חברים הזוי מה שהלך הערב, אני הולך לכיוון הגוגו, לא חרמן בסך הכל אני רוצה לראות שתי בנות 18 יורדות אחת לשניה, ואז קוראת לי קוראת בקלפים שיושבת ברחוב, היא יושבת עם עוד בחורה בת 22 היא אומרת לי שזאת הבחורה בשבילך חחחחח
אני זורם יושב איתה, ואז משום מקום בת 20 שיצאתי איתה מלטפת אותי מאחור חחחח מסתבר שהיא קלטה אותי עם בת ה22, אני מנסה לברוח לבת 22, הבת 20 הולכת ונעלמת, ואז אני מקבל טלפון מבת 18, לא זוכר מי זאת, היא באה אנחנו הולכים למזח, משם לבית, עכשיו התחילו לי סימנים מחשידים, היה לה ישבן מוצק מידי ובטן מוצקה..... שאלתי אותה אם היא לידי בוי אמרה לא, אני מתחיל להיות רגוע , זזים לחדר, סימן מחשיד2 אין לה תעודת זהות!!! בכניסה למלון, השומר מעדכן אותי....
חברים זו ליידי בוי שחתכה:) גיליתי בזמן....
זוכרים שסיפרתי לכם על האוסטרלי שהכרתי לו בחורה בוולקין סטריט, מסתבר שזה היה ליידי בוי שחתכה, הוא ידע את זה רק אחרי ששכב איתה.....
אני טס לבת ה20 מחכה לה מתחת לבית היא שיכורה מביא אותה אלי הבייתה שוכבים בכיף, כולי כבר מת מהערב ההזוי הזה, בסך הכל רציתי לראות מופע של בנות 18 שיורדות אחת שניה בג'קוזי, טוב אולי מחר.....
אפרופו, הקוראנים לוקחים את כל הבנות הכוסיות, מדהים בכל מקום קוראני עם שתי תאילנדיות יפות עם מראה קצת יפני , בקיצור לקוראנים יש טעם טוב:)