כ סקס וזיונים בפולין - דף 5 - סקס אדיר

סקס וזיונים בפולין

41
תודה לכולם על המחמאותחיוך גדול. בכיף כמו תמיד חברים.

[QUOTE=הצייד]תודה על ההשקעה והדיווח הנרחב .. Tongue
האם הבחורות המקומיות בוורשה זורמות ? האם יש מצב לאינטרקציה כלשהיא איתן ברחוב מועדון וכדומה ? מדברות אנגלית ?
נראה שהמחירים בפולין שרשמת לא כאלו זולים לאומת רומניה/הונגריה לדוגמא,
הבנתי גם שלרוב לא שולחים לך את הבחורה שבתמונה ויש לשלם עלות מונית , מה בנוגע לדירות פרטיות שם ? התמונות המפורסמות אמיתיות ?
[/QUOTE]
היתרון בוורשה הוא שיחסית(דגש ענק על י-ח-ס-י-ת) יש שם יותר דוברי/דוברות אנגלית משאר המקומות בפולין. ועדיין גם אלו שיודעות אנגלית דוברות אותה ברמה נמוכה יותר מישראלי ממוצע.

לא הייתי ברומניה/הונגריה ולכן אין לי בסיס להשוואה לגבי מחירים.

בדירות
פרטיות בוורשה לא ביקרתי. גם לא במועדוני חשפנות(רק בעיר לודז' ביקרתי
בשניים ודיווחתי על כך). אבל יודע לומר שקיימות בוורשה המוןןןןן אופציות
למכונים/מועדוני סקס או חשפנות.
לדוגמא: נהג מונית אחד הציע לקחת אותי
לאחד מ-5 מקומות שונים לסקס שהוא מכיר. הראה לי גם פלאיירים שלהם ונתן לי
לבחור לאן אני רוצה לנסוע. אמר שאלו מקומות קבועים שאליהם הוא לוקח
תיירים(תמורות עמלה מהמקום מן הסתםקריצהצחוק). בנוסף אמר לי שיש עוד המוןןן מקומות אחרים כאלה בוורשה שהוא לא מכיר(או לא מקבל עמלה אם הוא מביא לקוחות אליהםצחוק). רק שאני החלטתי ללכת לפי המלצותיו של החבר amante1il
ולהזמין מליווי, ולכן לא ביקרתי במקומות כאלה בוורשה. התמונות הן לדעתי
אותנטיות ב-50% מהמקרים בערך. עדיין עדיף על הארץ. פה זה במקרה הטוב 20%
אותנטימבולבלכועס.

לגבי המקומיות בוורשה: כמו שכתבתי בדיווח, הבחורות(הרגילות) בוורשה הן קצת
יותר סנוביות/עם האף למעלה מאשר בחורות בערים אחרות בפולין. זה כמו להשוות
את הבחורות בצפון ת"א/הרצליה פיתוח לבחורות מנצרת עילית/עפולה/חדרה... נו,
הבנת את העיקרון אני מניח. ועדיין, רוב המקומיות הוורשאיות הן נחמדות וחינניות. בוודאי בהשוואה לישראלית הממוצעת.

רק תביא בחשבון שתיירים לא מזיזים להם שם. שמעתי סיפורים(לא יודע אם זה חארטות או לא) שבמדינות מסויימות(למשל אוקראינה או רוסיה) בחורות רק שומעות אנגלית וישר קופצות עליך... בפולין זה לא ממש מזיז להן. אתה צריך לקחת יוזמה ולהתחיל איתן כמו בארץ, רק שהן יותר נחמדות ורגועות מהישראליות. גם בקטע של מועדונים אותו דבר. בארץ מתלהבים להכניס תיירים מחו"ל למועדונים נכון? בפולין זה לא מזיז לאף אחד שאתה תייר דובר אנגלית. אם אין לך קוד לבוש(כמו שכתבתי בדיווח) - רוב הסיכויים שלא תיכנס.

[QUOTE=amante1il]שפו גדול על הדיווח המיקצועי !
מעציב לשמוע על הנפילה שהייתה לך עם שתיים. להלן כמה דברים שכדאי לדעת על פולין ובכלל.
אם
משהו לא נראה לך, אז עדיף שתוותר, תן להן כסף למונית ושלח אותן חזרה. אין
סיבה לריב עם הבנות, ובמקרה שלך גם אם היה לך אלכוהול זה לא היה עוזר.
ספציפית
בפולין כאשר מזמינים שתי בנות, זה לא אומר שהן אקטיביות אחת לשניה. צריך
לוודא את זה מראש. הם קוראים לזה Lesbi-Show. צריך לוודא שהבנות עושות את
זה. אחרת תקבל שתי בנות שלא מכירות אחת את השניה ובכלל לא אוהבות את הקטע
הזה. בכלל הכי טוב לשתי בחורות זו זמנית זה למצוא קודם אחת שהייתה איתה כבר
והיא זורמת סבבה ואז היא מתקשרת לחברה שלה. ותוודא מראש שהן אקטיביות אחת
אל השניה !
אני לא נכנס להתקלח ומשאיר את הכסף והדרכון ונותן לבחורות לברוח ... מאוד נזהר.
לפי
דעתי בנות צעירות גם בפולין נותנות שרות גרוע יותר, הן נראות טוב, הן לא
צריכות להתאמץ. הכיף שם שיש בחורות מילפיות שעדיין נראות מעולה ונותנות גם
שירות מעולה. ואני מדבר גם על בנות 26 וכו', לא ממש מבוגרות, למרות שגם
בנות 35 מצויינות.
לצערי בפולין אפשר או להצליח בגדול אן ליפול בגדול.

לגבי המועדונים, אכן, פעם אחת הייתי בפלטינום. ובפע השניה, מועדון גם כן שווה שנקרא Enklwa.
(אגב כן נתתי את השם של הבחורה, נטליה ! - חבל שלא ניסית ... אנאלי עם כוכבת פורנו)

[/QUOTE]
אתה צודק. וחבל שלא הלכתי לפי האינסטינקטים(אגב, שמתם לב שבכל פעם שאני לא מקשיב לאינסטינקטים הטובים שלי אני חווה נפילה או לכל היותר חוויה לא משתלמת?!מבולבלOuchכועס)
שלי לגבי שתי הבלונדיניות שכבר בהתחלה לא עשו רושם טוב. אבל כמו שכתבתי
בדיווח - זו חוכמה בדיעבד... וגם אחרי זה הייתה לי חוויה מתקנת מצויינת כמו
שכתבתיחיוך גדול.

לגבי נטליה הכוכבת פורנו - ניסיתי לפחות 10 פעמים להתקשר ולהזמין אותהמבולבל. ענתה פעם אחת ואמרה שתהיה תוך חצי שעה. אחרי שעה שלא באה צילצלתי שוב ושוב(גם אחרי הנפילה עם הבלונדיניות) ולא היייתה תשובה.

אז הפלטינום זה המועדון עם כל הכוסיות הא?צחוקקריצה נו, בפעם הבאה נבוא עם לבוש מכובד וניכנסצחוקקריצה. לגבי Enklwa - גם שם הייתי. נמצא ב 'רחוב המועדונים' מאזובצקה. מקום נחמד אבל לא נחשב לאחד התותחים שם. ובכל זאת נהניתיחיוך.

[QUOTE=bigdady]לקסר שאפו....אין צורך להתבאס מהחוויות הרעות או המבאסות....נדיר מאוד לקבל רצף של חוויות מעולות עד מושלמות...רק היחצנים ומספרי הסיפורים וכאלה שמתביישים כותבים אך ורק על החוויות המעולות שלהם.

באופן כללי נשמע כטיול טיפוסי או ממוצע עם שיאים ונפילות...מקווה שתהיה נסיעה עסקית נוספת בעתיד הקרוב....וכמובן דיווח.
[/QUOTE]
נכון. גם בחו"ל יש נפילות. וגם אני - עם כל האינסטינקטים החדים והניסיון העשיר בתחום - חווה נפילות לפעמים. במיוחד כשאני לא קשוב לאינסטינקטים הטובים שלי. אני לא איזה סופרמן שאינו בר נפילה אלא בנאדם. רק בן אדם. עצמות, בשר ודם כמו כולכם. גם לי יש הצלחות וכישלונות בחיים. לא רק בסקס בתשלום אלא בהכל. כמו לכל אדם ממוצע.

ולמי שלא ממש מפנים זאת כדאי להקשיב למילים בשיר הבא. במיוחד לשורה "וכמו כולם, אני רק בן-אדם":

זוהר ארגוב - להיות אדם ♫ (אודיו)

ובקשר לשאר הדברים שכתבת - גם כאן אתה צודק. בחו"ל גם יש נפילות. אני מחזיק מעצמי אדם אמין. לא רק בפורום אלא גם בחיים עצמם. מהיום הראשון שאני בפורום אני פועל לפי העיקרון האישי שלי שאומר: מה שאני כותב - זה מה שהיה! נקודה.

וגם אני לא מאמין לכל מספרי הסיפורים/חרטטנים/פנטזיונרים למיניהם שכותבים ניסים ונפלאות על חו"ל כאילו הכל שם זה גן עדן מטורף ללא סיכוי לנפילה אחת. במיוחד על מדינות כמו רוסיה/אוקראינה/גרמניה/תאילנד ועוד כמה(סליחה שאני לא זוכר את כולן). מה, הכל במדינות האלה דבש? הכל גן עדן? 100% מהבחורות במדינות האלה נותנות שירות חלומי?! לא ייתכן שתהיה ולו בחורה אחת שנותנת שירות פחות טוב?! נו, בחייאת ראבק!!!

אבל למען ההגינות אציין שלא הייתי במדינות הנ"ל ולכן אין לי מושג איך הסצינה שם. רק אומר שאנוכי מאמין שמן הסתם רוב הסיפורים שנכתבים אודותיהן נכונים, מה שאומר שהיחס בין נפילות להצלחות במדינות הנ"ל נוטה בבירור לטובת ההצלחות. אבל לומר שאין בכלל נפילות בחו"ל? גם במדינות שהזכרתי?? תעשו לי טובה! ההיגיון הבריא אומר(שוב, מבלי שביקרתי שם) שלא ייתכן שכל הבחורות באותה מדינה ייתנו שירות פיצוץ.

אני לא כמו מספרי הסיפורים/מגזימים/פנטזיונרים למיניהם שמספרים על הצלחות כבירות בחו"ל ומתביישים/מתפדחים לספר על כישלונותיהם. ולכו תדעו אם הם לא מחרטטים... הרי מה הסיכוי שמישהו ייסע במיוחד לחו"ל כדי לבדוק מקומות/בחורות מסויימות שדווחו עליהן? הסיכוי קיים אבל נמוך מאוד... ולכן - למען אותנטיות מלאה - דיווחתי אני על הכתובות של מועדוני החשפנות שהייתי בהם בלודז'+לינקים לבחורות שהזמנתי מליווי בוורשה. מי שיזדמן לו להיות בפולין עם קצת זמן פנוי יוכל לבדוק בעצמו.

אני מספר בדיווחים על ה-כ-ל לטובת החברים בפורום. על היתרונות וגם על החסרונות. על ההצלחות וגם על הנפילות. גם בארץ וגם בחו"ל. ושוב אזכיר ואדגיש שלא ביקרתי במדינות הנ"ל ובאמת שאין לי מושג מה ואיך קורה שם. רק מסתמך על היגיון בריא, ולא סיפורי אלף לילה ולילה של כל מיני חרטטנים למיניהם עם סיפורים שנראים יותר כמו סרט פורנו ממוצע מאשר דיווח. אבל כאמור קודם - אני לחלוטין מסכים שבמדינות שהזכרתי היחס בין הצלחות/נפילות נוטה בגדול לטובת ההצלחות. בוודאי בהשוואה למצב הלא משהו(בלשון המעטה) שקיים בארץ. זה עדיין לא אומר שאין שום סיכוי - ולו הקטן ביותר - לנפילה במדינות אלו.

שוב תודה לכולם על המחמאותאצבע למעלה. שיהיה המשך שבוע נעים ושקט לכולנו. רק בשורות טובות.

zooz

סקס וזיונים בפולין

42
דיווחים LIVE מפולין

שלום לכולם.

אני נמצא בפולין בשבועות הקרובים. הייתי קצת בוורשה. כרגע מדווח לכם כשאני עוד מעט יוצא לכיוון ורוצלב מלודז'.

בוורשה החלטתי - בניגוד לפעם הקודמת שלא ללכת לפי המלצותיו(המצויינות חייב לומרחיוך) של החבר amante1il אלא לגוון קצת... וזה לא ממש הצליח לימבולבלErmm... כלומר, גיוונתי אבל ללא הצלחה יתרה מבחינת איכות הדגימות והצלחתן. ושוב - האשמה היא רק עליי שלא הקשבתי להמלצות ולאינסטינקטים הטובים שלי. למרות שלא הייתה שום נפילה של ממש, רוב החוויות היו לא משתלמות.

לעינייננו: אז כמו שאמרתי החלטתי לגוון קצת הפעם. נחתתי בוורשה, התארגנתי על מלון(רק ליום וחצי כי אח"כ הייתי צריך לעזוב) ולאחר סידורים, פגישות ומנוחה קמתי בערב והחלטתי לבדוק את סצינת מועדוני החשפנות בוורשה. תפסתי נהג מונית וביקשתי שייקח אותי למועדון החשפנות הכי גדול פיזית שם. לקח אותי למקום ששמו PLAY HAUSE('בית המשחקים').

המקום די מרווח אבל לא ענק. שתי קומות. בדומה לקונספט בשאר המועדונים בפולין - הבנות מתיישבות לידכם ואם אתם רוצים שיישארו אתם צריכים להזמין להן שתייה. לאפ דאנס - המחיר המופקע הרגיל של 100 זלוטי(בפעם האחרונה שבדקתי 1 זלוטי=1.12 ש"ח). הלאפ דאנסים מתבצעים על הספות בקומה השנייה. בערך 11-12 בנות. רובן כוסיות, 2-3 כוסיות על.

ישבתי שם בערך שעה. צפיתי במופעים, מדי פעם הבנות ניגשו אליי, פלירטטו וניסו לגרום לי להזמין שתייה אך אף אחת לא עשתה לי את זה, מלבד איזו כוסית על שהייתה תפוסה עם לקוח בשולחן. החלטתי לנסות מועדון אחר.

ב'רחוב המועדונים' מאזובצקה(שעליו דיווחתי בדיווח הקודם שלי) זכרתי שיש מועדון חשפנות, אך נהג מונית שתפסתי הסביר לי שהוא קטן יחסית עם מספר מועט של בנות, ולקח אותי ל'האסלר'. מועדון קטן בהרבה ואינטימי יותר 'מבית המשחקים'. שתי קומות, בערך 10 בנות, קצת פחות יפות מהבנות במועדון הקודם, אבל עדיין בסדר גמור. לא מעט כוסיות.

התיישבה לידי איזה אוקראינית מהעיר לבוב. כוסית ואתלטית(וגם מאוד גמישה כפי שהתברר לי בהמשךקריצה) שעשתה לי את זה, אז החלטתי להזמין לה שתייה פעמיים(שתי שמפניות במחיר 200 זלוטי כ"א). היו קצת מזמוזים על הספה אבל היא לא ממש זרמה... הציעה לאפ דאנס. שיהיה. הלכנו לאיזה מסדרון קטן עם תאים שבינם לבין המסדרון לא מפריד כלום למעט וילון חרוזים דליל ושקוף... בקיצור רואים כל מה שקורה בתאים. הלאפ דאנס היה נחמד אבל לא ממש זרמה איתי ולא התפשטה לחלוטין. כבר הבנתי שנפלתי על אוקראינית שתותחית בלהוציא כסף מלקוחות בלי תמורה ממשית... וזה מתחבר לי למה שקראתי על האוקראיניות דוברות האנגלית בשרשורים על אוקראינה - שהן מומחיות/נוכלות ולא ממש נותנות תמורה. כנראה שזאת אחת מהן. וכל זאת למרות הכימיה והחיבור המצויין שהיה לי איתה כשישבנו על הספה. נו שיהיה. עוד ביקשה ממני טיפ בסוף הלאפ דאנסכועס... יודעת מה, אני עדיין במצב רוח טוב אז יאללה קחי 20 זלוטי ותתחפפי להתעלק על הלקוח הבאכועסEvil Smile...

אחריה ניגשה אליי עוד אוקראינית מלבוב(חברה מביאה חברה הא?קריצה חחחחחחצחוק). אבל לא הייתה כוסית כמו הקודמת. פליררטטה וניסתה לגרום לי להזמין לה שתייה. סירבתי בנימוס, עוד ביקשה ממני טיפ קטן(על מה?!כועס)... כנראה למדה מחברתה הכוסית את רזי הנוכלות/התעלקות... שוב סירבתי בנימוס והיא הלכה.

אחריה הזמנתי אליי את נטליהStar. כוסית פולנייה בלונדינית ומתוקה בת 23, עם גוף חטוב+קצת בשר לתפוס במקומות הנכונים - בדיוק כמו שאני אוהב!Tongue קישקשנו על הספה, אמרה לי שזה היום הראשון שלה במועדון הזה. עבדה בעבר בפורטוגל. הציעה לאפ דאנס אמרתי שנלך על זה. נכנסנו לאחד התאים והבחורה זרמה מצויין בלאפ דאנסמוחא כפייה, התפשטה גמריאצבע למעלה, שיחקה בכוס שלה מולי, ליטפה וחפנה כל הזמן את הזין והאשכים שלי וגם נתנה לי זמן ארוך מהרגיל(שני שירים. הסטנדרט זה לאפ דאנס באורך שיר אחד). התחככה בי עם התחת+ידיים והעמידה לי חזק את הזיןפצצה.

הלאפ דאנס נגמר, אך היא ממש עשתה לי את זה, אז הזמנתי אותה לעוד שניים רצופים בחיר 200 זלוטי. במקום להיות איתי 2 שירים כמו שהייתה אמורה(לפי חוקי המועדון) נשארה איתי יותר מ-15 ד'Star, בערך 5 שיריםStarמוחא כפייהאצבע למעלה. הכימיה והחיבור בינינו היו מצוייניםחיוך גדול. שוב התפשטה לגמרי ושיחקה עם הכוס כשרגליה פתוחות מוליTongue(אך לא נתנה לי להגיע לאיזור התחתון לצערי), שוב חירמנה אותי בחיכוכים עם התחת על הזין, שוב שלחה אינסוף ידיים לזין ולביצים תוך שהיא דופקת לי מבטים טיזרייםEvil Smile, ושוב העמידה לי את הזין וחירמנה אותי קשותTongue.

כשסיימה, הציעה את חדר ה-VIP הסגור והאינטימי(בניגוד לתאים הפתוחים שבהם מתבצעים הלאפ דאנסים). תחזיקו חזק: עולה לא פחות מ-2600(!!!!!!!!)ShockedShockedShockedShockedShockedWacko זלוטי(שמשלמים על איזה סוג של בקבוק שמפנייה שמקבלים לחדר) והיא נשארת איתי שם כל הלילה. היא כוסית וחמודה מאוד, והחיבור היה מעולה, אבל אני נראה לבעלים איזה ילד מתלהב בן 17?!כועס מי ישלם לך סכום כזה יא דפוק?? חוץ מזה שכבר המועדון היה מרחק שעתיים בלבד משעת הסגירה(5:00 בבוקר). שאלתי אותה אם אפשר פחות זמן בחדר בפחות כסף. הלכה לברר, חזרה ואמרה שהם מוכנים לעשות לי "הנחה" של 600 זלוטי... כלומר אני אשלם 2000כועסצחוק. טמבליםצחוק. לכו חפשו מי יזיין אותכם!!! מה נראה לכם? נפלתם על איזה תייר פראייר לחלוב ממנו?!כועס זדיינו!!! הייתי אומנם חרמן אך האינסטינקטים עדיין עבדו, והבנתי שחוץ מהסכום המופרך שאין לי כל כוונה לשלם גם לא נראה לי שיהיה משהו מעניין יתר על המידה בחדר(בטח שלא סקס). ויתרתי. והיא הלכה.

אחריה קראתי לעוד איזו ברונטית כוסית שתעשה לי לאפ דאנס. הלכנו לאחד התאים, אך למרות החיבור הראשוני הטוב שנוצר הלאפ דאנס לא היה משהו... די בינוני. החלטתי שמיציתי ויצאתי החוצה.

הערה: כמו שהתרשמתי בביקורי הקודם בפולין - המקומיים לא מתלהבים כלל מהמקומות האלה+האנשים בפולין יחסית עניים(או לא עשירים במיוחד, גם אלה שיש להם קצת כסף)=בשני המועדונים שביקרתי היו יותר בנות מלקוחות. יחס של 2 בנות על כל לקוח בערך. לפחות חצי מהבנות ישבו חלק גדול מהזמן מחוסרות עבודה. וזה עוד היה ביום שבת בערב... שזה - כמו שכתבתי בדיווח הקודם - היום הכי חזק מבחינת בילויים בפולין(מקביל לערב שישי אצלנו). עכשיו תשוו את זה לאיך שנראה מועדון חשפנות אצלנו בערב שישי מבחינת יחס בנות-לקוחות...צחוקמבולבל

על כל פנים, הייתי חרמן(בכל זאת - נטליה כוסית והיא חירמנה אותי קשותצחוקקריצה) אז החלטתי בשם הגיוון לנסות אחת מדירות הסקס הרבות שנמצאות בפולין. איזה נהג מונית נוכל אמר לי שהוא לוקח אותי לאחת משלוש הדירות הטובות ביותר בוורשה. הבטיח הרים וגבעות לגבי איכות ומספר הבנות. בן של זונה!כועס 15 כוסיות עאלק... לקח אותי למקום שנקרא 'ונילה'. משהו כמו 10-12 בנות אך רובן מבוגרות שמנות ולא אטרקטיביות. עד שננעלתי על אחת יחסית צעירה וכוסית אמרה לי זונה אחרת שתירגמה בינינו שהיא לא מוכנה למציצה חשופה אלא בתוספת 500(!!!!!)ShockedShockedShocked זלוטי בנוסף ל-350 שאני משלם לשעה(מספר אחד). שלחתי אותן קיבינימאט ויצאתי החוצה. להפתעתי הנהג הנוכל חיכה לי. רציתי לשלוח אותו להזדיין ולקחת נהג אחר, אך השעה כבר הייתה מאוד מאוחרת ולא היה לי זין להתחיל לחפש מונית אחרת אז נסעתי איתו בחזרה למלון.

כל הדרך שאלתי אותו איפה הבנות היפות שדיבר עליהן, ושוב הוא חזר על החארטה שזה אחד משלושת הטובים בוורשה וכ'ו וכ'ו ועוד בלבולי ביצים. שילך להזדיין. כבר קלטתי כשנכנסתי לשם שלנהג כנראה יש הסדר איתם(כמו לא מעט נהגי מוניות אחרים) שהוא יביא להם לקוחות תמורת עמלה.

נ.ב - כשישבתי שם וחיכיתי לראות את כל הבנות(הייתי שם 40 ד' בערך) היו שם אולי 5 לקוחות חוץ ממני על 12 בנות בערך... מראה לכם כמה המקום הזה "אטרקטיבי" וזה עוד היה בערב שבת. תוסיפו לזה את חוסר ההתלהבות הכללי של הפולנים מהמקומות האלה(כמו שכתבתי קודם על מועדוני החשפנות) ותבינו למה רוב הבנות היו מחוסרות עבודה.

נ.ב.ב - בדומה לקונספט במועדוני חשפנות אפשר להזמין שם בנות לשבת אתכם על שתייה שאתם מזמינים מהבר במקום, ואח"כ יכולים ללכת לחדר לזיין אותן(בתוספת התשלום הרגיל כמובן). בזמן שישבתי שם הרגשתי איך כל הבנות שישבו ללא לקוחות(שזה רוב הבנות בעצםצחוק) פשוט "אוכלות" אותי עם העיניים במבטים מפורשים מאוד ואינסוף סימנים שאקח אותן לחדר כברקריצה... אשכרה מובטלות שםצחוק. מדי פעם גם ניגשו אליי בחורות, פלירטטו וניסו לגרום לי לקחת אותן אך כאמור - אף אחת שם לא עשתה לי את זה בשיט.

אחרי ערב שבת, החלטתי להחזיר עטרה ליושנה ולהזמין מליווי למלון כפי שהמליץ לי בזמנו החבר התותח amante1il. רק מה, זהו יום ראשון. יום המנוחה הרשמי בפולין(מקביל ליום שבת אצלנו). הכל סגור. וכמעט כל העצמאיות בליווי לא עובדות. המשרדים(יענו משרד שמתחזה לעצמאית כמו שנתקלתי לא מעט בטלפון) עובדים חלקית. גם היה לי זמן מאוד מוגבל להזמנה כי הייתי צריך לעשות צ'ק אאוט מהמלון בצהריים אז התחלתי להתקשר.

ניסיתי קודם המומלצות של החבר amante1il כפי שכתב בשרשור הזה:

ניסיתי להתקשר לאותן שתיים מומלצות - פאולה ונטלי. נטלי:

עובדת במשרד. התקשרתי והפקידה אמרה שתהיה פנויה רק מ-6 בערב. לא טוב עבורי כי יהיה אחרי הצ'ק אאוט במלון. הלאה. פאולה:

להפתעתי זמינה. או ככה לפחות חשבתי. לאחר שדיברתי עם "פאולה" בטלפון הגיעה אליי איזה בלונדינית צפלונית, רזה וקצת מבוגרת שאין כל קשר בינה לבין התיאור החצוני של פאולה(כפי שקראתי בדיווחו של amante1il עליה). כששאלתי לשמה היא התחילה לגמגם... הבנתי את העניין, שילמתי לה על המונית ושלחתי אותה קיבינימאט בחזרה. הלאה.

אחרי עוד מספר טלפונים של עצמאיות לא זמינות(כולל פאולינה המילפית הכוסית שדיווחתי עליה בפעם הקודמת) הגעתי למודעה הזאת:

בחורה בשם סלינה שעובדת עם פקידה בדירה. אמרה שלא באה למלון אלא אני בא אליה. החלטתי שאעשה עוד ניסיון אחד להזמין למלון מישהי ואם זה לא יילך ניסע אליה. התקשרתי ל'סופיה'(עאלק סופיהקריצה כפי שתיכף תבינו) מהמודעה הזאת:

באיחור של כמעט חצי שעה הגיעה איזה בלונדינית ציפלונית נמוכה(וכמובן שאין שום קשר לתמונות), שלא עשתה לי את זה בשיט. שאלתי לשמה:"את סופיה?" התחילה לגמגם כמו הקודמת... שלחתי גם אותה בחזרה עם כסף למונית.

בעלת הבית החרטטנית שלה(זו ששוחחה איתי בטלפון) עוד שלחה לי הודעה והציעה בחורה אחרת שתגיע אליי תוך 20 ד', אך החלטתי לוותר מאחר והצ'ק אאוט התקרב, וגם התחלתי להיות לחוץ בזמן לעזוב את וורשה לעינייניי האחרים, כך שהחלטתי לנסוע לסלינה.

נ.ב - סיפרתי לנהג המונית שלקח אותי לדירה של סלינה על המבוגרות המכוערות שפגשתי ב'וונילה' לילה קודם והוא אמר:"מי לקח אותך לשם?!מבולבל זה לא מקום טוב. יש לי מקום אחר בשם 'קמארו' שנמצא ממש קרוב למלון שלך ואפילו לקחתי לשם תייר ביום שישי והוא היה מאוד מרוצה. זה באמת אחד המקומות הטובים. 15-20 בנות יפייפיות. כולם בוורשה יודעים על המקום הזה ועוד מקום טוב שנקרא 'וילה-רוזה'(שזה למעשה רשת של מועדונים. יש להם 'סניף'צחוק גם בלודז') אבל הוא רחוק בהרבה מהמלון שלך מאשר 'קמארו' " קלטתי שבטח מדובר בעוד נהג שמקבל עמלה מהמועדון על לקוחות שהוא מביא להם אבל אמרתי שניתן צ'אנס. הוא התקשר למועדון מס' פעמים אך לא הייתה תשובה. סגורים. בגלל שזה יום ראשון. נו... שיהיה.

הגעתי לסלינה לאחר הכוונה טלפונית מהפקידה. היא לא גרה שם אלא רק עובדת. כמעט בטוח ב-100% שתמנותיה במודעה אמיתיות או ששמו מישהי דומה לה באופן מדהים!מוחא כפייהאצבע למעלה רק שהיא נמוכה יותר ממה שכתוב במודעה. בערך 160-162 ס"מ. בת 20, שיער שחור ארוך, חזה קטן- בינוני, פנים יפות מאוד, גוף רזה עם עצמות בולטות.

למרות שרובכם יחשיבו אותה ככוסית, היא לא עשתה לי את זה. לא אוהב ציפלוניות נמוכות כאלה אלא בחורות יותר גבוהות וחטובות עם טיפה בשר בגוף שיהיה מה לתפוסTongue. שאלתי אותה אם יש עוד בנות בדירה, אמרה שעובדת לבד ויש רק פקידה בחדר השני.

הייתי מאוד קצר בזמן, ואמרתי לעצמי שאין מצב שאעזוב את וורשה בלי לזייןקריצהצחוק. אז בניגוד לאינסטינקטים הטובים שלי(שאמרו לי לוותר עליה) החלטתי ללכת על זה ו... שוב אכלתי אותהכועס. אבל לא לגמרי! לא הייתה נפילה אך החוויה בכללותה לא הייתה שווה את המחיר הלא נמוך - 500 זלוטי(בערך 560 ש"ח).

סלינה קצת נפגעה מזה ששאלתי אם יש בנות נוספות וזה ניכר בהתנהגותה. למרות הרבה ניסיונות שעשיתי לשבור את הקרח נותרה קפואה ואדישה. נכנסתי להתקלח, יצאתי, התנגבתי וניגשנו לעניינים. מספר ראשון על הפניםאצבע למטה. הבחורה לא מגיבה לשום ניסיון התקרבות אליה, לא מתנשקת, לא זורמת ומאוד עדינה. שום להט, שום תשוקה, שום התלהבות, שום כלום. ניסיתי להיות זהיר ומתחשב ככל שניתן כי ראיתי שקשה לה עם הפיזיות שלי, ולכן זיינתי בעדינות ככל שיכולתי וגם אז היה לה קשה. גם המציצה לא הייתה משהו בכלל. לאחר שהוחלפו מס' תנוחות גמרתי בדוגי.

שאלה אם אני מעוניין בעוד מספר. אמרתי שכן. נכנסנו שנינו להתקלח במקלחות נפרדות(שלי בתוך חדר האירוח, שלה מחוצה לו) והתיישבנו על המיטה לסמול טוק. סופסוף הצלחתי להפשיר מעט את הקרחחיוך. הבחורה סטודנטית לפסיכולוגיה שלומדת כבר 3 שנים ומסיימת עוד שנה את התואר. לא עובדת בשום דבר מלבד האירוח. נוצר חיבור לא רע בינוני(הגיע הזמן!קריצה) והיא אף עשתה לי אבחנה פסיכולוגית קצרה בנוגע לאופי ולהתנהלות שלי בחיים שהותירה אותי בהלם מהדייקנות והחדות שבה!!!Shockedמוחא כפייהמבולבלErmm וזאת רק על סמך שיחה של מספר ד' איתי!!!ShockedShockedShockedמוחא כפייה. הבחורה התגלתה כמאוד אינטיליגנטית ומשכילה עם חוכמה והבנה שעולה בהרבה על 20 שנותיה בעולם הזהStarאצבע למעלה.

כתוצאה מהשיחה הקולחת שהייתה לנו המספר השני היה טוב בהרבה, למרות שעדיין לא זרמה לצרפתיות לצערי. המציצה הייתה יותר מושקעת, הסכימה להפתעתי ל-69חיוך אך קצת זזה עם הגוף באי נוחות שניסיתי לדחוף לה אצבעות לשני החורים וכמובן שכיבדתי את רצונה ונמנעתי מכך.

ירדתי לה בליקוקים מושקעים על הדגדגן והכוס הטעים שלה(מריחה מעולה ואסטתית) והיא בתמורה החזירה לי במציצה טובה וארוכה יותר מהקודמת. עברנו לרכיבה, כשהיא עם הגב אליי, אח"כ מולי עם הפנים, מיסיונרית, דוגי, וגמירה כשהיא על הבטן. למרות שהמספר השני היה טוב בהרבה מהראשון עדיין היא לא זרמה ממש, ולא הייתה תשוקה ולהט מצידה.

מצד אחד מדובר בצעירה בת 20 עם תמונות כמעט בטוח אמיתיות שרובכם תחשיבו ככוסית. קיבלתי שני מספרים ובנוסף הייתה לנו שיחה ארוכה בסוף, כך יצא שנשארתי כמעט שעה ורבע ללא לחץ של זמן מצידה. לא הייתה פה בשום אופן נפילה, אך לטעמי חוויה לא משתלמת בגלל עדינות היתר(אני לא מתחבר לציפלוניות נמוכות כאלה... יפות ככל שיהיו), חוסר התשוקה והלהט וההרגשה הכללית שהיא בסגנון:"תעשה כבר את הטריק שלך כבר ונסיים עם זה". מתוך השעה ורבע שהייתי שם הקטע המיני נמשך אולי 30 ד'. ולכן, למרות השיפור המסויים שהיה במספר השני בעקבות החיבור שנוצר בינינו - עדיין מדובר בחוויה לא משתלמת לטעמי.

הערה: האבחנה הפסיכולוגית החדה והסופר מדוייקת שלה לגביי הדהימה אותי עד כדי כךShocked(איך היא קלטה את כל זה משיחה של כמה ד' איתי?!מבולבל) שמצאתי את עצמי מתהלך ברחובות וורשה במשך כמעט 40 ד' אחרי המפגש ורק חושב על מה שאמרה! וזה נדיר מאוד אצלי. שמישהי - ובמיוחד אחת שלא התלהבתי מהמראה החיצוני והסקס איתה - מצליחה לגעת בי בצורה כזאת לאחר מפגש לא מוצלח לטעמי. רק על זה מגיע לה שאפו גדולמוחא כפייהStarאצבע למעלה. כמו שאמרתי קודם - בעלת חוכמה ואינטיליגנציה שעולה בהרבה על גילה הצעיר, אך בעניין שלשמו התכנסנו - הסקס - היא לא משהו בכלל וזאת על אף השיפור שחל במספר השני.

סיכום ביניים: מועדוני חשפנות - חוויה אחת טובה מאוד, עוד אחת ככה ככה, ואחת לא משתלמת. סקס - חוויה אחת לא משתלמת עם פרטית בדירה. מאזן 3-1 מבחינת הצלחות-אכזבות, כלומר מאזן שלילי עד כהOuchעצוב. יש לי עוד מספר שבועות להיות בפולין במספר ערים(אך לא בוורשה) במידה ויהיה לי זמן מקווה להרבה חוויות מתקנות. כמובן שאם וכאשר אדגום אעדכן אותכם מהשטח.

מקווה שנהניתם לקרוא. עד כאן בינתיים. המשך שבוע נעים לכולם.

zooz

סקס וזיונים בפולין

43
דיווחים LIVE מפולין - חלק 2

וואללה, לא ממש הולך לי בנסיעה הזאתDisapproveErmm... כלומר היו לי כמה חוויות לא רעות, אבל לא משהו שמפיל מהרגליים כמו שהיה לי בנסיעות קודמות. וזה מדהים כי לבנות העובדות בפולין - לפחות בלודז' בה אני נמצא כרגע אבל גם בוורשה ובכל פולין בכללי - אין הרבה עבודה. לפחות לא מהמקומיים שלא מתעניינים ואף מתעלמים כמעט לחלוטין ממועדוני חשפנות/סקס, נערות ליווי וכ'ו. וזאת מהתרשמותי מכל ביקוריי במדינה הזאת. הסיבות לכך הן מגוונות, אבל כנראה שהמקומיים פשוט לא מתעניינים או שאין להם כסף למקומות כאלו. וזה משיחות שערכתי עם מס' בנות במספר הזדמנויות שונות.

יש בנות יפות ואף יפייפיות לפעמים(מהסוג שכבר בלתי אפשרי למצוא בליווי ולבטח לא בתיקתוקיות אצלנו) ולמרות זאת אני מתרשם שההיענות של המקומיים היא נמוכה עד לא קיימת. תגידו לי - מתי ראיתם בארץ מועדון חשפנות בסופ"ש שיש בו יותר בנות מבנים?!Shockedמבולבל אז זה מה שראיתי בפולין בכל ביקוריי במועדוני החשפנות וגם במועדוני הסקס. וזה מדהים כי החשפניות יפות מאוד ברובן, וגם במקומות הסקס ניתן למצוא כוסיות לפעמים. מלבד זאת שמועדוני הסקס בנויים שם ברמה גבוהה(ולא כמו החורים-תיקתוקיות מגעילות-מתפרקות שיש אצלנו) והם ממש מזכירים לעיתים את המקומות המיתולוגיים ב'משולש הזהב' בשונצינו לותיקים שזוכרים. רק שבמכונים ההם בשונצינו היו תורים של עשרות אנשים לפעמים. במקומות בפולין לא פעם מצאתי את עצמי לבד לגמריצחוק שכל הבנות יושבות סביביTongueShockedצחוק.

לעינייננו: חזרתי לבקר שוב באותו מועדון חשפנות בפיוטריקובסקה שבלודז' שעליו דיווחתי לפני 3 חודשים בביקורי הקודם בפולין. כעת נקרא 'מיסתורי' במקום 'גוגו גירלז'. בביקורי הראשון שם בסיבוב זה אני נכנס ו... אני היחיד במועדוןצחוקShocked חחחחחחצחוק. כל הבנות המשועממות(7 סה"כ) ישר קופצות מהברמוחא כפייה, שמים מוזיקה לכבודיStar, והבנות מתחילות לרקוד אחת אחרי השנייהApprove. אני עוד צוחק עם המארחת על היותי היחיד שם והיא עונה:"נו, יופי. אז כל הבנות רק בשבילך. תהיה מרוצה" חחחחחחצחוק

חיפשתי את קרולינה הפצצה הפולנייה-קולומביאנית שהטריפה אותי בפעם הקודמת שהייתי שם(ראו דיווח קודם שלי מפני 3 חודשים) אך נאמר לי שהיא עזבה למועדון בקרקובעצוב... בעסה!!Disapprove אני רוצה את קרולינה!!!בכי טוב, ניגשה אליי אחת אחרת - בלונדינית חמודה בשם פאולינה(אגב, שמתי לב שזה שם נפוץ מאוד לבנות עובדות בפולין. נתקלתי הרבה בשם הזהצחוק) שזאת אותה אחת שהייתה היחידה בפולין שניחשה שאני ישראלימוחא כפייה(שוב - ראו דיווח מלפני 3 חודשים). היא גם זכרה אותיאצבע למעלה ואת כל הטירוף שהיה לי עם קרולינה הפצצה באותו ערבStar. אמרה שזה באמת היה יוצא דופן, וגם שקרולינה הייתה באותו ערב קצת שיכורה מה שהוביל לחוויה יוצאת הדופן בעוצמתה שעליה דיווחתי לפני 3 חודשים.

סבבה. בנוהל הרגיל הזמנתי לפאולינה שתייה ב-150 זלוטי והיא נשארה איתי לשעה+ כיפית של מזמוזים ונשיקות(אך לא צרפתיות לצערי) על הספה. מיצינו והחלטתי ליישם משהו שרציתי לעשות מזמן: להיכנס למועדון חשפנות, להתחרמן, ואז לצאת ולהזמין נערת ליווי אליי כשאני כבר מגורה ומת לזייןTongue. גם בישראל אני מתכנן לעשות זאת מתישהוקריצה.

לא היה לי עצבים להתחיל לחפש בליווי אז החלטתי לתפוס מונית לאיזה מועדון סקס. נסעתי ל'צימפריסובה'. הייתי שם בעבר(ראו דיווח ישן שלי מפני 4 שנים)ו... שוב - גם פה אני לבדShockedצחוק. 5 בנות מתיישבות סביבי, רובן ניראות סבבה. 230 לבחורה, מספר אחת למשך שעה. מצאתי שתיים שגם הסכימו למופע לסבי ביניהן, אך האחת לא מוכנה למציצה חשופה(גם לא בתוספת) והשנייה מוכנה בתוספת שערורייתית של 250(!!!!!) זלוטיShockedמבולבלכועס. האינסטינקטים אמרו לי לוותר למרות ששתיהן נראו טוב, ולכן יצאתי חזרה למונית.

הנהג הציע לי ללכת למועדון שלא הכרתי מביקורים קודמים ששמו BLACK AND WHITE. הבטיח בנות יפות ובלה בלה בלה וכ'ו... כבר הרחתי שמדובר בעוד חרטטן שכנראה מקבל מהם עמלה בתמורה ללקוחות שהוא מביא אבל אמרתי שניתן צ'אנס. הגענו למקום. בנוהל הרגיל - שוב אני לבדShockedShocked חחחחחחחחצחוקצחוק. מתיישבות סביבי 6 בנות. רובן לא משהו בכלל. אך מצאה חן בעיני איזו סוסה ברונטית חמודה בת 23 ששמה - כרגיל - פאולינהצחוק. 250 לבחורה, מספר שני כלול במחיר הבסיס, מציצה חשופה בתוספת 100. סבבה. נכנסנו לחדר(הגדול והדי מרווח יש לומר), התקלחתי, וניגשנו לעבודה. ביקשה שאקנה לה שתייה מהבר ב-50 זלוטי. עשתה רושם חיובי ומשוחרר וגם הייתי במצב רוח טובחיוך אז קניתי. שיהיה לה בכיףקריצה.

פאולינה מלאונת חמודה-חייכנית וסקסית כזאת עם תחת שווה ביותרTongue אבל טיפוח אישי טעון שיפור דחוף(וזאת מפתיע בהתחשב בזה שרוב הפולניות סופר מטופחות). קוצים ברגליים, שערות מסביב לתחת ולכוסמבולבל, וגם שיניים קצת רקובותDead(כנראה משתמשת או השתמשה בעבר).

ל-GFE לא זרמה, הרשתה אצבעות רק בכוס ולא בתחת. ל-69 זרמה רק במספר הראשון. בשני רצתה שאקנה לה שתייה כדי להתהפך ל-69מבולבל. לכי חפשי... כבר קניתי לך. למרות הכל היא הייתה כיפית כזאת לאורך שני המספרים שהסתיימו שניהם בדוגי עצבני+כאפות עידוד לישבנה הסקסי כשהיא משחקת לי בביצים מלמטה. לרכיבה גם סירבה בגלל איזה קעקוע שכואב לה... שיהיה. סיימנו(לא לפני שמזמזתי קשות את התחת העגול שלהTongue, גם אחרי שהתלבשה - והופשטה על ידי מספר פעמים נוספות למטרת המזמוזיםצחוק) ולפני שהלכתי עוד הספקתי למזמז מישהי חמודה אחרת שם שהזמינה לי מוניתקריצה.

בכללי, למרות שנהניתי וקיבלתי אף מעבר לזמן ששילמתי אני מחשיב זאת כחוויה לא משהו, בעיקר בגלל חוסר האסתטיות המשווע שלה ועובדה שלא ממש זרמה.

בהזדמנות אחרת נכנסתי לאותו מועדון חשפנות ממקודם לאחר שהייתי במועדון רגיל ודי מעפן בשם 'קברט'(שנמצא ממש קרוב למועדון החשפנות) ולא זרם לי שם עם אף אחת לצערי... אגב, נהג מונית שהקפיץ אותי לאיזה מקום אמר לי שהקברט באמת מעפן והמליץ על שני מועדונים טובים אחרים שנמצאים לא רחוק ממנו - 'קוקו' ו -'BED ROOM'. אולי ייבדקו בסופ"ש הקרוב.

בכל מקרה, בביקורי החוזר במועדון החשפנות לקחתי בהתחלה איזו ילדונת כוסית וגבוהה בת 21 בשם נטליה. למרות שהזמנתי לה פעמיים שתייה היא לא ממש זרמה איתי על הספה...מבולבל ויתרתי עליה ולשמחתי פאולינה יקירתי התפנתה אליי מלקוח אחרחיוך. הזמנתי לה פעמיים שתייה ונשארה איתי כמעט שעה וחצי של מזמוזים, נשיקות והמון כיף על הספות. מיציתי והיא עוד ניסתה לשכנע אותי להיכנס לחדר הפרטי אך ויתרתי והלכתי.

ביום אחר התחשק לי שוב לזייןTongue(מה חדש?צחוק) תפסתי נהג שמדבר אנגלית(משימה קשה בפני עצמהצחוקמבולבל) שהתקשר לכל המקומות שהכרתי בלודז' ואף אחד מהם לא היה פתוח - בגלל שזה היה יום ראשון שהוא מקביל לשבת אצלנו - למעט אחד שאין לו שם והוא נמצא ברחוב שראקובסקייגו 67(כן, אני יודע. שמות הרחובות בפולין זה מכה רציניתצחוק). הייתי במקום הזה לפני 4 שנים אך זכור לי שלא התרשמתי ממנו יתר על המידה.

כהרגלנו בקודש - אני הלקוח היחיד שםצחוק. הייתה גם בחורה אחת בלבד בגלל שזה יום ראשון. נאמר לי שבד"כ יש 6-7 בחורות, אך אותה אחת שהייתה אמרה לי שהן לא נראות מי יודע מה לטעמה... נראה, אולי נחזור לשם באמצע השבוע לבדוק את העניין.

על כל פנים, אותה אחת שהייתה היא בחורה בשם אניה. ילדונת ברונטית גבוהה(1.72 מ'), כוסית, חזה בינוני קטן, וגוף רזה מעט חטוב. נראתה טוב ובאה בגישה נחמדה אז החלטתי ללכת על זה. 220 זלוטי לשירות בסיסי לשעה, אם אני רוצה מציצה חשופה זה עוד 100 ומספר נוסף עוד 100. סבבה. עלינו לחדר ולאחר מקלחת של שנינו התחילה במציצה חשופה לא משהו... צעירה הילדה ויש לה עוד מה ללמוד בקטע האוראלי. גם בסקס עצמו לא זרמה ל- GFE ואף לא אוהבת ירידות ואצבעות(למרות שיש לה כוס יפייפה ודורשTongue), אך הייתה בסדר עם החלפת התנוחות.

אמרה גם שלא אוהבת את העבודה הזאת, ושיש לה חבר והיא לא ממש זורמת עם הלקוחות, וגם בסקס עשתה רושם שרק רוצה שתגמור את הקטע שלך ותלך. ולמרות כל זאת הצלחתי להתחבר איתהחיוך, נוצרה כימיה קטנה בינינו ובסה"כ נהניתיחיוך למרות חסרונותיה. שני מספרים ששניהם הסתיימו כשאני מפמפם אותה על הבטן לאחר מס' תנוחות. סה"כ הייתי שם כשעה ללא לחץ זמן.

את החוויה הזאת אני מחשיב כסטנדרטית לחיוב כי בכל זאת מדובר בכוסית חמודה בת 20, שהייתה סבלנית ודי נחמדה, ובסה"כ עמדה במה שהבטיחה. וכל זאת למרות המחסור ב- GFE ובזרימה של ממש מצידה. היה בסדר+ בכללי.

סיכום ביניים 2: עוד חוויה אחת לא משהו ואחת נוספת לא משתלמת, לעומת שתיים טובות ואחת סטנדרטית לחיוב. המאזן מעט השתפר, אך עדיין שלילי לצערי - 5-4 לטובת החוויות השליליות/לא משתלמות. עד כה זה הסיבוב הכי פחות מוצלח שהיה לי בפולין(למרות שהוא תוקן בכמה חוויות סבבה), אך עדיין מקווה לעוד חוויות מתקנות בזמן שנותר לי. מה שהכי מבאס אותי זה למרות שהיו כמה הצלחות קטנות עדיין לא זכיתי לחוויה אדירה-מפילה מרגליים אמיתית כמו שהיה לי בסיבובים הקודמים. מקווה שאחת כזאת תגיע בהמשך. עד כאן בינתיים.

נ.ב - הפתעה קטנהחיוךקריצה לסיבוב הזה בפולין: יש סיכוי קטן אך קיים שאקפוץ לסיבוב של איזה יום לפחות בברלין. עדיין לא הייתי שם, וכבר אספתי מטרות מעניינות כמו ארטמיס, קיטקט, ועוד מקום שהחבר סטואי המליץ עליו:

http://www.pauschalclub.de/bochum/girl/pauli

אולי גם למקום של מוסטפא(למרות שאני לא מתלהב מהסיטואציה לזיין בחורה אחת עם עוד 10 לידי שעומדים בתור ומשחקים בזין) כדי לראות משהו קצת שונה אם אני כבר בברלין. נראה. אם וכאשר. זה לא בטוח כלל...

המשך שבוע נעים לכולם.
zooz

סקס וזיונים בפולין

45
לקסר היי אני בטוח שתהנה שם כל העולם מדבר על הרשת הזאת
חשוב: קראתי באחד המקומות שזה מקום שעושה סלקציה עדינה בכניסה
ולא מתחברים שם למראה הההודי הערבי וכו' אז רק להקפיד לבוא חתיך ומעודן
דבר נוסף, חשוב להגיע על תחילת שעות הפעילות שזה יוצא אחת עשרה בצהריים
כי המקום ממלא את מכסת האורחים האפשרית במהירות.

סקס וזיונים בפולין

46
דיווחים LIVE מפולין - חלק 3

גבירותיי ורבותיי - מהפך!!!Tongue סוף סוף זכיתי לחוויה מפילת-רגליים אמיתית בפוליןמוחא כפייה. ובכלל החוויות האחרונות היו סבבה לגמריחיוך גדול. המצב בנסיעה הזאת השתפר, אך הוא עדיין טעון שיפור לעומת הסבבים הקודמים שלי. אבל ברלין קרבה ובאה ושם זה כבר סיפור אחרקריצה.

אז ככה: החלטתי באחד הימים לבקר במועדון 'קאמפרי' בלודז'(מדווח לכם כרגע מורוצלב). מקום שבו ביקרתי גם ב - 2010(ראו דיווח יותר למעלה בשרשור). זכרתי במעורפל מועדון די שכונתי עם 4-5 בנות, אבל סבבה בכללי עם חוויות לא רעות בכלל. הגעתי למקום והוא נראה יותר טוב ממה שזכרתיחיוך. עבר שיפוץ וגם הגדילו את מצבת הבנות ל - 8-9 במשמרת. רובן ניראות סבבה לגמרי למעט שמנמוכה אחת לא קשורהצחוק, 3-4 יכולות להיכנס להגדרה של כוסיות.

כרגיל - אני לבד שםצחוק, למרות שאח"כ באו עוד איזה שני לקוחות מבוגרים.

החלטתי ללכת על שלישייהTongue ולקחתי שתי בנות שראיתי שיושבות וצוחקות זו עם זו(כבר סימן לכימיה טובה ביניהןקריצה). קוריאנית מליפית כוסית בת 30, שנמצאת 10 שנים בפולין בשם לי. 170 ס"מ, עור חלק מאוד, שיער שחור, גוף חטוב וחזה סיליקוני. חברתה - אריקה, בת 27, פולנייה צבועה לבלונד, 168 ס"מ בערך, טיפונת בשר בגוף אבל עדיין נכנסת להגדרה של חטובה, חזה בינוני-קטן.

פרטים: 220 זלוטי לכל אחת(סה"כ 440), שעה בחדר, אפשר פעמיים(כלומר פעם עם כל אחת). המינוסים: אין מציצה חשופה -גם לא בתוספת - גם לא מתלהבות מאצבעות וירידות. אין צרפתיות(אבל לבסוף קצת זרמו איתי לזהקריצה). למרות כל זאת אינסטינקטים שלי אותתו כבר במעמד הפרטים שהולך להיות אש וכך היה!Tongue

מאפשרות גם פרוסטטה ו/או מופע לסבי בתוספת אבל לא היה צורך. התחרמנתי מהן בטירוף גם בלי זה!Tongueצחוק רצו גם שאקנה להן שתייה מהבר, אז בשביל האווירה הטובה זרמתי וקניתי שמפנייה לשתיהן וכמו בד"כ - האינסטינקטים שלי לא טעו!קריצה

שתיהן פינקו לי ת'צורהפצצה בשלל זוויות, כשאחת מוצצת והשנייה מעליי, דוחפת לי את הציצים לפניםTongue, עוזרת לשנייה בליקוקי ביצים ואני גונח וגונח, מתחרפן ומתפתל מהנאהTongue משתי המתוקות האלו שנמרחות וממזמזות אותי קשותStar.

הכימיה בין שלושתנו הייתה נהדרת!Star המון צחוקים, נשיקות ומזמוזים פראיים, אנרגיות מעולות בחדראצבע למעלה, וקטע אחד שאריקה מוצצת ואז הקוריאנית מחליפה אותה תוך שהיא אומרת לי בחרמנות+מבט טיזרי לא חוקי בעלילפצצה:"עכשיו לי תנשק לך את הזין!"ShockedTongue ויורדת למציצה כשאריקה נעמדת מעליי בפיסוק, הכוס שלה פעור מעל הפנים שלי, והיא מאוננת לעצמה+נענועי ישבן שהטריפו אותי!Tongue. בהמשך לי רכבה עליי כשאריקה ממשיכה לעמוד בפיסוק מעליי ומנענעת את התחת החמוד שלהמוחא כפייה, שספג ממני קצת ספנקינג פה ושםצחוק, וגמירה לאחר שאני מזיין את לי במיסיונרית כ- 10 ד', כשאריקה מאחוריי - משחקת לי בביצים ומפליקה מדי פעםTongue. חשבתי לזיין את לי גם בדוגי, אך כ"כ נהניתי מהמיסיונריתחיוך גדול כשגמרתי כך לבסוף.

לאחר מקלחת וריענון מספר שני התחיל אותו דבר כששתיהן מוצצות ומלקקות את הביצים לסירוגין, כשמדי פעם אחת מהן מתמרחת עלייחיוך גדול. אריקה עלתה לרכיבה ו... אופס!!! נגמר הזמןמבולבל... איך שהוא טס כשנהנים הא?קריצה

אבל עדיין הייתי חרמן(אני לא מחדש לכם משהו במידע הזה נכון?צחוקקריצה) והחלטתי להוסיף לעוד חצי שעה. אמרו שזה 170 זלוטי לכל אחת. ת'כלס משתלם יותר היה לתת להן כבר 220 כ"א לשעה שלמה נוספת, אבל לא הייתי צריך יותר מדי זמן... יאללה הוספתי והמשכנו למספר שני כשאריקה תחילה רוכבת בעוד לי מפנה את התחת שלה לכיווני ומצמידה אותו לפנייTongue, ומדי פעם דוחפת את הציצים המסולקנים שלה לפרצופיקריצה. מצינו והפכתי את אריקה למיסיונרית.

רציתי לזיין אותה כך ואז להפוך אותה לדוגי אך תוכניות לחוד ומציאות לחודצחוק... לי חירמנה אותי קשות מאחורהמוחא כפייה בעוד אני מפמפמם את אריקה, אז החלטתי להמשיך עם המיסיונרית כי באמת היה כיף שחבל"ז!!!חיוך זיינתי את אריקה במשך כמעט רבע שעה בעוד לי משחקת לי בביצים ובמפשעה בלי סוף, מפליקה בתחת, נמרחת ומחרמנת אותי עד לגמירה.

נפרדנו בחום ואמרו לי שאני אחד הלקוחות הכי טובים וג'נטלמניים שהיו להןEmbarrassedEmbarrassedEmbarrassed, ובכלל שאני לקוח טוב ונחמד בהרבה מהלקוחות המקומיים שבאים לשםחיוך גדולEmbarrassed. כל הזמן קראו לי 'סופרמן'Embarrassedצחוק, ובכלל היה המון סתלבט ואווירה מעולה בחדר בין שלושתינוחיוך גדול. החוויה הכי טובה שהייתה בסיבוב הזה בפולין עד כהStar.

נ.ב - כשירדתי למטה למונית הנהג אומר לי:"פששש! חזק אתה הא? זיינת שתי בחורות במשך שעה וחצי?"ShockedמבולבלEmbarrassedTongue חחחחחחחצחוק בכלל, זה היה אחלה נהג שדיבר אנגלית סבירה ולכן לקחתי טלפון ממנו והשתמשתי בו לעוד מספר 'נסיעות מבצעיות' אחרותקריצה.

נ.ב.ב - ביציאה משם ראיתי איזה מתוקה ברונטית בשם אנג'לה. נרשמה כמטרה שווה לביקור חוזר שלי שם בסיבוב הזה. אם וכאשרקריצה.

לא רחוק מאיפה ששהיתי יש מועדון חשפנות קטן, שכונתי ואינטימי בשם MEGNES שעליו אתם יכולים גם לקרוא בדיווח שלי לפני 3 חודשים. לא מפואר יתר על המידה, וגם בנות פחות יפות ממועדונים אחרים שהייתי בהם(אבל עדיין לא מעט כוסיותחיוך גדול), ובכל-זאת מקום חמוד שבו הבנות נותנות קצת יותר תשומת לב ללקוחות מאשר במועדונים הגדולים והמפוארים יותר. האווירה שם מאוד ביתית-אינטימית-משוחררתחיוך. וכך יצא שביקרתי שם 3 פעמים בשבוע אחדצחוקקריצה.

בפעמיים הראשונות באתי סתם לשטוף את העיניים. במיוחד בפעם הראשונה שבאתי לשם אחרי המלצה של אותו 'נהג מבצעי' שליצחוק על מועדון ברחוב פיוטריקובסקה 55. זה היה ביום רביעי בשבוע והוא אמר שביום ספציפי זה המקום יהיה מפוצץ בבנות כי יש להן שתייה חינם. הוא צדק. המקום באמת היה מפוצץ בחבורות של בנותTongue. אבל מה... שכח לציין שזה מועדון לחבר'ה צעירים בעיקר. ואני מתכוון ממש צעירים! גילאי 18-19 שולטים שם. ראבק! אני מעל 30, הרגשתי שם כמו איזה פדופיל או משהומבולבל. לא שאני לא אוהב בנות 19, אבל כשאני מנסה להעמיס מישהי מעדיף שהיא תהיה בוגרת יותר ולא איזו ילדה שלא מזמן רק קיבלה אישור חוקי לשתות אלכוהול...מבולבלErmm

בקיצור, כמו שאמרתי בפעמיים הראשונות סתם שטפתי את העיניים שתיתי קצת והלכתי. אבל בפעם השלישית החלטתי להתחרמן קצת לפני ברליןTongue.לקחתי לשני סיבובי שתייה איזו ברונטית מתוקונת בת 24 בשם ליליאנה. שלא ממש דוברת אנגלית ולכן הכימיה לא הייתה בשמיים אבל עדיין היה נחמד. חוסר התקשורת קצת הפריע ובכל זאת לקחתי אותה לשני לאפ-דאנסים רצופים בעלות של 200 זלוטי, ו... אין מה לומר! הבחורה יודעת לזוז ולחרמןמוחא כפייה. התפשטה לגמרי והתפתלה סביבי היטב, אך לא זרמה לדברים נועזים יותר. סביר+... לא מעבר.

בדיוק הגיעה חבורה גדולה שהתפצלה לשניים והזמינה המון שתייה מהבר ולכן כל הבנות(8 במספר) היו איתן. אני יושב על הבר, שותה ומחכה שהן יתפנו ו...וואללה! תקועות איתם!מבולבל ביקשתי מהברמנית שתגיד לאיזו בלונדית כוסית שראיתי שם שתיגש אליי. אמרה שהיא מצטרת שהן תקועות כי הלקוחות באמת הזמינו הרבה שתייה לשולחנות, אך בכ"ז קראה לה.

שמה - שרה. בלונדה איטלקייה במקור(דוברת אנגלית טוב) בגובה 168-9 ס"מ, סקסית וחטובה עם תחת עגול שכיף לתפוסTongue וחזה עומד טבעי בגודל בינוני. מילפית כוסית חושנית מאודStar בת 31(ניראית מדהים!אצבע למעלה לפחות 5-6 שנים פחות מגילה הביולוגי) שזה יומה הראשון במועדון ולכן לא יכלה להיכנס איתי לחדר למרות שמאוד רציתי...עצוב נו, שיהיה. לקחתי אותה לריקוד כפול בעלות של 200 זלוטי והיא חירפנה אותי!Tongue

הבחורה יודעת טוב מאוד איך לזוז ולמרות שלא הורידה תחתון(בניגוד לליליאנה) זרמה איתי לצרפתיות קטנות(היה לה מין ליפגלוס מדליק כזה ומאוד ריחניStar), מציצת פיטמות והמון חירמונים חושניים בטירוף!Tongue נפרדנו בחום בסוף הריקודים והיא חזרה לספות עם כל החבורה ממקודם לא לפני שליטפתי לה את הישבן הסקסי שלה כל הדרך בחזרה למטהקריצהTongue(הלאפ-דאנס מתבצע בקומה למעלה).

אחריה לקחתי לחדר(ושוב הייתי צריך לבקש מהברמנית שתיקרא לה מהחבורה על הספותמבולבל) את מגדה. מילפית בלונדינית בת 35 בגובה 165 ס"מ, שהגיל ניכר על פניה אך בעלת גוף שמור מאוד ועור חלק ונעים למגעחיוך. כבר בביקור קודם שלי שם הציעה חדר פרטי מיוזמתה, ואף הרפייה בתוספת 200 זלוטי למחיר הבסיס בחדרים שם שהוא גם 200. לא לקחתי אותה אז, אך האינסטינקטים שלי אותתו ששווה לנסות הפעם כי יהיה אשפצצה איתה ושוב - הם לא איכזבו אותי!מוחא כפייהEmbarrassed

אחרי שסוף סוף השתחררה מהחבורה בספות(בעזרתה של הברמניתצחוק שקראה לה אליימוחא כפייה) נכנסנו לחדר(200 זלוטי לחצי שעה), וזאת הייתה חווית מועדוני החשפנות הכי טובה שהייתה לי בסיבוב הזה!Starמוחא כפייהאצבע למעלה הבחורה התפשטה לגמרי ואני עד לתחתונים, החמיאה לי על הגוףEmbarrassed וזרמה איתי להרבה דברים אבל אף אחד מהם לא עד הסוף: נשיקות על הפה אך בלי לשון, נגיעות בכוס וירידה שלי לליקוקי דגדגן אך נרתעה מאצבעות בכוס ובתחת, חירמונים אינסופיים והמון זרימה מעולה מצידהמוחא כפייה, כשהשיא הגיע כשהיא מיוזמתה שולפת את קצה הזין מהתחתונים ומשתפשפת עם הכוס עליוTongue. ככה המשכנו בהמון מזמוזים, נשיקות, חירמונים, ספנקינג(כשהיא בשלב מסויים גם דוחפת לי ידיים לתחתון ומלטפת את ישבניקריצה), מציצות פטמה וליקוקי דגדגן, עד לתום החצי שעה.

נפרדנו בחום, ויצאתי שמח וטוב לב לדרכי. מוכן ומחורמן לברליןTongue.

סיכום ביניים 3: כאמור - הסיבוב הולך ומשתפר, אך יש עוד לאן לשאוףצחוקקריצה. סוף סוף חוויה מעולה באמת עם קוריאנית כוסית+פולנייה מתוקה. מועדוני חשפנות - חוויה אחת סבירה+, אחת טובה, ואחת מצויינת. המאזן התהפך בשעה טובה 5-8 לטובתיחיוך. נתראה בברליןTongue.

אה! שכחתי משהו:

[QUOTE=סטואי]לקסר היי אני בטוח שתהנה שם כל העולם מדבר על הרשת הזאת
חשוב: קראתי באחד המקומות שזה מקום שעושה סלקציה עדינה בכניסה
ולא מתחברים שם למראה הההודי הערבי וכו' אז רק להקפיד לבוא חתיך ומעודן
דבר נוסף, חשוב להגיע על תחילת שעות הפעילות שזה יוצא אחת עשרה בצהריים
כי המקום ממלא את מכסת האורחים האפשרית במהירות.

[/QUOTE]
מזל שאני לא נראה הודי או ערביצחוק(ובאמת שלא בא לי לפגוש את הקקות האלה גם שם. מספיק יש מהם בארץ). תודה סטואי!אצבע למעלה

אה! שכחתי משהו(2)צחוק: אפרופו ברלין, מישהו יודע מה שעות הפתיחה של מועדון הקיטקאט? מתכנן לבקר גם שםחיוך.

ברלין - !!!HERE I COMEStarStarTongueTongueצחוקקריצה

zooz
שלח תגובה

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”