כ טס לתאילנד ב8/1 כמה שאלות שיעזרו לי מאוד . - דף 5 - סקס אדיר

טס לתאילנד ב8/1 כמה שאלות שיעזרו לי מאוד .

41
קצת פרטים טכנים על ויזות ומשיכות:
עמלת משיכה מכספומט עולה 150 באט (נכון ליולי 2013, תבדוק אולי עלה) אבל...ויש אבל כל כספומט נותן סכום מקסימלי שונה לכן מומלץ למשוך את הסכום המקסימלי שניתן כדי שעמלה תהיה יחסית נמוכה לסכום המשיכה. וכמובן תוסיף עמלת המרה שחברת האשראי שלך לוקח מבאט->דולר->שקל (בהצלחה בחישוב).

דבר נוסף,המרה שקל->באט אין כמעט חוץ מchange אחד שהיה בצאנג מאי בצפון ושער ההמרה היה לא סביר וממש גרוע ( שקל1 ל6 או 5 באט).

לדעתי אם לוקחים כרטיס אז כרטיס אשראי לא נטען והסיבה כי לאחר הזנה של 3 פעמים של הקוד (נגיד גנב) הכרטיס ננעל...קרה לי עם כרטיס של כ.א.ל וקיבלתי מייל על כך. לכן לא מאבדים כסף בכרטיס נטען אם מאבדים אותו.

המרה בבנק עצמו אפשרית עם כרטיס האשראי אבל..וגם כאן יש אבל, שער ההמרה בנקאי-שער קניה שהוא בדרך כלל נמוך לעומת שער המרה של דולר->באט כאשר יש גם להוסיף עמלת המרה של חברת האשראי, בסכום גדול אתה מאבד יותר מ150 באט, תלוי בסכום המשיכה.

המרה של דולרים או יורו בchange-ים לא צריכה להיות בעיה, אין שם יותר מדי מכערים בתחום הזה ולכן כמעט כולם בטחוים וכן יש הפרש של כמה עשרות באטים עד מאות בהמרה של 100 דולר של change לא בנקאי (יש כאלה הרבה וגם רשתות) ול בנקאי.
כאן זה שיקול דעת שלך מה אתה מעדיף ואם אתה מפחד, אצלי לא היתה בעיה.

המלצה שלי היא להמיר לדולרים כל עוד השער נמוך בארץ כאשר השער הדולרי שם די גבוה יחסית לעבר (בגלל ההפגנות שהיו שם).

.You so need a Daddy, little girl

43
כמה חפירות Evil Smile
בתאילנד לא חוסכים!!!
הקשב לכל מה שכתבו לך פה וציין לך נקודות חשובות כי כאשר מגיעים לשם אתה מתחיל עם הבנות והבילויים ושוכח את הפרטים הקטנים...
מה שבטוח זה שתהנה שם!

מגיע לפאטיה בשבוע השני לינואר בפעם השלישית (יומיים לפניך)
אחחחחח
כבר לא יכול לחכות יותר

44
נדב, מה שאיילצ'יק רשם תגובה מעלי זה המסר המרכזי !

תשתדל לא לחרוג מהתקציב, אבל תאילנד זה לא המקום לחסוך.
את ה-200 ש"ח הנוספים תוכל להרוויח חודש אח"כ בישראל, את התאילנדית שנראית כמו שחקנית פורנו לא תוכל לארגן חודש אח"כ בישראל...

הבנת ?

45
בתור אחד שגם היה בקטע הזה של "נוסע לפאטייה ורוצה לשמוע חוות דעת לפני", אני אומר לך שכשתגיע לשם, כל מה שאמרו לך-יכנס מצד אחד של האוזן וייצא מהאוזן השנייה. כמו ששחר סגל אמר פעם, בפאטייה יותר קשה למצוא שוקו מאשר למצוא זיון. בכל איזור החוף ובכל איזור הוולקינג סטריט ברדיוס של 20-30 ק"מ, כל בחורה שם-זונה. פשוט תסתובב ברחוב, תראה בחורה יפה, תגיד לה HOW MUCH FOR SHORT/LONG ויאללה למיטה. אפילו אני, סקפטי מטבעי, לא האמנתי שזה כ"כ פשוט. כמה שהוולקינג סטריט זה מקום ייחודי ומדהים, דווקא את הבנות היפות יותר ראיתי והבאתי ברחוב ובקניונים.

47
וטיפ אחרון לגבי ליידי בויז,
אני מניח שאתה תזהה לבד מי בחורינה ומי לא (כמובן שלא להתגרות בהם כי הם נהיים אלימים בשניה),
אבל למקרה ועדיין יהיה לך ספק, והכוונה היא לפני שאתה ניגש אליהן ושומע קול מומצא של גבר... , השיטה האחרונה לזיהוי שיטת "מי החברות שלה".

למרבה ההפתעה, ואני לא מדבר על ליידיבוי בפאב של בחורות אלא על ליידי בוי שעומדות בוולקינג סטריט (המדרחוב), ליידי בוי כמעט תמיד תעמוד ליד ליידי בוי - וככה תוכל להיזהר...גבינט2013-12-30 13:08:39

48
[QUOTE=eyalichik] כמה חפירות Evil Smileבתאילנד לא חוסכים!!!הקשב לכל מה שכתבו לך פה וציין לך נקודות חשובות כי כאשר מגיעים לשם אתה מתחיל עם הבנות והבילויים ושוכח את הפרטים הקטנים...מה שבטוח זה שתהנה שם!מגיע לפאטיה בשבוע השני לינואר בפעם השלישית (יומיים לפניך)אחחחחחכבר לא יכול לחכות יותר
מצטרף לאילצ'יק מה שהוא אומר זה נכון.אני בפברואר שם

[/QUOTE]

49
טוב חברה היום הגדול קרב .. ביום רביעי אני טס לתאילנד ...רציתי לדעת יש טיסה לקוסמאוי אני פשוט רוצה להגיע לפול מון ב16 . מבנגקוק מאיפה הכי זול להזמין טיסה? אני נוסע לפטייה קודם להוריד פניקה של שנה וחוזר לבנגקוק כנראה לטוס לקוסמוי ..אגב שמעתי שאפשר להוציא מהבנקטים רק 10 אלף באט בכל פעם ? אני יצתרך להוציא איזה 10 פעמים איך זה אגיוני ? חבר שלי עכשיו שם בצפון אמר לי נכנס לאיזה בית זונות מהאגדות כל בחורה 2000 באט אמר לי יקר מוזר אני בכל מקרה לא נוסע לצפון ...

חוץ מזה מתרגש בטרוףEmbarrassed
שלח תגובה

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”