verble יש שם גוגו שאתה נופל מהרגליים כוסיות עולמיות, קוראים לו SILVER STAR GOGO בכניסה לוולקין סטריט.
אני נכנס יושב שתי בחורות רוקדות ערומות מולי, אני שותה בירה בכוס, אחת מהם לוקחת קרח מכניסה לכוס שלה,ובעמידה עושה בול פגיעה לכוס בירה שלי חחחחח, ומה נראה לכם, ברור ששתיתי מהכוס:)
משם עברתי להופעה של הג'קוזי, חברים שתי ילדות בנות 18 נראות יפנית מתקלחות ויורדות אחת לשניה, איזה ישבנים, איזה פוט, פשוט למות, ההיא בדוג מצלפה לה בישבן, פשוט גן עדן, רציתי לקחת את שתיהן למלון עולה 5400 באט....
ואז הכרתי שם אוסטרלי אחד בראש טוב, לקוח וותיק, איך שהוא יושב הבחורה כבר מכירה אותו, שמה לו קובית קרח בפה, והוא מחדיר לה תקביה לכוס שלה עם הלשון, פשוט למות ברותו רגע, משם אני והאוסטרלי יצאנו לחפש את מזלנו בוולקין סרריט מצאנו 3 ילדות בנות 18 שבאו שלשום מבנקוק וחוזרות היום, אני הצלחתי להביא אחת אלי לדירה, השתיים האחרות הו כוסיות לסביות, הן נתנו רשם שהם בא מבנקוק לפאטיה לחופש , ככה שלא ידענו אם הם זונות באמת? וא לא? אז לא לקחנו סיכון איתם התוכנית הייתה אורגיה מטורפת בסוף אני לקחתי אחת, ומצאתי לו בחורה אחרת.... הגענו לדירה, ומשום מה לא היה לה תחתונים:)))))))))))))))))))))) והיא אומרת לי שלא שוכבים חחחח
איך אפשר את בלי תחתונים, אני נדלק ישר ולא שואל שאלות, מספר בלילה מספר בבוקר, היום אני קונה לה תחתון, מסתבר היא הגיע מבנקוק, ביום הראשון הלכה להשתכר עם התיק, ושכחה אותו מרוב שהיא שיכורה לא הה לה מוסג איפה חחח
היום חוZר לSILVER STAR GOGO:))))))))))))))))) חיים פעם אחת, ואם הייתם רואים איך היא מחככת את הישבן שלה על הכוס של החברה שלה בג'קוזי, זה מראה שאי אפשר לתאר במילים..........
שחר סגל2012-01-15 09:14:31