם מעדיפים לספר לעצמם שבלי כסף פשוט אי אפשר שם.

אז ברור שהכסף גובר שם על הכל, אבל גם בתאילנד אפשר להשיג סקס ללא תשלום. לא בטוח שזה כדאי, אבל אפשר.

את לאפאט הכרתי בטינדר. תאילנדית חמודה. אמרה שהיא בפאטאיה, ושאלתי אותה אם בא לה להיפגש בערב. אמרה שהיא הולכת לראות קרב איגרוף ושאני יכול לבוא לשם. מדובר במקום מרוחק מהאזור המתויר, והייתי צריך לפנות יותר מדי בשביל זה, אז אמרתי לה שאם בא לה אפשר אחרי זה. לא דיברנו על כסף.

ולא נפגשנו באותו לילה. יום למחרת, אני עוד בפאטאיה. התכתבנו שוב. אמרתי לה שאני הולך לאיזה מקדש, והצעתי לה לבוא. קבענו. ולא דיברנו על כסף.

נפגשנו במקדש. היא לא יפהפייה משגעת ולא זונת ברים, וגם לא היתה עוברת את מבחן השיניים של הרב רוני. אבל היא ממש חמודה וקומפקטית. עדיין לא היה לי ברור לאן זה יוביל, ולכן פשוט זרמנו: הלכנו ונהנינו והיא הראתה לי על כל מיני טקסים בודהיסטיים. אחרי זה המשכנו לחוף, ישבנו ודיברנו.

היא אמרה שהיא מעיר קרובה ושהיא כרגע אצל אחותה עד מחר, ושבערב הן יוצאות לווקינג סטריט. אז קבענו לערב.

ולא דיברנו על כסף.

בערב אכן נפגשנו בווקינג סטריט: אני, היא ואחותה (לאחות יש חבר). הלכנו למועדון הרד קאר, שחביב על תאילנדיות כמקום בילוי.

לאחר מכן נפרדנו מאחותה, והמשכנו לחדר שלי במלון...

היא אמנם לא אחת הכוסיות שאיתן ביליתי בטיול (והיה לה יער חום), אבל ללא ספק מאלה שהכי נהניתי איתן... וזה לא שהיא היתה משהו מיוחד בין הסדינים (למרות שהיא כן הרטיבה ובלהט הרגע גם דפקנו צרפתיות רטובות). אולי זה פשוט בגלל שאפילו אז...

לא דיברנו על כסף!

לאחר זיון נפלא ומספק נרדמנו מחובקים, כדי להתעורר לזיון נפלא נוסף על הבוקר...

התקלחנו, ירדנו לאכול ארוחת בוקר ונפרדנו...

זה פשוט היה מרענן ומגניב לפגוש שם מישהי, ללכת למקדש ואז לשבת בלילה לבירה ולא להתמקח על כסף (יש לה עבודה נורמלית). אנחנו שומרים על קשר עד היום, אבל נראה שבסופו של דבר היא תישאר בגדר זיכרון מימים אחרים...

[/QUOTE]

שומרים על קשר ?
סבבה
ממתינה למפגש הבא איתך בכדי לספר לך שאחותה חולה וצריך כסף לרופא
או משהו בסגנון
והיה שאם תפגש איתך לא חשוב איך אבל אתה תשלם והרבה
גם על הפעם הקודמת

33
אתם סתם משחירים את תאילנד
ועושים שירות גרוע למי שלא היה ומתכנן לבקר
אני בתאילנד כל שנה
ותמיד חודש אחרי שחוזר מתחיל להתגעגע לפעם הבאה
לא רק בחורות אוהב את החוויה הכוללת
של אוכל חופש ובילויים

36
[QUOTE=Jummi]יש המשך?
חיכינו הרבה ובאמת מעניין ומסקרן לקרוא על שאר החוויות וההמלצות.
תמיד כיף לחוות מקומות דרך הניסיון והעיניים של אחרים.
קצת קצר לפוסט נעוץ.
אשמח לעוד סיפורים.אצבע למעלה
[/QUOTE]
מוחא כפייהמוחא כפייהמוחא כפייה
מסכים עם כל מילה
תגיד סופר לה טיב(סופר ליצן)......
לדעתך גם החבר היקר JUMMI וחפוזי הם אותו אחד?צחוקצחוקצחוק

39
פרק י
לפני שאמשיך לספר על מעללי, אני רוצה להודות לאדמין ולעוזריו הנאמנים על שהשתיקו וגירשו את קישקשתא. למי שלא הספיק לראות, קישקשתא רשם תגובה מפגרת, לא עניינית ולא קשורה בשרשור הזה - אך תוך זמן קצר התגובה נעלמה. כנראה שגם מנהלי הפורום הבינו שמדובר בקשיש אימפוטנט וטרחן, שמקומו כבר אינו כאן. ולא שאני בעד צנזורה, העניין הוא שבעבר רק את המגיבים לו צינזרו בעוד שלו נתנו לשחרר את חרצובות לשונו. אז מדובר בצעד הוגן. אולי הצעד הבא יהיה החזרת אוליגופול.
סיימנו עם פאטאיה. חזרתי לבנגקוק לימים אחרונים של הטיול. והפעם, למרות שנהניתי בקווסן, החלטתי להקשיב להמון המלצות ולקחתי מלון בסוקומביט.
סוקומביט... אז ככה. מדובר באזור גדוש תיירים. למרות זאת, המוני התיירים נאלצים ללכת על המדרכות שבצידי הכביש, שכל אחת ברוחב חצי מטר בערך. ההיגיון התאילנדי אומר שעדיף להשאיר את הכביש פתוח לתנועת כלי רכב גם בלילה, למרות שעוברות שם בעיקר מוניות ולמרות שמיליוני תיירים נדחסים על המדרכות הצרות. אז יצא שהמקום לא פחות המוני מהקווסן, אבל הרבה פחות נוח לתנועה. והרבה יותר יקר: הכל שם עולה יותר, החל מהמלון, דרך האוכל ועד הכביסה.
המלון שבו הייתי נמצא בלב העניינים של סוקומביט, סוי 4. כך שמהבחינה הזאת היה מגניב: מרחק הליכה של כמה דקות מכל הזונות חבל רק שבכמה דקות האלה נדחסתי על המדרכות וסבלתי מהטרדות של קוקסינלים וזונות רחוב שחורות ושמנות. על אותה דרך גם יש כמה ברים. ישבתי בלילה הראשון באחד מהם, ומיד הצטרפה אלי תאילנדית לא רעה. אבל האמת שבשלב הזה עוד הייתי די שבע מכל מה שעבר עליי לפני כן, והייתי עייף אחרי יום של נסיעות. אז שמעתי אותה מקשקשת קצת, אבל ויתרתי. ובשלב מסוים חברה שלה, שישבה בשולחן ליד והיתה שיכורה, התחילה לבכות ואז זאת שישבה איתי הפכה לרצינית והתרכזה בלנחם אותה. בכלל, נתקלתי בזה במהלך הטיול: פתאום כל ההצגה הזאת שלהם נעלמת וכל הכאב עולה ומציף אותם.
ישבתי בעוד בר לילה אחר, אחרי שקבעתי עם אחת שהכרתי בטינדר. טאן, יפה. וכשפגשתי אותה לא התאכזבתי מהפנים. אבל היה לה גוף בצורה של פלטת שבת וגם לא אהבתי את הגישה שלה: היא באה לשם עם חברות כי היה שם איזה טורניר ביליארד, והיא התלהבה מעצמה יותר מדי, לא כיבדה את הלקוחות הפוטנציאליים שלה. שכחה שהיא זונה. אז סיימתי את הבירה שלי והשארתי אותה לצחקק עם החברות שלה.
חזרתי למלון, והמשכתי להתכתב עם אחת אחרת מהטינדר. תמונות מדהימות: סקסית, עם שדיים. וידאתי איתה שהיא בחורה, והזמנתי אותה אליי. ובזמן שחיכיתי לה בלובי של המלון, דיברתי עם התאילנדי שמשמש גם כפקיד קבלה וגם כפקיד הזמנות של מוניות. התברר שהוא גם פקיד הזמנות של זונות ככה זה בתאילנד. אבל אני קבעתי עם הכוסית מטינדר. חבל שהיא לא הגיעה. כלומר היא הגיעה, אבל... מול עיניי הופיעה ילדה שמנמנה ונמוכה. היא ישבה איתי בלובי, ודיברנו קצת עד שהבהרתי לה שזה לא מתאים. היא התאכזבה, וביקשה תשלום למונית. התכוונתי לשלם, אבל השארתי את כל הכסף בחדר. אז היא עלתה איתי לחדר.
התיישבנו על המיטה, ואז זה קרה. היא ניסתה לאנוס אותי. היא ממש כפתה את עצמה עליי! הצלחתי להתרחק ממנה, ובגלל שהיא זונה הלכתי על הקלף הפשוט והברור של הכסף: שאלתי אותה אם היא מוכנה לבצע בי את זממה גם בחינם. והיא הסכימה! תשובתה המדויקת היתה: tonight you make me happy. ואז היא המשיכה בנסיונות האונס שלה. סביר להניח שאם הייתי מספיק שיכור, גם לא הייתי מונע בעדה לאנוס אותי, אבל לא הייתי. אז עדיין ראיתי מולי תאילנדית גוצית שמתנפלת עליי. מי היה מאמין שהפמיניסטיות המפגרות צודקות: זנות זה אונס...
הגוצית החרמנית אמרה נואש, ואני ירדתי שוב ללובי של המלון, לשמוע מה יש לפקיד/סרסור להציע.
כמקובל, 1,000 בהט לשורט. עליתי חזרה לחדר והמתנתי לשליחת המין. אבל התברר לי שהפקיד/סרסור אינו אמין... עוד תאילנדית רעת מראה הופיעה על מפתן דלתי, וגם אותה שילחתי. אבל הסרסור הסמוי לא ויתר, התקשר לחדר ואמר שהוא מוציא שליחה נוספת. לאחר כמה דקות הגיעה צעירה שאכן נראתה יותר טוב. תהיתי לגבי גילה, והיא התחייבה שהיא בת 26 - למרות שהיא נראתה צעירה בהרבה.
נכנסנו לעניינים, החלפנו למדים של גן עדן, ועברנו לדוגי. בזמן שאני מפמפם אותה, אני מתחיל לתהות: מה אני עושה? היה לה גוף של ילדה בת 16. אם הייתי פדופיל, זה היה רגע השיא של חיי. אבל אני לא. השטרונגול שלי נענה לי, למרות המקום החמים והנעים שבו הוא שהה באותו רגע, והוא נפל ונחבט ברצפה. אמרתי לה שלא מתאים (כמובן ששילמתי את ה-1,000 בהט). היא המשיכה לטעון בתוקף שהיא אכן בת 26, וכנראה שהיא באמת לא קטינה. אבל זה לא ממש שינה לי.
שילחתי גם אותה, הלכתי לישון ותהיתי למה לא חזרתי לקווסן.
ח"כ מרב מיכא-ולי פשוט תחתכי-לי?

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”