כ שחר סגל מדווח בלייב מהפיליפינים לאוס ותאילנד - דף 5 - סקס אדיר

שחר סגל מדווח בלייב מהפיליפינים לאוס ותאילנד

41

מכבד את דעת החברים בפורום, ונהנה לדווח, RX אל תדאג, בכל פעם שאני יוצא מהדירה אני לוקח איתי את הדברים השובים חחח

בגדול הבחורה התמסרה אלי טוטאלית מבחינה מינית, וזה אומר שהכל מותר ואפשרי איתה, למעשה חוץ ממין אין הרבה מידי איתה.

אז כרגע , למעשה גם במהלך הכתיבה בפורום , היא דואגת לפנק אותי בנשיקה רטובה למטהחיוך גדול

לא יודע מה עובר עליה, אבל היא החליטה שהיא רוצה לפנק אותי

בגדול היא שאלה אותי אם אכפת לי שהיא תעבוד בזמן שהיא איתי, כמובן שלא התנגדתי, ונראה לי שזה גרם לה לרצות אותי יותר.

אז בינתיים היא נשארת אצלי, אבל אני מרשה לעצמי לצאת ולהנות.

הצבתי לעצמי למצוא לי תאילנדית עשירה, ככה שמחר אני משנה כיוון לעשירות יותר

נ.ב למי שבבנקוק יש שוק מקומי ענקקקקק, צריך יום שלם בשביל להסתובב שם, קוראים לו "ציפי צ'קי" בBTS NATIONAL STADION שוק של 2 קמ מטורף

מחר אני ברצידה, ככה שאני אדווח לכם משם, טוב חברים המשך דיווח מחר לילה טוב

44

למתעניינים, הבחורה מפאטיה חזרה היום לפאטיה, וזאת לאחר מספר ימים איתי, הכל היה סבבה, אפילו הייתה מכבסת תבגדים, מבשלת, וקונה לאכול, בקיצור בחורה לחיים, הבעיה הייחידה היא שממש לא הייתה תקשורת, נגיד שב 24 12 שעות שאני איתה אני מדבר ברצף אולי 5 דקות, ככה שהמצב לא יכל להמשך אז נפרדנו...:(

קבעתי עם בחורה חתיכה ליום רביעי בפאטיה, הבחורה פצצה, מגיעה אלי ישר מאיסאן, מאמין שיהיה טוב, לא נראה לי שאני אצליח לצאת מהחדר בימים הקרובים כשאני אהיה איתה

45
שחר אין על הדיווחים שלך אתה נותן הרבה חשק לקנות כרטיס טיסה רק הלוך בלי חזור
בחיאת לפני הרבה זמן שמת קישור לדירות דיסקרטיות בקייב אנא ממך אשמח אם תשים את הקישור שוב פעם משום שאני מעוניין ליסוע

ואני לא מוצא את הקישור הזה

46

טוב הייתי בפאטייה שוב, יש שם מועדון לוליפופ מדהיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם נמצא מתחת למעודון של הרוסיות בוולקין סטריט.

600 למקום 1500 לבחורה, אבל אם באים ב 2:30 אז 300 למקום ו 1000 לבחורה. לא לקחנו משם, הלכנו למועדון עם המכונית האדומה, אספנו משם בחינם.

מדהים כמה שהבנות מאיסאן נראות טוב, פשוט חתיכות, לא אמינות אבל חתיכות

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”