כ קוסטה ריקה - מומחה בתחום - דף 5 - סקס אדיר

קוסטה ריקה - מומחה בתחום

41
או קיי חברים ..., להלן עדכון מלפניי יומיים .
הבנתי עמוקות שסוף העולם לא הגיע ולכן החלטתי לחגוג במסאז מפנק בסן חוזה.
כיום אני נמצא שעה נסיעה מסן חוזה והחלטתי להשקיע :-) . הגעתי ישר למכון מהדיווח הקודם ושאלתי על דניאלה !! הבחורה
לא עבדה באותו יום ( האמת טלפנתי לפניי ואמרו לי אותו דבר ... אבל בכל זאת אמרתי נצא ונראה מה קורה ) . היום היה לפניי ערב הקריסמס והבחורות יצאו לסוף שבוע ארוך ומוקדם מהצפויי.
פשפשתי בארנקי ומצאתי מודעה קטנה מהעיתון על מכון חדש שניפתח באזור ובקידום מכירות !! 10000 קולונס לאירוח וי אי פי ( 20$ ) . טלפנתי בהססנות שכן מספר פעמים טלפנתי וענו רק בספרדית ולא יכולתי להבין בדיוק איפה הם.
בקוסטה ריקה אין מספרים לבתים ... הכי מדוייק יהייה להגיד לך כמה מטרים צפונה וכמה מטרים מזרחה נמצא המקום מנקודת ציון בעיר. למשל 100 מטר צפונה ו30 מטר מערבה מבנק סקוטייה על רחוב פסאו קולון ( שזה מה שהיה :-)

פתאום עונה בחור במבטא אמריקאי ומנומס מכוון אותי בדיוק למקום ( שהיה 100 מטר מאיפה שהייתי ) . נכנסתי : אוסף יפה של בחורות ואכן 20$ לבחורה או 40$ לשתיי בחורות במכה :-)
המקום נראה כמו מכונים בדרום תל אביב , חדרים קטנים עם מיטת יחיד וסדין אדמדם, מאוורר ורדיו עם מוסיקה לטינית שקטה ( מושלם ) .
בחרתי את סוזי עם השמלה השחורה הצמודה והחיוך הרחב. התעכבתי קצת על נושא המסאז שיהייה טוב ( סקס כמובן יהייה מושלם ) . הקטע זה שהמחיר כל כך זול שלא הרגשתי טוב ( קורים דברים כאלה ) וגם הבחורה רצתה קצת טיפ על אורלי בלי קונדום ( הציאה לבד ) , אמרתי לה קחי 4 $ טיפ ( 2000 קולונס ) אבל מה שאני רוצה שתמשיכי לנעול את נעליי העקב הגבוהות למשך כל הזיון . הבחורה נפלה מצחוק והסתובבה לנעול את נעלי העקב . ירדה למציצה מקונדמת עמוקה עם מבטים מעלה חביבים לבדוק שאני נהנה . הרמתי אותה והשכבתי אותה על הסדין האדמדם על קצה המיטה . ככה אני תוקע אותה כשנעלי העקב גבוהה גבוהה באויר. חלום !!!! דוקטור N2012-12-25 20:24:52
תן כבוד ותיהיה גבר באשר תלך

דוקטור N

קוסטה ריקה - מומחה בתחום

42
להלן סיפור מהסרטים כהמשך לדיווח האחרון ...

חזרתי למלונית שלי הרחק מסן חוזה עם הרגשה מתקתקה של חוויה נעימה.
איתי במקום מתאכסן תייר אחד נוסף בלבד טרי ממינסוטה . ישבנו דיברנו ואז פתאום אמרתי לו , שמה פגשתי אמריקאי ממינסוטה בסן חוזה
הוא בעל מכון מסאזים ( כנראה הייתי צריך לשתף עם מישהו את החוויה ) . הבן אדם פתח עיניים ואמר לי , קרוב משפחה שלי בשם סקוט
עבר לקוסטה ריקה ואומרים שפתח מכון מסאזים , אני מתכוון למצא דרך להפגש איתו.
שלפתי את הטלפון וחייגתי למכון כמו שהבן אדם לידי . ביקשתי את סקוט , הסברתי לו שאני החביב שהייתי היום במקום וכה וכה ... כן !!! מתברר שהוא הבן דוד האובד של טרי ממינסוטה.

עכשיו מתחיל החלק האומנותי של הסיפור : ישר אני קובע עם סקוט לאחר הקריסמס עם טרי ו... חצי מחיר בשבילי ועתה ואילך - סקוט אמר בוודאי !!! .

אתמול ביקרנו את סקוט במכון שנפל על זרועות דודו ממינסוטה, הסתובב ואמר תיבחר חצי מחיר בישבילך . האמת המחיר היה גם ככה מגוחח עכשיו גם חצי מחיר . בחרתי את חימנס הקטנטנה ... במקום 20$ שילמתי 10$ וחדר מרווח . נקודתית הבעיה היתה שחימנס לא קוסטה ריקנית אלא ניקרגואית , שלהן בעיה של גישה ( יש פוזה משונה ) בכל מקרה סחבתי שני סיבובים במאמץ . סקוט עידכן אותי שהמבצע לשנה שלמה עבורי , ניראה שאבקר במקום באופן שותף ; בחורה חדשה בכל פעם . דוקטור N2013-01-01 21:02:59

דוקטור N

קוסטה ריקה - מומחה בתחום

43
יצאתי היום למכון של סקוט לחתוך קופון של 50% הנחה ... בדרך עברתי במכון המוכר לי ימים ימימה ( לבדוק את תנודות השוק )
כמו שאני נכנס אני רואה את דניאלה המהממת בהופעת אורח ... ישר שכחתי מההנחה במכון האחר וניכנסתי איתה לשיחונת בחדר. סיכמתי איתה לחצי שעה בלבד בהתנצלות מסויימת ... אפילו אמרה שמתאים לה מושלם. נכנסתי להתקלח בזמן שהיא מתארגנת. הבחורה מתפשטת , הגוף המטורף קורא לי לאכול אותו בפרעות והבחורה לא מראה סימניי הססנות . מסאז טוב ללא לחץ של זמן , התהפכתי , קונדום , מציצה עמוקה מאוד כשהיא מצידה מכוונת את יד ימיני ללוש לה את החזה המהמם. סיימתי במסיונרית עצבנית כשהיא ממשיכה לנעול את נעליי הפלטפורמה השקופות ( כאילו קראה את מבוקשיי ) . שאלה לסיום אם ארצה לקנות אותה רק בישבילי , שתקתי ולא עניתי , כך שהאופציה פתוחה . נראה מה יהיה מצב הכיס בעתיד דוקטור N2013-01-01 21:05:46

דוקטור N

קוסטה ריקה - מומחה בתחום

46
חברים יקרים , השנה החדשה עברה לה ... הכלל הראשון
בקוסטה ריקה זה לא להתקרב לבחורות עובדות בין הקריסמס לשנה החדשה , פשוט כולם בחופש כולל הטיקויים והעיניין יקר יקר מאוד.
לקחתי 3 ימים אקסטה אחריי השנה החדשה ויצאתי לפתוח את השנה החדשה ברגל ימין אצל סקוט. הגעתי המקום נראה רגוע לחלוטין וסקוט קיבל את פניי . ראיתי את סוזי מפעם הקודמת קודמת ונגשה אליי נרגשות ... עלינו לחדר חזרתי מהמקלחת והבחורה מוכנה ערומה ומזומנת עם נעליי העקב עליה וחיוך שופע... חייכתי ושלפתי 4$ טיפ . סקס לא משהו אבל הגרתי הרבה בהמתנה להרגיעת השוק לאחר תחילת השנה החדשה . מקלחת ושוב שיחונת עם סקוט שהבהיר לי שהתשלום בשבילי רק 10$ לסיבוב ( 50% הנחה ) כמסוכם. נחתי קצת שתיתי משהו וקראתי לאריקה החדשה בחשש שאפילו אין לי כח לסיבוב נוסף. בכול מקרה עלינו . מה שכן סקוט הכניס טלויזיה עם סרטיי פורן קלאסים משנות ה 80 לחדרים והכל בספרדית . אחלה . אריקה השתדלה מאוד אבל מה שקרה זה משהו שלא ציפיתי לו ( אוליי ) - הגעתי למיצויי עמוק של העיניין . נראה אם נקבל את הדחף לבקר במכוניי המסאז של סן חוזה שוב.  

דוקטור N

קוסטה ריקה - מומחה בתחום

47
חברים יקרים , לאחר הפוסט האחרון ירדתי לחופים לנשום אויר צח . פלייה חכו , המצגת הרגילה ;
נערות בארים , בחורות בהזמנה , סתם מחפשות ... הכול. האמת חוץ מלגכח מיידי פעם במיוחד למראה הבחורות על נעליי הפלטפורמה ההזויות והקיצוניות , לא בא לי החשק לכלום. מה כן , יכרתי אמריקאי אחד ריצ'ארד - שועל בחורות ותיק שעידכן אותי על מעלליו לכול רוחבה ואורכה של קוסטה ריקה. קבענו להיפגש בסן חוזה לסבב זימה מודרך ( על ידיי ) .
נפגשנו אתמול סבב שהחל ב 3 אחה׳צ והסתיים ( לפחות בישבילי ) ב 10 בלילה. ראשית ביקרנו במכון הקבוע שלי , האמריקאי ישר זיהה מישהי שאהב וסגר לשעה מסאז הכל כלול ... כמו כן הודה לי על המחיר של 36$ כולל הכל שהמכון גבהה ממנו . אני ביכלל לא הרגשתי להיכנס .... ראיתי את דניאלה לרגע אבל היא היתה תפוסה גם ככה. מהמכון ישבנו לכמה דרינקים והמשכנו למכון של סקוט . סקוט קיבל אותנו בחיוך ושלח מבטו לבחורות... ראיתי את סוזי , את חימנס ( הניקרגואית הבעייתית מהביקור הראשון ) ... ועוד כמה שביכלל לא הביאו לי את החשק. אמרתי אני חותך למלונית ( שעה נסיעה מסן חוזה ) , אבל האמריקאי ממרר לי להמשיך להוביל בסיור . אמרתי נצא ל club pirate נשתה / נאכל משהו וניראה את הבחורות. האמריקאי גמור עוד מהמסאז הראשון אני בלי חשק ממש לבחורה ... שותים ומקרסמים על הבאר. פתאום נכנסת פאולה שהיתה היה לי gfe מטורף ... ישר באה אלי בחיבוקים ונשיקות .... החבר למטה התחיל לזוז !!!! האמריקאי מסתכל בהתפעלות על הבחורונת סביבי ומבין שהתעוררתי לחיים :-) .
ללא התמהמהות עלינו לשעה סקס נון סטופ , מקלחת משותפת , סיבובים נוספים ... חזרתי לחיים :-) . פאולה ביקשה לתת לי את הטלפון שלה וכן נתנה לי לצלם אותה בקטנה עם בגדים כמובן ...נראה איך אוכל להעלות את התמונות מאיי פון ?? אעדכן !!!
חזרתי למלונית עם אוטובוס אחרון שמח , רגוע ומאושר. :-). align="middle[/IMG] דוקטור N2013-01-08 19:10:14

דוקטור N

קוסטה ריקה - מומחה בתחום

50
KDman ,
ראשית תחשוב חיובי ואוליי תמצא עצמך שוב בקוסטה. שנית , הטיפ שנתתה אודות pirate club היה טיפ מעולה ,
מה שמראה שאפילו אורח לרגע יכול לעזור במידע לשועל קרבות ותיק ( גם בקוסטה ריקה ) . בברכה

נ.ב
העברתי להנהלה תמונות ואחת מהן של פאולה מהפירטה מתוך חדר העץ . :-) דוקטור N2013-01-09 02:23:42

דוקטור N

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”