[QUOTE=הצייד]תודה על ההשקעה והדיווח הנרחב ..

האם הבחורות המקומיות בוורשה זורמות ? האם יש מצב לאינטרקציה כלשהיא איתן ברחוב מועדון וכדומה ? מדברות אנגלית ?
נראה שהמחירים בפולין שרשמת לא כאלו זולים לאומת רומניה/הונגריה לדוגמא,
הבנתי גם שלרוב לא שולחים לך את הבחורה שבתמונה ויש לשלם עלות מונית , מה בנוגע לדירות פרטיות שם ? התמונות המפורסמות אמיתיות ?
[/QUOTE]היתרון בוורשה הוא שיחסית(דגש ענק על י-ח-ס-י-ת) יש שם יותר דוברי/דוברות אנגלית משאר המקומות בפולין. ועדיין גם אלו שיודעות אנגלית דוברות אותה ברמה נמוכה יותר מישראלי ממוצע.
לא הייתי ברומניה/הונגריה ולכן אין לי בסיס להשוואה לגבי מחירים.
בדירות
פרטיות בוורשה לא ביקרתי. גם לא במועדוני חשפנות(רק בעיר לודז' ביקרתי
בשניים ודיווחתי על כך). אבל יודע לומר שקיימות בוורשה המוןןןןן אופציות
למכונים/מועדוני סקס או חשפנות.
לדוגמא: נהג מונית אחד הציע לקחת אותי
לאחד מ-5 מקומות שונים לסקס שהוא מכיר. הראה לי גם פלאיירים שלהם ונתן לי
לבחור לאן אני רוצה לנסוע. אמר שאלו מקומות קבועים שאליהם הוא לוקח
תיירים(תמורות עמלה מהמקום מן הסתם

ולהזמין מליווי, ולכן לא ביקרתי במקומות כאלה בוורשה. התמונות הן לדעתי
אותנטיות ב-50% מהמקרים בערך. עדיין עדיף על הארץ. פה זה במקרה הטוב 20%
אותנטי

לגבי המקומיות בוורשה: כמו שכתבתי בדיווח, הבחורות(הרגילות) בוורשה הן קצת
יותר סנוביות/עם האף למעלה מאשר בחורות בערים אחרות בפולין. זה כמו להשוות
את הבחורות בצפון ת"א/הרצליה פיתוח לבחורות מנצרת עילית/עפולה/חדרה... נו,
הבנת את העיקרון אני מניח. ועדיין, רוב המקומיות הוורשאיות הן נחמדות וחינניות. בוודאי בהשוואה לישראלית הממוצעת.
רק תביא בחשבון שתיירים לא מזיזים להם שם. שמעתי סיפורים(לא יודע אם זה חארטות או לא) שבמדינות מסויימות(למשל אוקראינה או רוסיה) בחורות רק שומעות אנגלית וישר קופצות עליך... בפולין זה לא ממש מזיז להן. אתה צריך לקחת יוזמה ולהתחיל איתן כמו בארץ, רק שהן יותר נחמדות ורגועות מהישראליות. גם בקטע של מועדונים אותו דבר. בארץ מתלהבים להכניס תיירים מחו"ל למועדונים נכון? בפולין זה לא מזיז לאף אחד שאתה תייר דובר אנגלית. אם אין לך קוד לבוש(כמו שכתבתי בדיווח) - רוב הסיכויים שלא תיכנס.
[QUOTE=amante1il]שפו גדול על הדיווח המיקצועי !
מעציב לשמוע על הנפילה שהייתה לך עם שתיים. להלן כמה דברים שכדאי לדעת על פולין ובכלל.
אם
משהו לא נראה לך, אז עדיף שתוותר, תן להן כסף למונית ושלח אותן חזרה. אין
סיבה לריב עם הבנות, ובמקרה שלך גם אם היה לך אלכוהול זה לא היה עוזר.
ספציפית
בפולין כאשר מזמינים שתי בנות, זה לא אומר שהן אקטיביות אחת לשניה. צריך
לוודא את זה מראש. הם קוראים לזה Lesbi-Show. צריך לוודא שהבנות עושות את
זה. אחרת תקבל שתי בנות שלא מכירות אחת את השניה ובכלל לא אוהבות את הקטע
הזה. בכלל הכי טוב לשתי בחורות זו זמנית זה למצוא קודם אחת שהייתה איתה כבר
והיא זורמת סבבה ואז היא מתקשרת לחברה שלה. ותוודא מראש שהן אקטיביות אחת
אל השניה !
אני לא נכנס להתקלח ומשאיר את הכסף והדרכון ונותן לבחורות לברוח ... מאוד נזהר.
לפי
דעתי בנות צעירות גם בפולין נותנות שרות גרוע יותר, הן נראות טוב, הן לא
צריכות להתאמץ. הכיף שם שיש בחורות מילפיות שעדיין נראות מעולה ונותנות גם
שירות מעולה. ואני מדבר גם על בנות 26 וכו', לא ממש מבוגרות, למרות שגם
בנות 35 מצויינות.
לצערי בפולין אפשר או להצליח בגדול אן ליפול בגדול.
לגבי המועדונים, אכן, פעם אחת הייתי בפלטינום. ובפע השניה, מועדון גם כן שווה שנקרא Enklwa.
(אגב כן נתתי את השם של הבחורה, נטליה ! - חבל שלא ניסית ... אנאלי עם כוכבת פורנו)
[/QUOTE]
אתה צודק. וחבל שלא הלכתי לפי האינסטינקטים(אגב, שמתם לב שבכל פעם שאני לא מקשיב לאינסטינקטים הטובים שלי אני חווה נפילה או לכל היותר חוויה לא משתלמת?!

שלי לגבי שתי הבלונדיניות שכבר בהתחלה לא עשו רושם טוב. אבל כמו שכתבתי
בדיווח - זו חוכמה בדיעבד... וגם אחרי זה הייתה לי חוויה מתקנת מצויינת כמו
שכתבתי

לגבי נטליה הכוכבת פורנו - ניסיתי לפחות 10 פעמים להתקשר ולהזמין אותה

אז הפלטינום זה המועדון עם כל הכוסיות הא?

[QUOTE=bigdady]לקסר שאפו....אין צורך להתבאס מהחוויות הרעות או המבאסות....נדיר מאוד לקבל רצף של חוויות מעולות עד מושלמות...רק היחצנים ומספרי הסיפורים וכאלה שמתביישים כותבים אך ורק על החוויות המעולות שלהם.
באופן כללי נשמע כטיול טיפוסי או ממוצע עם שיאים ונפילות...מקווה שתהיה נסיעה עסקית נוספת בעתיד הקרוב....וכמובן דיווח.
[/QUOTE]נכון. גם בחו"ל יש נפילות. וגם אני - עם כל האינסטינקטים החדים והניסיון העשיר בתחום - חווה נפילות לפעמים. במיוחד כשאני לא קשוב לאינסטינקטים הטובים שלי. אני לא איזה סופרמן שאינו בר נפילה אלא בנאדם. רק בן אדם. עצמות, בשר ודם כמו כולכם. גם לי יש הצלחות וכישלונות בחיים. לא רק בסקס בתשלום אלא בהכל. כמו לכל אדם ממוצע.
ולמי שלא ממש מפנים זאת כדאי להקשיב למילים בשיר הבא. במיוחד לשורה "וכמו כולם, אני רק בן-אדם":
זוהר ארגוב - להיות אדם ♫ (אודיו)
ובקשר לשאר הדברים שכתבת - גם כאן אתה צודק. בחו"ל גם יש נפילות. אני מחזיק מעצמי אדם אמין. לא רק בפורום אלא גם בחיים עצמם. מהיום הראשון שאני בפורום אני פועל לפי העיקרון האישי שלי שאומר: מה שאני כותב - זה מה שהיה! נקודה.
וגם אני לא מאמין לכל מספרי הסיפורים/חרטטנים/פנטזיונרים למיניהם שכותבים ניסים ונפלאות על חו"ל כאילו הכל שם זה גן עדן מטורף ללא סיכוי לנפילה אחת. במיוחד על מדינות כמו רוסיה/אוקראינה/גרמניה/תאילנד ועוד כמה(סליחה שאני לא זוכר את כולן). מה, הכל במדינות האלה דבש? הכל גן עדן? 100% מהבחורות במדינות האלה נותנות שירות חלומי?! לא ייתכן שתהיה ולו בחורה אחת שנותנת שירות פחות טוב?! נו, בחייאת ראבק!!!
אבל למען ההגינות אציין שלא הייתי במדינות הנ"ל ולכן אין לי מושג איך הסצינה שם. רק אומר שאנוכי מאמין שמן הסתם רוב הסיפורים שנכתבים אודותיהן נכונים, מה שאומר שהיחס בין נפילות להצלחות במדינות הנ"ל נוטה בבירור לטובת ההצלחות. אבל לומר שאין בכלל נפילות בחו"ל? גם במדינות שהזכרתי?? תעשו לי טובה! ההיגיון הבריא אומר(שוב, מבלי שביקרתי שם) שלא ייתכן שכל הבחורות באותה מדינה ייתנו שירות פיצוץ.
אני לא כמו מספרי הסיפורים/מגזימים/פנטזיונרים למיניהם שמספרים על הצלחות כבירות בחו"ל ומתביישים/מתפדחים לספר על כישלונותיהם. ולכו תדעו אם הם לא מחרטטים... הרי מה הסיכוי שמישהו ייסע במיוחד לחו"ל כדי לבדוק מקומות/בחורות מסויימות שדווחו עליהן? הסיכוי קיים אבל נמוך מאוד... ולכן - למען אותנטיות מלאה - דיווחתי אני על הכתובות של מועדוני החשפנות שהייתי בהם בלודז'+לינקים לבחורות שהזמנתי מליווי בוורשה. מי שיזדמן לו להיות בפולין עם קצת זמן פנוי יוכל לבדוק בעצמו.
אני מספר בדיווחים על ה-כ-ל לטובת החברים בפורום. על היתרונות וגם על החסרונות. על ההצלחות וגם על הנפילות. גם בארץ וגם בחו"ל. ושוב אזכיר ואדגיש שלא ביקרתי במדינות הנ"ל ובאמת שאין לי מושג מה ואיך קורה שם. רק מסתמך על היגיון בריא, ולא סיפורי אלף לילה ולילה של כל מיני חרטטנים למיניהם עם סיפורים שנראים יותר כמו סרט פורנו ממוצע מאשר דיווח. אבל כאמור קודם - אני לחלוטין מסכים שבמדינות שהזכרתי היחס בין הצלחות/נפילות נוטה בגדול לטובת ההצלחות. בוודאי בהשוואה למצב הלא משהו(בלשון המעטה) שקיים בארץ. זה עדיין לא אומר שאין שום סיכוי - ולו הקטן ביותר - לנפילה במדינות אלו.
שוב תודה לכולם על המחמאות