הבנתי עמוקות שסוף העולם לא הגיע ולכן החלטתי לחגוג במסאז מפנק בסן חוזה.
כיום אני נמצא שעה נסיעה מסן חוזה והחלטתי להשקיע :-) . הגעתי ישר למכון מהדיווח הקודם ושאלתי על דניאלה !! הבחורה
לא עבדה באותו יום ( האמת טלפנתי לפניי ואמרו לי אותו דבר ... אבל בכל זאת אמרתי נצא ונראה מה קורה ) . היום היה לפניי ערב הקריסמס והבחורות יצאו לסוף שבוע ארוך ומוקדם מהצפויי.
פשפשתי בארנקי ומצאתי מודעה קטנה מהעיתון על מכון חדש שניפתח באזור ובקידום מכירות !! 10000 קולונס לאירוח וי אי פי ( 20$ ) . טלפנתי בהססנות שכן מספר פעמים טלפנתי וענו רק בספרדית ולא יכולתי להבין בדיוק איפה הם.
בקוסטה ריקה אין מספרים לבתים ... הכי מדוייק יהייה להגיד לך כמה מטרים צפונה וכמה מטרים מזרחה נמצא המקום מנקודת ציון בעיר. למשל 100 מטר צפונה ו30 מטר מערבה מבנק סקוטייה על רחוב פסאו קולון ( שזה מה שהיה :-)
פתאום עונה בחור במבטא אמריקאי ומנומס מכוון אותי בדיוק למקום ( שהיה 100 מטר מאיפה שהייתי ) . נכנסתי : אוסף יפה של בחורות ואכן 20$ לבחורה או 40$ לשתיי בחורות במכה :-)
המקום נראה כמו מכונים בדרום תל אביב , חדרים קטנים עם מיטת יחיד וסדין אדמדם, מאוורר ורדיו עם מוסיקה לטינית שקטה ( מושלם ) .
בחרתי את סוזי עם השמלה השחורה הצמודה והחיוך הרחב. התעכבתי קצת על נושא המסאז שיהייה טוב ( סקס כמובן יהייה מושלם ) . הקטע זה שהמחיר כל כך זול שלא הרגשתי טוב ( קורים דברים כאלה ) וגם הבחורה רצתה קצת טיפ על אורלי בלי קונדום ( הציאה לבד ) , אמרתי לה קחי 4 $ טיפ ( 2000 קולונס ) אבל מה שאני רוצה שתמשיכי לנעול את נעליי העקב הגבוהות למשך כל הזיון . הבחורה נפלה מצחוק והסתובבה לנעול את נעלי העקב . ירדה למציצה מקונדמת עמוקה עם מבטים מעלה חביבים לבדוק שאני נהנה . הרמתי אותה והשכבתי אותה על הסדין האדמדם על קצה המיטה . ככה אני תוקע אותה כשנעלי העקב גבוהה גבוהה באויר. חלום !!!!