כ החוקם החדשים של הזנות בגרמניה - דף 4 - סקס אדיר

החוקם החדשים של הזנות בגרמניה

31
[QUOTE=jupiter78]
[QUOTE=isz1]
אין ספק שמאוד קשה יהיה למצוא מציצה חשופה בגרמניה, בטח שלא סקס ללא קונדום (למשוגעים כאן חובבי הז'אנר צחוק)
באתר של המקום של מוסטפא הוציאו הודעה שהחל מיולי אין יותר מציצה ללא קונדום
החוק אוסר גם על שיטת flatrate (זיין כפי יכולתך) ומסיבות גאנג באנג, אבל אני רואה שהאירועים האלה עדיין מתרחשים
קראתי איפשהו שחלק מהאיסורים של החוק שהתחיל ביולי ייכנסו לתוקף בהדרגה עד סוף 2017.
[/QUOTE]
אפשר קישור לאתר- לא רואה שום הודעה.....
[/QUOTE]

אסור לפרסם לינקים
אתה יכול להיכנס לעמוד בלוג בתפריט באתר שלהם

רונלדו למה אתה ממציא דברים יש עדיין מסיבות גאנג באנג בשני המקומות
הדבר היחיד הוא שלפחות המקום של מוסטפא ״מצהירים״ שהכל עם קונדום
אולי שם גם אוכפים את האיסור כי המין הוא פומבי
אל דאגה באנני פורשה ושאר מקומות ה-flatrate לא היתה מציצה חשופה גם לפני החוק

33
כי הכל אותו דבר
אם הוא הוא פירסם לגבי הקונדומים אז תאמין לי שהוא היה מפרסם את העובדה המינורית שכל החוקים והמודל העסקי שלו השתנו.
ברגע שתחל האכיפה על איסור ה-flatrate אז הוא פשוט יפנה את הגולשים לאתר של המקופ החדש שהוא פתח Venus palace
אין פה שום חתול בשק, כמו שאמרתי כנראה לאט לאט יתחילו לאכוף את החוקים החדשים, או שהמקומות האלה מצאו כבר פירצה בחוק.
אם לא ימצאו אז אני מעריך שגג בסוף השנה יתחילו לאכוף את עניין ה-flatrate, אלא אם כן משהו ישתנה, כי יש הרבה ביקורת על הרבה חלקים גדולים מהחוק החדש

34
אם תסתכל בעמוד הבלוג של האתר ל מוסטפא יש שם קישור לכתבה בגרמנית
מתרגום של גוגל טרנסלייט הצלחתי להבין את הדברים הבאים:
בסוף בוטל האיסור של גאנג באנג בחוק, אבל נוספו איסורים שונים ומשונים שמאוד מקשים על קיום מסיבות גאנג באנג
בין השאר בנות צריכות להירשם ולהודיע לרשויות 4 שבועות לפני קיום כל אירוע שכזה
שזה גם לא נעים, פוגע בפרטיות וגם מאוד קשה לנהל את מצבת כוח האדם בכל אירוע שכזה, כי אם מישהי מודיעה שלא תשתתף באירוע בפחות מ-4 שבועות לפני האירוע אז אי אפשר לרשום מחליפה

בכל מקרה בגלל שהחוק נכנס רק בתחילת החודש, אז אני מניח שעדיין מותרות מסיבות שלא נרשמו אליהן 4 שבועות לפני, כי רק בתחילת החודש החלה ההרשמה
אם אתה נוסע עד סוף החודש אז אין לך מה לדאוג
מי שנוסע אחר כך...? ימים יגידו...

36
אני משער שהצלחתי לפצח את השיטה לעקוף את איסור ה-FLATRATE מועדונים שבעבר הזמינו ואיפשרו לקיים יחסים עם כל הבנות במהלך השהות שם, התחילו לפרסם שכרטיס הכניסה כולל 8 אסימונים אשר ינתנו לבנות עמם נכנסים לחדר.
מעניין (ואדע את התשובה בספטמבר) מה קורה כאשר נכנסים עם שתי בנות לחדר, האם זה שני אסימונים? בעבר זו היתה השיטה של בנות שרצו להיות עוד פעם עם לקוח, הן צרפו מישהי נוספת ואז ההרכב השונה יצר כניסה חדשה...
בעוד חדשיים אדע את התשובה....
אוהב חזה קטן ובתולי.

38
לפי מה שאני מבין בברלין זה רק 4 כניסות במחיר שפעם היה זיין כפי יכולתך...
מאחר שאני עשיתי פעם 8 בחורות ב-10 שעות, 4 זה לא משהו בכלל מבולבל. עדיף ארטמיס.

[QUOTE=משקפופר]אני משער שהצלחתי לפצח את השיטה לעקוף את איסור ה-FLATRATE מועדונים שבעבר הזמינו ואיפשרו לקיים יחסים עם כל הבנות במהלך השהות שם, התחילו לפרסם שכרטיס הכניסה כולל 8 אסימונים אשר ינתנו לבנות עמם נכנסים לחדר.
מעניין (ואדע את התשובה בספטמבר) מה קורה כאשר נכנסים עם שתי בנות לחדר, האם זה שני אסימונים? בעבר זו היתה השיטה של בנות שרצו להיות עוד פעם עם לקוח, הן צרפו מישהי נוספת ואז ההרכב השונה יצר כניסה חדשה...
בעוד חדשיים אדע את התשובה....
[/QUOTE]
חברים יקרים, מספיק להתבייש! תתחילו לדבר על החרמנות שלכם עם מי שאפשר (אמא, אבא, בני דודים, חברות וחברים טובים). סקס זה טבעי, גם אם זה בחינם וגם אם זה לא...
שלח תגובה

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”